Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Sekretar Ministarstva Đerlek je samo odgovorio ono što je činjenično a to je da u Srbiji nije izolovan virus ili rađena studija PCR testa. Naravno, ima smisla jer ono što je provereno od relevantnih institucija tj. krovne organizacije je sasvim dovoljno. Zašto bi se pravila studija onoga što je već prezentovano od strane SZO?
Suština je da je tekst ministarstva zapravo ono što se odnosi na Srbiju a ne na svet. Znači virus u svetu jeste izolovan i pcr tekst u svetu potvrđeno validan a u Srbiji pošto takvi tekstovi nisu rađeni svakako je odgovor ministarstva jasan. No, šta je Mario Bojić, bivši demokrata zaključio u Nultoj Tački? Da je ovo dokaz da virus ne postoji jer nije u Srbiji izolovan. Zašto, ali zašto se služe ovakvim manipulacijama naroda? Mire, sutra će tebe da zavrne ako bi došao na vlast Mario Bojić ili slični, dok trepneš.
Jednostavno, oni su skloni manipulaciji..ona im je u krv ušla. Vidiš koliko samo izmišljenih vesti i lažno predstavljenih od ovih manipulatora? Mire, možemo mi da se sporimo oko naučnih činjeica ili bilo ko drugi. Ali problem su manipulatori koji iako znaju činjenice a opet će zavlačiti narod. Dokažeš im 155 netačnih tvrdnji, oni će 156 da iznesu. Neće kao ja, da priznaju da su pogrešili kada pogreše ili kao bilo ko ko drži do sebe da uradi isto. Kažem, da pogrešio sam. Ali opet hvala Bogu vodi me dalje u otkrivanju pravih činjica a meni nauk da ne budem brzoplet jer iako mnogo znam sad o ovome, opet nesmem da se pogordim..to mi je nauk i hvala Bogu da mi je dao priliku da shvatim da pored velikog znanja o ovom stvarima(hvala Mu za to) ipak ne smem biti gord i pomisliti da je samo ono dovljno i da prosuđujem ad hok. Hvala Bogu da me je "ponizio" ali tako ne misle drugi na forumu. Njima kada su poniženi i dalje raste sujeta i kada im se otkriju manipulacije, neće da kažu da su pogrešili. Hvala Bogu, da ja to mogu. I hvala Bogu što me je naučio i uči i dalje. Kada bi tako razmišljali ovi manipulartori koji su 100-tinama puta prokazani za laž, kada bi imali delić samokritike ne bi više tako radili. Ali nisu takvi. Mire, čuvaj se manipulatora koji nikada neće da priznaju da su pogrešili.
Covece tebi kao vrana da je popila mozak. Ko manipulise osim vas? Ko manipulise?
Jedine manipulacije su sa vase strane! Evo i sada izvodite i manipulisete izmisljate nekakve sukobe na protestima kojih nije ni bilo!