Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Sta pricas ti? Pa upravo to dokazuje da je test nevalidan! Jer su "svi ljudi pozitivni"! I samo je pitanje stimovanja koliko ces ljudi zapravo proglasiti pozitivnim a koje ces proglasiti negativnim!

Kakav je to test koji NIKADA NE DAJE NEGATIVAN REZULTAT?

Upravo obrnuto. Ti si rekao da su kriterijum podigli da bi bilo manje zaraženih jer se pokazalo da su prema ranijom merenjima svi pozitivni pa su lepo podigli lestvicu baš da ne bude svako pokazan da je zaražen.

Upravo to pokazuje još veću preciznost jer neće da detektuje svaki manji oblik korone. Sami si to napisao.

I niko ti ne garantuje da su danasnje vrednosti tacne i da ljudi nisu LAZNO POZITIVNI!

Mire dovoljno je da se vidi da ljudi obolevaju i kakvi su sve simptomi. Ko želi da ne veruje uvek će naći razlog. Jednostavno, ljudi se razboljevaju od ove pošasti i to je vidljivo.

jde molim te, sta zna vojni pilot sta rade drugi piloti? Jovane pricas svasta da ti se ljudi smeju! Kontrolori leta primaju platu od 5000 do 7000 evra, i bas ih briga sta leti, dok god to ima dozvolu!

Birmanac je sve objasnio. Čovek je rekao da oni što šire ove TZ o zaprašianju imaju koristi od toga jer su im blogovi posećeniji a time i reklame na njima od kojih zarađuju...nema zaprašivanja iz vazduha sve čovek pojasnio..on se razume bolje od svih nas jer mu je to posao.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
To je kod nas tako jer se kod nas samo stariji vakcinisu a ne mladi. Prosek vakcinisanih u srbiji je 62-63 godine. Znaci da se mladi nisu ni vakcinisali i nece! Vakcnacja je stala, nema vise ljudi, ispucali su sve adute, i zato sad krecu na decu i na ljude iz regiona. Moraju da potrose vakcine! A ko je lud, doci ce u Srbiju da se vakcinise Astra Zenekom kojoj je istekao rok trajanja, nedavno.

U svetu umiru i mladi i stariji od vakcine!

Jesi video Izrael? Preko 90% ljudi se vakcinisalo..a stariji od 70 godina čak 96%. I da li im se nešto dogodilo?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
A sta mislite o selektivnom ubijanju vakcinama.

Mozda ima vakcina koje su namenjene samo za tu namenu odredjenim podrucjima.

Dok su druge lekovite?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Upravo obrnuto. Ti si rekao da su kriterijum podigli da bi bilo manje zaraženih jer se pokazalo da su prema ranijom merenjima svi pozitivni pa su lepo podigli lestvicu
Pa to te demantuje, jer su prema ranijim testovima SVI BILI LAZNO POZITIVNI!

Sta je sa tim ljudima koji su dobili takav rezultat, jel ti znas da mozes da ih tuzis zbog pretrpljenog straha??? Nabede te da si bolestan a nisi!

Niko ti ne gatantuje da je podizanje lestvice osetljivosti ista promenilo (zapravo ne radi se o podizanju vec o spustanju, nisi razumeo) , i da su sada testovi validni!

Kakav je to test pobogu, kod kojeg si ti UVEK POZITIVAN?

Nista se ne menja promenom osetljivosti jer test uvek bude pozitivan, i nije kod svakog coveka identicna vrednost! Nije ti to vadjenje krvi pa da svi imaju jednak broj leukocita! Ovde se radi o broju stranih cestica, cija varednost varira od coveka do coveka!

Mire dovoljno je da se vidi da ljudi obolevaju i kakvi su sve simptomi
Simptomi se svakih par meseci prosiruju, virus napada mozak, srce, nerve, kicmu, vid, sluh, stomak, bubrege.. Dajte ljudi, pa nijedan virus nema takvu simptomatologiju da napada sve i svasta!

Birmanac je sve objasnio. Čovek je rekao da oni što šire ove TZ o zaprašianju imaju koristi od toga jer su im blogovi posećeniji a time i reklame na njima od kojih zarađuju...nema zaprašivanja iz vazduha sve čovek pojasnio..on se razume bolje od svih nas jer mu je to posao.

Kakve "koristi teoreticari imaju", pa oni su sankcionisani ne mozes ni da ih nadjes Boze! I to je takva minorna zarada da je to smesno (jedva uspes da zaradis za slusalice i mikrofon, i to posle pola godine rada), a svi zaradjuju, mozes da stavis cecu i da zaradjujes! Tako da to nema smisla govoriti, onda optuzi i antiteoreticare da zaradjuju! A osim toga vecina teoreticara nisu stavili nikakve reklame da bi zaradjivali! Suplja prica!

Jovane izvini, gde ti zivis? Izgleda u nekom svom svetu. Ispustanje otrova iz aviona se radi vec dugi niz godina (koliko godina imas? Secas li se kada si kao mali gledao u nebo i kako je izgledalo tada nebo a kako sada izgleda?) , ali ja nisam o tome govorio!

Znaci ti uzmes moj post i onda pricas o necemu sto ja nisam ni tvrdio, ja ne kazem da se virus siri zaprasivanjem!

I ajde reci mi da li ti znas neki primer da je neki oboleli zarazio drugog coveka, odnosno da ovaj nije mogao da se zarazi nekim drugim putem? Pa meni je osoba obolela od Covida bukvalno kasljala u lice, i meni nije bilo nista!

Ne prenosi se to tako!

Jesi video Izrael? Preko 90% ljudi se vakcinisalo..a stariji od 70 godina čak 96%. I da li im se nešto dogodilo?
Zar ti ocekujes da mediji objave broj umrlih? Pa taj broj se krije! Tek ce mozda da bude narednih godina umrlih..

Ali nije poenta u tome, vec u prisili!
Oni su time uveli "novo normalno", novi poredak! Tamo je to zazivelo!

A sta mislite o selektivnom ubijanju vakcinama.

Mozda ima vakcina koje su namenjene samo za tu namenu odredjenim podrucjima.

Dok su druge lekovite?
Verovatno ima i laznih vakcina..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pa to te demantuje, jer su prema ranijim testovima SVI BILI LAZNO POZITIVNI!

Sta je sa tim ljudima koji su dobili takav rezultat, jel ti znas da mozes da ih tuzis zbog pretrpljenog straha??? Nabede te da si bolestan a nisi!

Niko ti ne gatantuje da je podizanje lestvice osetljivosti ista promenilo (zapravo ne radi se o podizanju vec o spustanju, nisi razumeo) , i da su sada testovi validni!

Kakav je to test pobogu, kod kojeg si ti UVEK POZITIVAN?

Meni bi bilo sumnjivije da je obrnuto...jednostavno..ljudi upravo pokušavaju da budu što precizniji i to je to.

Kakve "koristi teoreticari imaju", pa oni su sankcionisani ne mozes ni da ih nadjes Boze!

Jovane izvini, gde ti zivis? Izgleda u nekom svom svetu.

Čovek je objasnio kako to funkcioniše..ti si pričao da nije vakcna već trovanje...svi koji zagovraju ideju zapršivanja govore o trovanju..zato sam i pomenuo Birmanca jer on govori o tome da ljudi veruju da je to trovanje od zaprašivanja avionima navodno otrovom..ma svašta smišljaju ovi teoretičarii..svašta...

I ajde reci mi da li znas neki primer da je neki oboleli zarazio drugog coveka, odnosno da ovaj nije mogao da se zarazi nekim drugim putem? Pa meni je osoba obolela od Covida bukvalno kasljala u lice, i meni nije bilo nista!

Ne prenosi se to tako!

Pa ja i kažem da ne mora uvek..upravo ti si tvrdio da mora. Ja sam i rekao da ne znači ako si u blizine neke osobe obolele od covida da ćeš i ti dobiti sigurno. Ali mi znamo Biblijski stav o tome...da se čuvamo i izolujemo od takvih osoba. To nam je obaveza...i sebe da izolujemo kada postoji pandemija. Slušamo li Boga ili ljude?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zar ti ocekujes da mediji objave broj umrlih? Pa taj broj se krije! Tek ce mozda da bude narednih godina umrlih..

Ali nije poenta u tome, vec u prisili!
Oni su time uveli "novo normalno", novi poredak! Tamo je to zazivelo!

Misliš da su Izrelci baš toliko naivni? Nisu Mire, ne brini. Mudar je i pametan to narod.Toliko naivni nisu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag