Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kako ne...sve su utvrdili. Sve objasnili. To su pretpostavke. Na osnovu prepostavke da su maske krive zato što su se zarazili oni što su ih nosili. Ali hajde,sve može da prođe.

Da, utvrdili su. Zašto tebi ne pašu činjenice, stanje koje se točno utvrdi? Znam, ne možeš činjenicama braniti laži, a tebe sotona 'plaća' da laži promoviraš.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Protest protiv globalizma i Covid diktature danas u celom svetu i uzivo iz BG (mediji ovo verovatno nece preneti), narod se sam okupio, nema politickih stranaka..

U USA se za samo 50 dana vakcinisalo 100 miliona Amerikanaca,a u sledecih 50 dana se ocekuje jos 100 vakcinisanih Amerikanaca,dakle cele USA vakcinisane,samo u Evropi i kod nas pametuju...Ali neka kad im vlast to dozvoljava. U svakom slucaju i treba da vazi slobodna volja u vezi vakcinacije,ali kao i za pusace treba da imaju posebna prava kao i pusaci. I naravno kad se razbole od kovida19,onda neka idu kod naseg Mireta i njegovih da ih lece,a ne kod nasih doktora u bolnicama koji svisnuse or rada za sitne pare,i jos mnogi izgubise zivote.ili neka placaju onda svoje bolnicke racune,i svi smo zadovoljni. Jel to posteno?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Virus je mutirao. Najlakše i najbrže se prenosi s televizije na ovce.

U SAD, jedna žena, Dr. Micheline Epstein, je dovezla kćer u školu, i bila je (užas!) golog lica. Učitelji iz škole su kontaktirali policiju; njena šestogodišnja ćerka joj je bila oduzeta na neodredjeno vrijeme zbog kršenja "režima maski", i majka već danima ne može vidjeti svoju kćer.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ali virus kao virus se pojavio nezavisno od planova bilo koga...a može kasnije kao što rekoh da bude instrument
Cinjenice pokazuju suprotno, postoji dovoljno informacija koje upucuju na to da je virus stvoren vestackim putem, pa samim tim i tvoja prica o nekakvom prorocanstvu i "pomorima" koji se ispunjavaju po bibliji, nikako ne stoji!

Dovoljno je pogledati emisiju u kojoj Nobelovac virusolog Luc Montagnier dokazuje da je sekvenca ovog virusa takva da ne postoji sansa da je nastao prirodnim putem!

Znaci "ne postoji sansa"!

Te price o prelasku virusa sa sismisa na coveka ne stoje, i on je stvoren u laboratoriji! Napominjem, da to nisu moje tvrdnje (ili nekakve teorije zavere) , vec covek od autoriteta govori!

Da li iza ovog virusa stoji agenda uspostave "novog svetskog poretka", ukidanja slobode govora, kretanja, kupovine prodaje i svega ostalog sto je prorekla biblija, neka svaki covek proceni na osnovu dogadjaja u celom svetu. Ali evo pre par dana i ovim hapsenjem doktorke Jovane Stojkovic u Srbiji (i jos 4 osoba) se potvrdjuje agenda i uteruje strah svima koji dele informacije na drustvenim mrezama, te porucuje da to ne rade, jer u suprotnom mogu biti procesuirani za zlocin "sirenja panike i laznih vesti" ..

Ne znam samo kako je "lazna vest" ako prenosis izjave renomiranih strucnjaka, i nista svoje ne iznosis, a pitas ljude za savet i misljenje o tome.. Kako je to sirenje panike i laznih vesti? Zar je razmisljanje zabranjeno?

Takodje, ne znam gde tu postoji "umisljaj" u sirenju laznih vesti, a za zlocin je itekako potreban "umisljaj"!

Ocigledno kada mediji poput Pinka Rts-a i drugih sire lazi i plase ljude da bi povecali gledanost zbog novca ne podlezu zakonu, dok obicni ljudi podlezu!

Ovaj zakon kao i svaki drugi se moze selektivno primenjivati i vec prema potrebi zloupotrebljavati cime gubi smisao i krsi se ustav.. Ali ljudi koji ne znaju zakon i nisu vicni pravu, ne znaju da se odbrane..

U Srbiji vlada medijski mrak, i zbog toga oprostite nam Hrvati i ostali dobri ljudi, nama je sada i internet zabranjen..

Ocigledno.. vidimo se na ulici..

I naravno kad se razbole od kovida19,onda neka idu kod naseg Mireta i njegovih da ih lece,a ne kod nasih doktora u bolnicama koji svisnuse or rada za sitne pare,i jos mnogi izgubise zivote.ili neka placaju onda svoje bolnicke racune,i svi smo zadovoljni. Jel to posteno?
Ti nikako da shvatis da ni ja, niti bilo ko koga ti nazivas "antivakcinasem", nije protiv vakcina!

Mi smo protiv ugrozavanja ljudskih sloboda i prava na "slobodan izbor"!

Neotudjivo je pravo svakog pojedinca, pravo na zivot, na kretanje i na izbor lecenja!

To je garantovano ustavom. Zato je svako nametanje vakcine, ucenjivanje i pretnja otkazom sa posla protivpravna i protivustavna!

I ne, ne mozes ti uskratiti pruzanje zdravstvene pomoci ni antivakcinasima ni najgorem ubici, jer doktor je u obavezi da spasi zivot svakog pojedinca, ukljucujuci tu i ubicu i ludaka podjednako, jer ne postoji razlika!

Po zakonu, onaj koji uskrati pruzanje prve pomoci licu kojem je to neophodno podleze krivicnom zakoniku! A ti to ne znas!

Ove doktore koji prete grobljem i uskracivanjem medicinske pomoci, treba pozvati ne samo na krivicnu odgovornost, nego ih treba kazniti za primer ostalima!

Sto je najgore, o uskracivanju hitne medicinske pomoci i slanju "kod mireta" umesto u bolnicu, prica covek koji sebe naziva Hriscaninom!

Ti si zaboravio primer Hrista koji je lecio i one koji to nisu zasluzili, sram te bilo!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Cinjenice pokazuju suprotno, postoji dovoljno informacija koje upucuju na to da je virus stvoren vestackim putem, pa samim tim i tvoja prica o nekakvom prorocanstvu i "pomorima" koji se ispunjavaju po bibliji, nikako ne stoji!

Dovoljno je pogledati emisiju u kojoj Nobelovac virusolog Luc Montagnier dokazuje da je sekvenca ovog virusa takva da ne postoji sansa da je nastao prirodnim putem!

Znaci "ne postoji sansa"!

Pa Mire, ja ću samo reći da pod terminom "veštački" virus opet možemo imati dve mogućnosti..ili je neko namerno to učinio ili je vidrus izašao iz labaratorije slučajno dok su trajala ispitivanja. Kako mi možemo sada dokazati..odakle nam čvrsti dokazi da je to neko namerno pustio. Ako jie i veštački opet je 50-50%, fifti-fifti na koji način je taj veštački virus pušten...dakle slučajno ili namerno.

Kao drugo sekvence virusa..šta mi znamo o sekvencama? Narano, možemo istraživati ovo pitanje detaljno ali kažeš nađena sekvenca hive. Ok, da li je moguće da samo taj čovek zna to? Da li je to neko potvrdio..recimo tim stručnjaka njegovih itd? Drugo, iako je pronađen hiv-sekvenca hiva da li to znači da je neko ubacio hiv virus namerno ili je to sekvenca samog virusa..da kažem prirodna sekvenca jer i hiv deluje slično i kako je on nastao...ima i tu teorija raznih. A šta ako je taj "hiv" sekvenca zapravo prirodna sekvenca tog virusa..tipa kao da imaš broj 50..i onda imaš 950..ako me razumeš. Koliko mi znamo o tome kako nastaju sekvece? Evo Mire, da sva ova pitanja vidimo i pokušamo racionalno razmotriti.

Te price o prelasku virusa sa sismisa na coveka ne stoje, i on je stvoren u laboratoriji! Napominjem, da to nisu moje tvrdnje (ili nekakve teorije zavere) , vec covek od autoriteta govori!

Mi znamo da je SARS1-03 tako prelazio na čoveka sa šišmiša. Imamo već "rođaka" tog sadašnejg virusa koji je tako prenet. Sada je li ovo baš toliko za sumnju..naravno postoji mogućnosti i drugačije da je ali već imamo primer prelaska...imamo i druge viruse koji su prlazili sa životinje na čoveka. A to što je čovek nobelovac...kapa dole. Možeš mu verovati ali ne može se slepo verovati samo zato što je nobelovac. Titula nije presudna.

Da li iza ovog virusa stoji agenda uspostave "novog svetskog poretka", ukidanja slobode govora, kretanja, kupovine prodaje i svega ostalog sto je prorekla biblija, neka svaki covek proceni na osnovu dogadjaja u celom svetu. Ali evo pre par dana i ovim hapsenjem doktorke Jovane Stojkovic u Srbiji (i jos 4 osoba) se potvrdjuje agenda i uteruje strah svima koji dele informacije na drustvenim mrezama, te porucuje da to ne rade, jer u suprotnom mogu biti procesuirani za zlocin "sirenja panike i laznih vesti" ..

Moguće neodmerena reakcija vlasti. Iz opet straha...kada su videli način na koji ljudi reaguju na antivaksere...nije za pravdanje ali ima verovatno svoju poruku da se smire. Ko zna šta je tu još uvučeno..rekoh ima tu i oko Cvijana nešto a ostalih 4 uhapšenih služi da se ne msili da eto samo Jovana strada. Videćemo, nema potrebe ovo prenaduvavati..verujem da neće biti toliko represalija.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa Mire, ja ću samo reći da pod terminom "veštački" virus opet možemo imati dve mogućnosti..ili je neko namerno to učinio ili je vidrus izašao iz labaratorije slučajno dok su trajala ispitivanja. Kako mi možemo sada dokazati..odakle nam čvrsti dokazi da je to neko namerno pustio. Ako jie i veštački opet je 50-50%, fifti-fifti na koji način je taj veštački virus pušten...dakle slučajno ili namerno
Ovaj nobelovac smatra da im je pobegao, ja smatram da je namerno pusten. A ti veruj sto god ti volja..

Drugo, iako je pronađen hiv-sekvenca hiva da li to znači da je neko ubacio hiv virus namerno ili je to sekvenca samog virusa..
Ubacivao namerno, jer prirodnim putem ne moze nastati, tako on kaze..

A šta ako je taj "hiv" sekvenca zapravo prirodna sekvenca tog virusa..tipa kao da imaš broj 50..i onda imaš 950..ako me razumeš. Koliko mi znamo o tome kako nastaju sekvece? Evo Mire, da sva ova pitanja vidimo i pokušamo racionalno razmotriti.
On je virusolog ti nisi, i ne znas o sekvencama nista, zasto mu ne verujes ako verujes autoritetima? Da je to rekao neko ko podrzava teoriju o prirodnom nastanku njemu bi verovao.. Sad bi da istrazujes..

Mi znamo da je SARS1-03 tako prelazio na čoveka sa šišmiša. Imamo već "rođaka" tog sadašnejg virusa koji je tako prenet
Zasto nemas sekvencu HIV-a u njemu?

I to o prelasku sa sismisa je glupost najobicmija, radi se o inzenjeringu! Te sa ptice te sa sismisa, te sa majmuna Hiv, te svinje svinkski grip, optuzuju jadne zivotinje a sami proizvode viruse..

imamo i druge viruse koji su prlazili sa životinje na čoveka
Koji je to virus presao sa zivotinje? Pario se covek sa majmunom, i tako je prenet Hiv virus? Ma ajd molim te!

A to što je čovek nobelovac...kapa dole. Možeš mu verovati ali ne može se slepo verovati samo zat
Pa da, nije presudna kad ti ne odgovara sta covek prica a da odgovara onda bi insistirao na tituli..

Nije samo on, mnostvo je dokaza, koje ne smem postavljati,l vise, medijska cenzura jel..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag