Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Misliš što tvrdim da je 2 + 2 = 4. :)

Ne..ti imaš 2+x=y. To što ti navodiš to je TZ. A videsmo da ono oko maski i sl..je sve manipulacija što si naveo i hipoteza.

Hvataš se za TZ koja negira Hristove reči, proroštvo.

Nego nam reci jel ishvataš da sve nevolje koje se dešavaju na svetu..ne samo ova...oko covida jesu sudovi Božiji a ne samo isključivo prirodni fenomeni? Prihvataš li to ili imaš stav ateiste da su to samo prirodni fenomeni koji sa Bogom nemaju nikakve veze?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne..ti imaš 2+x=y. To što ti navodiš to je TZ. A videsmo da ono oko maski i sl..je sve manipulacija što si naveo i hipoteza.

Što je manipulacija i hipoteza što sam ja naveo. Navedi točno, lijeno-mozgi, pa ćemo "ukrstiti poštenje". Ne učiniš li to smatrat ću da nemaš što ukrstiti.

Hvataš se za TZ koja negira Hristove reči, proroštvo.

O čemu ti lupetaš? Ti pojma nemaš niti što je tema niti što ti zastupaš niti što ti pišeš.

Nego nam reci jel ishvataš da sve nevolje koje se dešavaju na svetu..ne samo ova...oko covida jesu sudovi Božiji a ne samo isključivo prirodni fenomeni? Prihvataš li to ili imaš stav ateiste da su to samo prirodni fenomeni koji sa Bogom nemaju nikakve veze?

Ja kao kršćanin, kome je Isus Bog i Spasitelj, ne mogu o ovome diskutirati s čovjekom, kakav si ti, koji tvrdi da su Isus i sotona istog božanstva. Isti je theos Isus, kakav je i theos sotona, tvrdiš ti.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Što je manipulacija i hipoteza što sam ja naveo. Navedi točno, lijeno-mozgi, pa ćemo "ukrstiti poštenje"

Nemaš koknkretne dokaze već samo nagađanja tih kvazilekara i kvazinaučnika koje kosristiš..dovoljno.

Ja kao kršćanin, kome je Isus Bog i Spasitelj, ne mogu o ovome diskutirati s čovjekom, kakav si ti

Možeš, možeš nego nemaš argumentaciju. Smatraš da je sve priridni fenomen a to isto tvrde i ateisti. Imaš obličje hrišćansko ali je ono duboko ateističko...na žalost.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nemaš koknkretne dokaze već samo nagađanja tih kvazilekara i kvazinaučnika koje kosristiš..dovoljno.

Nisu nagađali, nego istraživanje proveli. Ali, ti, lijeno-mozgi, ne znaš ni što su istraživanja. Ti istraživanjima smatraš jedino kada pod đavlijom palicom računaš datum Isusova dolaska na zemlju.

Možeš, možeš nego nemaš argumentaciju. Smatraš da je sve priridni fenomen a to isto tvrde i ateisti. Imaš obličje hrišćansko ali je ono duboko ateističko...na žalost.

Lijeno-mozgi, ti ne znaš ni što je argumentacija.

Mozak ti je zaista za k.r.c.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nisu nagađali, nego istraživanje proveli. Ali, ti, lijeno-mozgi, ne znaš ni što su istraživanja. Ti istraživanjima smatraš jedino kada pod đavlijom palicom računaš datum Isusova dolaska na zemlju.

Lijeno-mozgi, ti ne znaš ni što je argumentacija.

Mozak ti je zaista za k.r.c.
Napile se ulice,
Navedi ta istraživanja..de...na osnovu kojih konkretnih dokaza su utvrdili da nošenje maski prenosi virus...koja su toksikološka istraživanja vršena itd..pretpistavke jer su se zarazila ti što nose maske..jel da..onako ovlaš zaključak.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag