Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zasto nemas sekvencu HIV-a u njemu?

I to o prelasku sa sismisa je glupost najobicmija, radi se o inzenjeringu!

Kako Mire glupost kada je u naučnoj javnosti to poznato odavno..i pre pojave SARS-COV2. Samo tada se nije o tome govrilo niti je postojalo osporavnja jer nije bila pandemija...tada nikome nije smetalo da je sa šišmiša preneto. To su činjenice.

A drugo..kažem nije bitno to već kako se prenosi..sa šišmiša...

Koji je to virus presao sa zivotinje?

Valda ih jede..Mire..zaboga? Kakvo je to pitanje...

Pa da, nije presudna kad ti ne odgovara sta covek prica a da odgovara onda bi insistirao na tituli..

A šta ćemo sa drugim noblevcima koji se ne slažu sa njim?

Vidiš Mire, ipak moramo imati neka znanja više o tome...lako je prihvatiti nešto samo zato što nam se sviđa. Ali zaboravio se onda da se pozoveš na druge nobelovce. Dakle, to što on priča ma ko da je potrebo je da se čuje i druga strana pre svega iz struke plus steći određen znanja o tome.

Tako je bilo i za navodno "zaprašivanje" iz vazduha....svi znaju..vau..snimci, tamo-vamo...ali se pojavio čovek iz struke i pokazao da to veze nema sa zapravšivanjem tj zaprašivaja iz vazduha se ne vrše.

Evo struka :).

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Moguće neodmerena reakcija vlasti. Iz opet straha...kada su videli način na koji ljudi reaguju na antivaksere...nije za pravdanje ali ima verovatno svoju poruku da se smire.

Lepa im je reakcija, zloupotreba zakona! Zasto nisu kaznili pink recimo, za sirenje panike od smrti, ili za nenosenje maski u studiju ili u zadruzi? Pa oni mogu sve na pinku, jel da?

Ne mogu da shvatim ljude koji to podrzavaju! Ako i postoji zakon on je jednak za sve, a ne da se primenjuje selektivno, kao sto sada rade sa namerom da zastrase ljude!

I ako vec ovo rade da bi zastrasili, iza toga stoji sasvim nesto drugo, a ne strah, jer strah vlast ne sme da pokazuje! Oni su valjda tu da smiruju strasti, i da budu razumni i sprovode zakon! A ako narod luduje, da ga smire! A ne ovako silom i represijom!

Uzas!

.rekoh ima tu i oko Cvijana nešto a ostalih 4 uhapšenih služi
Ma kakav Cvijan! Jasno su rekli po kojem zakonu su izrekli meru i zabranu koriscenja interneta Jovani, a to je po zakonu o "sirenju laznih vesti na drustvenim mrezama i stvaranju panike"!

Sto je opet zloupotreba zakona, jer u izvrsenju krvicnog dela i "sirenja laznih vesti" mora da postoji i "namera"! Suprotno tome, ona nije iznosila nista sto i sami mediji nisu ranije prenosili, pa prema tome nema ni osnove za kaznu!

Onda moraju da kazne i te medije!

Kako Mire glupost kada je u naučnoj javnosti to poznato odavno..i pre pojave SARS-COV2. Samo tada se nije o tome govrilo niti je postojalo osporavnja jer nije bila pandemija...tada nikome nije smetalo da je sa šišmiša preneto. To su činjenice.
Lepo, to je izmisljotina! Ne prenosi se sa sismisa na coveka! Vec je virus nastao u laboratoriji i pusten je! Ako meni ne verujes valjda je merodavan nobelovac koji to kaze! A inace samo 10km od Vuhana se nalzi laboratorija za ispitivanje Sarsa Mersa i drugih slicnih virusa, kao to je slucajno?

Valda ih jede..Mire..zaboga? Kakvo je to pitanje.
Ma ajde molim te! Jovane, naravno da virus moze da predje na coveka, ali ne moze tako da se rasiri, niti je ovde o tome rec! Sve je izmisljotina, nebrojeno dokaza imas! Sta vredi da ja tebe ubedjujem, veruj ti sta god hoces, i pored svega sto oni rade i kakve god nerazumne mere sprovode ugozavajuci ljudske slobode, ti veruj da je virus slucajan i da ti oni zele dobro.. To je ok, svako ima pravo na svoj stav.. Ili ce nam i to zabraniti? Hoce uskoro, a evo vidimo vec zabranjuju!

A šta ćemo sa drugim noblevcima koji se ne slažu sa njim?
Gde su? Navedi mi makar jednog?

Dakle, to što on priča ma ko da je potrebo je da se čuje i druga strana pre svega iz struke plus steći određen znanja o tome.
Zasto se ne cuje druga strana? Zasto se sakriva sta je ovaj covek reko ili njemu slicni? Zasto nije sve transparentno? Zasto vlada medijski mrak, i zasto se zaustavlja sirenje vesti na internetu silom? Zasto ako ne postoji zavera? A ti kazes da nema zavere, i da smo mi ludaci koji sire paniku?

Pa ja bi prihvatio da smo svi ludaci i panicari, kada bi sve ovo bilo transparentno izneseno u medijima i kad bi se o tome raspravljalo! Kad bi ljudi imali izbor! Ali ovo sto oni cine, je jednako fašizmu!

Ako misle da ce tako spreciti sirenje vesti, onda su glupi. Znaci ili su glupi, ili zele sukobe. A po svemu sudeci zele da izazovu sukobe i nemire i tako se obracunaju na ulici sa onima koji te vesti sire i da ih prikazu zlocincima!

Tako je bilo i za navodno "zaprašivanje" iz vazduha....svi znaju..vau..snimci, tamo-vamo...ali se pojavio čovek iz struke i pokazao da to veze nema sa zapravšivanjem tj zaprašivaja iz vazduha se ne vrše.
Jovane ti ozbiljnu stvar poredis sa "ravnozemljasima" i "kemtrejlsima"! A to isto radi i vlast da ismeje borce za slobodu, isti metod!

Ne shvatas sta radis!

Inace, vojni pilot ne moze da govori o zaprasivanju, kao da on zna sta rade drugi piloti! Daj molim te! O tome moze da govori kontrolor leta ili neko zaduzen za bezbednost, ali njima je plata po vise desetina hiljada evra.. Zaprasivanje postoji, i nije zavera, ali se najverovatnije radi o avionskom otpadu, jer ne znaju sta da rade sa njim, pa ga rasprsuju.. Sta god da je u pitanju nije naivno, a ti izgleda nikad nisi gledao u nebo i smejes se svemu sto razuman covek vidi svojim ocima! Ja sam kao mali stalno gledao u nebo i znam da ovi oblaci nisu normalni! Ti verujes autoritetima i ne razmisljas uopste o posledicama..

Tako su govorili i za maglu da je to "teorija zvere" kada su ljudi primetili da nesto ne stima, a danas znamo odakle je, i da srbija spaljuje tone otpada, i to radioaktivnog otpada i da im mi dodjemo kao otpad da u srbiji sve spaljuju! To je stiglo na skupstinu i nije nikakva teorija!

Ali tebi je sve "teorija"! Dok razumn covek ispituje, a onaj povrsan slusa autoritete!

Niko vam ne brani, idite se cepiti, a nama uskratite sva prava, ogradite nas zicom, i silujte nas, jer mi smo zlo za vase drustvo i pretstavljamo opasnost za sve vas, mi sirimo zaraznu bolest!

Strasno!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Lepo, to je izmisljotina! Ne prenosi se sa sismisa na coveka! Vec je virus nastao u laboratoriji i pusten je! Ako meni ne verujes valjda je merodavan nobelovac koji to kaze! A inace samo 10km od Vuhana se nalzi laboratorija za ispitivanje Sarsa Mersa i drugih slicnih virusa, kao to je slucajno?

Kažem za SARS1-COV03 nema dileme kako je prenet. Zato je i za ovog rođaka virusa zaključeno da se prenosi sa šišmiša.

Ma ajde molim te! Jovane, naravno da virus moze da predje na coveka, ali ne moze tako da se rasiri, niti je ovde o tome rec!

Pa širi se sa čovak na čoveka...kada je jednom ušao u čoveka on kao i svaki virus prelazi sa njega na nekog u blizini..jer se prenosi vazduhom i preko pljuvačke i tako ide iz jednog u drugog čoveka.

Gde su? Navedi mi makar jednog?

Pa ne slažu se sa njim..Mire..koji je još nobelovac to prihvatio?

Inace, vojni pilot ne moze da govori o zaprasivanju, kao da on zna sta rade drugi piloti! Daj molim te!

A pa da..sada bi trebalo svakog posebno..Mire..čovek je objasnio šta su ovi oblaci na nebu koje stvaraju avioni..da to nije bojni otrov...i to nije morao ni reći to znamo svi da nije.

Zaprasivanje postoji, i nije zavera, ali se najverovatnije radi o avionskom otpadu,

Postoji, komaraca kao i štetočina na zemlji..da postoji..ali se to radi kada zatreba...ali ne ljudi zaboga Mire...to je lako proveriti..ima metod da vidiš da li je to zaprašivanje otvorom..ima..ne znam da li ti pada napamet..zato sam i rekao da je nama koji razmišjamo poznato da to nije otrov ili da možemo doći do podataka je li to otrov ili nije. Prosto je Mire..da li znaš kako?

Tako su govorili i za maglu da je to "teorija zvere" kada su ljudi primetili da nesto ne stima, a danas znamo odakle je, i da srbija spaljuje tone otpada, i to radioaktivnog otpada i da im mi dodjemo kao otpad da u srbiji sve spaljuju! To je stiglo na skupstinu i nije nikakva teorija!

Ali tebi je sve "teorija"! Dok razumn covek ispituje, a onaj povrsan slusa autoritete!

Znaš li šta su optužili za uzročnika španske groznice? Znaš li kakve su smešne teorije o tome postojale?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Kažem za SARS1-COV03 nema dileme kako je prenet. Zato je i za ovog rođaka virusa zaključeno da se prenosi sa šišmiša.
Kako mu je rodjak, ako nema sekvencu HIV virusa u sebi? Lepo je nobelovac pokazao da nisu rodjaci. Pises bezveze..

širi se sa čovak na čoveka...kada je jednom ušao u čoveka on kao i svaki virus prelazi sa njega na nekog u blizini..jer se prenosi vazduhom i preko pljuvačke i tako ide iz jednog u drugog čoveka.
Ne moze pandemija da obuhvati ceo svet, nema apsolutno nikakve sanse, matematicki je nemoguce! Osim vestackim putem!

ne slažu se sa njim..Mire..koji je još nobelovac to prihvatio?
Navedi koji se nobelovac ne slaze? Jel ti znas uopste sta znaci "nobelovac"? Mora biti nobelovac koji je nagradjen u oblasti medicine..

A coveka podrzavaju i nezavisna istrazivanja takodje sprovedena cini mi se u africi i indiji, tamo su nasli istu tu sekvencu. Nije on to izmislio..

pa da..sada bi trebalo svakog posebno..Mire..čovek je objasnio šta su ovi oblaci na nebu koje stvaraju avioni..da to nije bojni otrov...i to nije morao ni reći to znamo svi da nije.
Ko govori da je to "bojni otrov" pobogu?

Moze on da objasnjava sta god hoce, kad nije ni strucan, obican je pilot! Ja ti mogu postaviti coveka zaduzenog za bezbednost vazdusnog saobracaja u srbiji, koji tvrdi da su kemtrejlsi realni, i sta ces onda?

Postoji, komaraca kao i štetočina na zemlji..da postoji..ali se to radi kada zatreba...ali ne ljudi zaboga Mire...to je lako proveriti..ima metod da vidiš da li je to zaprašivanje otvorom..ima..ne znam da li ti pada napamet..zato sam i rekao da je nama koji razmišjamo poznato da to nije otrov ili da možemo doći do podataka je li to otrov ili nije. Prosto je Mire..da li znaš kako?
Ti onda izgleda pojma nemas kako se mere otrovi u vazduhu! Ti ako ne znas sta tacno trazis u vazduhu, koji parametar, neces to ni detektovati! Opsti testovi tu nisu validni! Na primer niko nije registrovao zagadjenje u srbiji, premda je jasno da je zagadjenost enormna, i tek sada kada znamo sta trazimo, vidimo visok nivo zagadjenja... Isto je i sa ovim!

I odakle ti to da mi trazimo "otrov"???

Znaš li šta su optužili za uzročnika španske groznice? Znaš li kakve su smešne teorije o tome postojale?
Jovane, ti si smesan, jer ovakvo sta nikada nije u istoriji postojalo da bi se moglo uporediti, cak i da postoje neke paralele, nije isto! Ovo mere su tu da bi ostale!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kako mu je rodjak, ako nema sekvencu HIV virusa u sebi? Lepo je nobelovac pokazao da nisu rodjaci. Pises bezveze..

Kako nije kada je istog SARS-COV..ovo je sars virus..samo malo utirana verzija SARS1-COV.

Ne moze pandemija da obuhvati ceo svet, nema apsolutno nikakve sanse, matematicki je nemoguce! Osim vestackim putem!

Kako je španski grip mogao?

Navedi koji se nobelovac ne slaze? Jel ti znas uopste sta znaci "nobelovac"? Mora biti nobelovac koji je nagradjen u oblasti medicine..

A coveka podrzavaju i nezavisna istrazivanja takodje sprovedena cini mi se u africi i indiji, tamo su nasli istu tu sekvencu. Nije on to izmislio..

Vidi, nije on nagrađen zbog toga što je izneo već zbog drugih stvari. Koji još visoki medicinski stručnjak ga podržava..nije li veći broj onih koji imaju sasvim suprotno mišljenje od njega?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

Dakle, nije zbog toga dobio nagradu. A drugo..gde se to potvrdilo da postoji sekvenca hiva? Toliko ljudi se zarazilo i gde su ti izveštaji o hivu u sekvencama virusa? On je jedan čovek koji je to tako definisao..ali to još nije zvanični ni potvrđeno niti drugi pišu o tome uopšte...

Ja ti mogu postaviti coveka zaduzenog za bezbednost vazdusnog saobracaja u srbiji, koji tvrdi da su kemtrejlsi realni, i sta ces onda?

Postavi ga. Ništa..poslušaću. Ali znaš li da mi možemo to proveriti? Ja tebe mogu da zadužim da to uradiš..ako si toliko uveren. Znaš li kako?

Ti onda izgleda pojma nemas kako se mere otrovi u vazduhu! Ti ako ne znas sta tacno trazis u vazduhu, koji parametar, neces to ni detektovati

Ne u vazduhu Mire..ne...na drugi način.

Na primer niko nije registrovao zagadjenje u srbiji, premda je jasno da je zagadjenost enormna, i tek sada kada znamo sta trazimo, vidimo visok nivo zagadjenja... Isto je i sa ovim!

Znaš li zbog čega je ta zagađenost?

Jovane, ti si smesan, jer ovakvo sta nikada nije u istoriji postojalo da bi se moglo uporediti, cak i da postoje neke paralele, nije isto! Ovo mere su tu da bi ostale!

Tako su pričali i 1918/1919..znači ako te zanima rećiću ti TZ iz tog doba.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Evo Mire, ljudi su tražili i istražili oko navodog HIV-a u genomu...on nije HIV već samo sekvenca koja u nekom podseća na HIV ali nije HIV. nema podataka o tome već prepostavke..anučniku se učinilo da bi mogao biti HIV ali nije. Mire, niej teško istražiti evo...članka..i to su istražili drugi virusolozi podjednako kompetenetni kao i ovaj naučnik..a oni koji su ovo podržali oko HIV-a su to priglili samo da bi dokazali da je virus veštački...i da i sam naučnik koga si naveo kaže da je od šišmiša virus..evo članka

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

Znaci, ovako ja mire000 od danas ne smem da kazem nista protiv vas "vaksera"! Uzivajte u slobodi informisanja!

АНТИВАКСЕРИ ИДУ НА РОБИЈУ! Противницима вакцинације прети од шест месеци до пет година затвора!​

28 марта 2021

Ко шири лажне вести о вакцинама и вакцинацији, ићи ће у затвор, чак и до пет година. Министарка правде Маја Поповић и министар здравља Златибор Лончар најавили су обрачун са антиваксерима и оштру реакцију државних органа према свима који проносе лажне вести.
Обоје су се позвали на Кривични законик, а он у члану 343 предвиђа да онај ко изношењем или проношењем лажних вести или тврђења изазове панику или теже нарушавање јавног реда или мира или осујети или значајније омете спровођење одлука и мера државних органа или организација које врше јавна овлашћења, казниће се затвором од три месеца до три године и новчаном казном. Ако је дело учињено путем средстава јавног информисања или сличних средстава или на јавном скупу, учинилац ће се казнити затвором од шест месеци до пет година.
РЕЧ У ПАРЛАМЕНТУ
Лончар је у четвртак у парламенту предложио да се у медијима и на друштвеним мрежама у Србији уведе забрана емитовања порука против вакцинације.
– Антиваксерима не треба давати простора у медијима и на друштвеним мрежама јер не постоји ниједан доказ који би поткрепио да се људи не вакцинишу против коронавируса. Не постоји ниједан доказ да вакцина шкоди, имате милион и једну чињеницу за вакцину, да спасава животе, да побољшава здравље, да спречава преношење вируса, а за ово што раде антиваксери немате ниједну чињеницу, ниједан доказ – навео је Лончар и поручио:
– Нисам стручњак за друштвене мреже, али сам видео да су такве забране већ увели или најавили на Гуглу и Твитеру. Људи, само се држите чињеница и вакцинишите се.
Министарка правде Маја Поповић се надовезала, рекавши да ће апеловати на тужилаштво да реагује на ширење лажних вести и панике у вези с вакцинацијом.
– Ширење лажних вести је кривично дело и на нама је да поступамо по закону. На надлежним тужилаштвима је да реагују на лажне вести и на све што се у том смислу догађа на друштвеним мрежама, па и у медијима – рекла је министарка.
ОШТРО УПОЗОРЕЊЕ
Још раније је Удружење судија и тужилаца Србије, на чијем је Ненад Стефановић челу, упозорило да изношење лажних вести којима се изазива паника и отежава спровођење мера у борби против коронавируса представља кривично дело.
– Указујемо на кривичну одговорност лица која изношењем или проношењем лажних вести или тврдњи изазову панику, односно на тај начин осујете или знатно отежају спровођење одлука и мера државних органа, нарочито путем средстава јавног информисања или друштвених мрежа – навело је ово удружење.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag