Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Teksas 10. Mart. 2021.

TEKSAS: Ukidanje svih mera protiv koronavirusa

Novo naređenje (executive order) stupa na snagu 10. marta i ono ukida sve obaveze nošenja maski i zabranjuje svim lokalnim vlastima u okviru Teksasa da kažnjavaju ljude koji ne nose masku. Takođe, ukida i sve restrikcije na poslovanja u okruzima koji nemaju visok broj zaraženih.

Izvor: https: // redportal. rs/vesti/13621/teksas-ukidanje-svih-mera-protiv-koronavirusa

Statistika pre i nakon ukidanja mera:

1. FEBRUAR 2021. - 39. 250 novih slucajeva dnevno
4. APRIL 2021 - 1. 012 novih slucajeva dnevno

9b680605-0ec2-441b-95c6-4fd9a9e65520_1920x1080.jpg

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Eto i u Kini nema pandemije.Zaustavili su je i bez vakcinacije...

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
I to,nasilno i sa ucenom vakcinisanje svakako nije dobro.
Poenta je da svaka strana iznese i prednosti i mane vakcinisanja ,a narod ili svako za sebe neka odluci hoce li ili nece.
E pa ne mozes ti slobodno da odlucis! Oni ce da ti prete kaznom, otkazom sa posla (vec to rade), da ti sankcinonisu kretanje, drustvene aktivnosti.. tako da ces na kraju moliti da te bocnu, da budes miran!

Poenta je da svaka strana iznese i prednosti i mane vakcinisanja ,a narod ili svako za sebe neka odluci hoce li ili nece.
Kako mozes da izneses stav kada te sankcionisu, hapse, zastrasuju? I kako mozes imati slobodan izbor ako ti ne daju da cujes i drugu stranu?

I od toga sto se prica nece biti nista,sem otkaza sa posla ili gubljenje privilegija,nesto slicno kao sobe za pusace i sobe za nepusace.
Zabrana pusenja uopste nije opravdana! Ovamo se stitis od pusasca (jer si fin), a kad izadjes na ulicu trmavajem i busom zagadjujes okolinu!

Kakvo je to pravilo? Pusace diskriminises a alkoholicare kojima smrdi iz usta, cigane i neoprane, drogerase koji prenose SIDU, njih ne ogrnaicavas?

Sve ovo sluzi jednoj istoj agendi! I uopste nema veze sa zdravljem, jer da ima sankcionisali bi i ovo ostalo!

Ali ja sam se vakcinisao pre mesec dana....i masku i nadalje koristim

Ma jel? A kako si ti samo fin, maskom stitis druge od sebe? :)

A zasto ih ne zastitis tako da sebi ukines automobil, pa idi peske, jer izduvni gasovi truju vazduh? :)

korona ce proci,ali mi idemo svome kraju ,jer ce posle nje doci nesto drugo...
Doci ce nova pandemija, a za nju cete kriviti nas koji ne postujemo mere i necemo da nas bodete!

Eto i u Kini nema pandemije.Zaustavili su je i bez vakcinacije...
Pa u kini nema jer su poslusni sistemu i sluze kao primer novog svetskog poretka koji zele da uspostave! Oni su odradili posao! Na svakom cosku je kamera, prepoznavanje lica, roboti kontrolisu ko je usao bez maske itd.. Taj sistem zele da sprovedu! Slicno je u izraelu, sem sto su oni ekstremniji...

Dakle, metode se razlikuju, ali karajnji cilj je isti! Ko ovo ne vidi, taj je slep!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sta je ovde pametno receno? Samo se slavi autoritet!

Niko njega ne uci virusologiji, niti se mesa u njegov posao! Ali izbor i pravo lecenja je nesto sto on ocigledno osporava ljudima!

Ubosti nekoga bez njegovog pristanka je zlocin! Uzeti zivotinju iz prirode i ubosti je takodje zlocin! Cak i na silu okupati smrdljovog coveka je zlocin!

Sve ono na sta covek ne pristaje voljno, je zlocin! Moze lepo, ali ako me silujes dobices po nosu, budi spreman na to!

Postoji u pravu nesto sto se zove "prirodni zakon". I po tom zakonu niko nema prava da te prisiljava ni na sta, da te ugrozava na bilo koji nacin, pogotovo ne da te bode, naplacuje porez na zemlju [imovinu] (jer zemlja pripada svima), da ti ogranicava kretanje i sl.. A sve oni to rade, praveci ljude svojim robovima..

Ovaj sistem prava je koriscen tokom kolonizacije amerike. Znaci ja dodjem, vidim slobodnu zemlju i mogu da je koristim, ako je nicija! To je sistem koji su i indijanci koristili. Zemlja nije nicija i ona je svacija!

A ovi paraziti su alavi zeleli sve za sebe, pa su dosli da tvrde kako zemlja pripada njima, jer su jaci od tebe, a ti moras da im platis harac, jer ce te zlostaviti! Manijaci!

Svi ste vi ustvari njihovi robovi! A oni vas gledaju kao svoju stoku! Vladaju nad vama! I zato ce da vas pelcuju kao stoku!

Salju vas da ratujete za njih i ginete onda kada pozele da prosire teritoriju i uvecaju resurse! A ako nije rat, onda je to prinudan rad u fabrikama!

Najgore je sto su vas zaglupeli i dali vam prividan osecaj slobode, da mislite kako je vlast u sluzbi naroda a nikada nije bila! Ona je u rukama pojedinaca, i to pokvarenih i alavih!

Takodje, cak i malo dete je svesno da ove mere nemaju nikakav efekat u pogledu zdravlja, osim sto privikavaju ljude na "novo normalno"!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Sta je ovde pametno receno? Samo se slavi autoritet!

Niko njega ne uci virusologiji, niti se mesa u njegov posao! Ali izbor i pravo lecenja je nesto sto on ocigledno osporava ljudima!

Ubosti nekoga bez njegovog pristanka je zlocin! Uzeti zivotinju iz prirode i ubosti je takodje zlocin! Cak i na silu okupati smrdljovog coveka je zlocin!

Sve ono na sta covek ne pristaje voljno, je zlocin! Moze lepo, ali ako me silujes dobices po nosu, budi spreman na to!

Postoji u pravu nesto sto se zove "prirodni zakon". I po tom zakonu niko nema prava da te prisiljava ni na sta, da te ugrozava na bilo koji nacin, pogotovo ne da te bode, naplacuje porez na zemlju [imovinu] (jer zemlja pripada svima), da ti ogranicava kretanje i sl.. A sve oni to rade, praveci ljude svojim robovima..

Ovaj sistem prava je koriscen tokom kolonizacije amerike. Znaci ja dodjem, vidim slobodnu zemlju i mogu da je koristim, ako je nicija! To je sistem koji su i indijanci koristili. Zemlja nije nicija i ona je svacija!

A ovi paraziti su alavi zeleli sve za sebe, pa su dosli da tvrde kako zemlja pripada njima, jer su jaci od tebe, a ti moras da im platis harac, jer ce te zlostaviti! Manijaci!

Svi ste vi ustvari njihovi robovi! A oni vas gledaju kao svoju stoku! Vladaju nad vama! I zato ce da vas pelcuju kao stoku!

Salju vas da ratujete za njih i ginete onda kada pozele da prosire teritoriju i uvecaju resurse! A ako nije rat, onda je to prinudan rad u fabrikama!

Najgore je sto su vas zaglupeli i dali vam prividan osecaj slobode, da mislite kako je vlast u sluzbi naroda a nikada nije bila! Ona je u rukama pojedinaca, i to pokvarenih i alavih!

Takodje, cak i malo dete je svesno da ove mere nemaju nikakav efekat u pogledu zdravlja, osim sto privikavaju ljude na "novo normalno"!

Samo sam naveo jednog stručnjaka šta kaže. Pošto si i ti navodio takve ljude i pozivao se na njih evo i ja da navedem kojeg uvaženog i šta kaže.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Samo sam naveo jednog stručnjaka šta kaže. Pošto si i ti navodio takve ljude i pozivao se na njih evo i ja da navedem kojeg uvaženog i šta kaže.

Razlika između "stručnjaka" koje ti navodiš i onih koje navodi mire, jeste u tome što se ovim drugima uopće ne dopušta pristup glavnim medijima. Ako su oni "luđaci i teoretičari zavjere", kako ti tvrdiš, još bolje, dovedi ih na medije, raskrinkaj ih i sve je riješeno. Ali malo morgen. Gospodarima medija smeta istina, zato se ovim drugim stručnjacima ne dopušta pristup glavnim medijima.

Netko će pitati, zašto bi nekome, pa i gospodarima medija, smetalo da se sazna istina. U pozaditi svih tortura, svih zala, svih gospodara koji nisu od Boga, jeste STRAH. Strah od istine.

Evo vam ovdje Jovana Prezvitera, pa ga pitajte zašto ga je strah desetorici eminentnih znanstvenika povjesničara postaviti pitanje: Je li istina da su katolici stvorili Islam????

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa slazem se ja da on poznaje tematiku. Niko ne tvrdi da virus ne postoji. Mada moze postojati opravdana sumnja s obzirom na simptome. Ali bez obzira na to, covek treba da im slobodu na izbor lecenja, ako postoje i drugi nacini, zasto ih ne omoguce? I sva ta medijska tortura, promocija vakcine, ugrozavanje slobode govora, hapsenja? Cemu to ako se oni necega ne boje?

Dakle, boje se! I sve to rade prisilno, a to nije dozvoljeno! Ni u jednom pravnom sistemu. Moze sud da izvrne pravo, ali to je pogresno!

I zasto lepo nisu izdali preporuku nosenja maske, drzanja distance i svega ostalog, pa ko zeli neka postuje? Zasto prisila?

Valjda ljudi treba da budu odgovorni i svesni opasnosti i da brinu za svoje zdravlje? Ako nece da slusaju struku ko im je kriv ako se razbole? Kad pocnu da umiru valjda ce se opametiti!

Dakle, nema razloga za bilo kakve mere! Nisu ljudi nenormalni da zele da umru!

Sta, kao drzava te stiti od tebe samog?

Molim vas, nemojte da me stitite, evo pustite mene da odlucim hocu li ziveti ili umreti! Valjda svako normalan zeli da zivi! Opametice se kada vide da oko njih svi umiru!

Ovo sve podseca na prisilu nosenja pojasa u automobilu. Oni te kao stite da se ne ubijes? A onda ti u ime toga jos naplate kaznu! Pa to nema smisla! I nicemu ne sluzi osim uzimanju para!

Dakle nista ovde nije problem, osim ugrozavanja ljudskih sloboda! Valjda svi treba da se borimo za slobodu? Ili ne?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Razlika između "stručnjaka" koje ti navodiš i onih koje navodi mire, jeste u tome što se ovim drugima uopće ne dopušta pristup glavnim medijima. Ako su oni "luđaci i teoretičari zavjere", kako ti tvrdiš, još bolje, dovedi ih na medije, raskrinkaj ih i sve je riješeno. Ali malo morgen.

Stvar je da ovaj čovek sa 35 godina iskustva može u potpunosti da stane rame uz rame sa onima koji su navedeni sa druge strane. Znači ne možemo reći da su "tamo" stručnjaci a ovamo neznalice. Ne i tamo i ovamo su stručnjaci. Samo je stvar izbora.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Da li ste gledali Alečkovićku sa Goranom Vesićem? Šta kažete za histeriju ove protivnice vakcinacije? Eto pozvali su na tv i suprotnu stranu..ali posle onakvog njenog nastupa šta reći?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag