- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Ti si tvrdio da mi svojim stavom, a nas stav je pravo na izbor lecenja, ugrozavamo ostale!
A ti ih takodje ugrozavas, jer jos nisi primio vakcinu! Ti moras primiti vakcinu momentalno, da bi zastitio druge!
Kako ti mozes da biras nacin lecenja, a mi ne smemo???
Pa smeš naravno..tu se slažemo. Ja ne znam gfde si vidio u mojim postovima da nekoga teram da prima vakcinu. Ne, ja samo govorim protiv negativne kampanje i pre svega protiv onoga što smatram da je lažno u antivakcinaškoj kapmanja..da je razlog zbog koga se navodno ne treba primiti vakcina taj da uništava imunitet i unosi negativne promene u DNK. Tome se suprotstavljam.
I zato i ja imam pravo na izbor kao i ti. Iako imamo drugačiji stav o dejstvu vakcine.
Nas stav je jasan, mi ne zelimo primiti u svoje telo nesto sto nam moze naskoditi! I ne mozes nas naterati
Opet kažem moje pisanje nije išlo u tom pravcu da nekoga nateram da primi vakcinu ali jesam uputio kritiku pogrešnom stavu da vakcina šteti. Jer to je smatram samo negativna i lažna propaganda.
Uticaj na TV imaju brojne interesne grupacije u ovom slucaju i Sasa Popovic, i to ne moze da prodje, niti se sme omoguciti takva debata, prvenstveno zato sto televizije zive od para tih muzicara cije pesme pustaju!
Ima i toga. Tako su zatvorene radio stanica 2006/07 kao zbog piraterije a po sredi je bilo gušenje onih stanica koje emituju narodnu muziku jer je trebalo Grandu da otvori prostor za emitovanje te muzike. Ovde se slažem da bi Popović imao interesa da se tako i uradi i da na tv-u se ne čuje druga strana. Ali opet mi nemamo uopšte ni jednu debatnu emisiju tog tipa ne samo zbog Popovića već i zbog relativne nezainteresovanosti urednika tv i radio stanica.
To ne odgovara farmako industriji! Opet ti ne shvatas kako mediji funkcionisu... Cije se reklame vrte na Tv, najvise reklama ima farmakoindustrija!
Sve ima toga ali niko opet ne brani da neko pokuša...da se izbori pa da vidimo. Ima i jednog i drugog uticaja tj. i nekog osporavanaj ali i inercije da to nisu one udarne teme tipa Đilas, Jeremić i sl..već eto to su neke temice neinteresnatne. A da neko počne toda radi..siguran sam svake nedelje po jedna emisija od 1 sat bilo bi za dva meseca itekako gledano. Samo za to je potrebno napraviti debatu i zvati i one za i one protiv pa da iznose unakrsno stavove.
Ne, nego o tome ne sme da se prica!
Sve "nevazne" teme koje si ti pobrojao gore uopste nisu nevazne, nego veoma vazne, kao i ovo pitanje vakcina! Televizije prvenstveno zive od reklama vezanih za zdravlje i prodaju lekova i proizvoda, tehnickih pomagala, farmacija igra veliku ulogu i nijedna televizija koja drzi do sebe nece ici protiv njih! Pored toga tu je i uticaj drzave koja vrsi pritisak i ostalih interesnih grupcija..
Evo aj bih lično da mogu dopustio svaki drugi dan Jovanu i Nestora i sučeljavanje sa Konom ili drugim uglednim profesorima. Jeste osetljiva tema i treba je pokrenuti. Iznosim lični stav da ne misliš da bih ja zabranio jer se bojim činjenica.