Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Fasizam se uvodi u cjelom svjetu , ne samo u Srbiji

Totalitarne ideologije, ta "djeca" (produkti bi bla prava riječ) Lutherovih (sotoninih) sola, uvijek, ponavljam uvijek dolaze onda kada se liberalizam (druga strana istog sotoninog novčića) toliko razmahne i poludi, dovodeći do kriza.

Drugo, sestro ovo nije fašizam, ovo je njegovo nakaradno "čedo", mnogo gore od onoga što je Europu i svijet uvelo u II Svjetski rat.

Levičarske ideologiije (a fašizam i nacizam jesu levičarske ideologije) spojile su se s liberal kapitalizmom. Infiltrirani u sve pore društva, libertardi (liberalni retardi) nimalo alergični na novac i profit idu ka tome da ceo svet suobliče (na silu) svojoj sotonskoj viziju "raja"
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.255


Evo malo i sukoba sa policijom i novinarima. Objektivno. Hvala Bogu, nije bilo većih sukoba ali valja i ovo zabeležiti.

I tebi je to sukob? Pa covece jesi li ti sav svoj!

Naravno da N1 laze, najgora televizija u Srbiji, strana placenicka TV. To znaju i deca! Ovaj Antonije sto je gadjao policiju jajima, pa i ja bi ih gadjao!

Sram ih bilo, da stite lezbejke i homoseksualce, dok gradjane koji zele slobodno da disu i setaju ulicom, da sede u kaficima, kaznjavaju i sad ce tek da nas kaznjavaju kad donesu zakon! Necemo moci da jedemo u restoranu!

Jednakost i sloboda, pa gde se to izgubilo! Sloboda je izgleda samo za LGBT i vakcinisane!

Ta lezbejka Ana "BRN A BIČ" kojoj smo mi dali sva prava, sada nama uskracuje ista?

I ti ovo podrzavas!

Sreca njihova sto su samo jaja dobili, sto ih nisu i kamenjem gadjali!

Pogledajte prilog 145142Evo i čuveno kolce(ps...ritual...)

A sta tebi smeta kolo? Pa namerno su igarli kolo da bi vi imali o cemu da pisete! To su rekli, da zasto igraju kolo!

I nista drugo nemate osim jednog jajeta, dve baklje i igranja kola! Komedija! I to nazivate "sukobima"???

Zbog cega vi hapsite monahe, zbog cega? Jel zbog gadjanja jajima? Sramota!

Da su bili pametni, trebali su vam razbiti taj kordon da prodju, ali oni nece da se bore nasiljem! Znaju naime da cete ih kriviti za nasilje u vasim fasistickim medijim, a znamo ko je zapravo nasilan, to ste vi!

Fasizam se uvodi u cjelom svjetu , ne samo u Srbiji

Da, ali Jovanu i Zaokretu smo mi fasisti!
Vidi kako ih brani.. Mi smo nasilini sto trazimo svoja prava da se slobodno krecemo, da zivimo i da slobodno sedimo u restoranima?

Evo ja jedem u restoranu, i sad ce oni to da mi zabrane? Samo ce vakcinisani moci da jedu, a ja cu da budem gladan? Ili da piju kafu, jedu sladoled, kolace, ili sta god, da se zabavljaju, a mi to necemo moci.. Ma nemoj!

Sreca njihova sto se sve zavrsilo mirno, jer oni bi voleli da nije, tada bi mogli da upiru prstom i kazu "vidi ih, prave nerede, razbijaju drzavnu imovinu"! Ali ovako ne mogu da kazu nista, i zato su besni, pa su nasli dva jaja i dve baklje da spominju na vestima i nazivaju to "nasiljem"!

Ne, "antivakseri" nisu nasilni! Ali moje je misljenje da je doslo vreme da se to promeni!
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.398
Naravno da N1 laze, najgora televizija u Srbiji, strana placenicka TV. To znaju i deca!

Ovo je već u maniru desničarsko-manipulativnog govora. N1 je pokazao kakvih sve elemenata ima na skupu. Ako neko ne dozvoljava novinaru da radi svoj posao, ne znam kako je N1 sada ovde neko ko ugrožava a nije sam ugrožen.

Jednakost i sloboda, pa gde se to izgubilo! Sloboda je izgleda samo za LGBT i vakcinisane!

Kakve veze ima to sa ovim omatanjem novinara? Ili zašto Antonije gađa jajima policiju? Kakvo je to ponašaje jednog crkvenog velikodostojnika uopšte? Sa sve mantijom..eto samo bruka i tu crkvu koju predstavlja.

Sreca njihova sto su samo jaja dobili, sto ih nisu i kamenjem gadjali!

I ti misliš da je to normalno..da gađaju kamenjem? E moj Mie, propaganda je toliko uzela maha u tvom razmišljanju da više ne možeš da rasudiš proste stvari. Ljudi koji gađaju policiju ili ometaju novinara su tebi sasvim ok?
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.398
Da su bili pametni, trebali su vam razbiti taj kordon da prodju, ali oni nece da se bore nasiljem!

Ne da neće da se bore nego hoće. Ali bilo ih je premalo u odnosu na očekivanja. Da ih je bilo više, ne brini razbijali bi itekako. No, ova šačica okupljenih je bila nasilna ali zna kako bi prošla u sukobu sa policijom..tako da je dobro po njih što nisu pokušali nešto više.
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.255
SZO je krovna institucija. Naše ministarstvo radi u skladu sa SZO. A SZO kaže da je virus izolovan, i da je PCR test tačan. Za pismene dovoljno

Ovo je samo budalama dovoljno.. Da im crnac kaze da postoji virus i oni bespogovorno veruju bez ikakve provere!

To da drzava Srbija nikada nije izolovala virus, kao ni jedna druga evropska zemlja a veruju nekoj svetskoj ustanovi da on zaista postoji je debilizam bez presedana! Ili pak nije, vec dogovor..
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
Jovan Prezviter je napisao(la):
Ko je pismen zna kakav stav ima Ministarstvo zdrvalja republike Srbije.

Tako je. Tko je pismen zna čitati - sve piše, a Ministarstvo zdravlja Srbije je napisalo:

1. Nemamo znanstveni dokaz da je PCR test za detektiranje SARS-COV2 pouzdan.

2. Nemamo znanstveni dokaz o izoliranju virusa SARS-COV2.

3. Nemamo znanstveni dokaz da zaštitne maske spriječavaju prijenos virusa SARS-COV2.

P.S. Budala i nepismenih nikako se riješiti.
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.398
Sekretar Ministarstva Đerlek je samo odgovorio ono što je činjenično a to je da u Srbiji nije izolovan virus ili rađena studija PCR testa. Naravno, ima smisla jer ono što je provereno od relevantnih institucija tj. krovne organizacije je sasvim dovoljno. Zašto bi se pravila studija onoga što je već prezentovano od strane SZO?

Suština je da je tekst ministarstva zapravo ono što se odnosi na Srbiju a ne na svet. Znači virus u svetu jeste izolovan i pcr tekst u svetu potvrđeno validan a u Srbiji pošto takvi tekstovi nisu rađeni svakako je odgovor ministarstva jasan. No, šta je Mario Bojić, bivši demokrata zaključio u Nultoj Tački? Da je ovo dokaz da virus ne postoji jer nije u Srbiji izolovan. Zašto, ali zašto se služe ovakvim manipulacijama naroda? Mire, sutra će tebe da zavrne ako bi došao na vlast Mario Bojić ili slični, dok trepneš.

Jednostavno, oni su skloni manipulaciji..ona im je u krv ušla. Vidiš koliko samo izmišljenih vesti i lažno predstavljenih od ovih manipulatora? Mire, možemo mi da se sporimo oko naučnih činjeica ili bilo ko drugi. Ali problem su manipulatori koji iako znaju činjenice a opet će zavlačiti narod. Dokažeš im 155 netačnih tvrdnji, oni će 156 da iznesu. Neće kao ja, da priznaju da su pogrešili kada pogreše ili kao bilo ko ko drži do sebe da uradi isto. Kažem, da pogrešio sam. Ali opet hvala Bogu vodi me dalje u otkrivanju pravih činjica a meni nauk da ne budem brzoplet jer iako mnogo znam sad o ovome, opet nesmem da se pogordim..to mi je nauk i hvala Bogu da mi je dao priliku da shvatim da pored velikog znanja o ovom stvarima(hvala Mu za to) ipak ne smem biti gord i pomisliti da je samo ono dovljno i da prosuđujem ad hok. Hvala Bogu da me je "ponizio" ali tako ne misle drugi na forumu. Njima kada su poniženi i dalje raste sujeta i kada im se otkriju manipulacije, neće da kažu da su pogrešili. Hvala Bogu, da ja to mogu. I hvala Bogu što me je naučio i uči i dalje. Kada bi tako razmišljali ovi manipulartori koji su 100-tinama puta prokazani za laž, kada bi imali delić samokritike ne bi više tako radili. Ali nisu takvi. Mire, čuvaj se manipulatora koji nikada neće da priznaju da su pogrešili.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.255
Ovo je već u maniru desničarsko-manipulativnog govora. N1 je pokazao kakvih sve elemenata ima na skupu. Ako neko ne dozvoljava novinaru da radi svoj posao, ne znam kako je N1 sada ovde neko ko ugrožava a nije sam ugrožen.

Nemoj molim te da se pravis naivan! Novinar nije bio fizicki ugrozen, ovo je verbalni okrsaj i policija ne sme da reaguje!

Covek ima puno pravo da kaze novinaru sta god pozeli, i ima pravo da ga ometa koliko god zeli! Nema pravo jedino da ga udari, mada je svaki novinar koji radi za tu televiziju to zasluzio, jer to nije novinar, nego izdajnik!

Ta televizija je manipulativnog karaktera, placenicka TV, koja radi i izvestava protiv Srbije! Neka idu u ameriku pa neka odande izvestvaju protiv nas a ne u mojoj zemlji, da me vredjaju intelektualno i na svaki moguci nacin i to u mojoj zemlji!

Da se ja pitam, bili bi proterani momentalno!

Kakve veze ima to sa ovim omatanjem novinara? Ili zašto Antonije gađa jajima policiju? Kakvo je to ponašaje jednog crkvenog velikodostojnika uopšte? Sa sve manrtijom..eto samo bruka i tu crkvu koju predstavlja.

Antonije ima prava da gadja jajima kao i svaki drugi gradjanin! Gadjanje jajima nije da bi nekog ugrozio, vec da bi mu naneo uvredu! I on ne cini to u ime crkve, ionako je rascinjen! A ja bi ih licno gadjao i vikao na njih, jesam li zato manje Hriscanin?

I ti misliš da je to normalno..da gađaju kamenjem?

Izvini molim te, ali ako neko vrsi nasilje nadamnom i ja imam pravo da na to odgovorim i da se branim!

Ako neko udje u moj dom sa iglom i krene da me bode, neka ne misli da cu ja zato sto sam Hriscanin sedeti skrstenih ruku!

To svoje prodavaj nekom drugom!
Hriscanstvo nije pacifizam, Bog nije pacifista!

Hriscanin ima prava da se brani, kao i svaki drugi covek onda kada su mu ugozena najosnovnija prava na kretanje, disanje, zivot..

Opet, niko nije krenuo u fizicki obracun, iako ste vi to prizeljkivali i iako ste to zasluzili!
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag
Top