From Europe: 3,964 People Have Died from Adverse Drug Reactions for COVID-19 “Vaccines” – 162,610 Injuries
Prevod:
Evropa: 3.964 osoba je umrlo od neželjenih reakcija na lek COVID-19 "vakcinu" - 162.610 ozleda
To je samo broj potvrdjenih slucajeva, a koliko ih ima koje su prikrili!? E sad vi primite vakcinu!
To su priče Mire, ali dobro ako veruješ neka
Jovane, ja ne bih iznosio nesto neprovereno! Ovo je objavila SZO (svetska zdravstvena organizacija). Oni su vise puta menjali vrednosti PCR testa! Podizali i spustali vrednosti!
Dr David Samadi said: “The World Health Organization has now released guidance to laboratories around the world to reduce the cycle count in PCR tests to get a more accurate representation of COVID cases. The current cycle was much too high and resulting in any particle being declared a positive case.”
Prevod:
Dr. David Samadi kaze: „Svjetska zdravstvena organizacija sada je objavila smjernice za laboratorije širom svijeta kako bi smanjili broj ciklusa u PCR testovima kako bi dobili precizniji prikaz slučajeva COVID-a. Trenutni ciklus bio je mnogo previsok i rezultirao je time da je bilo koja čestica proglašena pozitivnim slučajem. "
Znaci, ako postavis suvise visoku vrednost (veliki broj ciklusa) svaki covek ce na testu biti pozitivan, a inace gotovo uvek i jeste pozitivan! E sad, da ne bi bio uvek pozitivan, oni su spustili vrednost!
Problem je sto nije za svakog coveka ista vrednost! Za mene mozda jeste, za tebe nije! I zato ne mozes na osnovu toga vrsiti detekciju bolesti! Nije test tome ni namenjen! To je izjavio tvorac PCR-a, ali ga oni koriste za detekciju bolesti, jer im odgovara da nabiju brojke!
Ja sad treba da ti dokazujem ono sto i ptice na grani znaju. Nije mi namera dokazivati, pricam ono sto sam proverio. Ti sve sto ja kazem nazivas "teorijom"? Pa nema tu teorije vec cinjenica, a na osnovu tih cinjenica se moze proveriti.
Mogu ti postaviti i doktore koji o tome govore, da ne govorim ja, kad mene vec ne slusas i samo verujes medijima..
Zgrušavanje krvi? I mnoge druge..jer korona je kao i sida do nekle, ona slabi imunitet organizma. A slepilo što dobijaju zaraženi? A gubitak čula mirisa i ukusa?
Slabi organizam? To su gluposti! Niko nije umro od korone direktno! Svaka upala izaziva zgrusavanje krvi, jer cim u telu postoji neka upala, krv se zgrusava na tom mestu. Sama artroza je zapravo upala krvnih zila, i zato se na njima talozi masnoca jer su zapaljene i nezdrave.. Ako neko ima problem sa artrozom postoji lek koji to resava za par meseci, i budes ko nov, ali ljudi ne znaju za to, i to je revrzibilna bolest, a to se krije!
Svaka upala pluca je inace pracena zgrusavanjem krvi u maloj meri, skoro svaka bolest.. Krv mora da se zgrusa, jer to je odbrambeni mehanizam.
Gubitak cula mirisa i ukusa se desava i kod obicne gripe, kod pneumonije ili kod drugih bolesti, ili kod raka i trovanja.
To nije karakteristicno samo za kovid!
Slepilo? Ajd molim te, pa cak su i gasovi u stomaku simptom kovida sada, to jedan od glavnih simptoma!
Plase ljude simptomima koje su izmislili! A ljudi suoceni sa strahom ce poverovati sve, pa ce onda uciniti sto se od njih trazi!
Otrovi takodje izazivaju zgrusavanje krvi, postoje otrovi koji razredjuju krv da iskrvaris, na primer otrov za glodare. Drugi lekovi zgrusavaju krv.. Gubitak cula mirisa i ukusa je karakteristican kod trovanja, vrtoglavica, slabost, bol u kostima, kasalj, upala pluca i kod drugih bolesti se javlja i kod trovanja takodje postoje isti simptomi..
Kada kazes da Covid "slabi imunitet", to nije tacno, vec ljudima daju kortikosteroide, koji se ne smeju davati u pocetnoj fazi bolesti, osim kao krajnja mera, jer slabe imunitet. Ljudi mahom umiru zbog terapije koju propisuje SZO i nesavesnog lecenja doktora! To veze sa imunitetom nema, vec ga oni obore, sto lekovima za sidu, sto drugim medikamentima i ubiju coveka!
O tome pricaju doktori, ako te interesuje trebalo da poslusas sta oni kazu. Ne upucujem ja tebe na "teoreticare zavera", vec na doktore, koje ti nisi ni slusao!
Vidiš i sam da nije samo respiratorni problem. Mi još ne znamo kako ova pošast sve deluje. Ali vidimo njeno delovanje.
Ja bas zato i kazem da ova bolest nije korona, jer korona ima jasno definisane simptome i to je "respiratorni sindrom", a ovde to nije slucaj!
Ovo vise lici na trovanje! Jer su simptomi upravo takvi - sistemski, kao kod klasicnog trovanja! Ali ako zadjemo dublje, mislim da ovo moze biti spoj biotehnologije ili je u pitanju neki parazit (deluju lekovi za parazite)!
Imajuci u vidu i pozadinu GeberJesusa, predsednika SZO koji je kugu u svojoj zemlji nazivao 'stomacnim virusom', ne bi me cudilo da i sada prikrivaju poznatu bolest i predstavljaju je kao virus.
Zasto su obdukcije zabranjene???
Zasto ako se ne zeli sakriti uzrok?
I zar smo zaboravili antraks i kako se on sirio postom? Zar se ne moze kovid siriti na isti nacin? Dovoljno je da svaku desetu masku poprskas prahom! Ali ljudi su na zalost ovce! Pa ceruju medijima sve sta oni kazu!
Postoje mnogo korona virusa..to znam...ali ovaj korona virus je jači i složeniji od ostalih. Korona vidrusi postoje u zadnjih 50 -80 godina..nareavno da znam. Ali ovaj je sasvim druge prirode. Opasniji, i deluje sistemski. I isoljava se i kod respiratornih tegoba na drugačiji i opasniji način
Da li PCR test na Covid pravi razliku izmedju obicne korone i mutirane korone? Dokazi mi da pravi razliku???
neko može živeti pored bolesnika a ne zaraziti se. Da li je to čudno? Pa nije.
Kako se ne zarazis? Ako boravis u istoj prostoriji, jedes za njim, pijes za njim, dises isti vazduh? Ne mozes to da izbegnes!
Da li si svestan da vecina onih koji su se zarazili nisu to preneli svojim najblizima i ukucanima? Ja znam nebrojeno slucajeva..
Izgleda su osobe koje su bile na nekom mestu ili radile nesto zajedno dobile virus, a druge nisu! Izgleda je zbog lokacije i kontakta sa necim!
To se medjutim ne ispituje, jer se polazi od stava da je nacin prenosenja kontakt sa osobom!
Virus se širim vazduhom i tako se prenosi. On tako može doći i opstati u organizmu a može izaći iz organizma bez većih posledica
Pa koje su to budalastine! Virus koji ne deluje na svakog coveka isto? I kojem simptomi nisu isti?
Znaci mozes biti bolestan a nemati nikakve simptome a mozes i umreti od toga, od nekih nespecificnih simptoma?
To je valjda jedini poznati virus koji tako deluje, jer nije zabelezeno da se neki virus tako ponasa, niti bolest moze tako da deluje!
No, cak i da virus moze ostati prikriven u organizmu neko vreme (kao virus side), svakako da jednom kad proradi on mora da daje jasne simptome (cak i sida daje jasne znake i simptome), a to ovde nije slucaj!
Prvi put u istoriji mi imamo virus koji ne daje specificne simptome!
Zato je to najobicnija prevara! I najverivatnije nije virus!
Sve zavisi i ako je čovek ima stresove pa mu oslabljen imuniteti ili strahove neke...sve zavisi od slučajaa do slučaja i nema unifomrmih stvari
Ajde to reci nekom koji je bio u kontaktu sa osobom obolelom od Hiv-a!
Ti ako si bio u kontaktu sa obolelim, moras da se zarazis! Nema tu ja sam jaci i moj imuni sistem je jaci, ti ces se zaraziti i bices pozitivan! A to na testu mora da se vidi! Znaci da je test nevalidan ili se ne radi o zaraznoj bolesti!
Ti odluci sta je od toga, ali ta prica da ti je nesto protrcalo kroz organizam, i da si ti preboleo bolest za jedan dan, pa se na testu sutradan ne vidi, to je naucna fantastika!
Smesno, bolest od koje se izlecis za dan a moze i da te ubije!
Možda kod straiijih osoba vakcina izaziva afilakrtičku oluju jače nego što im organizam može podneti...tu možda treba preispitati dejstvo vakcina...vidiš da se radi samo ostarijim osobama gotovo nikada o mlađim.
Ima mladjih, umro je covek od 35 godina nakon primanja vakcine, moja prijateljica poznaje coveka!
A možda je imao već simptome a da nije znao...treba videti ovo i ispitati...
U al im je teorija, baka od 70 i kusur godina se nakon prve doze opustila, pa je otisla u disko da djuska!
Ili je baka od 70 i kusur godina pre toga zarazena, a nije izlazila iz kuce?
Ova teorija je suplja, jer svi koji odu da se vakcinisu nose po 5 maski, boje se za svoje zdravlje, peru ruke non stop i pridrzavaju se mera kao fanatici.. Da nisu ovakvi ne bi ni otisli na vakcinaciju!
Plus, umiru neposredno nakon vakcinacije, prvom ili drugom dozom.. Ili par dana nakon toga..