Ali mi znamo Biblijski stav o tome...da se čuvamo i izolujemo od takvih osoba. To nam je obaveza...i sebe da izolujemo kada postoji pandemija. Slušamo li Boga ili ljude?
Ne zivis ti u teokratiji! I nije tacno da trebas da se izolujes, propisi u izraelu koje ti smatras zdravstvenim imaju i duhovnu stranu! Na primer kad se zena odvaja zbog menstruacije! Ajde gurni zenu svaki put u karantin kad ima menstr.
Jednostavno, ovo je diskriminacija i represija. Niko nema pravo da ti zabrani kretanje ili da te bode iglama! To je protivpravno! Sloboda kretanja i sloboda izbora lecenja je pravo svakog pojedinca garantovano ustavom i niko nema prava da te uslovljava otkazom sa posla i slicno ili da te tera da primis vakcinu ako to ne zelis i da te na silu bode!
Ti ne ugrozavas nikog svojom odlukom, jer svako je duzan da se stara o svom zdravlju i da izbegava opasnost! A drzava tu nema sta da se mesa! Ona moze da pruza usluge lecenja, da pomaze ljudima i da ih edukuje kako da izbegnu bolest, ali ona nema prava da vrsi represiju. Pravo na lecenje je izbor svakog pojedinca!
A ti stavi 5 maski, obuci se u skafander i tako setaj ulicom, vakcinisi se pa si siguran! Brani se! Nikakve mere ti nisu potrebne, jer to je zloupotreba vlasti, i na taj nacin se prelaze ovlascenja!
Čuo sam za Jovanu danas. Mire, rekao sam ti. Agresivna kampanja antivaksera će izazvati agresivnu politiku vlasti.
Nemoj da pricas gluposti molim te Jovane! Ljudi se bore za ljudska prava, za pravo na izbor lecenja! Dok ti drzava namece vrstu lecenja, vrse represiju, ucenjuju te otkazom sa posla i sada su poceli da hapse!
Ne pricaj gluposti molim te, ti si onda protiv slobode coveka! Jer niko nema prava da te bode iglama i ubrizgava u telo tecnosti. To je zlocin! Meni kad budu dosli sa iglom na vrata, neka se ne iznenade sto cu da ih nokautiram!
Drugo pričala je i neke stvari oko Cvijana. I rekla je da ima neke nepobitne dokaze protiv Vučića. Mislim da se umešala u mnoge opasne stvari i izazvala reakciju. Ali pustili su je.
Ne pricaj izmisljotine! Sve i da jeste to rekla, nemaju pravo da je hapse samo zato sto je to rekla! Ako ima dokaze i treba da ih iznese. A cim su je uhapsili, i pretresli stan, znaci da ima nesto iza toga!
Osim toga uhapsili su i Mariju S, a zena nikakve veze sa politikom nema, zena postavlja videe o zdravlju i alternativnom lecenju, naravno i ona je borac za slobodu izbora (antivakcinas kako ih nazivate) , pa kakve veze ona ima sa politikom!
Uhapsili su i Tamaru Bradic, psihoterapeuta, znaci doktoricu! Kakve veze ona sa politikom ima? Hapse one koji su glavni u ovoj prici! I imaju uticaja s obzirom na zvanje, koji imaju struku i autoritet da nesto kazu!
Srbiju je, kao i ostatak sveta, zapljusnuo talas antikovidaÅ¡a koji Å¡ire i zagovaraju nebulozne i opasne teorije. I uprkos svim nauÄnim demantijima, ne posustaju. Ljudi su u oÄaju predlagali da se poÅ¡alju u crvene zone kovid bolnica da svi ti antikovidaÅ¡i vide kako se ljudi bore za dah, a...
www.blic.rs
Mire, pogledaj neke nedoslednosti Jovane Stojković. Sam nosi vizir i masku a gori da ne treba da ljudi je nose.
Znam da ovo možad shvataš kao početak progona ali pogledaj molim te i ovo.
Naravno da mora da stavi tamo gde je to obavezno! Pa i ja stavim masku kad moram, ali inace je ne nosim kad ne moram. Inace bi morao na svakom cosku da se sukobljavam sa nerazumnim ljudima i da objasnjavam zasto ne nosim! Niko nije nedosledan onome sto prica!
A ta odvratna izvrtanja Vucicevih medija molim te, digne mi se kosa na glavi kad to vidim kako pljuju ljude!