Mislim da je ta "ćutnja" više vezana za nemanje inspiracije...i neorganizovanost generalno a posebno na našim prostorima.
Nemaju inspiraciju da dokazu vrednost vakcina? Pa onda su stvarno nestrucni, da ne kazem glupi!
Ja nikome ne branim ništa...jesi li video da branim?
Ti licno ne branis, nisi toliko ekstreman da branis slobodu izbora ljudima, ali podrzavas vakcinaski lobi, i tvrdis da svi treba da primimo vakcine!
A zasto onda nisi vec vakcinisan, kad u to verujes? Sta te sprecava?
Znaci, da ti ovde zastupas nesto u sta ni sam nisi siguran!
Ima ljudi koji bi želeli da obrazlože zašto Grand Production recimo uništava pravu narodnu muziku..ne znaš koliko samo ima ljudi koji bi imali o tome da pričaju elaborate...
Kako to moze biti u interesu naroda i drzave kada drzava, pogotovo pink na tome zaradjuju ogromene pare?
Naravno da to nece biti dozvoljena debata! Zato je i nema!
A ne radi se o "unistavanju narodne muzike", radi se o novom muzickom pravcu zato se i zove "turbo folk".
Opet dolazimo do toga, da interesne grupe, pogotovo drzava nemaju interes da se o tome raspravlja!
Tako je i u vezi vakcina! Kako moze Mitrovicu koji je u SPS-u ili u vlasti, biti u interesu da govori protiv vakcina? Ili kako to moze biti u interesu RTS-u?
Pricas totalne gluposti!
zapravo nisu navikli da organizuju debate o "navažnim" stvarima jer im je jedino važno politika i dali je neko ukrao 600 miliona evra ili nije.
Uh, pa to sto je Djilas ukrao pare je mnogo vaznije za drzavu, da bi ga eleminisali sa politicke scene, i zato pumpaju vesti i naslove, da mu napakuju bio on kriv ili ne!
Opet je to uticaj drzave na medije!
I dokazuje poentu! On je Vucicev neprijatelj!
Ja ne znam sta ti hoces da kazes? Valjda da su mediji "slobodni"? Pa ti onda zaista nemas pojma o medijima i kako oni funkcionisu!
Moj prijatelj vodi medij, necu reci koji zbog privatnosti, dok je bio DOS na vlasti bio je na njihovoj strani, inace covek je u Cedinoj stranci, a sada kada je Vucic na vlasti preleteo je i sada je na njegovoj strani. Naravno za to je placen od drzave i radi po nalogu!
Slicno je sa svim ostalim medijima u Srbiji!
Ne čudi se što su tako neposobnjakovići da organizuju i to oko zdravlja pa samim tim i oko vakcina. To je dakle pre svega uticaj nesposobnosti i
Cuj "nesposobni" da organizuju debatu? Pa tebi Jovane stvarno nije dobro!
Pa to sto rade Djilasu, to je namerno neobjektivno izvestavanje. Pljuju ga i kad treba i kad ne treba, i namerno prikazuju sve ruzno da ga ocrne..
Ja ne kazem da je Djilas ispravan, daleko od toga, ali niko nije slep da ne vidi njihovo neobjektivno izvestavanje i namerno izvrtanje!
Isto je i u vezi vakcina, isto to rade, od 5 sati protesta i govora na trgu, Pink prenosi samo igranje kola (10 minuta) , namerno da ismeje narod, sve ostalo su sakrili!
Pa to je sramota, i to je neobjektivno izvestavanje, sakrivanje cinjenica, a ne "nesposobnost" novinara! Oni su itekako bili sposobmi da ceo skup isprate i snime sa dronovima i prikazu masu iz vazduha, naprave intervjue sa ucesnicima i sve ostalo!
Nasuprot tome, mi imamo totalni muk, ispada da se sakupilo 100 ljudi, a ne 10 - 20 hiljada!
Ali to rade namerno, da sakriju dogadjaj, kako ostatak Srbije ne bi shvatio da se nesto znacajno desava i da se neodlucni narod ne bi prikljucio tim protestima!