Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zar ne možemo sačekati Arijanu da odgovori? Zašto uskačeš nesuvislo u razgovor? Dopusti njoj, postavio sam joj 3 ključna pitanja...čekamo odgovor.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zar nisi džentlmen da sačekaš Arijanu, da odgovori? Zar si ti pozvan da u ime drugih daješ odgovor. Ne poštuješ očigledno ni svoje istomišljenike. Dopusti njoj.

Čekaju je tri ključna pitanja. Dopusti njoj.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Kad smo bili mali ,roditelji su nas ucili ,kad kasljes stavi ruku na usta,a ne kaslji po svima.
Tako se najbolje vidi ko je kulturna a ko je nekulturna osoba.
A jel ni to danas vise ne vazi?
Sa zastitnom maskom se to vidi jos bolje,ali badava kad ste preokrenuli sve naopacke...
idete u propast i ne osvrcete se na dobronamerna upozorenja.

I kad pr'nes to isto izlazi kroz gace i farmerice, pa mozes staviti i deset gaca, ali miris se siri!

Maske su brnjice za maloumne..

Ti si zaista gadno hendikepirana osoba. Grupa ljudi, točnije "Roditelji nestalih beba Srbije" traže od državnog ministarstva zdravlja slijedeće:

1. Dajte nam znanstveni dokaz da je PCR test za detektiranje SARS-COV2 pouzdan.

2. Dajte nam znanstveni dokaz o izoliranju virusa SARS-COV2.

3. Dajte nam znanstveni dokaz da zaštitne maske spriječavaju prijenos virusa SARS-COV2.

A Ministarstvo zdravlja im odgovara:

Ni za jednu od ove tri stvari koje vi tražite, Ministarsto nema dokaze (informacije)?

P.S. Zaista je čovjek hendikepiran.

P.S. Jesi li ti "Tunguz"? Kojim jezikom se ti sporazumijevaš?

Isto je trazio i covek u americi pa nisu mu mogli dokazati da je iko ikada bilo gde na svetu izolovao virus!

To su isto odgovorili, dakle tacno tim recima.. To, nije dvosmisleno, znaci jasno je..

Sudija u americi je ostao u soku nakon ovakve izjave ministarstva, bukvalno je zinuo!

Na kraju je presudio u korist tuzenog, a oni mu nisu mogli nametnuti postovanje mera, kad nemaju dokaz da virus postoji!

Znaci, ovo je ispravan nacin kako da ih pobedis na sudu! Samo trazis da ti dokazu da virus zaista postoji i da je izolovan po standardnoj proceduri kako se inace radi izolacija! Oni to nikako ne mogu uraditi!

Takodje, ne mogu dokazati ni pouzdanost PCR metode ni nosenja maski, sto su u ovom postupku dodatno trazili..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Naravno, moja ispravka. Malo sam požurio, sa čitanjem teksta. Na kraju teksta stoji doista da ministarstvo zdravlja "nema potvrdu" za validnost pcr testa, izolaciju sars-cov2 itd...moja je greška jer svaki dan se ovim bavim i toliko lažnih vesti antivaksera da sam se po automatizmu vodio ne čitajući do kraja tekst. Dakle, moje izvinjenje Ariani.

Ti se na zalost po automatizmu uvek i vodis. Sve sto mi postavimo tebi je automatski "TZ" i antivakser propaganda.. Nikako da shvatis da premda postoji brdo laznih informacija, koje sire neupuceni gradjani, postoje i one proverene informacije od strane ozbiljnih institucija, koje mi ovde i postavljamo..

Nije FB izvor, niti teoreticari. Ljudi svasta pisu i zamisljaju, a tvojim medijima je onda lako da to ismeju i iskoriste da bi nas prikazali budalama.. Jedan od primera je kad lepe novcic na mesto uboda vakcine, pa se tome smejete.. A jeste smesno, i meni je bilo kad sam zalepio ceo escajg na grudi pa stoji..

Samo za razliku od vas, ja sam to proverio na sebi! Kao sto sam se namerno izlozio i virusu da bi dokazao da se to tako ne prenosi, i evo sam ziv i zdrav!

Ti ne znas da se i u vreme kuge doktor naucnik, zaboravih mu ime, namerno izlozio koleri, popio je casu punu bacila kolere i nije oboleo!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Isto je trazio i covek u americi pa nisu mu mogli dokazati da je iko ikada bilo gde na svetu izolovao virus!

Mire, to što je tražio taj čovek je manipulativnog karaktera. Zato je i dobio odgovor da takvom metodom nije izolovan. Ali ne da nije izolovan uopšte, jer jeste.

Upravo sam taj slučaj izučavao, i zato mi ovaj Arijanin post sliči na taj. Zato sam tražio i tražim da nam ovde svima dostavi recimo u vezi PCR testa, ili pitanje koje se odnosilo na izolaciju SARS-COV2 virusa, tačnu formualciju pitanja koju je ovo udruženje postavilo, da bismo znali na šta je tačno ministarstvo odgovorilo.

Znači, važan je i kontekst pitanja što se preskače obično a citira se samo odgovor, te tako se dobija lažni dojam da su zvaničnici nešto priznali a zapravo oni govore o drugim karakterima pitanja koje im je postavljeno, a nama pak taj važan detalj pitanja nije dat.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Zar nisi džentlmen da sačekaš Arijanu, da odgovori? Zar si ti pozvan da u ime drugih daješ odgovor. Ne poštuješ očigledno ni svoje istomišljenike. Dopusti njoj.

Čekaju je tri ključna pitanja. Dopusti njoj.

Izvini molim te, u photoshop se dobro razumem, i dokument je snimljen kamerom telefona, presavijen je dvaput, pa je tesko lazirari. Na prvi pogled nikakvi efekti nisu korisceni. Mogu ga cak provuci kroz program da vidim, to se lako dokazuje! Ali nema potrebe, jer..

Nacin pisanja, i clanovi na koje se dokument poziva ukazuju da je autentican, kao i to sto navodi broj zahteva udruzenja "roditelji nestalih beba" zavedenih u ministarstvu zdravlja pod odredjenim brojem 500-01-1144/2021-16 , i to su podaci koji se mogu proveriti!

Znaci, ovaj predmet postoji negde u arhivi, i ja cu ga potraziti! A da je tebi stalo do istine i sam bi to ucinio, umeeto sto ovde trazis da ti ona odgovari "odakle joj dokument" pa ces ti onda da negiras izvor! To ti je namera..

Sem toga nasao sam izvor, nije laz, ali cu da proverim da li ga ima u arhivi..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, to što je tražio taj čovek je manipulativnog karaktera. Zato je i dobio odgovor da takvom metodom nije izolovan. Ali ne da nije izolovan uopšte, jer jeste.

Nije izolovan na pravilan nacin, molim lepo! I ovaj dokument takodje to priznaje, udruzenje "nestalih beba" je trazilo iste dokaze, a nisu dobili nista! Ni dokaze za PCR ni za maske, niti da je virus pravilno izolovan! I to je ono sto sam ja ovde svo vreme u pisao a ti si negirao, sto i potvrdjuje sada ministarstvo!

Ne mozes ti imati tacnu sekvencu ni validnu vakcinu jer je na sekvenci zasnovana vakcina (posebno tipa fajzer), ako nemas cist uzorak virusa!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Izvini molim te, u photoshop se dobro razumem, i dokument je snimljen kamerom telefona, presavijen je dvaput, pa je tesko lazirari. Na prvi pogled nikakvi efekti nisu korisceni. Mogu ga cak provuci kroz program da vidim, to se lako dokazuje! Ali nema potrebe, jer..

Nacin pisanja, i clanovi na koje se dokument poziva ukazuju da je autentican, kao i to sto navodi broj zahteva udruzenja "roditelji nestalih beba" zavedenih u ministarstvu zdravlja pod odredjenim brojem 500-01-1144/2021-16 , i to su podaci koji se mogu proveriti!

Znaci, ovaj predmet postoji negde u arhivi, i ja cu ga potraziti! A da je tebi stalo do istine i sam bi to ucinio, umeeto sto ovde trazis da ti ona odgovari "odakle joj dokument" pa ces ti onda da negiras izvor! To ti je namera..

Uzmimo da je tačan. Evo ja neću negirati defacto. Upravo, ako si primetio polazim od pretpostavke da je tačan. I sve sam više mišljenja da i jeste tačan. Opet, imam rezervu, novrmalno ali uzmimo da je tačan.

Ova druga stvar je važnija. Formulacija pitanja...to nas zanima.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Upravo sam taj slučaj izučavao, i zato mi ovaj Arijanin post sliči na taj. Zato sam tražio i tražim da nam ovde svima dostavi recimo u vezi PCR testa, ili pitanje koje se odnosilo na izolaciju SARS-COV2 virusa, tačnu formualciju pitanja koju je ovo udruženje postavilo, da bismo znali na šta je tačno ministarstvo odgovorilo.

Kako ona to moze da ti da? Nije ona vodila slucaj! Potrazi ga u arhivi ministarstva!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag