Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Mi hrišćani, ne treba da se bojimo tako što ćemo negirati kao što radi svet već suočivši se sa stvaranošću znati da i pored toga što je to stvarnost Isus je još veća stvarnost. On ima rešenje, On ima plan. Nemamo nikakvog razloga za strah i iz još jednog razloga Znamo da i da neko umre od virusa, Božijom promisli, on nije izgubljen za večnost. Mi verujuemo u vaskrsenje i uopšte ne brinemo za konačni ishod.
Da, slažem se s ovim što si napisao. Mogli bismo reći da postoje dvije povijesti, ona kronološka koja se očituje po nizu događaja i povijest spasenja po milosti koju nam Bog daje za vječno spasenje.
Naravno, ljudski je uplaštiit se, i to je normalno. S tim da naš strah ne treba da bude kao strah svetovnih ljudi ni u kom smislu. Mi imamo nadu i ona je u Hristu.

Da, kao što psalam kaže: U tebe se, Gospodine, uzdam, ne daj da se postidim dovijeka.

Naravno Izabel, da to nikakve veze sa žigom nema. Naravno....možeš biti spokojna.

:) Hvala ti. Znači, mogu mirno spavati.

Ako odlučiš da se cepiš nićeš pogrešiti. Naravno, ako imaš bolju alternativu svakako i to probaj. Nije moranje. Ali naša obaveza jeste da učinimo sve što je do nas da ostanemo zdravi. To je volja Božija za nas.
Tako je. Ne bojimo se i pretpeti ako je to volja Božija.

Ne bih se željela cijepiti, ali...vidjet ćemo. Kao i u svakoj prilici kad ne znamo što nam je činiti, treba moliti Boga i poslušati glas savjesti, pa izabrati opciju koja nam se čini najbolja.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Evo, 'tripica' misli da je Bog 'slupan u brain', jer nisam ja tražio da se nekoga pogubi ako radi u subotu, nego je to Židovima zaista zapovjedio
Zasto mu uopste odgovaras? Najbolje je da ga ignorises.

To je Mire već sad štimovano sa tvoje strane. Odakle ti brate takav podatak? Ja iskreno to ne mogu tako paušalno prihvatiti. Treba biti tu oprezan jer pazi šta ako je neko na granici..posebno starije osobe...da ih lekari prepuštaju tek tako jer njima možda i polovina može da bude fatalno. Ne znam Mire, ovo je opasan zaključak. Ne verujem iskreno da je tako.
To je problem sto ti ne znas. Covek koji je napravio PCR test, sam objasnjava kako on funkcionise. Svaki dobijen rezultat je 'uglavnom' pozitivan, kazem uglavnom, jer postoji mogucnost da jako retko bude negativan, ako se covek nije ranije susretao sa slicnim sojem virusa..

Znaci, oni su postavili granicu preko koje znaci da si pozitivan, a inace si negativan (iako je rezultat pozitivan). Znaci zavisi od kolicine, a ta vrednost gotovo nikada nije 0.

Plus, tu granicu su bezbroj puta dizali i spustali..

Procitaj o tome..

To su već nijanse. Zato što mi još ne znamo kako deluju korona tačno. To tek treba da utvrdimo a opasno je sada nedovoljnom znanju da krivimo lekare da štimuju
Jovane, korona je RESPIRATORNA BOLEST, sto znaci da su simptomi uvek isti i karakteristicni za tu vrstu bolesti! Ne moze da te zaboli mali prst i da bude korona! Dok je njima sada - SVE KORONA.

Razmisli malo, samo lud covek moze da poveruje da je ta simptomatologija takva da pruza bezbroj simptoma karakteristicnih za druge bolesti!

Da li ti znas, da su kinezi cak uveli testiranje na analni otvor? Da! Prosto, covek koji je negativan na bris grla i nosa moze da bude pozitivan kad mu gurnu stapic u guzu. Pa ja sam se smejao kada sam procitao. Ali nimalo nije smesno, to je zalosno kolika je ljudska glupost, da im toliko veruju, da cak dozvoljavaju dokrorima da im guraju stapice u guzu!

A sto se tice "stimovanja" - jesi li video sta cita Bill Gates? - Naslov knjige sve govori - "kako lagati uz pomoc statiatike"!

Simtomi korone ne moraju uvek značiti i njenu prisutnost u datom trenutiku. Može biti da je ona "protutnjala" organiuzmom i da je sada zaista nema ali je ostavila traga u simtomima
Nema tog coveka koji bar jednom u zivotu nije prelezao koronu! A test to i detektuje kao pozitivan rezultat. Virus ostavlja tragove u organizmu, nisi dovoljno citao, pomocu PCR testa ti mozes da detektujes i ono sto si prelezao pre 50 godina..Zavisi koliko si podigao osetljivost.. Zato ovo nije pouzdano..

Takođe, kada je upala pluća u pitanju naravno da korona ne mora da ima veze sa time. Upala pluća je infekija koja može da bude i blisa koroni.
Izvini Jovane, ako cerka i sin i brat imaju koronu i zena sa njima u kontaktu zivi i dobije upalu pluca sa istim simptomima a negativna je na testu, to onda znaci da je test nevalidan i da ona takodje ima koronu!

I ne moze biti da je "virus protutnjao kroz organizam i nestao"! Jer ne moze on da nestane tek tako, morala bi ostati anititela ili protein u celijama. Kod nje nema nicega! Ali zakljucak je da je prelezala koronu.

To dokazuje da testovi nisu ni validni, i sta vise to nas dovodi u sumnju da li virus uopste postoji!

ne sme da bude razlog da doktore optužujemo da manipulišu...jer to su naši proizvoljni zaključci.
Zakljucci su itekako utemeljeni, jer ova pitanja ne postavljam samo ja vec i lekari takodje!

A to da doktori manipulisu, to je apsolutno tacno, zato su i placeni. Bill Gates finansira lekare sirom sveta, raspolaze fondom SZO i rasporedjuje novac koliko kome treba. Proveri ako mi ne verujes.

Lako je reći..ma to su oni spustili kriterijum pa samo preko 100 jedinica kažu...pa odakle nam takav zaključak?
Znamo iz dostupnih podataka, povecavali su i snizavali vrednosti nebrojeno puta. Cak su u razlicitim delovima sveta bile razlicite vrednosti, pa su usaglasavali.. A ti se ponasas kao da neko nesto izmislja..

Simptmi korone su tu iako je nema ne zato što doktori je kriju već zato što je ona bila prisutna, možda, a zatim ostali simtomi jer je organizam iziritiran a ona izašla iz tela. Šta misliš o tome?
Svako ko je makar malo citao o virusima zna da virus nije zivo bice koje moze da se "krece"! Dakle, ne moze virus da "izadje iz tela" tek tako! Za to je potrebno vreme!

Ako pak izadje, onda ga nisi ni imao, jer onda si ga "sprao" nekom tecnoscu. Recimo ako je bio u grlu, ti si popio nesto i onda je on spiranjem otisao u zeludac i tu je ubijen!

Dakle, moguce da si se pre toga testirao brisom, ali ti nisi oboleo, niti si "prenosioc!"

I ne moze da se "spusti virus iz nosa u pluca"! Sto oni tvrde! Odnosno, ne moze da nestane u jednom delu tela i ode u drugi! Jer uvek ce ostati odredjena kolicina na mestu prodiranja, jer ne moze citava kolicina virusa tek tako da "migrira" i da ga potpuno nestane sa nekog dela tela!

Virus se prvo umnozava u organizmu, replikacijom u celijama, i to je uglavnom na mestu prodiranja ili u krvi! Dok odredjena kolicina moze da migrira i na druge delove tela! Ali to ide postupno!

Drugo, covek kroz ciji organizam prodje virus, on mora da ima i antitela ili povisen IGG, ako je dijagnoatikovan kao zarazen! Ako pak nije, onda nikada i nije oboleo i ne moze da prenosi virus, jer samo prisustvo virusa ne znaci i bolest!

Problem je sto se virus nije detetktovao kod osoba koje su bile u kontaktu sa navodno pozitivnim osobama obolelim od korone, a i one su obolele!

Dakle, mi ovde pricamo o obolelim osobama koje su razvile simptome korone, a ne osobama koje su asimptomatski nosioci. Zato ti ne mozes reci da je "protutnjalo kroz organizam", jer ove osobe su bile "bolesne" i imale su tezu klinicku sliku, ali im virus nije detektovan testom!

A vakcinu su primali protiv drugih bolesti poput difterije, malih boginja i sl..da ne bi španska groznica mogla biti tako efikasna jer je ona najviše delovala u mestima gde je higijena na niskom nivou i gde organizam podložan drugim bolestima. I kod nas u Srbiji je počelo 1914 da se daje vakcina protiv tuberkuloze i slično. To je sve odavno poznato.
Jovane, sto se vakcina tice, podaci kojima mi raspolazemo pokazuju da vakcine nikada nisu imale uticaj na nestanak bolesti, nikada. To su price koje nemaju realnu podlogu, i vise je medijska propaganda! Gotovo sve vakcine su se pocele primenjivati kasno, kada je bolest vec bila pred iscezavanjem, a iscezle su zbog odrzavanja higijene..

Vakcina u vezi Covida-19 cak i ako je delotvorna, nikada ne moze iskoreniti bolest! Nije zbog toga ni nacinjena! Niko ti ne garantuje da se neces razboleti ako je primis! Ona moze eventualno smanjiti smrtnost, ali budici da je amrtnost 0,09% zaista ne vidim potrebu za njom!

Znaci, ako ti mislis da ce vakcina iskoreniti bolest, bojim se da si se prevario, jer ova bolest ako postoji (meni pre lici na trovanje), nece nikada nestati! Zapamti - NIKADA! Osim, ako ne nestane kao i sve druge prirodnim putem, a jedini nacin da nestane, jeste da vecito nosimo maske i odrzavamo distancu (to je ono sto oni i zele)...

Slažemem se, ne treba ništa nametati ali nije ni insistiranje nametanje već briga za naše dobro
Ovo je grubo krsenje ljudskih sloboda!
Da li ti znas da u firmama ciji su poslodavci iz SNS-a, naredjuju ljudima da moraju da se vakcinisu pod pretnjom otkaza? Evo bas jedna zena mi prica pre neki dan o njenoj prijateljici kojoj je gazda postavio ultimatum, da ako se ne vakcinise moze slobodno da trazi drugi posao!

Ti mislis da je takva ucena dobrodosla?
Za ovo ne postoji opravdanje! Nikakvo!

:) Hvala ti. Znači, mogu mirno spavati.
Vakcina nije zig, ali utire put tome.. Svako ko zeli neka se vakcinise, mada nema razloga za to..

Pa, gdje je to objavio? :oops:
Malo sam iznenađena jer sam bila uvjerena da svi kršćani zagovaraju život djeteta od začeća. Jer "fetus" koji je samo skup stanica, kako kažeš -pa to je stav feministkinja i pro-abortista.
Istina je da se u Bibliji ne spominje sam termin "abortus", (kao što ne postoji ni riječ Trojstvo" ili Trojica") ali ima puno biblijskih tekstova u kome se jasno iščitava namisao i volja Božja o svom stvorenju, samo treba čitati i razumjeti u Duhu.
Na primjer psalam 139 :

Jer ti si moje stvorio bubrege,
satkao me u krilu majčinu.
Hvala ti što sam stvoren tako čudesno,
što su djela tvoja predivna.

Ps.22:

Iz krila majčina ti si me izveo,
mir mi dao na grudima majke.
Tebi sam predan iz materine utrobe,
od krila majčina , ti si Bog moj.

P.s. 127 :Evo: sinovi su Gospodnji dar, plod utrobe njegova je nagrada

Galaćanima 1,15: A kad se svidjelo Bogu, koji me izabra od krila majke moje i pozva milošću svojom...
Ima još, sigurno da ima...npr. Ivan Krstitelj Elizabeta reče Mariji :"Na glas tvoga pozdrava, zaigra mi od radosti čedo u utrobi..."
sjećam se da ima i direktnih zabrana da se ne ubija dijete u majčinoj utrobi, ali nemam vremena za traženje. Ali, zar vi niste dobri poznavaoci Biblije, potraži sam...iako, sumnjam da ćeš biti zadovoljan, jer kažeš: ne piše izričito.
Pa i ne mora pisati, to je zapisano u srcu i razum lako prihvaća tu istinu. Onaj koji nije prosvjetljen Duhom lako može reći da je dijete/čovjek slika Božja, ali da je dijete u nastajanu ili fetus -smeće, pa je s njim tako i dopušteno postupati.
Ne vredi da im citiras, oni su svi zagovornici abortusa. To smo vec utvrdili.. Iako biblija uci suprotno..

Ja mislim da ne treba nikog napadati zbog toga, neka svako postupa po svojoj savesti. Ja znam sta meni svedoci moja savest. Abortus je greh, ma iz kog razloga da je pocinjen. Jer svaka majka ako je psihicki zdrava i razumna nikada nece mariti za svoj zivot, vec za zivot deteta. I trazice da doktor spase dete a ne nju, pogotovo Hriscanska majka.

Ovo treba da je dovoljan pokazatelj sta ciniti u takvoj situaciji, cak i da bibliju nemamo, a imamo i ona uci isto..

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ovakvih vesti je na pretek po internetu, pisu ljudi koji su doziveli da im neko drag premine od vakcine. Nemaju kome da se pozale, a na sudu ne mogu nista (jer su primaoci vakcine potpisali da preuzimaju punu odgovornost)..

Mediji o tome cute.. Ali na srecu nadje se po koji medij da izvesti objektivno, ali je i to nedovoljno:

U Bujanovcu preminuo 63-godišnjak nakon revakcine, uzrok smrti se utvrđuje​

63-godišnji muškarac iz Bujanovca preminuo je danas oko 12 sati, neposredno nakon što je primio drugu dozu vakcine protiv kovida, piše portal Bujanovačke. Prema rečima direktorke Doma zdravlja Daliborke Pavlović, reč je o dugogodišnjem srčanom bolesniku i dijabetičaru, a uzrok smrti se utvrđuje.

Muškarac je primio vakcinu kineskog proizvođača na punktu na Ekonomskom fakultetu, a kako je Pavlovićeva rekla za Bujanovačke, preminuo je kada je krenuo kući.

...

Podsetimo, 73-godišnjak iz Severne Makedonije kome je prethodnog dana pozlilo nakon vakcinacije je u komi.

Reč je o pacijentu koji je imao operaciju sa 4 bajpasa, ali su prema rečima direktora UKC-a Zorana Perišića, za sada isključili kardiološke probleme i uradiće ostalu dijagnostiku.

Izvor: https:// www. juznevesti. com/Drushtvo/U-Bujanovcu-preminuo-63-godisnjak-nakon-revakcine-uzrok-smrti-se-utvrdjuje.sr.html

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
tu granicu su bezbroj puta dizali i spustali..

Procitaj o tome..

To su priče Mire, ali dobro ako veruješ neka bude. Nemamo mi za to dokaze da su spuštali i povišavali granicu. Nego stvar je u tome što mi proizvoljno to prihvatamo jer TZ vole senzaciju.

Jovane, korona je RESPIRATORNA BOLEST, sto znaci da su simptomi uvek isti i karakteristicni za tu vrstu bolesti! Ne moze da te zaboli mali prst i da bude korona! Dok je njima sada - SVE KORONA.

Zgrušavanje krvi? I mnoge druge..jer korona je kao i sida do nekle, ona slabi imunitet organizma. A slepilo što dobijaju zaraženi? A gubitak čula mirisa i ukusa?

Vidiš i sam da nije samo respiratorni problem. Mi još ne znamo kako ova pošast sve deluje. Ali vidimo njeno delovanje.

Nema tog coveka koji bar jednom u zivotu nije prelezao koronu! A test to i detektuje kao pozitivan rezultat. Virus ostavlja tragove u organizmu, nisi dovoljno citao, pomocu PCR testa ti mozes da detektujes i ono sto si prelezao pre 50 godina..Zavisi koliko si podigao osetljivost.. Zato ovo nije pouzdano..

Postoje mnogo korona virusa..to znam...ali ovaj korona virus je jači i složeniji od ostalih. Korona vidrusi postoje u zadnjih 50 -80 godina..nareavno da znam. Ali ovaj je sasvim druge prirode. Opasniji, i deluje sistemski. I isoljava se i kod respiratornih tegoba na drugačiji i opasniji način

Izvini Jovane, ako cerka i sin i brat imaju koronu i zena sa njima u kontaktu zivi i dobije upalu pluca sa istim simptomima a negativna je na testu, to onda znaci da je test nevalidan i da ona takodje ima koronu!

I ne moze biti da je "virus protutnjao kroz organizam i nestao"!

Ne mora se zadržati kod svakoga na isti način. Naravno da se može to dogoditi. Koa i prehlada..neko može živeti pored bolesnika a ne zaraziti se. Da li je to čudno? Pa nije.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Svako ko je makar malo citao o virusima zna da virus nije zivo bice koje moze da se "krece"! Dakle, ne moze virus da "izadje iz tela" tek tako! Za to je potrebno vreme!

Ako pak izadje, onda ga nisi ni imao, jer onda si ga "sprao" nekom tecnoscu. Recimo ako je bio u grlu, ti si popio nesto i onda je on spiranjem otisao u zeludac i tu je ubijen!

Dakle, moguce da si se pre toga testirao brisom, ali ti nisi oboleo, niti si "prenosioc!"

Virus se širim vazduhom i tako se prenosi. On tako može doći i opstati u organizmu a može izaći iz organizma bez većih posledica. Sve zavisi i od organizma...neko je imuniji u datom trenutku a neko slabije imuniji. Sve zavisi i ako je čovek ima stresove pa mu oslabljen imuniteti ili strahove neke...sve zavisi od slučajaa do slučaja i nema unifomrmih stvari. Nečiji organizam se izbori i virus se spusti i izaće kroz probavu...nekome ostane duže iiziritira organizam itd...nama tu pravila.

Ovakvih vesti je na pretek po internetu, pisu ljudi koji su doziveli da im neko drag premine od vakcine. Nemaju kome da se pozale, a na sudu ne mogu nista (jer su primaoci vakcine potpisali da preuzimaju punu odgovornost)..

Mediji o tome cute.. Ali na srecu nadje se po koji medij da izvesti objektivno, ali je i to nedovoljno:

U Bujanovcu preminuo 63-godišnjak nakon revakcine, uzrok smrti se utvrđuje​

63-godišnji muškarac iz Bujanovca preminuo je danas oko 12 sati, neposredno nakon što je primio drugu dozu vakcine protiv kovida, piše portal Bujanovačke. Prema rečima direktorke Doma zdravlja Daliborke Pavlović, reč je o dugogodišnjem srčanom bolesniku i dijabetičaru, a uzrok smrti se utvrđuje.

Muškarac je primio vakcinu kineskog proizvođača na punktu na Ekonomskom fakultetu, a kako je Pavlovićeva rekla za Bujanovačke, preminuo je kada je krenuo kući.

...

Podsetimo, 73-godišnjak iz Severne Makedonije kome je prethodnog dana pozlilo nakon vakcinacije je u komi.

Reč je o pacijentu koji je imao operaciju sa 4 bajpasa, ali su prema rečima direktora UKC-a Zorana Perišića, za sada isključili kardiološke probleme i uradiće ostalu dijagnostiku.

Izvor: https:// www. juznevesti. com/Drushtvo/U-Bujanovcu-preminuo-63-godisnjak-nakon-revakcine-uzrok-smrti-se-utvrdjuje.sr.html

Možda kod straiijih osoba vakcina izaziva afilakrtičku oluju jače nego što im organizam može podneti...tu možda treba preispitati dejstvo vakcina...vidiš da se radi samo ostarijim osobama gotovo nikada o mlađim. A možda je imao već simptome a da nije znao...treba videti ovo i ispitati...možda starijima zaista treba preispitati davanje vakcina. Ili videti nove sa manjim sa slabijim dejstvom..tek je u povoju ovo ali najlakše je tako..odmah osuditi sve i posumnjati u sve.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

From Europe: 3,964 People Have Died from Adverse Drug Reactions for COVID-19 “Vaccines” – 162,610 Injuries

Prevod:

Evropa: 3.964 osoba je umrlo od neželjenih reakcija na lek COVID-19 "vakcinu" - 162.610 ozleda

To je samo broj potvrdjenih slucajeva, a koliko ih ima koje su prikrili!? E sad vi primite vakcinu!

To su priče Mire, ali dobro ako veruješ neka

Jovane, ja ne bih iznosio nesto neprovereno! Ovo je objavila SZO (svetska zdravstvena organizacija). Oni su vise puta menjali vrednosti PCR testa! Podizali i spustali vrednosti!

Dr David Samadi said: “The World Health Organization has now released guidance to laboratories around the world to reduce the cycle count in PCR tests to get a more accurate representation of COVID cases. The current cycle was much too high and resulting in any particle being declared a positive case.”

Prevod:

Dr. David Samadi kaze: „Svjetska zdravstvena organizacija sada je objavila smjernice za laboratorije širom svijeta kako bi smanjili broj ciklusa u PCR testovima kako bi dobili precizniji prikaz slučajeva COVID-a. Trenutni ciklus bio je mnogo previsok i rezultirao je time da je bilo koja čestica proglašena pozitivnim slučajem. "

Znaci, ako postavis suvise visoku vrednost (veliki broj ciklusa) svaki covek ce na testu biti pozitivan, a inace gotovo uvek i jeste pozitivan! E sad, da ne bi bio uvek pozitivan, oni su spustili vrednost!

Problem je sto nije za svakog coveka ista vrednost! Za mene mozda jeste, za tebe nije! I zato ne mozes na osnovu toga vrsiti detekciju bolesti! Nije test tome ni namenjen! To je izjavio tvorac PCR-a, ali ga oni koriste za detekciju bolesti, jer im odgovara da nabiju brojke!

Ja sad treba da ti dokazujem ono sto i ptice na grani znaju. Nije mi namera dokazivati, pricam ono sto sam proverio. Ti sve sto ja kazem nazivas "teorijom"? Pa nema tu teorije vec cinjenica, a na osnovu tih cinjenica se moze proveriti.

Mogu ti postaviti i doktore koji o tome govore, da ne govorim ja, kad mene vec ne slusas i samo verujes medijima..

Zgrušavanje krvi? I mnoge druge..jer korona je kao i sida do nekle, ona slabi imunitet organizma. A slepilo što dobijaju zaraženi? A gubitak čula mirisa i ukusa?
Slabi organizam? To su gluposti! Niko nije umro od korone direktno! Svaka upala izaziva zgrusavanje krvi, jer cim u telu postoji neka upala, krv se zgrusava na tom mestu. Sama artroza je zapravo upala krvnih zila, i zato se na njima talozi masnoca jer su zapaljene i nezdrave.. Ako neko ima problem sa artrozom postoji lek koji to resava za par meseci, i budes ko nov, ali ljudi ne znaju za to, i to je revrzibilna bolest, a to se krije!

Svaka upala pluca je inace pracena zgrusavanjem krvi u maloj meri, skoro svaka bolest.. Krv mora da se zgrusa, jer to je odbrambeni mehanizam.

Gubitak cula mirisa i ukusa se desava i kod obicne gripe, kod pneumonije ili kod drugih bolesti, ili kod raka i trovanja.

To nije karakteristicno samo za kovid!

Slepilo? Ajd molim te, pa cak su i gasovi u stomaku simptom kovida sada, to jedan od glavnih simptoma!

Plase ljude simptomima koje su izmislili! A ljudi suoceni sa strahom ce poverovati sve, pa ce onda uciniti sto se od njih trazi!

Otrovi takodje izazivaju zgrusavanje krvi, postoje otrovi koji razredjuju krv da iskrvaris, na primer otrov za glodare. Drugi lekovi zgrusavaju krv.. Gubitak cula mirisa i ukusa je karakteristican kod trovanja, vrtoglavica, slabost, bol u kostima, kasalj, upala pluca i kod drugih bolesti se javlja i kod trovanja takodje postoje isti simptomi..

Kada kazes da Covid "slabi imunitet", to nije tacno, vec ljudima daju kortikosteroide, koji se ne smeju davati u pocetnoj fazi bolesti, osim kao krajnja mera, jer slabe imunitet. Ljudi mahom umiru zbog terapije koju propisuje SZO i nesavesnog lecenja doktora! To veze sa imunitetom nema, vec ga oni obore, sto lekovima za sidu, sto drugim medikamentima i ubiju coveka!

O tome pricaju doktori, ako te interesuje trebalo da poslusas sta oni kazu. Ne upucujem ja tebe na "teoreticare zavera", vec na doktore, koje ti nisi ni slusao!

Vidiš i sam da nije samo respiratorni problem. Mi još ne znamo kako ova pošast sve deluje. Ali vidimo njeno delovanje.
Ja bas zato i kazem da ova bolest nije korona, jer korona ima jasno definisane simptome i to je "respiratorni sindrom", a ovde to nije slucaj!

Ovo vise lici na trovanje! Jer su simptomi upravo takvi - sistemski, kao kod klasicnog trovanja! Ali ako zadjemo dublje, mislim da ovo moze biti spoj biotehnologije ili je u pitanju neki parazit (deluju lekovi za parazite)!

Imajuci u vidu i pozadinu GeberJesusa, predsednika SZO koji je kugu u svojoj zemlji nazivao 'stomacnim virusom', ne bi me cudilo da i sada prikrivaju poznatu bolest i predstavljaju je kao virus.

Zasto su obdukcije zabranjene???
Zasto ako se ne zeli sakriti uzrok?

I zar smo zaboravili antraks i kako se on sirio postom? Zar se ne moze kovid siriti na isti nacin? Dovoljno je da svaku desetu masku poprskas prahom! Ali ljudi su na zalost ovce! Pa ceruju medijima sve sta oni kazu!

Postoje mnogo korona virusa..to znam...ali ovaj korona virus je jači i složeniji od ostalih. Korona vidrusi postoje u zadnjih 50 -80 godina..nareavno da znam. Ali ovaj je sasvim druge prirode. Opasniji, i deluje sistemski. I isoljava se i kod respiratornih tegoba na drugačiji i opasniji način

Da li PCR test na Covid pravi razliku izmedju obicne korone i mutirane korone? Dokazi mi da pravi razliku???

neko može živeti pored bolesnika a ne zaraziti se. Da li je to čudno? Pa nije.
Kako se ne zarazis? Ako boravis u istoj prostoriji, jedes za njim, pijes za njim, dises isti vazduh? Ne mozes to da izbegnes!

Da li si svestan da vecina onih koji su se zarazili nisu to preneli svojim najblizima i ukucanima? Ja znam nebrojeno slucajeva..

Izgleda su osobe koje su bile na nekom mestu ili radile nesto zajedno dobile virus, a druge nisu! Izgleda je zbog lokacije i kontakta sa necim!

To se medjutim ne ispituje, jer se polazi od stava da je nacin prenosenja kontakt sa osobom!

Virus se širim vazduhom i tako se prenosi. On tako može doći i opstati u organizmu a može izaći iz organizma bez većih posledica
Pa koje su to budalastine! Virus koji ne deluje na svakog coveka isto? I kojem simptomi nisu isti?

Znaci mozes biti bolestan a nemati nikakve simptome a mozes i umreti od toga, od nekih nespecificnih simptoma?

To je valjda jedini poznati virus koji tako deluje, jer nije zabelezeno da se neki virus tako ponasa, niti bolest moze tako da deluje!

No, cak i da virus moze ostati prikriven u organizmu neko vreme (kao virus side), svakako da jednom kad proradi on mora da daje jasne simptome (cak i sida daje jasne znake i simptome), a to ovde nije slucaj!

Prvi put u istoriji mi imamo virus koji ne daje specificne simptome!

Zato je to najobicnija prevara! I najverivatnije nije virus!

Sve zavisi i ako je čovek ima stresove pa mu oslabljen imuniteti ili strahove neke...sve zavisi od slučajaa do slučaja i nema unifomrmih stvari
Ajde to reci nekom koji je bio u kontaktu sa osobom obolelom od Hiv-a!

Ti ako si bio u kontaktu sa obolelim, moras da se zarazis! Nema tu ja sam jaci i moj imuni sistem je jaci, ti ces se zaraziti i bices pozitivan! A to na testu mora da se vidi! Znaci da je test nevalidan ili se ne radi o zaraznoj bolesti!

Ti odluci sta je od toga, ali ta prica da ti je nesto protrcalo kroz organizam, i da si ti preboleo bolest za jedan dan, pa se na testu sutradan ne vidi, to je naucna fantastika!

Smesno, bolest od koje se izlecis za dan a moze i da te ubije!

Možda kod straiijih osoba vakcina izaziva afilakrtičku oluju jače nego što im organizam može podneti...tu možda treba preispitati dejstvo vakcina...vidiš da se radi samo ostarijim osobama gotovo nikada o mlađim.
Ima mladjih, umro je covek od 35 godina nakon primanja vakcine, moja prijateljica poznaje coveka!

A možda je imao već simptome a da nije znao...treba videti ovo i ispitati...

U al im je teorija, baka od 70 i kusur godina se nakon prve doze opustila, pa je otisla u disko da djuska!

Ili je baka od 70 i kusur godina pre toga zarazena, a nije izlazila iz kuce?

Ova teorija je suplja, jer svi koji odu da se vakcinisu nose po 5 maski, boje se za svoje zdravlje, peru ruke non stop i pridrzavaju se mera kao fanatici.. Da nisu ovakvi ne bi ni otisli na vakcinaciju!

Plus, umiru neposredno nakon vakcinacije, prvom ili drugom dozom.. Ili par dana nakon toga..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
ovane, ja ne bih iznosio nesto neprovereno! Ovo je objavila SZO (svetska zdravstvena organizacija). Oni su vise puta menjali vrednosti PCR testa! Podizali i spustali vrednosti!

Dr David Samadi said: “The World Health Organization has now released guidance to laboratories around the world to reduce the cycle count in PCR tests to get a more accurate representation of COVID cases. The current cycle was much too high and resulting in any particle being declared a positive case.”

Prevod:

Dr. David Samadi kaze: „Svjetska zdravstvena organizacija sada je objavila smjernice za laboratorije širom svijeta kako bi smanjili broj ciklusa u PCR testovima kako bi dobili precizniji prikaz slučajeva COVID-a. Trenutni ciklus bio je mnogo previsok i rezultirao je time da je bilo koja čestica proglašena pozitivnim slučajem. "

Znaci, ako postavis suvise visoku vrednost (veliki broj ciklusa) svaki covek ce na testu biti pozitivan, a inace gotovo uvek i jeste pozitivan! E sad, da ne bi bio uvek pozitivan, oni su spustili vrednost!

Ok, i pored spuštanja na neku meru opet je visoko gotovo ništa se nije smanjilo, što će reći da većina onih koji su po "višem kriterijuju" imali civid imali bi i prma ovom nižem. Kao drguo SZO to nije radila da bi nešto prikrila već da bi bilo što preciznije. Upravo dakle obrnuto od onoga što bi ti teo predstaviti da su tempirali "za koronu2, upravo su uradili suprotno. Meni je ovo od SZO sasvim prihvatljivo objašnjenje.

Slabi organizam? To su gluposti! Niko nije umro od korone direktno! Svaka upala izaziva zgrusavanje krvi, jer cim u telu postoji neka upala, krv se zgrusava na tom mestu. Sama artroza je zapravo upala krvnih zila, i zato se na njima talozi masnoca jer su zapaljene i nezdrave.. Ako neko ima problem sa artrozom postoji lek koji to resava za par meseci, i budes ko nov, ali ljudi ne znaju za to, i to je revrzibilna bolest, a to se krije!

Svaka upala pluca je inace pracena zgrusavanjem krvi u maloj meri, skoro svaka bolest.. Krv mora da se zgrusa, jer to je odbrambeni mehanizam.

Gubitak cula mirisa i ukusa se desava i kod obicne gripe, kod pneumonije ili kod drugih bolesti, ili kod raka i trovanja.

Nikada čuo ranije...ja nikada čuo da je neko izgubio sluh i miris ili čak i vid od obične prehlade ranije. To je miralo biti mnogo teža prehlada a ovde veliki broj ima te simptome sa koronom. Dakle, ovo je poseban virus, veoma jak..drugačiji.

Kada kazes da Covid "slabi imunitet", to nije tacno, vec ljudima daju kortikosteroide, koji se ne smeju davati u pocetnoj fazi bolesti, osim kao krajnja mera, jer slabe imunitet. Ljudi mahom umiru zbog terapije koju propisuje SZO i nesavesnog lecenja doktora! To veze sa imunitetom nema, vec ga oni obore, sto lekovima za sidu, sto drugim medikamentima i ubiju coveka!

Ljudi posle preležane korone itekako osećaju slabost veoma dugo..ni od jedne prehlade nije tako. Osečaju kratk dah, zamaranje...mnogi ne svi naravno. Posebno oni što su preležali jači oblik korone. To nije bilo ranije ne od jednog gripa ili virusa tako izraženo.

Ovo vise lici na trovanje! Jer su simptomi upravo takvi - sistemski, kao kod klasicnog trovanja! Ali ako zadjemo dublje, mislim da ovo moze biti spoj biotehnologije ili je u pitanju neki parazit (deluju lekovi za parazite)!

Imajuci u vidu i pozadinu GeberJesusa, predsednika SZO koji je kugu u svojoj zemlji nazivao 'stomacnim virusom', ne bi me cudilo da i sada prikrivaju poznatu bolest i predstavljaju je kao virus.

Zasto su obdukcije zabranjene???
Zasto ako se ne zeli sakriti uzrok?

Nema Mire ništa od zaprašivanja iz vazduha, ako na to misliš..već je pre neki dan upravo vojni pilot objasnio da toga nema. To sada pričaju mnogi ali čovek je objasnio da toga nema. Nije ovo otrov da li iz vazduha da li sa zemlje već jednsotavno pandemija. Ovo je klasičan virus kako deluje..na respiratorne organe.

Kako se ne zarazis? Ako boravis u istoj prostoriji, jedes za njim, pijes za njim, dises isti vazduh? Ne mozes to da izbegnes!

Može. To se dešavalo gotovo uvek. Što bi korona u tom pogledu bila drugačija?

ma mladjih, umro je covek od 35 godina nakon primanja vakcine, moja prijateljica poznaje coveka!

Veoma malo u odnsou na broj starijih.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
No kada smo kod COVID-19 i potrebe da se čuvamo evo šta Pismo kaže o čuvanju od bolesti:

"Čuvaj se bolesti gube, i pazi dobro i čini što vas uče sveštenici Leviti, kao što sam ti zapovedio, držite i činite", 5. Mojsijeva 24,8

Jako važan Biblisjki savet u pogledu odnosa prema lekarima a posebno u doba epidemije. Jahve nam je dao posebna uputstva u doba ovakvih stvari koje se sada dešavaju.

"Jer mi ovako reče Jahve uhvativši me za ruku i opomniuvši me da ne idem putem onog naroda, govoreći:"Ne govorite buna, kad god ovaj narod kaže buna, i ne bojte se čega se on boji i ne plašite se", Isaija 8,11.12

Beže bezbožnici kad ih niko ne goni, a pravednici su kao lavići bez straha.” Priče 28,1. Mnogi se plaše ovih ili onih negirajući koronu ali zato se plašeći onoga što ne postoji. Oni su upravo opisani u Pričama 28,1.

"Strah mu zuji u ušima. Ne veruje da će se vratiti iz tame, odsvuda priviđa mač. Zna da je za njega spremljen dan tamni. Tuga i nevolja straše ga.” O Jovu 15,20-24

Oni žive u strahu gde ga nema, strah je taj koji ih nagooni da ne vide realne probleme već beže u teorije gonjenja od strane ovog ili onog. Ali zato su spremni na pobunu protiv mera koje se preduzimaju za rešenje stvarnog problema.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ok, i pored spuštanja na neku meru opet je visoko gotovo ništa se nije smanjilo, što će reći da većina onih koji su po "višem kriterijuju" imali civid imali bi i prma ovom nižem.
Sta pricas ti? Pa upravo to dokazuje da je test nevalidan! Jer su "svi ljudi pozitivni"! I samo je pitanje stimovanja koliko ces ljudi zapravo proglasiti pozitivnim a koje ces proglasiti negativnim!

Kakav je to test koji NIKADA NE DAJE NEGATIVAN REZULTAT?

Upravo doktor potvrdjuje svojom izjavom da su "ranije vise ljudi proglasavali pozitivnim", iako to nisu bili"! To je rekao!

Pa ko tebi garantuje, da su kasnije podesili pravu vrednost i da ovi danas proglaseni za pozitivne, nisu lazno pozitivni?

NIKO!

Kao drguo SZO to nije radila da bi nešto prikrila već da bi bilo što preciznije.
Tempirali ili ne, ostaje cinjenica da su ranije vise ljudi proglasavali pozitivnim, a to su LAZNO POZITIVNI!

I niko ti ne garantuje da su danasnje vrednosti tacne i da ljudi nisu LAZNO POZITIVNI!

Ja tvrdim da se taj test koristi namerno, da bi se dobio visok broj, a ti veruj sta god zelis!

Ko god se bar malo razume u medicinu, shvatice da se takav test ne moze koristiti za detekciju bolesti, jer on bukvalno svaku cesticu koju nadje vidi kao pozitivan rezultat! Ne moze se dakle koristiti test koji NIKAD NIJE NEGATIVAN! Pa to je suludo!

Nikada čuo ranije...ja nikada čuo da je neko izgubio sluh i miris ili čak i vid od obične prehlade ranije.

Ma ajde molim te ko je izgubio sluh i vid od kovida? Jovane sta je sa tobom! Ti stvarno sta god procitas u novimama verujes, i da otpadaju testisi od kovida! Ako si takav s tobom ne vredi pricati, ti neces misljenje promeniti nikada, koji god dokazi da ti se iznesu!

Novine i mediji lazu i pisu da naprave tiraz, pa valjda je to svima jasno!

Ljudi posle preležane korone itekako osećaju slabost veoma dugo..ni od jedne prehlade nije tako
Jedna devojka koju poznajem je pre ove situacije sa koronom (2-3 godine ranije) imala tesku upalu pluca, koristila je pumpicu, nije mogla da se nadise vazduha, muku je mucila skoro godinu dana! I dan danas ima probleme sa plucima. Ti ne znas sta pricas uopste!

To su alsve simptomi koji se javljaju i kod obicne upale pluca, obicne malo jace gripe, ili kod drugih stanja!

A sto se tice same slabosti, kod svih bolesti se ona javlja! Kovid ne uzrokuje slamanje imunog sistema! Zapravo nije ni dovoljno vremena prisutan da bi ga slomio, ljudi umru pre toga.. Ti stvarno ne znas ni kako kovid napada a pricas, kovid ne slama imuni sistem uopste, on uzrokuje simptome, a niko jos nije umro zbog imunodeficijencije uzrokovane kovidom, vec zbog drugih povezanih faktora!

Nema Mire ništa od zaprašivanja iz vazduha, ako na to misliš..već je pre neki dan upravo vojni pilot objasnio da toga nema. To sada pričaju mnogi ali čovek je objasnio da toga nema. Nije ovo otrov da li iz vazduha da li sa zemlje već jednsotavno pandemija. Ovo je klasičan virus kako deluje..na respiratorne organe.

Ajde molim te, sta zna vojni pilot sta rade drugi piloti? Jovane pricas svasta da ti se ljudi smeju! Kontrolori leta primaju platu od 5000 do 7000 evra, i bas ih briga sta leti, dok god to ima dozvolu!

A nedavno smo saznali odakle zagadjenost u srbiji. Kod nas se naime spaljuje industrijski otpad, dovozi se u srbiju i za to dobijamo pare. Bilo je pred skupstinom. Sto je uzasno to je da je otpad radioaktivan, pa ga ti udises!

Okolne zemlje hoce da tuze srbiju zbog zagadjenja! Ja kazem da i treba da nas tuze!

A kad si kod aviona, moguce je da se i oni na slican nacin oslobadjaju svog otpada, i to rasipanjem! Nista cudno..

Kako god, ja nisam govorio o tome, vec o drugoj vrsti trovanja! A da nas truju, gotovo sam siguran, jer svi simptomi na to ukazuju!

Može. To se dešavalo gotovo uvek. Što bi korona u tom pogledu bila drugačija?

Ja nisam govorio o nekom nesigurnom kontaktu tipa "mozda jeste bilo kontakta mlozda nije"!

Ja sam govorio o SIGURNOM KONTAKTU SA OBOLELIM tipa - pijenje iz iste case!

Ljudi koji su doziveli takav kontakt nisu se zarazili!

Prema tome, to se ne prenosi tako! I ti ne noze dokazati da se prenosi!

Evi jedno prosto pitanje, da li znas nekog obolelog da je sasvim sigurno zarazio drugu osobu, a da ta osoba nije to mogla dobiti na drugom mestu? Ja sam siguran da ne mozes dokazati nacin takvog prenosenja!

Veoma malo u odnsou na broj starijih.
To je kod nas tako jer se kod nas samo stariji vakcinisu a ne mladi. Prosek vakcinisanih u srbiji je 62-63 godine. Znaci da se mladi nisu ni vakcinisali i nece! Vakcnacja je stala, nema vise ljudi, ispucali su sve adute, i zato sad krecu na decu i na ljude iz regiona. Moraju da potrose vakcine! A ko je lud, doci ce u Srbiju da se vakcinise Astra Zenekom kojoj je istekao rok trajanja, nedavno.

U svetu umiru i mladi i stariji od vakcine!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag