Ali virus kao virus se pojavio nezavisno od planova bilo koga...a može kasnije kao što rekoh da bude instrument
Cinjenice pokazuju suprotno, postoji dovoljno informacija koje upucuju na to da je virus stvoren vestackim putem, pa samim tim i tvoja prica o nekakvom prorocanstvu i "pomorima" koji se ispunjavaju po bibliji, nikako ne stoji!
Dovoljno je pogledati emisiju u kojoj Nobelovac virusolog Luc Montagnier dokazuje da je sekvenca ovog virusa takva da ne postoji sansa da je nastao prirodnim putem!
Znaci "ne postoji sansa"!
Te price o prelasku virusa sa sismisa na coveka ne stoje, i on je stvoren u laboratoriji! Napominjem, da to nisu moje tvrdnje (ili nekakve teorije zavere) , vec covek od autoriteta govori!
Da li iza ovog virusa stoji agenda uspostave "novog svetskog poretka", ukidanja slobode govora, kretanja, kupovine prodaje i svega ostalog sto je prorekla biblija, neka svaki covek proceni na osnovu dogadjaja u celom svetu. Ali evo pre par dana i ovim hapsenjem doktorke Jovane Stojkovic u Srbiji (i jos 4 osoba) se potvrdjuje agenda i uteruje strah svima koji dele informacije na drustvenim mrezama, te porucuje da to ne rade, jer u suprotnom mogu biti procesuirani za zlocin "sirenja panike i laznih vesti" ..
Ne znam samo kako je "lazna vest" ako prenosis izjave renomiranih strucnjaka, i nista svoje ne iznosis, a pitas ljude za savet i misljenje o tome.. Kako je to sirenje panike i laznih vesti? Zar je razmisljanje zabranjeno?
Takodje, ne znam gde tu postoji "umisljaj" u sirenju laznih vesti, a za zlocin je itekako potreban "umisljaj"!
Ocigledno kada mediji poput Pinka Rts-a i drugih sire lazi i plase ljude da bi povecali gledanost zbog novca ne podlezu zakonu, dok obicni ljudi podlezu!
Ovaj zakon kao i svaki drugi se moze selektivno primenjivati i vec prema potrebi zloupotrebljavati cime gubi smisao i krsi se ustav.. Ali ljudi koji ne znaju zakon i nisu vicni pravu, ne znaju da se odbrane..
U Srbiji vlada medijski mrak, i zbog toga oprostite nam Hrvati i ostali dobri ljudi, nama je sada i internet zabranjen..
Ocigledno.. vidimo se na ulici..
I naravno kad se razbole od kovida19,onda neka idu kod naseg Mireta i njegovih da ih lece,a ne kod nasih doktora u bolnicama koji svisnuse or rada za sitne pare,i jos mnogi izgubise zivote.ili neka placaju onda svoje bolnicke racune,i svi smo zadovoljni. Jel to posteno?
Ti nikako da shvatis da ni ja, niti bilo ko koga ti nazivas "antivakcinasem", nije protiv vakcina!
Mi smo protiv ugrozavanja ljudskih sloboda i prava na "slobodan izbor"!
Neotudjivo je pravo svakog pojedinca, pravo na zivot, na kretanje i na izbor lecenja!
To je garantovano ustavom. Zato je svako nametanje vakcine, ucenjivanje i pretnja otkazom sa posla protivpravna i protivustavna!
I ne, ne mozes ti uskratiti pruzanje zdravstvene pomoci ni antivakcinasima ni najgorem ubici, jer doktor je u obavezi da spasi zivot svakog pojedinca, ukljucujuci tu i ubicu i ludaka podjednako, jer ne postoji razlika!
Po zakonu, onaj koji uskrati pruzanje prve pomoci licu kojem je to neophodno podleze krivicnom zakoniku! A ti to ne znas!
Ove doktore koji prete grobljem i uskracivanjem medicinske pomoci, treba pozvati ne samo na krivicnu odgovornost, nego ih treba kazniti za primer ostalima!
Sto je najgore, o uskracivanju hitne medicinske pomoci i slanju "kod mireta" umesto u bolnicu, prica covek koji sebe naziva Hriscaninom!
Ti si zaboravio primer Hrista koji je lecio i one koji to nisu zasluzili, sram te bilo!