Iskrene Hriscane stiti Gospod.
I tu se razlikuju pravi od laznih Hriscana.
Točno ovako kao ti govorio je i đavlina Isusu.
Lk 4,9-10:
Ako si Sin Božji, baci se odavde dolje! Ta pisamo je: Anđelima će svojim zapovjediti za tebe da te čuvaju.
I evo sada, taj isti đavlina tebe nadahnjuje da izazivaš ljude -
Ako ste iskreni kršćani štiti vas Bog, ništa vam se ne može dogoditi.
OK, Laodikeja,
ako si ti zaista Božji, skoči ti s vrha litice a Bog će poslati svoje anđele da te "prizemlje".
Ja sam za sučeljavanje misli oko svega ovoga.
Jesi li stvarno siguran da si spreman za sučeljavanje kako bi se došlo do
objektivne istine? Ne samo na ovoj temi, do sada si pokazivao
da uopće nisi spreman za otkrivanje istine. Sada sam dobio ideju za jednu potpuno novu temu, otvorit ću je čim nađem vremena, ali nažalost puno je više ljudi
koji se istine boje, nego što je onih
koji za Istinom žude. A znamo -
Isus je Istina - prema tome žudnja za istinom je žudnja za Bogom,
i takvi će baštiniti kraljevstvo Božje, a oni koji se istine boje, nažalost, sami biraju vječnu od od Istine,
od Boga, to jest pakao.
Ali na žalost nemamo mi medije spremene za tako nešto..ne zbog toga što su mediji protiv antivaksera već što jednostavno mi nemamo medije koji podržavaju javne debate po mnogim pitanjima.
Ne fale vama u Srbiji, niti nama u Hrvatskoj a vrijedi i za čitavi svijet, mediji. U čitavom svijetu
nedostaje politička volja kod vlasti da se dođe do istine. Kao što gore rekoh, izgleda da su sve vlasti
protubožje. OK, osobno pravo svakoga od njih je i to da za sebe
izabere pakao, bježeći od istine, ali nemaju pravo birati pakao i držati u paklu sve druge ljude. I što onda ostaje svima koji nipošto ne pristaju na pakao?
Ostaje im ulica.