Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jedino sto ta bolest nije Bozja kazna, kako vi volite da predstavljate stvari, nije Bog korona mudzahedin, vec su ljudi sami izazvali bolest i to sa ciljem sprovodjenja agende.. A to je potpuno jasno!

Ja nisam nigde pomenuo da je to Božija kazna. To smo sami krivi zbog načina života i naravno globalnog zagađenja. Sami krivi...ali ne kako ti misliš daje to neko napravio od ljudi da porobi svet već potiče od nemara ljudskog prema životnoj okolini.

Zalosno je da ti sebe nazivas Hriscaninom a tako govoris zaista je to zalosno! Stavljas se na stranu "rugaca" koji ce govoriti da se nista cudno ne desava, dok cemo mi govoriti da se ispunjavaju biblijska prorocanstva!

Vi pogrešno navodite ljude da tumače Pismo čime ga kompromitujete..to je problem.

Tako i oni nece videti nista cudno, primice zig, a nece biti toga svesni, kao sto ni Hriscani koji nisu izabrani, nece biti! Ti ocigledno onda nisi izabran!

Koji žig zveri?Vakcinacijom?

Tako i ti, zoves to nekakvim teorijama rugas se, a nisi ni svestan sta radis!

Ovo što tvrdiš nikakve veze nema sa Bibliskim proroštvima jer ona nemaju veze sa vakcinacijom koji je navodni žig zveri.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Zig ce biti proizvod poklonjenja Antihristu i svesnim priznajem da je on Bog na zemlji, a odbcivanjem biblijskih principa.

Zig nije to sto ce neko otici da primi lek protiv bolesti
.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja nisam nigde pomenuo da je to Božija kazna. To smo sami krivi zbog načina života i naravno globalnog zagađenja. Sami krivi...ali ne kako ti misliš daje to neko napravio od ljudi da porobi svet već potiče od nemara ljudskog prema životnoj okolini.
LJUDI SE NAMERNO TRUJU VIRUSOM!

PONAVLJAM - LJUDI SE NAMERNO TRUJU VIRUSOM I VIRUS JE VESTACKI STVOREN!

Prestanite vise da vas nekolicina, pravite ljude budalama! Dosta je sto ih mediji prave ludim, niste im jos i vi potrebni!

Mi nismo ni ludi ni maloumni! Dok vi jeste sve to, ili ste neobrazovani ili radite za nekog!

Tacka!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mire ovo odavno je objašnjeno. Bili ovde govori o merama zdravstva u najsiromašnijim zemljama koje će pomoći da majke budu sigurne da će im deca kojiu rode preživeti te neće morati da rađaju kao do tada mnogo dece.

Ne znam, koliko su ljudi stvarno slepi i zadojni mržnjom prema ovom čoveku kada konstantno jedno isto ponavljaju i vrte već objašnjenju milion puta pozadinu cele priče.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

Prestanite vise da vas nekolicina, pravite ljude budalama! Dosta je sto ih mediji prave ludim, niste im jos i vi potrebni!

Mi nismo ni ludi ni maloumni! Dok vi jeste sve to, ili ste neobrazovani ili radite za nekog!

Tacka!

Evo Mire, ako će da ti bude lakše, Gejts me plaća preko fondacije i šalje mi velike novce da ga branim i pišem, pošto kradom posmatra ovaj forum(da on sve zna i nadgleda) te je video moje ranije pisanje i rekao mi da bih mogao raditi za njega...i ja pristadoh...

Ps...dao mi je upravo sad dok pišem odobrenje da ovu tajnu otkrijem javno..hoće Mire i tebe da časti..pa evo ako hoćeš pridruži mi se. :)

E moj Mire...veruj naravno kako želiš. Imaš svoje razloge.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ovo što tvrdiš nikakve veze nema sa Bibliskim proroštvima jer ona nemaju veze sa vakcinacijom koji je navodni žig zveri.
Niko nije rekao da je vakcina zig zveri, ne pravi se lud! Ne odgovara vam u kom smeru se situacija odvija, ne odgovara vam sto to nema nikakve veze sa nedeljom i katolickom crkvom! I samo zato ste protiv ovoga..

Mire ovo odavno je objašnjeno. Bili ovde govori o merama zdravstva u najsiromašnijim zemljama koje će pomoći da majke budu sigurne da će im deca kojiu rode preživeti te neće morati da rađaju kao do tada mnogo dece.
Objasnio sam ja! Ali ti nisi objasnio nista! Prestani!

Ovaj covek se bori da smanji populaciju, rekao ti je to lepo 100 puta u ovom videu!

To za sta se on zalaze se zove "KONTROLA RADJANJA", u jednom momentu je i sam to nazvao "ubijanjem"!

To rade kinezi, kontrolisu radjanje, i oni su model koji trebamo svi da sledimo!

Ti nisi na strani istine, ti si na strani lazi, i to samo zbog svoje dogme!

Evo Mire, ako će da ti bude lakše, Gejts me plaća preko fondacije i šalje mi velike novce da ga branim i pišem, pošto kradom posmatra ovaj forum(da on sve zna i nadgleda) te je video moje ranije pisanje i rekao mi da bih mogao raditi za njega...i ja pristadoh...
Ne sprdaj se!

Rekao sam, ili radite za njih ili nemate ni trunke mozga, pa ste toliko dogmatski optereceni da niste svesni sta se desava u svetu, i ne moze vam niko ziv ni dokazati, jer ste sami sebe ogranicili! Nemate kapacitet da shvatite!

Ako je ovo poslednje ni ne krivim vas!

Ali mi je dosta da slusam kako je Bill Gates dobar momak! Taj ne da nije dobar, taj je zlotvor od coveka!

I ne Jovane, niko ne laze protiv njega! On sam sve ovo govori za sebe!

Koliko ljudi je protiv Gates-a na svetu a koliko je na njegovoj strani? Ja bih rekao da je ogromna vecina protiv njega, sto pokazuje ko ovde kapira stvari a ko ne..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

Tacka!

Ne viči brate. Dovoljno znam o tome (a i da ne znam, Bog mi je dao razum da istražujem i pitam), da mogu sasvim sigurno da tvrdim da je Covid -19, veštački hibridni virus.

Dakle, ponavljam, veštački je i hibridni.

Jer:

1. Da je prirodan (bilo iz kosmosa, bilo da je nastao prirodnim putem na zemlji) a da nikada nije ranije došao u kontakt sa ljudima, bio bi neverovatno smrtonosan. (Takav je bio virus Španske groznice)

2. Ni jedna jedina "vakcina" koja se protiv ovog virusa nudi, to nije, jer ne nudi odbranu (ne kodira odbrambeni mehanizam čoveka u toj meri da prepozna i spreči upad virusa). Sve što čini, a i to je upitno, je da "olakša" kliničku sliku. Sve dosadašnje vakcine (za druge bolesti) su efikasne u toj meri da ljudski organizam dobija trajni imunitet.

3. Ako se ove dve činjenice uzmu u obzir, zaključak se nameće sam. Radi se o bojnom sredstvu čije je dejstvo skoro pa jednako dejstvu karcinoma (u kome ljudske ćelije "polude", a odbrambeni mehanizam čoveka (onaj koji mu je Bog dao) ne prepoznaje te poludele ćelije kao neprijateljske i ne sprečava njihovo širenje)

Ponavljam još jednom, ne postoji virus koj se tako ponaša.

Dakle, izvor Covid - 19 je čovek, ne nekakav šišmiš. Da zaista neko istražuje RNK (ima takvih istraživača, no ućutkavaju ih) iznenadio bi se i to veoma saznavši da je osnovni razlog zašto čovek nema imunitet protiv ovog virusa u tome da virus Covid -19 ima delove ljudskog RNK, kojima zavarava odbrambene mehenizme ljudskog organizma.

A virusi su sve samo ne inteligentni. Radi se o parčićima biološkog, neživog koda, čiji je jedini i primarni cilj da se multipliciraju. Virus koji kod jednih izaziva ovakvu sliku, kod drugih onakvu, kod trećih treću, virus koji mutira tom brzinom nije prirodan.

Dakle, ko je izvor Covid - 19?

Inteligencija koja ga i kontroliše.

Da li je to Bog?

Ma šta tvrdili paničari iz reda Sola Scriptura, Bog iako svemoćan, sa ovim virusom nema veze.

Sotona možda, pitaće se neko?

Ni pali seraf nema tu moć, jer nema moć stvaranja.. .

Pa onda ko stoji iza ovog virusa?

Ko to ima dovoljan intelekt da stvori ovakvo nešto? Ko ima moć stvaranja? (ne Ex Nihilo)?

ČOVEK.

Ne zaboravimo šta smo i ko smo....

IMAGO DEI.

ili ako je ovim judejštinom posednutima lakše:

tzelem ha elohim

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag