Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

"Pre pandemije, kremirali smo osam do 10 ljudi dnevno. Sada kremiramo 100 do 120 - rekao je Džitender Sajng Šunti, šef krematorijuma istočnom Nju Delhiju."

"U Nju Delhiju je zapaljeno toliko lomača, da su zalihe drva pri kraju. U utorak je Džaji Prakaš, gradonačelnik Severnog Delhija, pisao regionalnim vlastima tražeći da im se obezbedi stabilno snabdevanje drvima."

"U drevnim verovanjima postoji veliko oslanjanje na autohtonu medicinu. Trenutno imamo mnogo pacijenata koji imaju tragove na stomaku, jer su prvo otišli vraču koji im je dao vrelo gvožđe u nadi da će zli duh koji bi trebalo da izazove ovu bolest biti proteran. Vrač je njihova prva luka"

"Ovaj virus nam je pokazao da će, ako se prepusti sam sebi, eksplodirati u društvu", upozorio je Fauči u intervjuu za list ''Indijan ekspres''.

"Indijske vlasti su registrovale 392.488 novih slucajeva u protekla 24 sata.."

"Bolnice, mrtvačnice i krematorijumi su prepuni"

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa, što ti želiš s ovim (neumjesnim) pitanjima postići?
Iz njih se lako može iščitati jedna osobina sektaša, a zove se nasrtljivost.

Što želi postići, pitaš? Kao i svaki EGWist, želi zatrovati istinu. :)

A istinu želi zatrovati, osim što je sljedbenik protestantske "kulture" laži, i zbog toga što nema odgovora na moje pitanje koje sam mu postavio, ovo:

Odgovori, što bi im ti napravio kada bi tebe "prljavi i smrdljivi crnci" tjerali i prisiljavali da imaš 15-ero djece???

Kao što vidiš, jedna od karakteristika trovatelja istine, a svi subotari ovdje su virtuozi u trovanju istine, jeste "luđačko nasrtanje" na sugovornika nadajući se da će se sugovornik povući, a onda će se oni ponovo "divljački okomiti na svoju glavnu metu", a to je Kristova crkva.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Kao što vidiš, jedna od karakteristika trovatelja istine, a svi subotari ovdje su virtuozi u trovanju istine, jeste "luđačko nasrtanje" na sugovornika nadajući se da će se sugovornik povući, a onda će se oni ponovo "divljački okomiti na svoju glavnu metu", a to je Kristova crkva.

Subotari su najglasniji u svojim lukavim nasrtajima i trovanju. No kada se razotkriju, sledi nasretanje na razotkrivača, gde je cilj da isti odreaguje, a onda da oni kmeče i kevću "takav vam je duuuh", verujući da ih to čini superiornima.

Sa takvima se ne postupa mlako, niti im se dozvoljava da uopšte bilo šta kažu. Doslovno im se na svakom mestu, na sve načine i u svako vreme mora i treba dekonstruisati osnova, sama nakarada od "vere" koju nameću.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pa, što ti želiš s ovim (neumjesnim) pitanjima postići?

Kakvi neumsno. Pitanje je sasvim na mestu. Jer licemerno je jel da nametati standard nekome a sam ga ne primenjuješ u svom životu i imaš onda drugu filozofiju, zar ne?

Iz njih se lako može iščitati jedna osobina sektaša, a zove se nasrtljivost.

Stvar je licemernog prećutkivanja stvari jer ono što grčevito braniš i zastupaš sam ne primenjuješ. Eto ništa tu nema ni sektaškog, ni nasrtljivog već samo iskrenog i bez dvostrkih standarda.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Stvar je licemernog prećutkivanja stvari jer ono što grčevito braniš i zastupaš sam ne primenjuješ.

Ništa licemjerno, dapače, najpoštenije. Tražim pravo za sebe, imati djece koliko hoću, i zalažem se da i crnci imaju pravo imati djece koliko hoće. Može li poštenije????

Eto ništa tu nema ni sektaškog, ni nasrtljivog već samo iskrenog i bez dvostrkih standarda.

Ti si dakle za "jednostruke standarde". Svi će imati djece po "po istom standardu" = onoliko koliko im odredi protestantsko-masonski šljam (Gates, Soros, ....)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
i zalažem se da i crnci imaju pravo imati djece koliko hoće.

Zar ne vidiš licemerje ovog stava koji samo naizgled zvuči filantropski.

Gde je ovde zamka? Zapravo ti si ovim rekao..baš me briga za te ljude tamo...jer se mene i moje zemlje ne tiče. To je ono što si zapravo rekao. A budi iskren...evo u tvojoj zemlji da se dosele crni ljudi iz Afrike i da imaju po 10-toro dece u proseku kao što imaju...ili 5-6-toro...ok..šta bi tvoja zemlja i ti preduzeo po tom pitanju..sigurno bi rekao ma neka imaju po 10-toro dece jel da? A ne, tu bi ti i tvoja zemlja(isto bi bilo i za moju zemlju) ustao da ih ograničiš jer ti ne bi bilo drago da se rađa veliki broj ljudi a da pri tom stvore bazu siromaštva i nehigijenskih uslova..i siguran sam da ti tada ne bi bilo sve jedno to što žive kako žive i što u tvojoj zemlji stvaraju nepovoljnu bazu siromaštva i nehigijene.

A pošto to rade tamo negde daleko od moje zemlje..pa briga me neka imaju i 100 dece. E to je tvoja logika...logika dvostrukih standarda.

Zato ti nije ni važno što takav način života dovodi do bede i još goreg stanja tih ljudi..briga te za to. Ali zato ljude koji to vide i imaju malo šire vidike od usko nacionalnih i koji vide da neke stvari zbog njihovg dobra treba preduzeti tu se praviš i izigravaš branitelja "prava" prava na samuništenje tih naroda.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag