Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
RUSKA PRAVOSLAVNA CRKVA! KO SE NE VAKCINIŠE TAJ JE GREŠNIK! MITROPOLIT ILARION: ,,Ko odbije da se vakciniše moraće da se iskupljuje tokom celog života”

Jesli li čuo možda šta kaže Bernard Ljubas? On prenosi reči nekog monaha sa Svete Gore koji je čuo ikonu kako progovara da ko se vakciniše nema spasenja. Zanimljiva je ova protuvrepčnost.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Juce u Rusiji zarazeno 25000 od covid 19,a umrlo ih je 746 delta soj -indija

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pošto je slap protiv vakcinisanja, on bi trebao poslušati što majka crkva kaže po tom pitanju.

Kako da poslusa crkvu kad ona nema stav po tom pitanju?

Crkva podupire svakoga tko se želi cijepiti, rekao je Gadecki, ali i naglasio da cijepljenje mora ostati dobrovoljno.

Eto vidis da nema stav i da je vakcinacija "dobrovoljna"? Da ima stav rekla bi "moras da se vakcinises" ili suprotno!

RUSKA PRAVOSLAVNA CRKVA! KO SE NE VAKCINIŠE TAJ JE GREŠNIK!

Ni pravoslavna crkva nema stav, imaju neki pojedinci koji pricaju da je to obavezno, ali zvanicno nista nije receno po tom pitanju!

Britanska znanstvenica: Ivermektin, jeftin lijek protiv parazita, učinkovitiji od cjepiva u borbi protiv COVID-a

Dzabe ja njima pricam svo vreme! Oni i njihovi mediji se tome ismejavaju nazivajuci taj lek, lekom za "stoku"!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Juce u Rusiji zarazeno 25000 od covid 19,a umrlo ih je 746 delta soj -indija
A u Izraelu?

"Izrael, svetski lider u vakcinaciji protiv korona virusa, zabeležio je najviše novozaraženih u jednom danu za gotovo tri meseca, saopštilo je jutros Ministarstvo zdravlja.

Kako je navedeno, u sredu bilo 307 pozitivnih na korona virus, a prethodnog dana, u utorak, dijagnostikovano 293 novih slučajeva infekcije."

Dzabe im vakcina! Sva ta prica sluzi da se ubrza vakcinacija u svetu i da se ljudi prisile da je prime.. Sad vakcinisu i decu, koja nisu ni ugrozena! Samo ludak to moze da podrzi!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Dana 17. 03. 2020. godine predsjednik Hrvatske Vlade Andrej Plenković s još nekoliko ministara održao je sastanak (brifing) s urednicima glavnih 17 mainstream medija u Hrvatskoj. Tom prilikom svima njima uručio je donji dokument. Najprije u miru pročitajte što su to dobili ljudi iz medija, a dalje prosudite sami:

1626103986192.png
Vidi, fejk-čekeru Jovane, Vlade zabranjuju novinarima pisati i iznositi ono što je znanstvena istina, i postavljati pitanja u kojima su sadržane znanstvene istine. Znanstvene istine ne smiju doći do širokog puka, misli Hrvatska Vlada. Naravno, nije to "umotvorina" "okupatorske i sotonske Hrvatske Vlade", to im je naredio sam otac laži, otac vas fejk-čekera. Ne možete i ne ćete pobijediti, jer služite sotoni, a Bog je jači od vašega oca laži.

Prilozi

• 1626103850055.png
    1626103850055.png
    151 KB · Pregleda: 4
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Vidi, fejk-čekeru Jovane, Vlade zabranjuju novinarima pisati i iznositi ono što je znanstvena istina, i postavljati pitanja u kojima su sadržane znanstvene istine. Znanstvene istine ne smiju doći do širokog puka, misli Hrvatska Vlada. Naravno, nije to "umotvorina" "okupatorske i sotonske Hrvatske Vlade", to im je naredio sam otac laži, otac vas fejk-čekera. Ne možete i ne ćete pobijediti, jer služite sotoni, a Bog je jači od vašega oca laži.

I bre...pretera ti. Sotonska i okupatorska vlada. A koja bi po tebi bila ona "prava"?

Uputstva se daju u ovakvim kriznim momentima. Sve vlade sveta ne mogu isto funkcionisati kada je sve normalno i nema pandemije i ne mogu kada je ima. A i pitanje je ovoga što si postavio..autentičnosti, izvora koji ove prenosi itd...

Ne znam što se toliko boriš protiv mera koje treba i teni i svima nama da olakšavju borbu protiv ove opake bolesti. Ne znam, zaista.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
I bre...pretera ti. Sotonska i okupatorska vlada. A koja bi po tebi bila ona "prava"?

Ona koja drži do čovjekova dostojanstva i do istine. :) Znam da tebi takve ne pašu.

Uputstva se daju u ovakvim kriznim momentima. Sve vlade sveta ne mogu isto funkcionisati kada je sve normalno i nema pandemije i ne mogu kada je ima. A i pitanje je ovoga što si postavio..autentičnosti, izvora koji ove prenosi itd...

Ovo je istina i nitko ovo nije demantirao. Ja bih čak mogao i prihvatiti da se na jedno vrijeme i istina "zatomi", ali samo pod uvjetom da je dobitak od toga znatno veći od ovoga "zla prešućivanja istine". Međutim, u ovom slučaju to uopće nije. Znanstvenici već sada govore da će na koncu najviše ljudi "ubiti strah", koji su kod ljudi izazvali sve vlasti koje su se lažima koristile pri vođenju svega ovoga.

Ne znam što se toliko boriš protiv mera koje treba i teni i svima nama da olakšavju borbu protiv ove opake bolesti. Ne znam, zaista.

Ja ne znam što je s tvojim mozgom. Kako mogu biti za mjere, koje uvodi vlast, koja baš prilikom uvođenja medijima zabranjuje iznositi istinu - znanstvenu istinu. Jesi li ti uopće razumio što piše u onih 11. točaka????

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Znanstvenici već sada govore da će na koncu najviše ljudi "ubiti strah", koji su kod ljudi izazvali sve vlasti koje su se lažima koristile pri vođenju svega ovoga.

Jedini strah koji se širi jeste strah koji potiče od antivaksera. Jedini. To je takav strah koji uterujete u kosti ljudi, da se slediš. Te ovaj te onaj te oni nam žele ovo te ono, te će to biti, te logori....pa zar taj strah ne isnosite vi? Samo vi idete iz krajnosti u krajnost. Prvo vam navodno "spremaju logore", jadni jedva ćete glavu izvući a možda i ne pa odjednom izađe vaša Jovanka od Orleana pa kaže "hapsićemo ih". Malo ste ugorženi pa odjednom postajete sudije i batina. Pa suludo šta verujete...toliko kontradiktorno kao i neke teološke postavke vaše.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jedini strah koji se širi jeste strah koji potiče od antivaksera. Jedini. To je takav strah koji uterujete u kosti ljudi, da se slediš. Te ovaj te onaj te oni nam žele ovo te ono, te će to biti, te logori....pa zar taj strah ne isnosite vi? Samo vi idete iz krajnosti u krajnost.

Meni je sada sve jasno. Oprosti, ali s tvojim "mozgom" nešto zaista nije u redu. Strah sije onaj tko krije činjenice i istinu. Opet te pitam, jesi li pročitao onih 11 točaka? A činjenice i istinu mogu kriti samo dvije vrste ljudi. Prvi su naprosto ljudi idioti - oni ni o čemu ništa ne znaju pa ne znaju ni što to znači. Drugi su pritajeni patološki ubojice. Takvi će na sve načine spriječavati da se istina sazna, a pokušaju li ljudi do istine ipak doći, ovaj tip ljudi spreman ih je i ubijati. A mi, koje ti nazivaš - antivakseri, nacionalisti, desničari, - nismo ništa drugo nego ljudi koji ne pristaju da im bilo tko propisuje što je istina, a pogotovo da nam se to čini oduzimajući nam pri tome mnoga naša prava, koja nam pripadaju, ne zbog toga što nam to država jamči, nego zbog toga što ta prava od Boga baštinimo.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Hah..evo i u Ugandi kao i ovde..pijani seljani ometali sahranu čoveka umrlog od Covida-19 te tražili da se otvori sanduk. Tek kada je sanduk otvoren videli su da je to zaista taj čovek. Eeee.to se zove paranoja..naravno i ovde imamo "pijane seljane" koji to neigraju.

"Naime, pre nego što je otvoren kovčeg, čuju se ljudi kako uzvikuju na lokalnom ugandskom dijalektu: “Trebalo bi da vam ga pokažu, neka ga pokažu vama! Neka vam pokažu vašeg oca, da, neka vam pokažu vašeg oca!”

Međutim, nakon što su pogrebni radnici otvorili sanduk, iz gomile dopire: “Ah, on je taj, on je pravi!”, kao i: “On je taj, umro je od korone”.

Porodica preminulog i zvaničnici Ugande demantovali su da je sanduk bio prazan nakon što je do njih dospela vest da se sporan snimak raširio na društvenim mrežama i izazvao paniku.

Ćerka preminulog čoveka, Immaculate Masika, u izjavi za ugandske medije i AFP razjasnila je da su tvrdnje koje kruže društvenim mrežama neistinite.

“Vlada nije sahranila prazan kovčeg. Kao porodica, sahranili smo njegovo telo, a priču o praznom kovčegu ubuduće treba ignorisati i celu stvar ostaviti na miru“, rekla je Masika.

Objasnila je da je njenu porodicu medicinski tim obavestio da zbog činjenice da je njen otac, Franco Kabwangana Bwambaale, bio testiran pozitivno na kovid 19 pre nego što je preminuo, neće biti u mogućnosti da vide njegovo telo.

Međutim, prema njenim rečima, “pijani seljani su omeli proceduru i zahtevali da se kovčeg otvori, uprkos želji porodice da se to ne radi”.

Kada su otvorili sanduk videli su da je telo unutra i tada je intervenisala policija, nakon čega je obavljena sahrana, kaže Masika."

E svugde su ljudi isti i nasedaju na isti način..:):(o_O

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag