Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Niko nema prava osim Boga da ogranici radjanje!Znači kod naroda u trećem svetu Bog je isplanirao njih 15 da se rađaju a kod nas po dvoje troje. Zar ne misliš da je ipak ovde ljudski faktor a ne Božiji
NIKO!
Ko god takvo nesto radi je ubica! I skroz je nebitno sta je on u tvojim ljudskim ocima, u Bozjim je ubica!
U srbiji su se radjali po 12 do 15 ljudi u jednoj porodici. A to nije bilo davno.. Samo do pre 100 god. kod mene su se radjali po 12 potomaka u jednoj porodici..
Zbog ekonomske situacije, zbog promenjenih merila, urusavanja braka, izvrtanja uloge muskarac zena, zbog transeks i homoseks zajednica, sto zbog mode.. danas imamo manji prirastaj i vlada bela kuga..
Sve ovo, su pogurali upravo satanisti, kao i kontraceptivna sredstva, vodjenje ljubavi online i slicno, da sad ne nabrajam..
Sve je to deo njihove agende i pokusaj smanjenja broja ljudi..
Mire moj, nikakve veze ovo nema sa Božijim planom a posebno sa Drugim Dolaskom. Ne znam gde si ovo čuo ali je baš čudna teorija.
Teorija?
Upravo svo vreme i govorim da si ti skroz neinformisan! Dakle, ti pricas o stvarima o kojim nista ne znas! Uclani se u neko satanisticko drustvo (dobro to je opasno), procitaj neku knjigu, malo se obrazuj..
Upravo oni pisu i govore ovo u svojim knjigama! To je njihov plan i to se trude da sprovedu! Da ogranice radjanje!
Nije to moja teorija, vec njihov plan!
Ti ne poznajes taktiku neprijatelja, vecina Hriscana ne poznaje! I onda se pitamo, gde je Hriscanstvo, a ono stoji u mestu, zbog takvih kao sto ste vi!
Ko si ti da odredjujes sta je Bozja volja?To što se rađaju u zemljama trećeg sveta po 15 nije izraz volje Božije jer je onda i volja da od tih 15 umru 12..ne verujem da Bog ima nameru da se rađaju deca koja će da umru do svoje 15 godine
On je rekao "radjajte se i mnozite se"!
Postoji razlog zasto ljudi umiru na rodjenju, ali to je duga prica!
Niko nema pravo da kontrolise brojnost ljudi! To je posao Boga!
Prestani da racionalizujes i trazis opravdanja za "kontrolu radjanja"!
Niko nema prava da to naredjuje!
Radeci ovo, ti porices Bozju ulogu u svemu, i cinis Boga nesposobnim! Sta vise, optuzujes ga da "pusta ljude da umru"!!!
Zar hoces reci da je Bog odgovoran sto nista nije uradio da spase te ljude, pa treba Bill Gates da uradi posao Boga?
Bill je satanista koji pokusava da smanji brojnost populacije, i tako produzi vreme sotonske vlade na zemlji! Nista drugo!Bili govori o recimo rađanju 5-toro dece ili 3-oje umesto 10 ili 15 ali da prežive jer će imati uslove za to...kada se sprovede imunizacija stanovništva i poboljšaju uslovi života.
A ogranicavanje radjanja ne moze niko da ti naredi, moze te prisilno sterilisati vakcinom, sto i radi.. I nije slucajno sto ovaj virus napada reproduktivne organe, nije slucajno ni sto najvise Side ima u africi itd..
Mentalana manipulacija je ovo tvoje!Mire, dakle nikako nije umesno izjednačavati ubijstvo i nerađanje...nije to uopšte vezno ni na koji način. To su mentalne manipulacije..k
Ja isto mogu pravdati Egipcane sto nisu ostavljali jevrejsku decu u zivotu. Nije bilo ekonomicno za zemlju, nije ih mogla nositi sve.. A jevreji nisu hteli slusati egipatske kraljeve - njihove dobrotvore, da ne radjaju toliko, pa su morali nekako da ih prisilno nateraju!
Naredili su babicama da ne ostavljaju jevrejsku decu u zivotu. A znamo da deca tako malog uzrasta i nisu svesna nicega, gotovo da i ne postoje! Pa je mozes ubiti, a ona nece znati! Dakle, nikakvih posledica po dete, dodje mu kao abortus! Nece osetiti! Ko da nikad nije ni zivelo!
Tako ti mentalnom manipulacijom mozes opravdati i pravdas ubistvo kao da nije ubistvo, a jeste!
To radis i sa abortusom, kontracepcijom, a radis i ovde u slucaju Bill Gates-a!
Na zalost, nemas ti problem sa mnom vec sa Bogom!