Evo malo i sukoba sa policijom i novinarima. Objektivno. Hvala Bogu, nije bilo većih sukoba ali valja i ovo zabeležiti.
I tebi je to sukob? Pa covece jesi li ti sav svoj!
Naravno da N1 laze, najgora televizija u Srbiji, strana placenicka TV. To znaju i deca! Ovaj Antonije sto je gadjao policiju jajima, pa i ja bi ih gadjao!
Sram ih bilo, da stite lezbejke i homoseksualce, dok gradjane koji zele slobodno da disu i setaju ulicom, da sede u kaficima, kaznjavaju i sad ce tek da nas kaznjavaju kad donesu zakon! Necemo moci da jedemo u restoranu!
Jednakost i sloboda, pa gde se to izgubilo! Sloboda je izgleda samo za LGBT i vakcinisane!
Ta lezbejka Ana "BRN A BIČ" kojoj smo mi dali sva prava, sada nama uskracuje ista?
I ti ovo podrzavas!
Sreca njihova sto su samo jaja dobili, sto ih nisu i kamenjem gadjali!
Pogledajte prilog 145142Evo i čuveno kolce(ps...ritual...)
A sta tebi smeta kolo? Pa namerno su igarli kolo da bi vi imali o cemu da pisete! To su rekli, da zasto igraju kolo!
I nista drugo nemate osim jednog jajeta, dve baklje i igranja kola! Komedija! I to nazivate "sukobima"???
Zbog cega vi hapsite monahe, zbog cega? Jel zbog gadjanja jajima? Sramota!
Da su bili pametni, trebali su vam razbiti taj kordon da prodju, ali oni nece da se bore nasiljem! Znaju naime da cete ih kriviti za nasilje u vasim fasistickim medijim, a znamo ko je zapravo nasilan, to ste vi!
Fasizam se uvodi u cjelom svjetu , ne samo u Srbiji
Da, ali Jovanu i Zaokretu smo mi fasisti!
Vidi kako ih brani.. Mi smo nasilini sto trazimo svoja prava da se slobodno krecemo, da zivimo i da slobodno sedimo u restoranima?
Evo ja jedem u restoranu, i sad ce oni to da mi zabrane? Samo ce vakcinisani moci da jedu, a ja cu da budem gladan? Ili da piju kafu, jedu sladoled, kolace, ili sta god, da se zabavljaju, a mi to necemo moci.. Ma nemoj!
Sreca njihova sto se sve zavrsilo mirno, jer oni bi voleli da nije, tada bi mogli da upiru prstom i kazu "vidi ih, prave nerede, razbijaju drzavnu imovinu"! Ali ovako ne mogu da kazu nista, i zato su besni, pa su nasli dva jaja i dve baklje da spominju na vestima i nazivaju to "nasiljem"!
Ne, "antivakseri" nisu nasilni! Ali moje je misljenje da je doslo vreme da se to promeni!