Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Dakle, rugači smatraju da sve što se događa jeste isključivo prirodni fenomen..

Ja nisam ni rugač ni ateist. Nemaš ni jedan dokaz za to. A ti se sam, s druge strane, deklariraš sljedbenikom lažnog proroka Williama Millera. On je slušao glas đavline i pogađao datume kada će Isus doći na zemlju, a to isto sada činite i ti i Laodikeja. :)

Laodikeja reče da će Isus doći na zemlju 29.10.2022., a koji je tvoj "Miler-dejt"?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Žao mi je što si se pronašao u 2. Petrovoj..ali ako si verujući misliš li kao verujući da su sudovi Božiji kada se dešavaju nevolje i nesreće? Ili misliš da je to sve isključivo prirodni fenomen?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne, nego da ce 22 oktobra 2022 godine Isus zavrsiti posrednicku sluzbu u nebeskoj Svetinji nad Svetinjama i proci vreme milosti, a da Isus moze doci od tog dana bilo kada u periodu od 22 oktobra 2022 do 21 marta 2023 po nasem racunanju vremena.
Po biblijskom tada pocinje nova godina.

Dakle, moze doci od 22 oktobra 2022 za 7 biblijskig dana, ili 40 dana..itd.

najverovatnije da nece doci za sedam dana nakon 22 oktobra, jer tada nastupa sedam poslednjih zala, a nakon njih sedam dana tisine.

tako da ce Isus najverovatnije doci oko 7 decembra 2023 godine po nasem racunanju vremena.

Ali i ne mora biti tako, i to sve zavisi od toga koliko ce trajati sedam poslednjih dana.

posto Bog sve cini u tacno zacrtanim biblijskim vremenskim okvirima, moguce da ce ova zla trajati 40 dana, nakon cega treba da prodje sedam dana tisine do pojave Isusa na oblacima nebeskim, a to je oko 7 decembra 2023 godine po nasem racunanju vremena
.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Žao mi je što si se pronašao u 2. Petrovoj..ali ako si verujući misliš li kao verujući da su sudovi Božiji kada se dešavaju nevolje i nesreće? Ili misliš da je to sve isključivo prirodni fenomen?

A koji je tvoj "Miler-dejt", sljedbeniče i klanjatelju lažne proročice i plagijatorice?

Dakle, moze doci od 22 oktobra 2022 za 7 biblijskig dana, ili 40 dana..itd.

Ti si rekao da će doći 29.10.2022., a ne da "može doći". Zašto sada to niječeš, ljepše rečeno, zašto sada lažeš? :)

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Stvarnoslap, ljudi ce i mnogo pre ovog roka 22 oktobra saznati da li ce Isus doci ili ne, jer ce se predhodno Bog objaviti licno celom svetu.

Ali sta bi radio covek poput tebe koji ima maniju da nekog diskredituje osim toga.

A ja sam odgovor dao.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Stvarnoslap, ljudi ce i mnogo pre ovog roka 22 oktobra saznati da li ce Isus doci ili ne, jer ce se predhodno Bog objaviti licno celom svetu.

I? Kada ističe rok Bogu da se "lično objavi"? Koliko si mu dana dao da to učini? Koji je točno datum do kada će Bog to učiniti?

Ali sta bi radio covek poput tebe koji ima maniju da nekog diskredituje osim toga.

Sam sebe diskreditiraš. Ja sam samo pokazao da si lagao, pri tome mene optuživao za laž, a na koncu si sam priznao da si lagao. Hvala ti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag