Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ne viči brate. Dovoljno znam o tome (a i da ne znam, Bog mi je dao razum da istražujem i pitam), da mogu sasvim sigurno da tvrdim da je Covid -19, veštački hibridni virus.
Ne mogu da ne vicem brate kad brane ovog Gates-a, vicem za njihovo dobro!

Nista mi ne smeta ni njihov stav u vezi ovog pitanja, ali sam alergican na nepravdu! Ovaj covek je sve samo ne dobar! Ispod casti svakog Hriscanina je da ga brani!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Niko nije rekao da je vakcina zig zveri, ne pravi se lud! Ne odgovara vam u kom smeru se situacija odvija, ne odgovara vam sto to nema nikakve veze sa nedeljom i katolickom crkvom! I samo zato ste protiv ovoga..

Objasnio sam ja! Ali ti nisi objasnio nista! Prestani!

Ovaj covek se bori da smanji populaciju, rekao ti je to lepo 100 puta u ovom videu!

To za sta se on zalaze se zove "KONTROLA RADJANJA", u jednom momentu je i sam to nazvao "ubijanjem"!

To rade kinezi, kontrolisu radjanje, i oni su model koji trebamo svi da sledimo!

Ti nisi na strani istine, ti si na strani lazi, i to samo zbog svoje dogme!

Ne sprdaj se!

Rekao sam, ili radite za njih ili nemate ni trunke mozga, pa ste toliko dogmatski optereceni da niste svesni sta se desava u svetu, i ne moze vam niko ziv ni dokazati, jer ste sami sebe ogranicili! Nemate kapacitet da shvatite!

Ako je ovo poslednje ni ne krivim vas!

Ali mi je dosta da slusam kako je Bill Gates dobar momak! Taj ne da nije dobar, taj je zlotvor od coveka!

I ne Jovane, niko ne laze protiv njega! On sam sve ovo govori za sebe!

Koliko ljudi je protiv Gates-a na svetu a koliko je na njegovoj strani? Ja bih rekao da je ogromna vecina protiv njega, sto pokazuje ko ovde kapira stvari a ko ne..
Mire, on govori..ali se njegove reči iz konteksta vade.

Ja sam malo bio šaljiv, zato što je ovo što konstantno iznosite, izvrćući reči, te smišljajući raznorazne priče od toga, jeste na ovom nivou priče koju sam smislio. Čak i moja izmišljena i šaljiva priča možda možda uverljivije zvuči. Mire, ovo što radite je detinjarenje. Znaš onu zločest decu što im iz oka sijucka neki sjaj kada smišljaju opaku igricu.

E tako je to.

I nemoj misliti da ja Bila pravim sveca. Samo govorim da ovo što mu se spočitava nije istina.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
A virusi su sve samo ne inteligentni. Radi se o parčićima biološkog, neživog koda, čiji je jedini i primarni cilj da se multipliciraju. Virus koji kod jednih izaziva ovakvu sliku, kod drugih onakvu, kod trećih treću, virus koji mutira tom brzinom nije prirodan.
Pricas ljudima koji nemaju pojma sta je to virus! A ovi epidemiolozi koje oni slusaju jos manje znaju o virusima!

Hit je bila izjava Kona, da ljud trebaju "prati ruke cvrstim sapunom jer se u tecnom zadrzavaju bakterije"!

Pa covek se odnosi prema virusu kao "prema zovom bicu", i jos prica o "bakterijama", pa to samo covek bez trunke mozga moze da proguta i onda svaki dan da trlja ruke po 20sec! Da prska alkoholom ruke jer alkohol UBIJA virus!

I takvi se ovde sa nama raspravljaju!?
O virusima i virusologiji pojma nemaju!

Zovite nekog doktora virusologa molim vas! Neka on prica! Molim vas nemojte vise da se sramotite!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, on govori..ali se njegove reči iz konteksta vade.
NE VADE SE NJEGOVE RECI VAN KONTEKSTA! JA NISTA VADIO NISAM!

A OPET ODGOVORNO TVRDIM DA JE COVEK UBICA!

ON SAM JE "KONTROLU RADJANJA" NAZVAO "UBISTVOM", I ZATO NEMOJ DA GA BRANIS!

TAKO SU POKUSAVALI "KONTROLOM RADJANJA" U EGIPTU DA ZAUSTAVE PRIRASTAJ IZRAELACA, PA SU UBIJALI DECU NA PORODAJAJU! (NESTO STO VI DANAS BRANITE).

TO STO DANAS BILL GATES RADI, ISTO SU POKUSAVALI EGIPCANI PRE VISE OD 5000 GODINA DA UCINE IZRAELCIMA! DA SMANJE NJIHOV BROJ!

JEL TO BIO ZLOCIN? JESTE!
AKO JE TO ZLOCIN, NE MOZES RECI DA OVO STO GATES RADI NIJE ZLOCIN!

A STA JE MOTIV IZA SVEGA TOGA, VEC SAM REKAO! NIJE TO BRIGA ZA OKOLINU, VEC SATANISTICKA AGENDA, KOJA UCI DA AKO SE ZAUSTAVI PREKOMERNO RADJANJE, SPRECAVA SE I SKORI HRISTOV DOLAZAK!

VEC POSTOJE "VESTACKE MATERICE"!
STA MISLITE ZASTO POSTOJE?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
NE VADE SE NJEGOVE RECI VAN KONTEKSTA! JA NISTA VADIO NISAM!

A OPET ODGOVORNO TVRDIM DA JE COVEK UBICA!

ON SAM JE "KONTROLU RADJANJA" NAZVAO "UBISTVOM", I ZATO NEMOJ DA GA BRANIS!

TAKO SU POKUSAVALI "KONTROLOM RADJANJA" U EGIPTU DA ZAUSTAVE PRIRASTAJ IZRAELACA, PA SU UBIJALI DECU NA PORODAJAJU! (NESTO STO VI DANAS BRANITE).

TO STO DANAS BILL GATES RADI, ISTO SU POKUSAVALI EGIPCANI PRE VISE OD 5000 GODINA DA UCINE IZRAELCIMA! DA SMANJE NJIHOV BROJ!

JEL TO BIO ZLOCIN? JESTE!
AKO JE TO ZLOCIN, NE MOZES RECI DA OVO STO GATES RADI NIJE ZLOCIN!

A STA JE MOTIV IZA SVEGA TOGA, VEC SAM REKAO! NIJE TO BRIGA ZA OKOLINU, VEC SATANISTICKA AGENDA, KOJA UCI DA AKO SE ZAUSTAVI PREKOMERNO RADJANJE, SPRECAVA SE I SKORI HRISTOV DOLAZAK!

VEC POSTOJE "VESTACKE MATERICE"!
STA MISLITE ZASTO POSTOJE?

Kontrola rađanja nije poziv na ubistvo, Mire. Kontrola da se smanji prekomerno rađanje koje će tek dovesti do totalnog urušavanja u tim zemljama.

Sve zavisi šta želiš. Ako želiš Bila da osudiš..svaku reč njegovu ćeš interpretirati tako da govori o uništenju ljudi.

Razmisli...ljudi koji ga slušaju u onoj sali..da li su oni isto ubice, i organizatori koji su dopustili da govori itd...ili su ti ljudi čuli nešto što su razumeli MOŽDA ipak malo drugačije od tebe?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, ovo što radite je detinjarenje. Znaš onu zločest decu što im iz oka sijucka neki sjaj kada smišljaju opaku igricu.
Mislis da mi nesto namerno smisljamo protiv tebe i namerno teramo inat? A da zapravo svi volimo Bill Gates-a i verujemo u prirodan virus? Da smo svi zaljubljeni u vakcine ali nam se ti ne svidjas pa moramo da teramo inat?

Jovane, ovo nije nista licno, i niko nema nista protiv tebe ili advenitsta, jer cak i oni kazu da je virus vestacki! Ovde se radi o dezinformacijama koje sirite!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mislis da mi nesto namerno smisljamo protiv tebe i namerno teramo inat? A da zapravo svi volimo Bill Gates-a i verujemo u prirodan virus? Da smo svi zaljubljeni u vakcine ali nam se ti ne svidjas pa moramo da teramo inat?

Jovane, ovo nije nista licno, i niko nema nista protiv tebe ili advenitsta, jer cak i oni kazu da je virus vestacki! Ovde se radi o dezinformacijama koje sirite!
Ne pričam o meni već o odnosu vašem prema Biliju..ne mene..ne mislim da se meni inatite. Nego govorim o njemu...prema njemu ste "zločesti". Možda grešim.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Kontrola rađanja nije poziv na ubistvo, Mire.
KONTROLA RADJANJA JE UBIJANJE!
JER ONO STO TREBA DA SE RODI U BUDUCNOSTI RADJA SE PREMA PLANU BOZJEM! A PO ZELJI RODITELJA!

BOG TE POZNAJE PRE NEGO STO SE RODIS!

MORA DA SE RODI TACNO ODREDJEM BROJ LJUDI KOJI SU ZAPISANI U NEBESKIM KNJIGAMA! A ZAPISANI SU JOS OD POSTANKA SVETA!

AKO SE TO ZAUSTAVI, SPRECAVA SE I HRISTOV DRUGI DOLAZAK!

ZATO ONI POKUSAVAJU DA SPRECE RADJANJE! JER PISANO JE DA CE djavo:

"POKUSAVATI DA PROMENI VREMENA I ZAKONE
"..

AKO NISTA DRUGO, TAKO DOBIJAJU NA VREMENU!

Sve zavisi šta želiš. Ako želiš Bila da osudiš..svaku reč njegovu ćeš interpretirati tako da govori o uništenju ljudi.
On govori o KONTROLI RADJANJA!
Sto je ravno UBIJANJU!

ZAMISLI DA JA TEBI ZABRANIM DA TI IMAS DECU SA SVOJOM ZENOM?

EVO JA TI JOVANE ZABRANJUJEM, DA TI NE SMES IMATI DECU NIKADA!

ZAR JA NISAM UBICA?

U TVOJIM OCIMA STA CU BITI AKO TI OVO RADIM?

U KRAJNJEM SLUCAJU JA SAM ZA TEBE ZLOTVOR I UBICA, JER SPRECAVAM TVOJE RAZMNOZAVANJE!

Razmisli...ljudi koji ga slušaju u onoj sali..da li su oni isto ubice, i organizatori koji su dopustili da govori itd...ili su ti ljudi čuli nešto šržto su razumeli MOŽDA ipak malo drugačije od tebe?
Ako ti ne vidis koliko se zlo krije iza ovih providno lepih reci, ja onda stvarno pomisljam da ti nemas sposobnosti da to shvatis! I da si spreman progutati mnogo krupnije lazi! I jesi!

Laz je uvek tako upakovana da zvuci logicno i primamljivo!

Ne bi me cudilo da u buducnosti ponude ljudima duzi zivotni vek (oko 1000 god), ali da postave kao uslov zabranu radjajnja! Tj. da drzava odredjuje koliko ce se ljudi roditi!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
KONTROLA RADJANJA JE UBIJANJE!
JER ONO STO TREBA DA SE RODI U BUDUCNOSTI RADJA SE PREMA PLANU BOZJEM! A PO ZELJI RODITELJA!

Znači kod naroda u trećem svetu Bog je isplanirao njih 15 da se rađaju a kod nas po dvoje troje. Zar ne misliš da je ipak ovde ljudski faktor a ne Božiji.
MORA DA SE RODI TACNO ODREDJEM BROJ LJUDI KOJI SU ZAPISANI U NEBESKIM KNJIGAMA! A ZAPISANI SU JOS OD POSTANKA SVETA!

AKO SE TO ZAUSTAVI, SPRECAVA SE I HRISTOV DRUGI DOLAZAK!

Mire moj, nikakve veze ovo nema sa Božijim planom a posebno sa Drugim Dolaskom. Ne znam gde si ovo čuo ali je baš čudna teorija.

To što se rađaju u zemljama trećeg sveta po 15 nije izraz volje Božije jer je onda i volja da od tih 15 umru 12..ne verujem da Bog ima nameru da se rađaju deca koja će da umru do svoje 15 godine. Bili govori o recimo rađanju 5-toro dece ili 3-oje umesto 10 ili 15 ali da prežive jer će imati uslove za to...kada se sprovede imunizacija stanovništva i poboljšaju uslovi života.

Mire, dakle nikako nije umesno izjednačavati ubijstvo i nerađanje...nije to uopšte vezno ni na koji način. To su mentalne manipulacije..kada se Bil ne može optužiti za ubijstvo jer o tome ne govori niti to propagira..optužićemo ga tako što ćemo smisliti da nerađanje znači ubijstvo. Zar ne vidiš kakvo je to štimovanje bez smisla?

Kako želiš.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag