Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
zar ti ne znas ko vlada ovim svetom i u cijoj su sluzbi mediji?

ne znas da zivimo u poslednjim danima kada je Satana - zlo na svom vrhuncu
ne znas da utice preko globalista?
Verujes Globalistima satanistima sta ti serviraju?

Onda ti nemoj koristi nikakav lek od zvančne medicine. Nemoj da ideš na posao jer svet je u valsti satane..nemoj da koristiš kompjuter jer je sve to od satane. Loša ti je percepcija....ako gledaš u tom svetlu. Postoje i dobre stvari u ovom svetu jer je Jahve "stavio neprijateljstvo između semena zmijna i ženinog potomstva". Dakle, ne treba da se grozimo svetske medicine...niti svetksih metoda lečenja. Niti vakcina. Nema toga o čemu pričaš i misliš da ima.

Jel zbog toga da politicari zatvaraju granice i da unistavaju ekonomiju? Da ljudima oduzimaju osnovna ljudska prava?
Virusom ne treba da se bave politicari niti Gejts
laz je u tome sto su sve sveli na covid, vise ne postoje druge bolesti

Ova pošast je veoma opasna...i zaista treba da se uvedu mere u njenom suzbijanju. Nego današnji nazovi hrišćani su hedonisti...i razmaženi..ne mogu da se i malo disciplinuju za svoje dobro. I onda se uhvate Teorija Zavere...pričam za sve hrišćane..nema izuzetaka...svi su pali pod teoriju zavere..i pojedinci među svim hrišćanima vide laži teoretičara zavere..većina je podlegla prevari.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Kod Katolika je sistem sledeci:

"Oni stvore jednu organizaciju, onda je koriste za svoje ciljeve, potom kada obave posao oni se protiv nje bore, a ako nesto krene kako ne valja - nismo mi krivi"

Ko nije poznao duh papstva tesko njemu.
Ima da ga obrlate i ogole do kostiju
.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
O svetskoj zaveri, vojnim redovima, tajnim drustvima, poktetima, organizacijama, pojedincima..itd..

Učlanjen(a)
30.01.2016
Poruka
371
Onda ti nemoj koristi nikakav lek od zvančne medicine. Nemoj da ideš na posao jer svet je u valsti satane..nemoj da koristiš kompjuter jer je sve to od satane. Loša ti je percepcija....ako gledaš u tom svetlu. Postoje i dobre stvari u ovom svetu jer je Jahve "stavio neprijateljstvo između semena zmijna i ženinog potomstva". Dakle, ne treba da se grozimo svetske medicine...niti svetksih metoda lečenja. Niti vakcina. Nema toga o čemu pričaš i misliš da ima.

Ova pošast je veoma opasna...i zaista treba da se uvedu mere u njenom suzbijanju. Nego današnji nazovi hrišćani su hedonisti...i razmaženi..ne mogu da se i malo disciplinuju za svoje dobro. I onda se uhvate Teorija Zavere...pričam za sve hrišćane..nema izuzetaka...svi su pali pod teoriju zavere..i pojedinci među svim hrišćanima vide laži teoretičara zavere..većina je podlegla prevari.
Neces ti da mi odredjujes sta cu ja :)
Bog nam je zato i dao razxum da mozemo razlikovati dobro od zla
a ti vidim generalizujes - tako neces moci da razumes sta je istina
Dakle pogresno rezonujes.
Mi zivimo u Sataninom svetu ali nismo debili da verujemo satanistima sta nam serviraju nego koristimo svoj mozak.
Nauci sta znaci ne biti deo sveta o cemu je Hrist govorio.
To sto su tebe ubedili satanisti da im verujes je jako opasno
Jer ko ih sledi lose ce zavrsiti
Znamo da im je cilj depopulacija tako da cuvaj se sta uzimas od njih.
a teorije zavere ne pratim

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Neces ti da mi odredjujes sta cu ja

Neću, ja ti samo kažem o čemu se radi. Ti veruj kako želiš. Ali ti otvoreno kažem da su to teoretičari zavere koji nisu dobronamerni koje slušaš.

Mi zivimo u Sataninom svetu ali nismo debili da verujemo satanistima sta nam serviraju nego koristimo svoj mozak.

Koji satansti? Satanisti koji hoće da ti sačuvaju zdravlje? Koji ti kažu da postoji virus koji razara čovečanstvo a ti nećeš da poslušaš savet da se zaštitiš..upravo satansti su oni koji ti kažu da se slobodno izložiš virusu i da umreš ne daj Bože. To su satanisti.

Znamo da im je cilj depopulacija tako da cuvaj se sta uzimas od njih.
a teorije zavere ne pratim

Upravo te priče o depupulizaciji su teorije zavere. Navedi ko o tome priča i zagovara? Da nije možda Bil Gejts? :)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
upravo satansti su oni koji ti kažu da se slobodno izložiš virusu i da umreš ne daj Bože. To su satanisti.

Sotonisti su oni koji eksperimentalna cjepljenja, koja se provode na životinjama, sada to rade na ljudima. A ti, odi slobodno neka te cijepe deset puta u pet dana, i dobit ćeš titulu "super štakor".

Upravo te priče o depupulizaciji su teorije zavere. Navedi ko o tome priča i zagovara? Da nije možda Bil Gejts? :)

Je. Baš Bill Gates. Protestantsko-masonsko zlo.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne bi me cudilo da Stvarnoslap i ovo cudo od coveka proglasi za Protestatski proizvod i njegovo zlo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag