Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Znači kod naroda u trećem svetu Bog je isplanirao njih 15 da se rađaju a kod nas po dvoje troje. Zar ne misliš da je ipak ovde ljudski faktor a ne Božiji
Niko nema prava osim Boga da ogranici radjanje!

NIKO!

Ko god takvo nesto radi je ubica! I skroz je nebitno sta je on u tvojim ljudskim ocima, u Bozjim je ubica!

U srbiji su se radjali po 12 do 15 ljudi u jednoj porodici. A to nije bilo davno.. Samo do pre 100 god. kod mene su se radjali po 12 potomaka u jednoj porodici..

Zbog ekonomske situacije, zbog promenjenih merila, urusavanja braka, izvrtanja uloge muskarac zena, zbog transeks i homoseks zajednica, sto zbog mode.. danas imamo manji prirastaj i vlada bela kuga..

Sve ovo, su pogurali upravo satanisti, kao i kontraceptivna sredstva, vodjenje ljubavi online i slicno, da sad ne nabrajam..

Sve je to deo njihove agende i pokusaj smanjenja broja ljudi..

Mire moj, nikakve veze ovo nema sa Božijim planom a posebno sa Drugim Dolaskom. Ne znam gde si ovo čuo ali je baš čudna teorija.

Teorija?

Upravo svo vreme i govorim da si ti skroz neinformisan! Dakle, ti pricas o stvarima o kojim nista ne znas! Uclani se u neko satanisticko drustvo (dobro to je opasno), procitaj neku knjigu, malo se obrazuj..

Upravo oni pisu i govore ovo u svojim knjigama! To je njihov plan i to se trude da sprovedu! Da ogranice radjanje!

Nije to moja teorija, vec njihov plan!

Ti ne poznajes taktiku neprijatelja, vecina Hriscana ne poznaje! I onda se pitamo, gde je Hriscanstvo, a ono stoji u mestu, zbog takvih kao sto ste vi!

To što se rađaju u zemljama trećeg sveta po 15 nije izraz volje Božije jer je onda i volja da od tih 15 umru 12..ne verujem da Bog ima nameru da se rađaju deca koja će da umru do svoje 15 godine
Ko si ti da odredjujes sta je Bozja volja?
On je rekao "radjajte se i mnozite se"!

Postoji razlog zasto ljudi umiru na rodjenju, ali to je duga prica!

Niko nema pravo da kontrolise brojnost ljudi! To je posao Boga!

Prestani da racionalizujes i trazis opravdanja za "kontrolu radjanja"!

Niko nema prava da to naredjuje!

Radeci ovo, ti porices Bozju ulogu u svemu, i cinis Boga nesposobnim! Sta vise, optuzujes ga da "pusta ljude da umru"!!!

Zar hoces reci da je Bog odgovoran sto nista nije uradio da spase te ljude, pa treba Bill Gates da uradi posao Boga?

Bili govori o recimo rađanju 5-toro dece ili 3-oje umesto 10 ili 15 ali da prežive jer će imati uslove za to...kada se sprovede imunizacija stanovništva i poboljšaju uslovi života.
Bill je satanista koji pokusava da smanji brojnost populacije, i tako produzi vreme sotonske vlade na zemlji! Nista drugo!

A ogranicavanje radjanja ne moze niko da ti naredi, moze te prisilno sterilisati vakcinom, sto i radi.. I nije slucajno sto ovaj virus napada reproduktivne organe, nije slucajno ni sto najvise Side ima u africi itd..

Mire, dakle nikako nije umesno izjednačavati ubijstvo i nerađanje...nije to uopšte vezno ni na koji način. To su mentalne manipulacije..k
Mentalana manipulacija je ovo tvoje!

Ja isto mogu pravdati Egipcane sto nisu ostavljali jevrejsku decu u zivotu. Nije bilo ekonomicno za zemlju, nije ih mogla nositi sve.. A jevreji nisu hteli slusati egipatske kraljeve - njihove dobrotvore, da ne radjaju toliko, pa su morali nekako da ih prisilno nateraju!

Naredili su babicama da ne ostavljaju jevrejsku decu u zivotu. A znamo da deca tako malog uzrasta i nisu svesna nicega, gotovo da i ne postoje! Pa je mozes ubiti, a ona nece znati! Dakle, nikakvih posledica po dete, dodje mu kao abortus! Nece osetiti! Ko da nikad nije ni zivelo!

Tako ti mentalnom manipulacijom mozes opravdati i pravdas ubistvo kao da nije ubistvo, a jeste!

To radis i sa abortusom, kontracepcijom, a radis i ovde u slucaju Bill Gates-a!

Na zalost, nemas ti problem sa mnom vec sa Bogom!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

NIKO!

Mire, Bog nikome nije dao u amanet da rađa 15 dece niti je Bog ordedio koliko treba da neko ima dece.

Ko si ti da odredjujes sta je Bozja volja?
On je rekao "radjajte se i mnozite se"!

Postoji razlog zasto ljudi umiru na rodjenju, ali to je druga prica!

Mire da li je moguće da ne razumeš ovoliko. Bog nije odredio da u trećem svetu bude 15 dece već ti ljudi tamo...ali to je tradicija...to nema veze sa onim što je Bog odredio. To je bukvalno ko neka sudbina...što zagovaraš. Ne, Bog nije odredio to tako da bude već čovek koji želi da rađa. Zar misliš da ako ja ili ti imamo troje ili dvoje ili jedno dete..da smo krivi pred Bogom što nemamo 10-toro jer eto vidiš samo 3 a onih 7? A pa mi smo ubice. Ubili smo u startu 7-moro dece. Mire?

Vidiš Mire koliko je ovakav pristup pogrešan. Mire, ako ne budeš imao 10-toro dece bar onda si ubica??? To je tvoja teorija. Da li misliš daje to uredu?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, Bog nikome nije dao u amanet da rađa 15 dece niti je Bog ordedio koliko treba da neko ima dece.
Bog je rekao da mogu imati dece koliko ja zelim! A satanista mi kaze da ne mogu!

Sprecava me da radjam decu!

Pa jesi li ti svestan sta pricas???

Zar misliš da ako ja ili ti imamo troje ili dvoje ili jedno dete..da smo krivi pred Bogom što nemamo 10-toro jer eto vidiš samo 3 a onih 7? A pa mi smo ubice. Ubili smo u startu 7-moro dece. Mire?
Ne Jovane! Nego zlocin je spreciti coveka koji zeli da ima decu, da mu ti branis da ih radja!

On hoce da ima 15-otoro dece! On voli decu, uveseljavaju ga deca, i hoce da ih gleda kako trckaraju, jer to mu ispunjava srce!

I sad ti njemu branis, da on ne sme imati vise od jednog deteta!

Pa jesi ti pri zdravoj pameti?

Takvo nesto raditi je zlocin! I ubistvo!
Jer sudbina tog coveka je da bude otac, da ima vise dece! Sudbina takve majke je da ih odgaja, jer voli decu, to je ispunjava itd..

Braniti takvim ljudima punim ljubavi, da imaju decu i da ih odgajaju, ogranicavati ih na jedno jedino dete ili nijedno, je ubistvo! Odnosno to je ubijanje dece unapred! A pre svega to je ugrozavanje ljudske slobodne volje!

Vidiš Mire koliko je ovakav pristup pogrešan. Mire, ako ne budeš imao 10-toro dece bar onda si ubica??? To je tvoja teorija. Da li misliš daje to uredu?
Nisi ti ubica ako ne budes imao 10-oro dece, vec si ubica ako BRANIS LJUDIMA KOJI VOLE DECU, DA IH IMAJU!

A to Bill Gates radi! To kineska vlada radi!
A svi su od istoga potekli!

Dobro si rekao..OVAJ VIRUS..da ovaj virus može imati takav efekat. Ali zato vakcine mogu da spreče njegovu pojavu u našem organizmu. Upravo zato i jesu napravljene.
Ne moze vakcina da spreci pojavu virusa i njegovo dejstvo, vec ona ublazava simptome, a posledice su trajne i ostaju!

Znaci, opet ispada slucajno sto virus uzrokuje sterilitet?

Tebi je izgleda sve slucajno, i ono sto pricamo je samo "teorija zavere", jer ti ne znas ni sta uce satanisti, ni sta namerava tvoj neprijatelj ...

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Rođene su prve GMO bebe. Po svemu sudeći, uskoro ćemo biti svedoci postojanja dve rase ljudi. Jedni će biti stvoreni od Boga – savršeni u zamisli, dok će drugi biti veštački stvorena bića, ljudi koji će svojom savršenoću nadjačati običnog čoveka.

Depopulacija stanovništva u svetu je u punom jeku. Sve je to planski i dobro promišljen napad na čoveka, prirodnog i stvorenog od Boga.

Zahvaljujući neverovatnim količinama otrova u hrani, vodi, vazduhu i svuda oko nas, sterilitet kod ljudi velika je pošast koja se pojavila poslednjih godina. Bolest sterilnih ljudi se toliko povećala da od te bolesti boluje gotovo svaki 5. čovek na planeti.

I dok je nekad sterilitet bio vezan ponajviše za žene, danas od nemogućnosti imanja dece boluju i muškarci i žene u jednakom broju. Ali, kako je ova bolest nametnuta i planirana, tako je i lek za tu bolest pripremljen od onih koji su je nametnuli.Naime, SAD je u kolapsu. Gotove sve industrije i proizvodnja su u recesiji ili na vrhuncu recesije.

lg.php

Ali, jedna industrija nije osetila recesiju. To je industrija uzgajanja dece. Ta industrija danas je toliko uznapredovala, da bi deca koja se danas rađaju normalnim putem, od mame i tate mogla biti poslednja deca, začeta, rođena i nošena 9 meseci, koja će se u budućnosti boriti za mesto sa uzgojenom ili pak GMO, veštačkom decom ili budućim nadljudima.

Uzgoj dece u SAD-u

Naime, veštačke materice, da, dobro ste čuli, VEŠTAČKE materice, na korak su do potpunog usavršavanja i puštanja u masovnu upotrebu širom sveta. Već i sada u Americi bukvalno cveta biznis "zamenskog" roditeljstva ili: medicinsko potpomognute oplodnje, a zatim i uzgoja i rađanja beba u unajmljenim matericama. Pored brojnih američkih tržišta koja su poslednjih godina bile na teškim mukama – tržište automobila, jahti, tekstila, nekretnina, nameštaja elektronike itd, jedino tržište koje nije osetilo recesiju je tržište beba i materijala za njihovu proizvodnju.

Radi se o prodaji jajnih ćelija, sperme, usluga, medicinski potpomognute oplodnje, ugovaranja i dogovaranja iznajmljivanja i pozajmljivanja materica uzgojnica ili gestacijskih prostora, kako se u Americi naziva materica žene koja nosi tuđe dete. Ove bizarne usluge koriste ljudi koji ne mogu da imaju dece jer su sterilni, homoseksualni parovi, ali i moderne žene koje ne žele da prolaze muku prirodnog rađanja. Naime, nedavno je posetila Hrvatsku jedna od najvećih svetskih zvezda nove reproduktivne revolucije, zagovornica "bezgrešnog začeća" i "bezbolnog rađanja" uz pomoć veštačke materice ili uzgojnice.

Ta kontroverzna naučnica po imenu Arati Prasad, britanska je biologičarka i genetičarka koja je u Hrvatskoj održala predavanje pod nazivom "Poput device u granicama začeća". Iako je ovako nešto potpuno protivrečno sa moralnim i etičkim principima našeg naveliko hrišćanskog društva, ona nije izazvala toliku medijsku pažnju kao što je to npr. učinila protivpedofilska aktivistkinja dr Džudit Reisman. Pitamo se zašto. Uzgajanje beba širom sveta postaje normalno, pa čak i poželjno što je samo nagoveštaj novog sveta koji dolazi.

Veštačke GMO bebe su stvorene

No, svet je otišao mnogo dalje od sada već običnog uzgoja. 25. februara ove godine američka FDA je održala prvi od javnih sastanaka na kojima se govorilo o genetski modifikovanim ljudima i njihovim navodnim prednostima. Pored britanskih eksperimenata sa kombinacijom ljudske i životinjske DNK, pored stvaranja hidri sa biljnom, životinjskom i ljudskom genetikom, na red su došli i genetski modifikovani ljudski embrioni sa patentiranim genima. Dejli mejl je s druge strane otkrio kako je 01.03.2014. rođena prva genetski modifikovana beba u SAD-u, te da se očekuje rađanje još 29 takvih beba u nekoliko narednih meseci.

Ova vest je toliko šokantna, naročito ako se zna da su bebe o kojima pričamo napravljene uz pomoć 3 roditelja, što još jednom ukazuje na sve moguće moralne i etične nejasnoće. Sve bebe su stvorene u Centru za reproduktivnu medicinu i nauku "Svetog Barnabasa" u Nju Džersiju, pa nam se čini kako FDA pomalo kaska za stvarnim događajima u SAD-u, iako bi ova agencija prvo trebala da stvori zakone i pravilnike o stvaranju GMO dece, a tek nakon toga bi se, eventualno, smele stvarati takve bebe.

Ali, čini se kako su se stvari malo ubrzale.Kao razlog uzgoja ovakve dece navodi se strah od prenosa gena kod roditelja koji imaju gen za neku naslednu bolest, pa se tako pod maskom straha od naslednih bolesti, daje mogućnost roditeljima sa takvim genom da imaju zdravu decu. Roditelji koji će ubrzo imati mogućnost stvaranja deteta, imaće mogućnost i oblikovanja tog deteta što je zastrašujuće.Moći će se birati, visina, težina, boja očiju, oblik nosa i ostalo. Ovakvo mešanje ljudi u gene ljudi je čisto igranje Boga, ništa više.

Činjenica je da je stvaranje ovakve veštačke populacije ljudi počelo, te će se samo nastaviti da razvija u sve većem obimu. Rezultat je neizbežan.Po svemu sudeći, uskoro ćemo biti svedoci postojanja dve rase ljudi. Jedni će biti stvoreni od Boga – savršeni u zamisli, dok će drugi biti veštački stvorena bića, ljudi koji će svojom savršenoću nadjačati običnog čoveka.

Stvara se nova vojska nadljudi i toga jednostavno moramo biti svesni.Kako će se ovo odraziti na svet, možemo samo nagađati, ali jedno je sigurno: Običan čovek uskoro postaje manjina, a svet nije daleko od ponovnog eugeničarskog i nacističkog doba za koje smo mislili da je iza nas.

Testiranje vestacke materice, kod životinja:

1169123_jagnje_ls.jpg

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne Jovane! Nego zlocin je spreciti coveka koji zeli da ima decu, da mu ti branis da ih radja!

On hoce da ima 15-otoro dece! On voli decu, uveseljavaju ga deca, i hoce da ih gleda kako trckaraju, jer to mu ispunjava srce!

Reci mi jel ti možeš imati 10-toro dece ili 15-toro?Da li je to noramalno?
Nisi ti ubica ako ne budes imao 10-oro dece, vec si ubica ako BRANIS LJUDIMA KOJI VOLE DECU, DA IH IMAJU!

Ok..ako oni imaju po 15 oni su upravu jel tako? A hajde reci mi zbog čega ti ne bi imao 15-toro dece? Šta misliš?

Ne moze vakcina da spreci pojavu virusa i njegovo dejstvo, vec ona ublazava simptome, a posledice su trajne i ostaju!

Može i da spreči tj. na vreme da ga prepozna i da ga savlada a može da bude veoma jak pa ni vakcina da ne može u potpunsti da ga spreči..to je jasno. Ali njena uloga je da spreči koliko je moguće...recimo umestio da imaš jače simptome onobar da spreči to i da budu slabiji..a to dosta znači.

Znaci, opet ispada slucajno sto virus uzrokuje sterilitet?

Tebi je izgleda sve slucajno, i ono sto pricamo je samo "teorija zavere", jer ti ne znas ni sta uce satanisti, ni sta namerava tvoj neprijatelj ...

Takav je virus..tako deluje. Naravno, ne kod svih..neko dobije zgrušavanje krvi, nekome pluća stradaju...virus je opasan. Zato je potrebno da ga što više suzbijemo.

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
07.09.2009
Poruka
1.034

NIKO!

Ko god takvo nesto radi je ubica! I skroz je nebitno sta je on u tvojim ljudskim ocima, u Bozjim je ubica!
malo sam pratio ovu vasu tematiku...pa bih dodao nesto.ne znam koga da citiram pa sam onako bez veze uzeo mire000.

jedno me pitanje muci godinama....

ako je Bog taj koji bi trebao da nam ogranicava radjanje...nemam nista protiv.
ali zasto onda od sedmero djece uzme dvoje....jedno od 2 godine drugo od 15 godina starosti????
za koje su svi govorili da su bili andjeli dok su bili na ovom svijetu.
gdje je tu logika???zbog cega im nije dopustio da nastave zivjeti ovozemaljski zivot i nastave propovjedati njegovu rijec?
zar ovdje na zemlji ne treba da zive takve osobe?

pitao sam u crkvi svestenike....da mi daju odgovor...kazu da je to bila Bozja volja!!!??

Bozja volja je bila da ti podari sedmero djece pa ti uzme dvoje,da bi poslije toga vise 40 godina tugovao zbog svoje djece,i 40 godina nosio svake sedmice frisko cvijece i palio svijece!!
sav trud koji si dao za podizanje djece,nadanje da ce se roditi kako treba i postati covjekom,radost koju si imao kad se rodilo...sve nestane u trenu,ostane ti samo tuga do kraja zivota
ako je to bila Bozja volja...onda bih ga zamolio da nas ostavi na miru da sami krojimo nasu sudbinu.

on se nagovjesta preko 2000 godina da ce doci i spasiti nas koji vjerujemo u njega!
vjerovali su i ovih dvoje djece u njega,vjerovali su i roditelji djece i zahvalili mu na podarenoj djeci...pa sto ih nije spasio kad su ga zazivali???

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
ako je to bila Bozja volja...onda bih ga zamolio da nas ostavi na miru da sami krojimo nasu sudbinu.

Tipična ateistička logika..... tako draga onima koji se nikako ne mogu pomiriti s činijenicom da smo smrtni, a Boga u koga i ne veruju zamišljaju kao nekakvog čikicu koji ima samo dve mogućnosti, ili će im od života napraviti raj i udovoljavati im svakom hiru (pa i tom da se nikada ne rastuže i rapslaču, tačnije da teškoća nikada nemaju) ili oni neće verovati u Njega, jer takav im Bog ne treba.

Na žalost, gospodo emotivci (samo i isključivo samo kada se radi o vama lično) mi smo smrtna bića, danas jesmo a sutra nas već nema u fizičkom obliku. Smrt je deo života.

I upravo to i jeste Božija volja.

Da smo besmrtni, fizički besmrtni, Univerzum bi nam bio tesan.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
malo sam pratio ovu vasu tematiku...pa bih dodao nesto.ne znam koga da citiram pa sam onako bez veze uzeo mire000.

ali zasto onda od sedmero djece uzme dvoje....jedno od 2 godine drugo od 15 godina starosti????
gdje je tu logika???zbog cega im nije dopustio da nastave zivjeti ovozemaljski zivot i nastave propovjedati njegovu rijec?

pitao sam u crkvi svestenike....da mi daju odgovor...kazu da je to bila Bozja volja!!!??

Bozja volja je bila da ti podari sedmero djece pa ti uzme dvoje,da bi poslije toga vise 40 godina tugovao zbog svoje djece,i 40 godina nosio svake sedmice frisko cvijece i palio svijece!!
sav trud koji si dao za podizanje djece,nadanje da ce se roditi kako treba i postati covjekom,radost koju si imao kad se rodilo...sve nestane u trenu,ostane ti samo tuga do kraja zivota

on se nagovjesta preko 2000 godina da ce doci i spasiti nas koji vjerujemo u njega!
vjerovali su i ovih dvoje djece u njega,vjerovali su i roditelji djece i zahvalili mu na podarenoj djeci...pa sto ih nije spasio kad su ga zazivali???

Čovjekova Domovina je na Nebu, a ne na zemlji.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

Zato se mnogi razumni ljudi zalažu za kontrolu rađanja u zemljama trećeg sveta gde se rađa po 10 i više dece a umre više od pola. Da se manje rađa a uz bolje uslove života i primenu medicinskih tretmana svi ostanu u životu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag