Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
nemam stvarno vremena da citam
ja sam iznela svoj stav zasnovan na naucnim dokazima.
Ko hoce da veruje globalistina satanistima koji zele da uniste covecanstvo nek im veruje
sami ce imati posledice.
Nema nikakvih zavera. Zavera je u glavi onih koji veruju u nju. Veruj mi..čupaj se iz toga što pre.

Naravno, tvoja slobodna volja.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ko prica o zaveri iznosim istinu.
Ko zeli da vidi videce i sam ce istraziti istinu
Da slobodna volja.
Pa to što pričaš ti..tj.što iznosiš(naravno tvoja slobodna volja da to iznosi i veruješ) jeste od desničara i teoretičar zavere. Da ti prevedem(od nehrišćana ili onih lažnih hrišćana).

Evo od pre par dana iziđe navodna izjava Žaka Atlija iz 1981, savetnika predsednika Miterana o navodnoj entanaziji ljudi starijih od 65 godina. Desničari iskasapili tekst njegove izjave iz 1981 i kada se sagleda ceo tekst vidi se da ti uopšte ne govori i sada ljudi čitaju njihovu iskasapljenu verziju. I ljudi sad skočili i kažu "aha evo hoće da nas ubiju sve...evo dokaza".

Tako i ovo što iznisiš ti i ostali koji to zastupaju je iz ove kuhinje. Proveri uvek, moj savet ti je, iz koje kuhinje se nešto servira.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Umirat će cijepljeni

31. ožujka, Britanska znanstvena skupina, odnosno operativna podskupina (SPI-MO), objavila je najnoviji dokument koji sadrži predviđanja modeliranja o učinku koji bi postupno ublažavanje ograničenja imalo na širenje zaraze i naknadne hospitalizacije i smrti. Podaci su preuzeti iz predviđanja Sveučilišta Warwick, Imperial College London i Londonske škole za higijenu i tropsku medicinu.

Iznenađujuća izjava sadržana je u dokumentu, jer su razne institucije predviđale utjecaj “trećeg vala” virusa na zdravstvenu službu u zemlji i rezultat na stanovništvo.

„Povećavanju broja slučajeva hospitalizacije, kao i smrtnih slučajeva dominiraju oni koji su primili dvije doze cjepiva, što obuhvaća oko 60 posto, odnosno 70 posto vala. To se može pripisati visokoj razini unosa u najugroženijim dobnim skupinama, tako da neuspjeh imunizacije predstavlja ozbiljniji problem od necijepljenih osoba.”

Učlanjen(a)
30.01.2016
Poruka
371
Umirat će cijepljeni

31. ožujka, Britanska znanstvena skupina, odnosno operativna podskupina (SPI-MO), objavila je najnoviji dokument koji sadrži predviđanja modeliranja o učinku koji bi postupno ublažavanje ograničenja imalo na širenje zaraze i naknadne hospitalizacije i smrti. Podaci su preuzeti iz predviđanja Sveučilišta Warwick, Imperial College London i Londonske škole za higijenu i tropsku medicinu.

Iznenađujuća izjava sadržana je u dokumentu, jer su razne institucije predviđale utjecaj “trećeg vala” virusa na zdravstvenu službu u zemlji i rezultat na stanovništvo.

„Povećavanju broja slučajeva hospitalizacije, kao i smrtnih slučajeva dominiraju oni koji su primili dvije doze cjepiva, što obuhvaća oko 60 posto, odnosno 70 posto vala. To se može pripisati visokoj razini unosa u najugroženijim dobnim skupinama, tako da neuspjeh imunizacije predstavlja ozbiljniji problem od necijepljenih osoba.”
To je vec ocigledno da umiru posle vakcina a tek ce umirati...

Učlanjen(a)
30.01.2016
Poruka
371
Pa to što pričaš ti..tj.što iznosiš(naravno tvoja slobodna volja da to iznosi i veruješ) jeste od desničara i teoretičar zavere. Da ti prevedem(od nehrišćana ili onih lažnih hrišćana).

Evo od pre par dana iziđe navodna izjava Žaka Atlija iz 1981, savetnika predsednika Miterana o navodnoj entanaziji ljudi starijih od 65 godina. Desničari iskasapili tekst njegove izjave iz 1981 i kada se sagleda ceo tekst vidi se da ti uopšte ne govori i sada ljudi čitaju njihovu iskasapljenu verziju. I ljudi sad skočili i kažu "aha evo hoće da nas ubiju sve...evo dokaza".

Tako i ovo što iznisiš ti i ostali koji to zastupaju je iz ove kuhinje. Proveri uvek, moj savet ti je, iz koje kuhinje se nešto servira.
Iznosim samo proverene informacije zasnovane na naucnim dokazima.
Imas naucne studije lekara i dr nauka.
Ako te zanima istina mozes istraziti.
Na primer izumitelj pcr testa sam kaze za sta je njegov test i to nema veze sa covidom.
Test je izumljen pre covida i ne moze da se koristi za virus kada on nije test za virus.
Cela laz im se zasniva na tom testu i manipulaciji testom...
Same brojke kazu da godisnje umre ljudi od gripa onoliko kolko i sad umire...
dakle nema pandemije... sve je to laz...
a kako da ima vakcine za covid kada nije ni izolovan taj virus
to se i ne krije imas po novinama da je Srbija pristala na testiranje vakcina
dakle vakcine te su sve u eksperimental;noj fazi.
Niko normalannece pristati na eksperiment sopstvenog zivota

Pa nece valjda pravi vernik da veruje satanistima globalistima i njihovim lazima?
A Ne bavim se teorijama zavere...
Dela ap 5
29 A Petar i drugi apostoli su na to rekli: „Moramo se pokoravati Bogu*, a ne ljudima.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Same brojke kazu da godisnje umre ljudi od gripa onoliko kolko i sad umire...
dakle nema pandemije... sve je to laz...

Znači naši lekari izgiboše u crvenim zonama a sve laž? A reci mi kada je umrlo toliko lekara u Srbiji od virusa i dodira sa bolesnicima nego sada? Lekari izgiboše u prijemu pacijenata a mi pevamo balalajku i negiramo.

Eno u Brazilu..vidi šta se dešava..umiru nekoliko hiljada dnevno od virusa. Zdravstvo pred kolapsom. A nisu hteli mere...evo zato gube stanovništvo masovno.

Malo imaj poštovanja prema lekarima..razumem da kažeš da možda virus nije toliko koliko se priča zastupljen...ok..možda ima manje pacijena(ali i to se da proveriti) ali da kažeš da virusa nema..to je zaista neprimereno.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
o se i ne krije imas po novinama da je Srbija pristala na testiranje vakcina
dakle vakcine te su sve u eksperimental;noj fazi.
Niko normalannece pristati na eksperiment sopstvenog zivota

Vakcinema treba par godina da bi se forma zadovljila...da bi se sva ispitanja završila. Ok. Sada je pa nemoguće čekati toliko i prepustiti toj pukoj formalnosti jer virus ne straje. Eno u Brazilu 92 varijante virusa. Brazil je sad najveća opasnost po svet..zato što nema propisanih mera da bi se koliko toliko zaustavilo. Brazil je dakle tempirana "bomba".

Pa nece valjda pravi vernik da veruje satanistima globalistima i njihovim lazima?
A Ne bavim se teorijama zavere...
Dela ap 5
29 A Petar i drugi apostoli su na to rekli: „Moramo se pokoravati Bogu*, a ne ljudima.

Tačno, to što ti govoriš o tome da virus ne postoji jesu samo ljudska izmišljotina globalista...koji imaju interes da im ne bi propale ekonomije..jer im je stalo do toga da se što više obogate i zato pričaju da pandemije nema. Kao što svetske kompanije potplaćuju da se ne priča o klimatskim promenama..opet iz istog razloga..jer ne žele da smanje emisiju štetnih gasova koji su zatrvoali planetu i dalje truju. Dakle, njima je stalo do profita i ne žele da gube svoje bogatstvo i zato im ne odgovara da smanje emisiju štetnih gasova pa pričaju da toga nema. A štetni gasovi i ugljen-dioksid u atmosferi spuštaju atmosferu sve više i više i uhvaćeni uglje-diosid sa atmosferom zajedno...i kada ga spusti suviše blizu zaista nećemo moći da dišemo. No, to ne zanima ove Teoretičare Zavere koji i to negiraju. Suludo..svi TZ su po mom mišljenju plaćeni dobro da šire propagandu kako je sve super..nema virsusa, nema klimatksih promena..samo da oni ne moraju da menjaju svoje navike i da se odreknu svog kapitala. Eto to je u pozadini svih onih što negiraju štetne efekte na planetu Zemlju zbog njihovog trovanja vazduha čija je posledica i korona...zbog globalnog zagrevanja se pojavila i korona tj. SARS-COV 19

Učlanjen(a)
30.01.2016
Poruka
371
Tačno, to što ti govoriš o tome da virus ne postoji jesu samo ljudska izmišljotina globalista...
Pa tebi su teorije zavere u glavi pa u to verujes
Ko ti je rekao da virus ne postoji ?
Postoje razni virusi i postojace sve jedno da li su prirodnio vestacki sta god
Jel zbog toga da politicari zatvaraju granice i da unistavaju ekonomiju? Da ljudima oduzimaju osnovna ljudska prava?
Virusom ne treba da se bave politicari niti Gejts
laz je u tome sto su sve sveli na covid, vise ne postoje druge bolesti
to ne moze ni debil da veruje
dakle citaj malo sta pisem a ne te teorije zavare da uticu na tebe.

Ne verujem u te njihove eksperimentalne vakcine od kojih ljudi umiru
a sta imam da verujem ili neverujem cinjenica je da su u eksperimentu
a covid nije izolovan
vecina tih nazovi vakcina su gensska terapija
dakle malo se informisi iz naucnih izvora

Učlanjen(a)
30.01.2016
Poruka
371
Rekla sam svoj stav nemam o cemu da diskutujem
Ne bi me pitao nista da si pazljivo procitao sta sam napisala.
da pune su bolnice ovih vakcinisanih i takodje ako nisi znao ljudi oboljevaju od raznnih bolesti

zar ti ne znas ko vlada ovim svetom i u cijoj su sluzbi mediji?

ne znas da zivimo u poslednjim danima kada je Satana - zlo na svom vrhuncu
ne znas da utice preko globalista?
Verujes Globalistima satanistima sta ti serviraju?

Ocekujes istinu od njih?

razmisli malo u svetlu Biblije

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag