"Testovi koji su razvijeni u mesecima nakon što je ova studija objavljena su koristili standardizovane izolate kao dokaz. Takođe, svaki od tih testova je morao da pokaže da NE detektuje NIJEDAN od iole čestih drugih ljudskih virusa. Grip, RSV, drugi koronavirusi, sve mora da bude potpuno negativno u testu čak i kada se doda u visokoj količini, da bi test mogao da prođe kontrolu i da izađe na tržište,"-Miloš Babić
Nemoj mi citirati budalastine!
Test se zasniva na sekvenci! A kako ces ti da izvuces sekvencu iz prljavog izolata?
Pazi, ti imas i HIV u sekvenci! Sta HIV radi u Covid-u? To je dokaz da imas necist uzorak! Jer HIV je humani virus, koji svaki covek nosi u sebi, aktivira se usled odredjenih trigera.. Ili su umnozavali uzorak na tkivu majmuna, sto i rade..
Nije dokazano da ne detektuje ostale viruse! Oni nisu testirali bolesne ljude na masini pre pustanja u prodaju, oni su ubacivali viruse u samu masinu da vide da li ih masina registruje! A posto ti imas "necist uzorak", ko tebi garantuje da odredjena kombinacija bolesti u coveku, nece dati pozitivan triger?
To sto ovaj mantra, taj nema pojma! A ni ti, ne znas sta pricas!
Da postoji valjana naucna studija koja dokazuje pouzdanost PCR testa, onda bi ministarstvo u dokumentu to i navelo! Ali nisu to mogli dokazati! Prvenstveno zato sto tvorac PCR testa navodi da se ta metoda ne moze koristiti u detekciji bolesti!
Da "verujemo"?
Kome, tebi i tvojim nazovi strucnjacima poput Babica? Zasto bismo ikome verovali? Veruju samo ovce!
Ja trazim, da mi ti sam razumevanjem dokazes kako je ova naucna metoda ispravna, a ne da mi citiras tamo neke autoritete! Ti treba da razumes kako to funkcionise, a ne da "verujes strucnjacima"!