Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Već nas prate....

Ovo je početak, uvod u ono što zaista želi nakot sotonski.

Žig Zveri....

A zver je humanizam.

Ne da nije znanstvena fantastika, nego je stvarnost, samo deo stvarnosti koju nam spremaju psihopate i sociiopate Tech giganata.
Sad sam zalepio kasiku i stoji mi na grudima i stomaku ni da mrdne, ni sam ne verujem kako..

Mozda imam super moci :cool:

Mislim da na ovo toplo vreme mozes okaciti citav escajg. Al je zanimljivo kao fora :)

I ja juče probao i stoji od znoja ko zakucana.:)
Da, ili smo svi prelezali kofid ;)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Sad sam zalepio kasiku i stoji mi na grudima i stomaku ni da mrdne, ni sam ne verujem kako..

Super moći.... ahahahahahahahahahahahahahahaha

Čovek je brate kondenzator, a mozak je kompjuter (Dizajnirao ga ge Vrhunski inžinjer, Vrhunski...

Upravo zato i žele da nam uvale čipove, nano čipove da bi mogli da nas po volji shutdown ili reprogramiraju bez imalo muke.

Idioti se igraju Boga, no Njegova je poslednja...

Biće veoma, veoma veselo kada ih Bog bude vratio na "fabrička" podešavanja.... veoma veselo....

Da, ili smo svi prelezali kofid ;)

Kofid? Ahahahaha Co Feed

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Mozda imam super moci :cool:
Mislim da na ovo toplo vreme mozes okaciti citav escajg. Al je zanimljivo kao fora :)

Haha, i ja sam probala, ali ništa. Žlica neće da stoji. Jedino da je zalijepim selotejpom, ono iz solidarnosti s drugim cjepljenicima. :beee:

A ovo, da je tijelo već na neki način "magnetizirano", daje im mogućnost da pošalju valove iz spektra "mikrovalova mobilne telefonije" kojima mogu ljudima utjecati ne samo na tijelo nego i na mozak. Imaju mogućnost "pogoditi čovjeka" mikrovalom koji može, na primjer spržiti čovjeku srce.

Ovo zvuči grozno. Morat ćemo nadopuniti zaziv u molitvi vjernika:
Čuvaj nas, Bože, od pomora, rata, gladi i mikrovalova.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Verojatno...ali bi trebalo stajati zbog "magnetskog svojtava", "bocke", kako kaže Ackelada :)

Evo meni stoji, sigurno imam super moci :) Okacio sam i male i velike kasike, i viljusku :)

Osecam se kao biba struja :D

Čovek je brate kondenzator, a mozak je kompjuter

Ne znam, ali neki od najvecih naucnika nisu imali mozak uopste ili su imali samo pola mozga. A to bas i ne ide u prilog adventistima :)

Upravo zato i žele da nam uvale čipove, nano čipove da bi mogli da nas po volji shutdown ili reprogramiraju bez imalo muke.

Svakako, samo ovo s kasikom nema veze, sad mi je smesno, okacio sam i viljuske :)

Inace kasiku ne privlaci magnet, mozda zato i ne radi..

Haha, i ja sam probala, ali ništa. Žlica neće da stoji. Jedino da je zalijepim selotejpom, ono iz solidarnosti s drugim cjepljenicima. :beee:

Moraces da se vise druzis s nama, da dobijes super moci, s kim si takav si :)

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Pošto je slap protiv vakcinisanja, on bi trebao poslušati što majka crkva kaže po tom pitanju.

Katolička Crkva u Poljskoj objavila je u četvrtak poziv poljskom stanovništvu da se cijepe protiv covida-19.

“Cjepiva protiv covida su važan alat za smanjivanje širenja infekcije i mnogi ih vide kao nadu za mogući povratak normalnom funkcioniranju društva”, rekao je Stanislaw Gadecki, predsjednik Poljske biskupske konferencije.

Crkva podupire svakoga tko se želi cijepiti, rekao je Gadecki, ali i naglasio da cijepljenje mora ostati dobrovoljno.

Kampanja cijepljenja u Poljskoj u posljednje je vrijeme zastala, a vlada strahuje zbog širenja delta varijante koronavirusa u Europi.

Ministar zdravstva Adam Niedzielski upozorio je na mogući četvrti val u rujnu. Zahvalio je također Gadeckom za njegov poziv: “To je glas koji danas jako trebamo”.

Po ministarstvu zdravstva, 37 posto populacije u Poljskoj u potpunosti je cijepljeno.

HTML:
https://hr.n1info.com/svijet/katolicka-crkva-pozvala-poljake-da-se-cijepe-protiv-covida-19/

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Za miru000

RUSKA PRAVOSLAVNA CRKVA! KO SE NE VAKCINIŠE TAJ JE GREŠNIK! MITROPOLIT ILARION: ,,Ko odbije da se vakciniše moraće da se iskupljuje tokom celog života”​

HTML:
https://nultatacka.rs/ruska-pravoslavna-crkva-ko-se-ne-vakcinise-taj-je-gresnik-mitropolit-ilarion-ko-odbije-da-se-vakcinise-morace-da-se-iskupljuje-tokom-celog-zivota/

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pošto je slap protiv vakcinisanja, on bi trebao poslušati što majka crkva kaže po tom pitanju.

Crkva je nepogrešiva po pitanjima vjere, vjere u Boga. S druge strane, tvoja sekta gotovo u svemu griješi. Uskoro ćete morati proglasiti dogmu kako Boga najviše veseli kada se ubija njegova stvorenja koja se još nisu ni rodila. Jer, mnogo ste uložiliš u "biznis klanja nerođenih".

1625899404380.png

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Britanska znanstvenica: Ivermektin, jeftin lijek protiv parazita, učinkovitiji od cjepiva u borbi protiv COVID-a

Dr. Tessa Lawrie, ravnateljica instituta “Evidence-based Medicine Consultancy” u gradu Bath (UK) prevodila je istraživanje o učinkovitosti poznatog lijeka koji se koristi kod zaraza uzrokovanih parazitima – ivermektina, u borbi protiv COVIDA 19. Podaci do kojih je došla su iznenađujući. Lijek je pokazao iznimnu učinkovitost u liječenju, ali i sprječavanju zaraze Sars-CoV-2. Unatoč podmetanjima i brojnim sprječavanjima objavljivanja ove studije, istraživanje je ipak znanstveno recenzirano i objavljeno u Američkom časopisu za terapeutiku pod naslovom “Uporaba ivermektina u prevenciji i liječenju zaraze Covid-19”.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag