- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Jovan Prezviter je napisao(la):
Pogledajte prilog 145131I gde su "priznali" ovde da PCR nije validan? Gde to u tekstu piše? Zar ne piše zapravo obrnuto? Koliko ste vi zavedeni, pa to je neverovatno? Došli ste dotle da nudite tekst ministarstva zdravlja da bi "dokazali" svoje tvrdnje a sam tekst sve suprotno govori. Eh..kada ste dotle došli, jasno je koliko je stvar ozbiljna i koliko su omane i "opsenarstvo" uzelo maha u antivaks krugovima.
E moja Ari...
Ti si zaista gadno hendikepirana osoba. Grupa ljudi, točnije "Roditelji nestalih beba Srbije" traže od državnog ministarstva zdravlja slijedeće:
1. Dajte nam znanstveni dokaz da je PCR test za detektiranje SARS-COV2 pouzdan.
2. Dajte nam znanstveni dokaz o izoliranju virusa SARS-COV2.
3. Dajte nam znanstveni dokaz da zaštitne maske spriječavaju prijenos virusa SARS-COV2.
A Ministarstvo zdravlja im odgovara:
Ni za jednu od ove tri stvari koje vi tražite, Ministarsto nema dokaze (informacije)?
P.S. Zaista je čovjek hendikepiran.
P.S. Jesi li ti "Tunguz"? Kojim jezikom se ti sporazumijevaš?
Naravno, moja ispravka. Malo sam požurio, sa čitanjem teksta. Na kraju teksta stoji doista da ministarstvo zdravlja "nema potvrdu" za validnost pcr testa, izolaciju sars-cov2 itd...moja je greška jer svaki dan se ovim bavim i toliko lažnih vesti antivaksera da sam se po automatizmu vodio ne čitajući do kraja tekst.
Pogledajte koja je to sorta ljudi. Nasrne na druge na forumu vrijeđajući ih, a kada bude "provaljen," brani se kako nije uopće pročitao ono što je drugi napisao. Proročica Jelena je tvrdila da su ovako hendikepirani ljudi nastali miješenjem čovjeka i životinje.