- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Ovo prenosi izvor koji citiram i ukazuje da u Belogrusiji postoji od marta zabrana da se izveštava o novoobolelim od korone i od upale pluća? Zašto? Znači ne kažem ja već izvor "Slobodna Evoropa".
Nebitna je Bjelorusija. U Hrvatskoj, a i u ostatku "demokratskog" svijeta, ljudima nisu htjeli dati tijela njihovih roditelja koji bi umrli u bolnicama, ako ne potpišu da su umrli od korona-virusa, iako su ljudi bili u dubokoj starosti i godinama se nosili sa nekim od zloćudnih tumora.
Mi ako čitamo klistirane izjave Bila Gejtsa ili drugih a imamo mogućnost da proverimo tvrdnje koje pokažu na kraju da su reči izvađene iz konteksta i ako mi koji se zovemo hrišćanima i verujućima to prihvatimo kakvu poruku prenosimo svetu? Da smo fantazeri i zaluđenici poput onih koji to plasiraju..to ne smemo da radimo.
Možete li zamisliti da uguglate - "Adolf Hitler i drugi svjetski rat" - i da ne dobijete niti jednu poveznicu!?!?!?!? Nemoguće, naravno. Ali, ako uguglate rečenicu, koju je otac Billa Gatesa i rukovoditelj "Planned Parenthooda", Bill Gates Senior, napisao o Margaret Sanger - utemeljiteljici "Planned Parenthoda", vjerovali ili ne - 0 poveznica!?!?!? Zašto!?!?