Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jovan Prezviter je napisao(la):
Pogledajte prilog 145131I gde su "priznali" ovde da PCR nije validan? Gde to u tekstu piše? Zar ne piše zapravo obrnuto? Koliko ste vi zavedeni, pa to je neverovatno? Došli ste dotle da nudite tekst ministarstva zdravlja da bi "dokazali" svoje tvrdnje a sam tekst sve suprotno govori. Eh..kada ste dotle došli, jasno je koliko je stvar ozbiljna i koliko su omane i "opsenarstvo" uzelo maha u antivaks krugovima.

E moja Ari...

1631902491806.png

Ti si zaista gadno hendikepirana osoba. Grupa ljudi, točnije "Roditelji nestalih beba Srbije" traže od državnog ministarstva zdravlja slijedeće:

1. Dajte nam znanstveni dokaz da je PCR test za detektiranje SARS-COV2 pouzdan.

2. Dajte nam znanstveni dokaz o izoliranju virusa SARS-COV2.

3. Dajte nam znanstveni dokaz da zaštitne maske spriječavaju prijenos virusa SARS-COV2.

A Ministarstvo zdravlja im odgovara:

Ni za jednu od ove tri stvari koje vi tražite, Ministarsto nema dokaze (informacije)?

P.S. Zaista je čovjek hendikepiran.

P.S. Jesi li ti "Tunguz"? Kojim jezikom se ti sporazumijevaš?

Naravno, moja ispravka. Malo sam požurio, sa čitanjem teksta. Na kraju teksta stoji doista da ministarstvo zdravlja "nema potvrdu" za validnost pcr testa, izolaciju sars-cov2 itd...moja je greška jer svaki dan se ovim bavim i toliko lažnih vesti antivaksera da sam se po automatizmu vodio ne čitajući do kraja tekst.

Pogledajte koja je to sorta ljudi. Nasrne na druge na forumu vrijeđajući ih, a kada bude "provaljen," brani se kako nije uopće pročitao ono što je drugi napisao. Proročica Jelena je tvrdila da su ovako hendikepirani ljudi nastali miješenjem čovjeka i životinje.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pogledajte koja je to sorta ljudi.

To je sorta ljudi koja zna da se izvine. Zna kada je pogrešio da prizna. A ti? Gde si ti u tome? Kada si ti proiznao pogrešku? Ti si savršen..naravno. Kako meriš drugima, meriće se tebi. Ja ću i dalje grešiti..i ispraljati se..uz grešku čovek i nauči nešto. A ti si toliko grešaka imao nema im broja. Ali tu se vidi tvoje poštenje. Ma i onaj uličar se zna izvinuti kada se otrezni. Kad ćeš se ti otrezniti..teško je reći. Ako ostaneš u tom stanju sadašnjem gori si od uličara.

Ja sebe ne smatram savršenim...i ja smem da pogrešim. I uvek ću se izvinuti. Ali ovde neki to nikada ne znaju.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Što se tiče dokumenta koji je Arijana postavila, postavlja se pitanje autentičnosti, zbog tvrdnje da pcr test nije pouzdan iako ministarstvo zdravlja Srbije deluje u skladu sa SZO koja ne govori da je PCR test netačan. SZO takođe govori da je SARS-COV2 izolovan, ministarstvo zdravlja Srbije deluje u skladu sa ovom krovnom organizacijom tako da sigurno ne bi rekli da SARS-COV2 nije izolovan.

Međutim, pitanje broj 2 jeste ako je ovo i izdanje ministarstva, pitanje je da li smo u potpunosti razumeli šta je ovim odgovorom zapravo ministarstvo reklo. Jer se postavlja pitanje kako je tačno glasilo pitanje same organizacije i u kom kontekstu su postavili pitanje ministarstvu. Naime, ako je pitanje recimo, u vezi PCR testa glasilo ovako:"možete li odgovoriti je li PCR uvek 100% tačan(postoje li moguće varijacije kada su granične vrednosti ct virusnih opterećenja u pitanju, gde se može desiti da pcr u tom sitnim segmentima omane, što bi se moglo nazreti da je u toj formi pitanje postavljeno), moglo bi se odgovoriti čak u i ovoj formi odgovora koji je dat da zaista se ne može garantovati uvek 100% tačnost bez iznimke. To je i normalno jer ni jedno merenje bilo za koji virus ili bakteriju ne može biti 100% tačno bez izuzetaka. Zato je važno ovde videti najpre formu pitanja a ne samo formu odgovora jer forma odgovora je data na osnovu forme pitanja. Ako je dakle forma pitanja postavljena u apsolutnim vrednostima, jasno je da bi u tom slučaju odgovor ministarstva zaista mogao biti u ovoj formi(ne isključujem to kao mogući odgovor) jer doista je nemoguće pokazati studiju koja 100% garantuje tačnost PCR testa u svakom pojedinačnim slučaju. Ali zato procenat od 95-99% tačnosti daje sigurnost i bezbednost testu PCR. Tako da odgovor ministarstva ako je ovde autentičan, svakako je manipulativno procenjen(da ne garantuje pouzdanost PCR testa), jer ako je forma pitanja je li on 100% pouzdan odgovor je svakako da je to nemoguće. Ali to što nije 100% pouzdan ne znači da nije pouzdan uopšte. Po sredi je manipulacija sa odgovorom ministarstva.

Pod tri, pitanje autentičnosti, je upitno (iako ne isključujem tu mogućnost) iz razloga što ovo je navodni odgovor na pitanje koje je postavila organizacija za nestalu decu. Njihova delatnost je vezana za ta pitanja a ne za ispitivanje istinitosti COVID-19 pandemije. Upitno je interesovanje ove organizacije za pitanje globalne pandemije virusa kada njena delatnost nije ni na koji način povezana sa ispitivanjem istinitosti pandemije.

Sve su ovo pitanja na koja postavljač ovog sumnjivog dokumenta treba da da odgovor. Pa čekamo....

S poštovanjem, Jovan. P

1631907622395.png

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pogledajte prilog 145131I gde su "priznali" ovde da PCR nije validan? Gde to u tekstu piše? Zar ne piše zapravo obrnuto? Koliko ste vi zavedeni, pa to je neverovatno? Došli ste dotle da nudite tekst ministarstva zdravlja da bi "dokazali" svoje tvrdnje a sam tekst sve suprotno govori. Eh..kada ste dotle došli, jasno je koliko je stvar ozbiljna i koliko su omane i "opsenarstvo" uzelo maha u antivaks krugovima.

E moja Ari...
Kliknite za proširenje...
1631902491806.png

Ti si zaista gadno hendikepirana osoba. Grupa ljudi, točnije "Roditelji nestalih beba Srbije" traže od državnog ministarstva zdravlja slijedeće:

1. Dajte nam znanstveni dokaz da je PCR test za detektiranje SARS-COV2 pouzdan.

2. Dajte nam znanstveni dokaz o izoliranju virusa SARS-COV2.

3. Dajte nam znanstveni dokaz da zaštitne maske spriječavaju prijenos virusa SARS-COV2.

A Ministarstvo zdravlja im odgovara:

Ni za jednu od ove tri stvari koje vi tražite, Ministarsto nema dokaze (informacije)?

P.S. Zaista je čovjek hendikepiran.

P.S. Jesi li ti "Tunguz"? Kojim jezikom se ti sporazumijevaš?

Naravno, moja ispravka. Malo sam požurio, sa čitanjem teksta. Na kraju teksta stoji doista da ministarstvo zdravlja "nema potvrdu" za validnost pcr testa, izolaciju sars-cov2 itd...moja je greška jer svaki dan se ovim bavim i toliko lažnih vesti antivaksera da sam se po automatizmu vodio ne čitajući do kraja tekst.

Pogledajte koja je to sorta ljudi. Nasrne na druge na forumu vrijeđajući ih, a kada bude "provaljen," brani se kako nije uopće pročitao ono što je drugi napisao. Proročica Jelena je tvrdila da su ovako hendikepirani ljudi nastali miješenjem čovjeka i životinje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag