Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ne, ovo veze nema sa tim sta kazu monasi, ja ih ne citam. Niti zelim da bude suprotno onome sto kazu adventisti o nedelji kao zigu. Ako ste vi u pravu neka bude..A da onda ne ispada da ti želiš kroz ovo da bude suprotno? Ne, Mire..ovo je nešto drugo što nije ni protiv EGW a ni ide ka tome ali može biti kasnije iskorišćeno. Ja znam da ti veruješ u ono što su pisali pravoslavni monasi da će neka inekcija biti žig zveri i zato veruješ da je ovo upravo to..
Ali po dogadjajima vidimo da ovo nema veze sa tim, vec sa ogranicavanjem ljudskih sloboda, sto je uvod u nametanje ziga! A sama vakcina nije zig!
.prevara će biti i tako suptilna da je neće prepoznati ni mnogi adventisti a ni ostali hrišćani.
Bas ti ovo i ne prepoznajes, jer govoris da je virus realnost i da se to odnosi na "pomore", a sotona na taj nacin priprema teren za uvodjenje ziga! Potpuno suprotno od onoga sto ti govoris!
Nije tacno, jer on kaze da su to oni koji imaju "svedocanstvo za Hrista", nije fokus na zakonu i zapovestima (u kojima svetli subota), vec na onome sto oni rade, a to je da objavljuju evandjelje!Ali da će se borba voditi oko zakona Božijega to i Jovan najavljuje jer kaže:"ovde su oni koji drže zapovesti" ..dakle oko držaanja zapovesti i zakona. A na drugoj strani su oni koji ne drže zapovesti.
Dakle na tome se zasniva vera i Hriscanstvo, na delima i objavi evandjelja.. A zakon je usputno spomenut! Vi ste zadojeni tumacenjem EGW, pa u tome vidite subotu koja svetli!
Nije tacno, kada bi to radili bili bi najgori licemeri...Na kraju krajeva evo i ova pošast..pokušavamo da je izbacimo iz svesti..kao da ne postoji, nećemo da mislimo o njoj a još manje da se radi o znacima i sudovima Božijim. Nije nikakvo čudo..jer kada bi počeli da razmišljamo o tome videli bismo da treba nešto da menajmo.
Sad i tebi Bog uzrokuje nevolje i uzrokuje bolesti? Jadan taj Bog kojem umire samo 0,08% ljudi.. Ocigledno je omanuo!