Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Tko mu brani. Upiše se kod Miroljuba na "večernji fakultet", koji traje tri i pol tjedna, diplomira i evo ga -Židov je. ;)

Ah, ali ne ide to tako... DNK ga ne čini židovom.... A DNK je stvorio Bog.... dakle, on može samo "formalno" misliti da je židov, no nije....

PS. Miroljubov je ćaća turskih gena, te s židovima ima veze koliko i kinezi....

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ah, ali ne ide to tako... DNK ga ne čini židovom.... A DNK je stvorio Bog.... dakle, on može samo "formalno" misliti da je židov, no nije....

PS. Miroljubov je ćaća turskih gena, te s židovima ima veze koliko i kinezi....

Ali Miroljub štanca i prodaje "DNK certifikate". Kod njega možeš kupiti što te volja. Na primjer, Kainosu je Miroljub prod'o Ajfelov toranj u Parizu.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ali Miroljub štanca i prodaje "DNK certifikate". Kod njega možeš kupiti što te volja. Na primjer, Kainosu je Miroljub prod'o Ajfelov toranj u Parizu.
Ah, pa ja pitam svašta. Čim je neko završio subotarski "fakultet" taj se i mora ponašati kao oni amerikanski "doktori" za Sve I Svašta.... i prodavati i travu s Saturna (koja jer je "Biblijska" i gaji je Enoh, bolje "udara" od zemaljske trave, mislim, "blagoslovljena" je)

Mislim, takav mu je "duhčić"

PS. Čujem da pmenuti "stručnjak" ima u ponudi i "Biblijski" lek protivu ćelavosti..... :beee:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Poceli su da hapse ljude sa drustvenih mreza, upadaju u stanove.. Ako neko i nije verovao u "zaveru", vreme je da pocne.. Ne vredi vise pricati slepcima koji ne vide sta se desava..

Uplasili su se naroda, vakcinacija im je stala, a oni moraju da sprovedu agendu..

Medjutim prevarili su se, jer Srbija nije Izrael, niti ih je narod izabrao da vrse represiju nad njim i da vladaju, vec da sluze narodu!

Bice jos gore, jer tek ce sada narod da izadje na ulice.. A oni ce zavrsiti svoju politicku karijeru..

Vise o tome procitajte ovde:

Opet mi teoretišeš :)
Tebi je sve teorija, pogledaj sta se desava u zemlji, kako hapse ljude sa drustvenih mreza. Ne budi slep!

Posle ovoga, svakom od nas mogu da upadnu u kucu i uhapse ga zbog onog sto je pisao na drustvenim mrezama protiv njih.

Ako ti zelis da zivis u takvom svetu, bez slobode govora, u svetu represije, strahovlade i diskriminacije, onda ih podrzavaj i pricaj da smo mi "teoreticari zavere"!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Poceli su da hapse ljude sa drustvenih mreza, upadaju u stanove.. Ako neko i nije verovao u "zaveru", vreme je da pocne.. Ne vredi vise pricati slepcima koji ne vide sta se desava..

Uplasili su se naroda, vakcinacija im je stala, a oni moraju da sprovedu agendu..

Medjutim prevarili su se, jer Srbija nije Izrael, niti ih je narod izabrao da vrse represiju nad njim i da vladaju, vec da sluze narodu!

Bice jos gore, jer tek ce sada narod da izadje na ulice.. A oni ce zavrsiti svoju politicku karijeru..

Vise o tome procitajte ovde:

Tebi je sve teorija, pogledaj sta se desava u zemlji, kako hapse ljude sa drustvenih mreza. Ne budi slep!

Posle ovoga, svakom od nas mogu da upadnu u kucu i uhapse ga zbog onog sto je pisao na drustvenim mrezama protiv njih.

Ako ti zelis da zivis u takvom svetu, bez slobode govora, u svetu represije, strahovlade i diskriminacije, onda ih podrzavaj i pricaj da smo mi "teoreticari zavere"!

Čuo sam za Jovanu danas. Mire, rekao sam ti. Agresivna kampanja antivaksera će izazvati agresivnu politiku vlasti.

Drugo pričala je i neke stvari oko Cvijana. I rekla je da ima neke nepobitne dokaze protiv Vučića. Mislim da se umešala u mnoge opasne stvari i izazvala reakciju. Ali pustili su je.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

Mire, pogledaj neke nedoslednosti Jovane Stojković. Sam nosi vizir i masku a gori da ne treba da ljudi je nose.

Znam da ovo možad shvataš kao početak progona ali pogledaj molim te i ovo.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ali mi znamo Biblijski stav o tome...da se čuvamo i izolujemo od takvih osoba. To nam je obaveza...i sebe da izolujemo kada postoji pandemija. Slušamo li Boga ili ljude?
Ne zivis ti u teokratiji! I nije tacno da trebas da se izolujes, propisi u izraelu koje ti smatras zdravstvenim imaju i duhovnu stranu! Na primer kad se zena odvaja zbog menstruacije! Ajde gurni zenu svaki put u karantin kad ima menstr.

Jednostavno, ovo je diskriminacija i represija. Niko nema pravo da ti zabrani kretanje ili da te bode iglama! To je protivpravno! Sloboda kretanja i sloboda izbora lecenja je pravo svakog pojedinca garantovano ustavom i niko nema prava da te uslovljava otkazom sa posla i slicno ili da te tera da primis vakcinu ako to ne zelis i da te na silu bode!

Ti ne ugrozavas nikog svojom odlukom, jer svako je duzan da se stara o svom zdravlju i da izbegava opasnost! A drzava tu nema sta da se mesa! Ona moze da pruza usluge lecenja, da pomaze ljudima i da ih edukuje kako da izbegnu bolest, ali ona nema prava da vrsi represiju. Pravo na lecenje je izbor svakog pojedinca!

A ti stavi 5 maski, obuci se u skafander i tako setaj ulicom, vakcinisi se pa si siguran! Brani se! Nikakve mere ti nisu potrebne, jer to je zloupotreba vlasti, i na taj nacin se prelaze ovlascenja!

Čuo sam za Jovanu danas. Mire, rekao sam ti. Agresivna kampanja antivaksera će izazvati agresivnu politiku vlasti.
Nemoj da pricas gluposti molim te Jovane! Ljudi se bore za ljudska prava, za pravo na izbor lecenja! Dok ti drzava namece vrstu lecenja, vrse represiju, ucenjuju te otkazom sa posla i sada su poceli da hapse!

Ne pricaj gluposti molim te, ti si onda protiv slobode coveka! Jer niko nema prava da te bode iglama i ubrizgava u telo tecnosti. To je zlocin! Meni kad budu dosli sa iglom na vrata, neka se ne iznenade sto cu da ih nokautiram!

Drugo pričala je i neke stvari oko Cvijana. I rekla je da ima neke nepobitne dokaze protiv Vučića. Mislim da se umešala u mnoge opasne stvari i izazvala reakciju. Ali pustili su je.

Ne pricaj izmisljotine! Sve i da jeste to rekla, nemaju pravo da je hapse samo zato sto je to rekla! Ako ima dokaze i treba da ih iznese. A cim su je uhapsili, i pretresli stan, znaci da ima nesto iza toga!

Osim toga uhapsili su i Mariju S, a zena nikakve veze sa politikom nema, zena postavlja videe o zdravlju i alternativnom lecenju, naravno i ona je borac za slobodu izbora (antivakcinas kako ih nazivate) , pa kakve veze ona ima sa politikom!

Uhapsili su i Tamaru Bradic, psihoterapeuta, znaci doktoricu! Kakve veze ona sa politikom ima? Hapse one koji su glavni u ovoj prici! I imaju uticaja s obzirom na zvanje, koji imaju struku i autoritet da nesto kazu!

Mire, pogledaj neke nedoslednosti Jovane Stojković. Sam nosi vizir i masku a gori da ne treba da ljudi je nose.

Znam da ovo možad shvataš kao početak progona ali pogledaj molim te i ovo.
Naravno da mora da stavi tamo gde je to obavezno! Pa i ja stavim masku kad moram, ali inace je ne nosim kad ne moram. Inace bi morao na svakom cosku da se sukobljavam sa nerazumnim ljudima i da objasnjavam zasto ne nosim! Niko nije nedosledan onome sto prica!

A ta odvratna izvrtanja Vucicevih medija molim te, digne mi se kosa na glavi kad to vidim kako pljuju ljude!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja Mire nisam za represivne mere. Ali opet kažem, rekao sam ti da se to može očekivati. To je ono što sam pominjao "ustaće narod na narod" ako se sećaš. Ništa moja mudrost..samo ono što je predviđeno. Sada se mogu očekivati mitinzi podrške i sukobi na ulicama...nismo daleko od toga.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

Srbija nikada neće biti Izrael.... čak se i jevreji bune protiv vladinih mera. Uostalom, Bog je čoveku dao i razum i slobodu...

Ne dao Bog da ikada bude ostvaren "vlažni" san cionističkih kvazi "hrišćana" anglosaksonskog soja o saobražavanju ljudskog društva njihovim psihopatološkim idejama.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja Mire nisam za represivne mere. Ali opet kažem, rekao sam ti da se to može očekivati
Kako nisi kad sve ono sto pricas pruza podrsku njihovoj agendi? Ti cak govoris da imaju opravdanja za sve sto rade i cak biblijom potkrepljujes sto su u Izraelu davno postojale mere karantina! Nije tako, jer njihov karantin je imao i duhovno znacenje a ne samo zdravstveno higijenske!

Pored toga mi ne zivimo u teokrariji!

A situacija nije ni priblizno ista, ovo je lazan virus, odnosno virus postoji ali to je samo jaca gripa i nista strasno. Nema potrebe da se uvode nekakve mere. Vec sam objasnio da svaki covek moze cuvati sebe i da su mere totalno bespotrebne!

Ali to odgovara njihovoj agendi i zato to rade, odnosno zloupotrebljvaju. Oni su i pustili ovaj virus..

To je ono što sam pominjao "ustaće narod na narod" ako se sećaš.
Pogresno tumacis, jer ne kaze "narod na narod" vec "carstvo na carstvo" - sto se odnosi na ratove medju drzavama a ne na gradjanske nemire!

Srbija nikada neće biti Izrael.... čak se i jevreji bune protiv vladinih mera. Uostalom, Bog je čoveku dao i razum i slobodu...
A nama jevrej Kon vodi odbranu protiv kovida. Nije ni cudo sto pominju i izrael i hvale se njime. Jer hoce Jevrej da sprovede ono sto je u njegovoj drzavi.

U izraelu su pogasili sve sa drustvenih mreza i pohapsili takodje.. Ne znam da li vam je poznato, da su i nasi politicari trazili da se zabrane portali i youtube kanali koji promovisu "teorije zavera" i antivakcinaske stavove. Samo su smesni sta traze, jer ne mozes ti to tako uraditi, moras pisati Youtube-u, Twiteru i ostalim mrezama da one to sankcionisu sa svoje strane.. Posto ne mogu drugacije, sada moraju da hapse!

Ne dao Bog da ikada bude ostvaren "vlažni" san cionističkih kvazi "hrišćana" anglosaksonskog soja o saobražavanju ljudskog društva njihovim psihopatološkim idejama.
Na zalost, pre ili kasnije ce se to desiti. Proreceno je, ali to ne znaci da ne treba da im se suprotstavimo.. Ko god se suprotstavlja po meni je na Bozjoj strani, svesno ili nesvesno!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag