Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Isus govori o karakteru. Ni jedan Judej(učenici) koji je slušao Isusa nije nipošto zaključivao da Isus govori o Božanskoj prirodi koju poseduje, jer zna da je to nemoguće za čoveka-stvoreno podneti, već su mogli znati da On govori o savršenom karakteru. I prvi čovek je stvoren "na sliku" Božiju...to nije značilo Božija priroda i Adamu već karakter.

I hajde na adekvatnoj temi...ovo je što kaže Mire, tema o covidu19

Tko je vidio mene, vidio je i Oca - Laže li Isus?

Post 32,31: Onom mjestu Jakov nadjene ime Penuel jer - reče - "Vidjeh Boga licem u lice, i na životu ostadoh."

Je li Jakov vidio Boga?

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Jovane Hristos je BOG U TELU - BOGOCOVEK! A ti veruj sta god su ti rekli! Biblija ne unizava Hrista!

Ah, Mire, cijeli dan pišemo o našem Gospodinu Isusu-Sinu Božjemu, ali uzalud. Baš žalosno kako Gospodin i danas mora trpjeti uvrede i poniženja.
Jer upravo je tako kako si napisao, s Biblijom se ponižava Krista.

P. S. Uvijek sam se pitala kako to da je Mire tako dobar,
a kad ono-mama mu je katolkinja. :)
Pozdravi ju. Evo pomolit ću se i za nju. Devetnica je Karmelskoj Gospi, a možda će ona znati za škapular.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Dragi moji braco i sestre,nismo li mi svi rod po Nojevim sinovima,da ne idem do Adama i Eve....,drzite se teme covid19
a o tome dal je Mojsije bio Bogo covek kao i Isus Hrist i slicno pisite na adekvatnim temama.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Jer upravo je tako kako si napisao, s Biblijom se ponižava Krista.

Upravo tako. Zamisli samo te osionosti, tog zla, te lažljivosti i arogancije da se Tekstom koji KRISTA navješćuje, koji o Kristu koji je BOG, KRIST unižava i obezbožuje.

Ali, to ne bi trebalo da nas čudi.

Sotona je na djelu, a sotonin cilj je da čovjeka na sve načine odvoji od Boga.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

Drugarica je jedna probala i lepi joj se kasika, isto kao i ovom coveku!

I drugi koje poznajem probali su i lepi im se..

Ipak ima i slucajeva ljudi kojima se to ne desava a primili su vakcinu.. Izgleda je do vrste vakcine, mislim da je fajzer..

Ja sam zarad testa probao i meni nece, premda sam bio i oznojan!

Postoji i pilulica, popijes je i postanes namagnetisan, pc racunar i mobilni uredjaj te prepoznaje.. To se vec radi..

Dakle, sta ako ovo sve rade zbog pracenja?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

Drugarica je jedna probala i lepi joj se kasika, isto kao i ovom coveku!

I drugi koje poznajem probali su i lepi im se..

Ipak ima i slucajeva ljudi kojima se to ne desava a primili su vakcinu.. Izgleda je do vrste vakcine, mislim da je fajzer..

Ja sam zarad testa probao i meni nece, premda sam bio i oznojan!

Postoji i pilulica, popijes je i postanes namagnetisan, pc racunar i mobilni uredjaj te prepoznaje.. To se vec radi..

I ja juče probao i stoji od znoja ko zakucana. :)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Pratiti mogu već sve ljude koji imaju mobitel. A ovo, da je tijelo već na neki način "magnetizirano", daje im mogućnost da pošalju valove iz spektra "mikrovalova mobilne telefonije" kojima mogu ljudima utjecati ne samo na tijelo nego i na mozak. Imaju mogućnost "pogoditi čovjeka" mikrovalom koji može, na primjer spržiti čovjeku srce.

P.S. Ovo nije znanstvena fantastika

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

Već nas prate....

Ovo je početak, uvod u ono što zaista želi nakot sotonski.

Žig Zveri....

A zver je humanizam.

Pratiti mogu već sve ljude koji imaju mobitel. A ovo, da je tijelo već na neki način "magnetizirano", daje im mogućnost da pošalju valove iz spektra "mikrovalova mobilne telefonije" kojima mogu ljudima utjecati ne samo na tijelo nego i na mozak. Imaju mogućnost "pogoditi čovjeka" mikrovalom koji može, na primjer spržiti čovjeku srce.

P.S. Ovo nije znanstvena fantastika

Ne da nije znanstvena fantastika, nego je stvarnost, samo deo stvarnosti koju nam spremaju psihopate i sociiopate Tech giganata.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag