Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Evo Mire, ljudi su tražili i istražili oko navodog HIV-a u genomu...on nije HIV već samo sekvenca koja u nekom podseća na HIV ali nije HIV. nema podataka o tome već prepostavke..anučniku se učinilo da bi mogao biti HIV ali nije. Mire, niej teško istražiti evo...članka..i to su istražili drugi virusolozi podjednako kompetenetni kao i ovaj naučnik..a oni koji su ovo podržali oko HIV-a su to priglili samo da bi dokazali da je virus veštački...i da i sam naučnik koga si naveo kaže da je od šišmiša virus..evo članka
Sve si ti u pravu vakser, zivele vakcine! :cool:

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ako su vakcine ispravne, i ako lece - treba ih primiti.
Jer bolje je primiti i zastititi se od bolesti, nego umreti.

Govorim za svetovne ljude.

Iskrene Hriscane stiti Gospod.
I tu se razlikuju pravi od laznih Hriscana.
Kao da je ovo neka vrsta resetanja, jer i biblija kaze - da ce se u poslednje vreme videti kosluzi Bogu ako mu ne sluzi.

Ovo je to.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ako su vakcine ispravne, i ako lece - treba ih primiti.
Jer bolje je primiti i zastititi se od bolesti, nego umreti.
Niko nije rekao da onaj koji zeli vakcinu ne treba da je primi. Problem su vakseri koji insistiraju na "obaveznoj imunizacij" i tako ugrozavaju prava onih koji vakcinu ne zele!

Znaci, vakcinaski lobi je toliko agresivan da uslovljava ljude otkazima za posla, uslovljava uskracivanjem novcane pomoci, uslovljava prinudnim radom, uslovljava hapsenjima i zastrasivanjem, sankcionisanjem i uskracivanjem slobode govora i informisanja..

I pored svega, nazivaju borce za slobodu i izbora lecenja - "antivakserima", iako oni nisu "antivakseri" jer nisu protiv vakcina! Njih zele da nacine odgovornima za tudju smrt, da ih nabede da su neodgovorini i opasni, da ih izazovu da razbijaju i lome po ulici, da bi ih se tako resili i medijski unistili..

Gadan se rat vodi, protiv svih koji odbijaju poslusnost, na ovaj ili onaj nacin, hoces neces - e pa moras primiti vakcinu i tacka!

Premijerka Brnabic (BRN A BITCH) [onom koji zna engleski], je najavila da se planira ubrzana imunizacija, da do kraja aprila mora da se vakcinise 40% populacije. Ne znam samo kako to da postignu, kada smo trenutno na nekih 20% vakcinisanih? Jedino silom!

11.Mart 2021 >>>

"Prema tvrdnjama zvaničnika, Srbija je već pribavila ili poručila oko petnaest miliona doza što je bezmalo dostatno da dovoljan broj ljudi primi po dve doze u dva navrata. Međutim, sada deluje kao nemoguća misija da se uopšte nađe dovoljno ljudi spremnih da prime vakcinu....
Premda je prijava za vakcinaciju laka i bez birokratskih peripetija, za sada se nije prijavila ni ona trećina građana koja je spremna da se vakciniše. Ili se barem tako izjasnila u anketi Nove srpske političke misli objavljenoj u januaru. Nešto veći procenat (38 odsto) rekao je da će pričekati, dok 27 odsto obija vakcinaciju.

Šokantni nalaz tog istraživanja bio je da je spremnost na cepljenje čak četiri puta manja"

I ja bih sad upitao nase cenjene "vaksere" na forumu, jeste li se vi vakcinisali kad ste toliko fanaticno protiv nas, i uskracujete nam pravo izbora!? Govorite da nas cak treba i "prisiliti" na bocku?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja sam za sučeljavanje misli oko svega ovoga. Ali na žalost nemamo mi medije spremene za tako nešto..ne zbog toga što su mediji protiv antivaksera već što jednostavno mi nemamo medije koji podržavaju javne debate po mnogim pitanjima. Tako da ne postoje mediji koji bi organizovali jednu debatu odtri-četiri sata ako treba i možda i više dana da svi iznesu svojemišljenje ali i da se sučele na naučnoj osnovi. Mei je iskreno žao što je tako jer se pravi veća fama ovako, kada nema duela jer neki pomisle onda da možda antivakseri imaju nešto što se krije. Javna debata bi upravo raspršila ove priče rekla-kazala te bi bilo izuzetno korisno da se pozovu jedni i drugi.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ja nisam ni rugač ni ateist. Nemaš ni jedan dokaz za to. A ti se sam, s druge strane, deklariraš sljedbenikom lažnog proroka Williama Millera. On je slušao glas đavline i pogađao datume kada će Isus doći na zemlju, a to isto sada činite i ti i Laodikeja. :)

Rugač? Ateist? Ček, ček, pa oni to kao miljenici im muhamedanci, svakoga ko ne poveruje njihovom "prosvetljenju" nazivaju ateistima i rugačima? Hahahahahahaha, kako očekivano...

Nemoj se čudti njegovom optuživanju, niti se pravdati ikome od njih. Oni su naime u svom umu poverovali da je objava u glavu udarene, a pre nje Williama Millera, evanđelje i tako se odnose prema tim objavama.

Što se tiče već nekoliko puta ponovljene izjave samog kulta o tome da je sotonska prevara izračunavanje datuma Dolaska u Slavi, istu nije dala ona čiju objavu smatraju evanđeljem i po čijem se laprdanju kod njih i tumače redovi Svetog Pisma.

Dakle, ni jedan jedini subotnji čekalac, nije obavezan da sledi svoju "crkvu", jer disciplina, doktrina, dogma, verovanje, doslovno stub i uporište im nije "crkva", nego Ellen Gould Harmon White i njene "objave"...

Uostalom, u nju se "krštavaju"...

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Iskrene Hriscane stiti Gospod.
I tu se razlikuju pravi od laznih Hriscana.

Točno ovako kao ti govorio je i đavlina Isusu.

Lk 4,9-10: Ako si Sin Božji, baci se odavde dolje! Ta pisamo je: Anđelima će svojim zapovjediti za tebe da te čuvaju.

I evo sada, taj isti đavlina tebe nadahnjuje da izazivaš ljude - Ako ste iskreni kršćani štiti vas Bog, ništa vam se ne može dogoditi.

OK, Laodikeja, ako si ti zaista Božji, skoči ti s vrha litice a Bog će poslati svoje anđele da te "prizemlje".

Ja sam za sučeljavanje misli oko svega ovoga.

Jesi li stvarno siguran da si spreman za sučeljavanje kako bi se došlo do objektivne istine? Ne samo na ovoj temi, do sada si pokazivao da uopće nisi spreman za otkrivanje istine. Sada sam dobio ideju za jednu potpuno novu temu, otvorit ću je čim nađem vremena, ali nažalost puno je više ljudi koji se istine boje, nego što je onih koji za Istinom žude. A znamo - Isus je Istina - prema tome žudnja za istinom je žudnja za Bogom, i takvi će baštiniti kraljevstvo Božje, a oni koji se istine boje, nažalost, sami biraju vječnu od od Istine, od Boga, to jest pakao.

Ali na žalost nemamo mi medije spremene za tako nešto..ne zbog toga što su mediji protiv antivaksera već što jednostavno mi nemamo medije koji podržavaju javne debate po mnogim pitanjima.

Ne fale vama u Srbiji, niti nama u Hrvatskoj a vrijedi i za čitavi svijet, mediji. U čitavom svijetu nedostaje politička volja kod vlasti da se dođe do istine. Kao što gore rekoh, izgleda da su sve vlasti protubožje. OK, osobno pravo svakoga od njih je i to da za sebe izabere pakao, bježeći od istine, ali nemaju pravo birati pakao i držati u paklu sve druge ljude. I što onda ostaje svima koji nipošto ne pristaju na pakao? Ostaje im ulica.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kod nas pre svega na ovom našem području je tako nešto nezamislivo dok na zapadu postoji ta praksa slobodnog sučeljvanja ali i to nije dovoljno dobro i dovoljno široko.

Ja sam to odavno video...jer pre ove krize korona virusom ovo podneblje vapi za slobodnim medijima koji će omogućiti sučeljavanje mišljenja oko toliko rema. Daću samo banalan primer. Ima toliko toga da se recimo kaže o muzici i pojavi "turbo-folka" ali niko se nije setio da organizuje emisije oko ovog pitanja..da pozove ljude koji slušaju recimo Grand Produkciju i ljude koji slušaju stare narodnjake i da iznesu svoje gledište po ovom pitajnu. Ili na području sporta koliko hoćeš tema za raspravu..je li Partizan bolji od Zvezde zato što ima sistem rada iz sebe ili Zvezdu podrava država itd..dao sam namerno ove banalne primere jer se na osnovu toga vidi otvorenost medija i interesovanje za razne teme i otvaranje diskusija na istu. Da ne pričam da bi bilo nezamislivo da postoji tv kanal koji će suočiti verske stavove i pozvati u emisiju predstvanike protestnata i katolika ili pravoslavnih i katolika ili muslimana i hrišćana..nema tog otvorenog dijaloga niti želje da se to sprovede.

I onda se pitamo otkuda jednostranost u medijima po pitanju ovga sada? Pa zato jer nemaju praksu otvorenog dijaloga a nema ni entuzijazma kod ljudi da se bave detljnim rekonstruisanjem fenomena u svim obastima života. Sve se svodi oko političkih sukoba i tu je polarizacija medija...drugo ništa nije interesantno a toliko tema bi se moglo pokrenuti pa koga zanima zanima...

Dakle, je li čudno ovo? Nije. Ne radi se zato ni ovde o nekakvom planu skrivanja informacija već jednostavno nedovoljno entuzijazma za pokretanjem ovakvih tema.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja sam za sučeljavanje misli oko svega ovoga. Ali na žalost nemamo mi medije spremene za tako nešto..ne zbog toga što su mediji protiv antivaksera već što jednostavno mi nemamo medije koji podržavaju javne debate po mnogim pitanjima. Tako da ne postoje mediji koji bi organizovali jednu debatu odtri-četiri sata ako treba i možda i više dana da svi iznesu svojemišljenje ali i da se sučele na naučnoj osnovi. Mei je iskreno žao što je tako jer se pravi veća fama ovako, kada nema duela jer neki pomisle onda da možda antivakseri imaju nešto što se krije. Javna debata bi upravo raspršila ove priče rekla-kazala te bi bilo izuzetno korisno da se pozovu jedni i drugi.
Nije stvar u tome sto "mediji nisu spremni" na debatu, vec u tome sto su pod kontrolom vlasti, pa ne smeju. Nije ni novac u pitanju, jer da je samo novac, oni bi mogli komotno da zarade na antivakcinaskoj prici, samo to ne smeju..

kada nema duela jer neki pomisle onda da možda antivakseri imaju nešto što se krije.
Naravno da antivakseri imaju pravo, jer kad bi bilo suprotno, bili bi podjednako zastupljeni u medijima! Samo glup covek moze sankcionisati suprotno misljenje, ako ga se ne boji!

Znaci, da se vlast njih itekako boji! A boje ih se zato, sto kad bi ih pustili da pricaju i iznesu argumente, ubedice mnoge da se ne vakcinisu, pa onda drzava nece ostvariti agendu koju su im zacrtali, i doci ce u nemilost nalogodavaca!

Jesi li stvarno siguran da si spreman za sučeljavanje kako bi se došlo do objektivne istine?
Nije, niko od njih nije spreman za suceljavanje, zato i vrse represiju, hapse i sankcionisu!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kod nas pre svega na ovom našem području je tako nešto nezamislivo dok na zapadu postoji ta praksa slobodnog sučeljvanja ali i to nije dovoljno dobro i dovoljno široko.

Ovo naprosto nije točno. Samo manji broj medija, i koji su inferiorni u odnosu na tzv. "mainstream medije", to dopuštaju. Međutim, samo je pitanje vremena kada će i oni biti, na ovaj ili onaj način, onemogućeni to činiti.

Da ne pričam da bi bilo nezamislivo da postoji tv kanal koji će suočiti verske stavove i pozvati u emisiju predstvanike protestnata i katolika ili pravoslavnih i katolika ili muslimana i hrišćana..nema tog otvorenog dijaloga niti želje da se to sprovede.

U "katoličkoj Hrvatskoj" (85% katolika) 95% medija je u rukama bezbožnika i protestanata. Zbog toga i nema i neće biti sučeljavanja kako bi se došlo do istine. Netko će pomisliti da lažem iznoseći gornju tvrdnju o 95% medija. Nažalost, i za ljude i za istinu, to je naprosto činjenica. Hrvatska nacionalna radiotelevizija je u rukama duhovnih i genetskih potomaka protuljudskog i protubožjeg boljševičko-komunističkog režima, a ostali veliki mediji su u rukama (vlasništvu) stranaca - uglavnom protestanata i Židova.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ma sta pricas, po celom svetu sankcionisu suprotno misljenje, ne daju ljudima da kazu nista protiv vakcina! Ceo internet i sve medije su sankcionisali, u izraelu posebno!

Ako ovo nije dovoljan dokaz da se iza toga krije agenda, ja onda ne znam sta je!

Samo glup covek moze to raditi osim ako se necega ne boji!

Da ne pričam da bi bilo nezamislivo da postoji tv kanal koji će suočiti verske stavove i pozvati u emisiju predstvanike protestnata i katolika ili pravoslavnih i katolika ili muslimana i hrišćana..nema tog otvorenog dijaloga niti želje da se to sprovede.
Opet nema suceljavanja jer se plase da ljudi ne predju na drugu veru, jer su slabi u argumentima, a ne zato sto mediji nisu voljni da organizuju debate! To sa medijima nema nikakve veze!

Ja ne kazem da protestanti imaju bolje argumente, nego kazem da nema dovoljno obrazovanih koji bi se nosili sa protestantima, i zato se to sankcionise!

Isti je slucaj i sa ovim oko vakcina!

I onda se pitamo otkuda jednostranost u medijima po pitanju ovga sada? Pa zato jer nemaju praksu otvorenog dijaloga
Ne, to sa medijima nema veze! Mediji postupaju kako im je naredjeno! Oni itekako mogu organizovati debate i javne rasprave kada bi za to postojala volja, ali volje nema, u ovom slucaju nema je od strane vakcinaskog lobija!

Nardba je stoga, da mediji ismejavaju antivaksere, da ih proglasavaju krivcima za ovu situaciju i predstave kao one koji izazivaju nerede!

Na kraju, nema razloga da sankcionisu internet, ako vec na svojim medijima ne zele raspravu o tome! Posto ovo sankcionisu cak i na internetu, jasno je da su im argumenti nikakvi i da se boje suceljavanja! Plase se, zato ovo sve i rade!

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag