Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ovo sve podseca na prisilu nosenja pojasa u automobilu. Oni te kao stite da se ne ubijes? A onda ti u ime toga jos naplate kaznu! Pa to nema smisla! I nicemu ne sluzi osim uzimanju para!

Cjepiva i cijepljenje su "usputna priča" što se tiče novaca. Glavna pljačka čovječanstva u ovoj priči jeste pljačka preko "testiranja". Cjepiva su, jeftinije, 2 dolara, a ostala cca 10 dolara. A testiranje je 100 dolara, s tim da je dugo vremena bio i 250 dolara. A Izraelu, koji prednjači u ovođ đavlijoj raboti, da možeš uopće ući u trgovinu, u javni prijevoz, na javnu površini itd samo ako predočiš "negativan test", pridruživat će se sve više drugih zemelja. A test ne vrijedi 10 ili 20 godina koliko je vrijedila osobna karta ili putovnica, nego svega par mjeseci.

Da li ste gledali Alečkovićku sa Goranom Vesićem? Šta kažete za histeriju ove protivnice vakcinacije? Eto pozvali su na tv i suprotnu stranu..ali posle onakvog njenog nastupa šta reći?

Da pozvali su, ali su našli jednu koja je histerična, tko zna zbog čega. Zašto nisu pozvali nekoga tko mirno i razložno i sa smiješkom može iznijeti svoje znanstvene stavove? Ne odgovara gospadarima medija. Gospodarima medija odgovara da što više ljudi uvjere kako su "svi antivakseri notorni histeričari - bolesnici". Evo ti si jedan od onih koje su u to uvjerili.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Da pozvali su, ali su našli jednu koja je histerična, tko zna zbog čega. Zašto nisu pozvali nekoga tko mirno i razložno i sa smiješkom može iznijeti svoje znanstvene stavove? Ne odgovara gospadarima medija. Gospodarima medija odgovara da što više ljudi uvjere kako su "svi antivakseri notorni histeričari - bolesnici". Evo ti si jedan od onih koje su u to uvjerili.

Mogu se složiti..loš izbor Jovane voditeljke. Čuo sam da i Nestorović zna da pukne i pokaže svoje pravo lice...kada se suoči sa argumetima. Evo da pozovemo i Jovanu Stojković siguran sam da bi posle kratkog vremena izgubila žice..možda grešim. Imam osećaj da takvi ljudi kada izgube tlo pod nogama i izgube taj osećaj "nadmoći" da znaju bolje od drugih itekako znaju da se pokažu svoje pravo lice.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Stvar je da ovaj čovek sa 35 godina iskustva može u potpunosti da stane rame uz rame sa onima koji su navedeni sa druge strane. Znači ne možemo reći da su "tamo" stručnjaci a ovamo neznalice. Ne i tamo i ovamo su stručnjaci. Samo je stvar izbora.
Moze, neka stane on i strucnjaci koji se protive ovim merama pa neka sucele argumente! Problem je sto se to ne dozvoljava!

A onda smo mi kao nenormalni sto sumnjamo?

Da li ste gledali Alečkovićku sa Goranom Vesićem? Šta kažete za histeriju ove protivnice vakcinacije? Eto pozvali su na tv i suprotnu stranu..ali posle onakvog njenog nastupa šta reći?
Gledao sam, i mogu samo da kazem da je zena u pravu! Sto se tice struke, sve je u pravu..

Na stranu to sto nije dala Vesicu da dodje do reci, treba imati na umu da takvima kao sto je ona i ne dozvoljavaju pristup medijima, pa je verovatno to namerno uradila!

Dok su organizatori znali da ce doci do toga, i zato su je namerno pozvali, da ismeju antivaksere!

Da pozvali su, ali su našli jednu koja je histerična, tko zna zbog čega. Zašto nisu pozvali nekoga tko mirno i razložno i sa smiješkom može iznijeti svoje znanstvene stavove?
Pozvali su je da namerno ismeju antivaksere! Ja ne znam ko razuman moze na to da nasedne?

Mogu se složiti..loš izbor Jovane voditeljke. Čuo sam da i Nestorović zna da pukne i pokaže svoej pravo lice...kada se suoči sa argumetima. Evo da pozovoemo i Jovanu Srtojković siguran sam da bi posle kratkog vremena izgubila žice..možda grešim. Imam osećaj da takvi ljudi kada izgube tlo pod nogama i izgube taj osećaj "nadmoći" da znaju bolje od drugih itekako znaju da se pokažu svoje pravo lice.
Ala ti je konstatacija, za medalju!

Pa ova zena koja je pukla, je bolje argumente iznela nego Vesic koji je svaki dan govorio za medije! Sta je on pametno rekao? Sta? Ili bilo ko od njih?

Imaju priliku i nakon emisije da ospore sve sto je rekla, pa niko to nije uradio! Nego su je ismejali sto je pukla!?

I to je glavna vest!

Jesi li ti u opste slusao sta je ona pricala? Ko je to oborio, kazi mi ko? Gde je demant toga? Navedi mi bilo kog strucnjaka koji ce to demantovati?

Vi samo gledate sto je ona pukla! I tome se smejete! Pa to je i bio cilj, da se dovede neko ko ce da pukne, da se takvima predstave svi antivakseri! Nece sigurno pozvati nekog normalnog!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jesi li ti u opste slusao sta je ona pricala? Ko je to oborio, kazi mi ko? Gde je demant toga? Navedi mi bilo kog strucnjaka koji ce to demantovati?
Jovan ti ne voli stručnjake, alergičan je na njih. Prije bi čovjek đavla nagovorio da miriše tamjan, nego Jovana da desetorici stručnjaka povjesničara uputi pitanje o tome kako su katolici tajno stvorili Islam. :)

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Jovan ti ne voli stručnjake, alergičan je na njih. Prije bi čovjek đavla nagovorio da miriše tamjan, nego Jovana da desetorici stručnjaka povjesničara uputi pitanje o tome kako su katolici tajno stvorili Islam. :)
Ne znam da li voli ili ne voli strucnjake, ali da je pazljivo slusao cuo bi argumente, koje moze da proveri.

Medjutim njima je sad glavna vest ova zena i njeno ponasanje! Neka ona bude i luda, ali ono sto je rekla stoji!

A svako ko malo razmislja, shvatice da im je odabir nameran.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne znam da li voli ili ne voli strucnjake, ali da je pazljivo slusao cuo bi argumente, koje moze da proveri.

Ne želi. Ne paše mu istina. Jednako kao što mu ne paše istina o patološkim lažovima Riveri i Veithu. Ne može se otkriti istina i ostati subotar.

Medjutim njima je sad glavna vest ova zena i njeno ponasanje! Neka ona bude i luda, ali ono sto je rekla stoji!

A svako ko malo razmislja, shvatice da im je odabir nameran.

Naravno da je namjeran. Mediji ne služe, nažalost, da informiraju, nego da zbune i dezinformiraju. Zato "gospodari svijeta" i jesu preuzeli medije. Da bi okupirao imbecile, ne trebaju ti tenkovi i puške, mediji su najdjelotvorniji u toj vrsti okupacije. Neki dan nađoh onaj zgodan naslov: "Virusi mutiraju i najlakše prelaze s televizije na ovce"

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
7. Travnja 2021. dr Michael Yeadon, Pfizerov bivši potpredsjednik i glavni znanstvenik za alergije i infekcije respiratornih organa, koji je proveo 32 godine u farmaceutskoj industriji vodeći istraživanja na novim lijekovma i koji se povukao iz farmaceutskog giganta s „najvišim istraživačkim statusom“ na tome području, razgovarao je sa Life Site News.

Obratio se demonstrirajući zbog lažne propagande vlada kao odgovor na COVID-19, uključujući „laž“ opasnih varijanti, totalitarni potencijal koji nose „putovnice cijepljenja“ i veliku mogućnost da imamo posla sa „zavjerom“, koja bi mogla da dovede do nečeg daleko većeg od pokolja koji su se desili u ratovima i masakrima 20. vijeka.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Gore spominjani dr Michael Yeadon, Pfizerov bivši potpredsjednik i glavni znanstvenik za alergije i infekcije respiratornih organa, u spomenutom razgovoru za Life Site News, kaže:

„Kada bih se htio riješiti 90 ili 95 % svjetske populacije, radio bih upravo ovo što oni sada rade s ovim cjepivima.“
----------------------
Netko će pomisliti i ustvrditi da je ovo teorija zavjere, međutim, nije. Nije teorija zavjere, nego je stvarna zavjera. Naime, postoje "bogovi ovoga svijeta" koji smatraju da treba naprosto "pobiti" jedan dio svjetske populacije. Naravno, oni trebaju ostati živjeti i uživati u bogatstvima zemlje. :) Evo nekoliko citata:

Osnivač CNN-a Ted Turner: “Ukupna svjetska populacija od 250-300 milijuna ljudi, što bi bilo 95% manje od sadašnje razine, bilo bi idealno.”

HBO-jev Bill Maher: „Ja sam pro-choice, ja sam za samoubojstvo uz pomoć, za redovito samoubojstvo, za sve što to pokrene – za to sam. Previše je gužve, planet je pretijesan i moramo promovirati smrt.

David Brower, prvi izvršni direktor kluba Sierra: „Rađanje djece trebalo bi biti kažnjivo kazneno djelo protiv društva, osim ako roditelji posjeduju vladinu dozvolu … Svi potencijalni roditelji trebali bi biti dužni upotrebljavati kontracepcijske kemikalije, a vlada izdaje potvrde za građane odabrane za rađanje djeteta.”

Bill Gates jedan od najvećih depopulacionista: “Svijet danas ima 6,8 milijardi ljudi. To ide do oko devet milijardi. Ako zaista napravimo sjajan posao s novim cjepivima, zdravstvenom zaštitom i uslugama reproduktivnog zdravlja, mogli bismo to smanjiti za možda 10 ili 15 posto. “

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag