Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tako je. Samo se svatko može pokajati, pa i papa, i prestati to činiti. Nažalost, ti niti se kaješ niti kaniš to prestati činiti.

Vidimo da se nije pokajao..nigde nije rekao da je pogrešio....znači i dalje je saradnik tvoga đavline.

Ja mislim da bi tebe lično pozvao da ne pišeš ove stvari koje pišeš...da zna šta pišeš.

Tvoje reči neumerene osudiše ti poglavara. Jasno je da ti uopšte ovo ne pišeš što u to veruješ već da kontriraš....a to nije dobro. Jer upadaš sve dublje u problem sa svojim sopstvenim stavovima...i nazorima.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ja ti rekoh. Nisam papu čuo da trabunja kao ti kako ljude skloniti s ulice i zabraniti im da iznose svoje stavove. Ovo što ti radiš je strašno. Staljin ti nije ni do gležnja.

Ček, ček, a da sada neko, jer oni (subotari) zaista svojim stavovima prave probleme, njima zabrani da govore, digla bi se dreka i vika, padavičarski napadi i slično...

Pa ne može tako, kada se radi o njima i njihovom laprdanju ućutkavanje da ne dolazi u obzir, a kada se radi o ljudima koji sumnjaju u Covid - 19 i prevare vezane za isti, onda treba ućutkavanje i cenzura.

Shodno iznešenom, vidi se kakvi bi bili subotari u slučaju da poseduju vlast. Čak i one njihove horor storije o "zloj" inkviziciji bile bi dečije pričice u odnosu na ono što bi ovi majstori psihološkog terora činili.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nismo mi katolici papini klanjatelji

Nisam ja rekao da ste njegovi klanatelji nego da si ti nedosledan. Udario si u antivakcinašku kampanju bez ikakovih razloga. Šta ti je to trebalo? Samo da bi se suprotstavio meni..a da o tome nisam pisao ti bi imao drugačiji stav bio bi na strani pape.

Inače, da sam ja udario antivakcinašku priču onda bi ti udario suprotno. To što radiš ne valja. Suprotstavljati se samo da bi bio na suprotnoj strani.

To je kod tebe problem. Nemaš svoj stav ni o čemu..zapravo. Nema tvog lično pečata samo plagijati.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Bilo je Mire i biće. To se ne svršava dići samog dolaska. Zato Isus u kaže i upozorava nas da stražimo i da "kad vidite sve ovo" znate.

Ja ne kažem da je korona zadnje...itekako može doći još mnogo gore od toga...zemotresi i poplave su realnost...i njihov intenzitet se očekuje sve više i više. Ali ovo sve neće proći...nema opuštanja Mire.
Ma ti nikako da shvatis da ovo nije realna bolest i nije znak "pomora" koji se navodi u bibliji, vec je uvod u nesto drugo. Zar je pored svega iznetog to tesko shvatiti? Pomori su kada ljudi umiru, od ovoga ne umiru ljudi!

Ovaj virus je zahvatio citav svet, i nema mesta gde ga nema, ali na zemlji je trenutno 8 milijardi stanovnika. Od toga je umrlo svega 2 miliona od Covida! To zato ne moze biti znak, jer toliko umire i od obicne gripe!

Shvatas!?

To moze biti jedino uvod u "novo normalno", i to sami satanisti pricaju sta planiraju, ali ti kao slepac tumaras i zelis sve to nakalemiti na Jelenino prorostvo!

Nema to veze sa Jelenom, jer ovo nije realna bolest! To je tvoj problem, sto ti prorocanatvu pristupas sa predubedjenjem i tako tumacis!

Nemoj to raditi! Nego citaj sta pise, i ostavi se knjiga ovih i onih, i lazi ljudskih! Slusaj Hrista i bibliju, sve je jasno sta pise, nas ocekuje uvodjenje novog svetskog poretka u kojem nece biti slobode za one koji se ne pokore sistemu! Sve na to ukazuje!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nisam ja rekao da ste njegovi klanatelji nego da si ti nedosledan. Udario si u antivakcinašku kampanju bez ikakovih razloga. Šta ti je to trebalo?

Ja se ne slažem da se ljude cijepi "eksperimentalnim cjepivom". Ako ne znaš, to se do sada obavljalo na životinjama. Dakle, ne laži, ja nisam niti protiv znanosti niti protiv onoga što znanost iznjedri. Međutim ovdje se radi o najgoroj vrsti zloporabe znanosti. Eto, protiv sam zloporabe znanosti.

Inače, da sam ja udario antivakcinašku priču onda bi ti udario suprotno. To što radiš ne valja. Suprotstavljati se samo da bi bio na suprotnoj strani.
To je kod tebe problem. Nemaš svoj stav ni o čemu..zapravo. Nema tvog lično pečata samo plagijati.

Ovime su upravo sebe opisao. Sve ovo gore vrijedi za tebe. Evo:

1. Pokažem ti da su kirurzi više pacijenata zarazili kada su nosili maske, ti kažeš - neka, nosimo maske kada to državne vlasti od nas traže.

2. Ja ti citiram čovjeka iz Moderne kako još 2017.-te tvrdi da će sa mRNA mijenjati ljudski genom, ti kažeš - neka će, vlasti kažu da cjepivo nije štetno.

3. Ja ti iznesem dokaz da je cjepivo još uvijek u "eksperimentalnoj fazi", koja se do sada provodila na životinjama, ti kažeš - briga me, cijepi sve da ja budem zaštićen.

Iz svega ovoga je jasno da su tvoje sposobnosti razumskog prosuđivanja gadno invalidne. Tebi bi najviše koristilo da postaneš svjestan toga.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ovaj virus je zahvatio citav svet, i nema mesta gde ga nema,

Ovo je Mire valda dokaz da je ovo nešto posebno i datrebamo da "zatrubimo" Božijom Reči.

na zemlji je trenutno 8 milijardi stanovnika. Od toga je umrlo svega 2 miliona od Covida!

Prvo, mi ćemo tek u narednim mesecima i goedinama videti koliko će života odnetwi...na žalost.

A pomor nije vezan za cifru koja "fascinira" upravo je u tome stvar što treba da prepoznamo realno a ne da težimo fascinantnim brojkama. Nije to poenta...Mire.

To moze biti jedino uvod u "novo normalno", i to sami satanisti pricaju sta planiraju,

To može biti uvod u nešto novo što omože biti zloupotrebljeno kasnije. I toga će i biti. Ali mi moramo znati istinu. A ono najvažnije je da ovo koristimo jer Bog tako deluje. On dopusti (ne i izazove da ne bude zabune) ove stvari da bi pokrenuo hrišćne i ljdue na zemlji da razmišljaju. I da se pokaju i da prepoznaju Hristovu reč o ovome. Ovo može itekako za evanđelje da se iskoristi ali pre svega da ne budemo na antijevanđeoskoj strani pa da ljudi omrznu na one što su ih prevarili. Bolest ili pošast je stvarna a sve ostalo je nagađenje i sumnjivo.

Stanemo li uz antivakesere i prikažemo se hrišćanima uz to..a kada se pokaže da su upotpunosti u krivu..šta time radimo? Kako svoju veru predstavljamo? Kako je predstavljamo među razboritim ljudima i lekaima? Kompromitujueće....ako se nađemo da smo u ime vere svo vreme bili na pogrešnoj strani...e to će onda izazvati ogromno razočarenje.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ovime su upravo sebe opisao. Sve ovo gore vrijedi za tebe. Evo:

1. Pokažem ti da su kirurzi više pacijenata zarazili kada su nosili maske, ti kažeš - neka, nosimo maske kada to državne vlasti od nas traže.

2. Ja ti citiram čovjeka iz Moderne kako još 2017.-te tvrdi da će sa mRNA mijenjati ljudski genom, ti kažeš - neka će, vlasti kažu da cjepivo nije štetno.

3. Ja ti iznesem dokaz da je cjepivo još uvijek u "eksperimentalnoj fazi", koja se do sada provodila na životinjama, ti kažeš - briga me, cijepi sve da ja budem zaštićen.

Ovo su kvazinaučne prepostavke ili iskrivljena slika ovih stvari koje koriste pojedini pa i lekari ali ne i stvarna naučna zajednica.

Maske su potrebne radi zaštite..nus pojave su moguće...i ja to nisam negirao ali ova kvazinauka koju iznosiš uvek gleda da nus pojave prikaže u drugom svetlu tj. u svetlu generalne odlike a ne onako kako jeste. Ovo je kvazinauka zato jer ne govori generalno već na osnovu nuspojava koje su sporedna pojava a ne na objektvinu zaštitu od virusa koji se prenosi vazduhom u 90% slučaja..šta pričamo onda?. A drugo i to je sumnjivo..da oni znaju da su se zarazili maskom..na osnovu čega? Pretpostavki jer su se zarazili a nosili masku.

Menjati ljuduski genom...suviše širokog sprktra značenje...ti si siguran da će ga menajti u negativnom smislu? Opet nagađanja.

A šta treba da se čeka da korona uništava dok se ne utvrdi 100%? Pa ne može u vanrednim situacijama da se čeka..a opet je pokazano da u 90% i više posto zaista pomaže...i ima odbrambeni mahanizam.

Sve je to što si izneo kvazii nauka.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ovo su kvazinaučne prepostavke ili iskrivljena slika ovih stvari koje koriste pojedini pa i lekari ali ne i stvarna naučna zajednica.

Riječ je rezultatima znanstvenih istraživanja, a ne o pretpostavkama, i još manje "kvazinaučnim pretpostavkama" kako ti navodiš. Ti ovime pokazuješ, ne samo da ne priznaš i ne cijeniš znanost, nego da pojma nemaš niti što je to znanost.

Ovo je kvazinauka

S obzirom da smo gore vidjeli da ti pojma nemaš ni što je nauka, jasno je da ti ne znaš ni što je kvazinauka.

Menjati ljuduski genom...suviše širokog sprktra značenje...ti si siguran da će ga menajti u negativnom smislu? Opet nagađanja.

Opet laprdaš, umjesto da pročitaš što piše tamo o korištenju mRNA. Tamo piše, podsjetit ću te, da se nekontrolirano događaju "gadni kvarovi" na dijelovima genoma na koji uopće ne ciljamo. Dakle, čak je nebitno je li "alat" u rukama svetaca ili zločinaca, jer nitko ne zna na kojim dijelovima genoma će izazvati strašnu štetu. Kako ne znamo kakva sve šteta može nastati, probajmo na primjer zamišljati. Evo, oštećenje genoma može biti takvo da "čovjeka pretvori u kokoš". Dakle, bit će ljudi koji će se nakon štete u genomu svesti na to da "hodajući po dvorištu, kokodaču i seru".

A šta treba da se čeka da korona uništava dok se ne utvrdi 100%? Pa ne može u vanrednim situacijama da se čeka..a opet je pokazano da u 90% i više posto zaista pomaže...i ima odbrambeni mahanizam.

Sve je to što si izneo kvazii nauka.

Vidjeli smo da ti ne znaš ni što je nauka ni što kvazinauka. Nego, bi li ti htio primiti cjepivo ako se zna da su se neki ljudi cjepili i nakon toga život provode hodajući i serući po dvorištu - k'o kokoši. :)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Riječ je rezultatima znanstvenih istraživanja, a ne o pretpostavkama,

O kakvim razultatima? Neko video da su se razboleli oni koji nose maske i zaključili..aha to je zbog maski. To su ta istraživanja.

S obzirom da smo gore vidjeli da ti pojma nemaš ni što je nauka, jasno je da ti ne znaš ni što je kvazinauka.

Ovo što ti podržavaš je kvazi nauka..ne ide to tako...moraju pokazati da maska ima na sebi nešto(šta već koje privlači virsu..gde su ustanovili da je na maskama virus..itd...). To bi bila prava istraživanja..a ne ovo..videli da se zarazili oni koji nose maske i zaključili..to je zbog maski...

Tako isto i za naovdno prskanja iz aviona...i sl..kvazi nauka.

umjesto da pročitaš što piše tamo o korištenju mRNA. Tamo piše, podsjetit ću te, da se nekontrolirano događaju "gadni kvarovi" na dijelovima genoma na koji uopće ne ciljamo.

I to je zbog vakcine..a ne zbog nečeg drugog? Opet pretpostavke..

nitko ne zna na kojim dijelovima genoma će izazvati strašnu štetu

Ne vi TZ sve znate...samo vi znate a svi ostali niko ne zna. A koristi od popravki...šta sa time..opet preskačete glavno a dajete nuspojave...u centar pažnje. To se uvek radi kada se nema argumenata pa se hvataju za štap i kanap...

Evo, oštećenje genoma može biti takvo da "čovjeka pretvori u kokoš". Dakle, bit će ljudi koji će se nakon štete u genomu svesti na to da "hodajući po dvorištu, kokodaču i seru".

Zaista? A ako dođe Ivica i Marica, onda će vuk postati baka...pa da. Moež biti..a ne mora...ali opasno je. Jel da. I ti se uplašio da ne psotaneš koka? :). Pa jel može bajkovitije stvari čuti od vas TZ je strašno.

Vidi, koliko god da se sa tobom verski ne slažem nisam mislio da možeš prihvatiti ovake bajke. Zaista. Ti koji ne voliš udubljivanje u Bibliju jel te..da ne padneš u razne "izmišljotine" jel si hoćeš reći čovek koji se oslanja na razum...ti sada ovde takve bajke pričaš da je to zaista neverovatno.

Ok, izneo si stavove nekih lekara i naučnika koji nemaju ni jedan dokaz konkretan za ono što pričaju...ok. Tvoja volja.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag