- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Jovane, ne mozes ti govoriti da je "korona rasirena po citavom svetu" kada imas testove koji su "netacni". Ta prica o rasirenosti korone je lazna. I sam izumitelj PCR testa je u emisiji izjavio da se njegova metoda "ne moze koristiti u detekciji bolesti".
Ako si ikada u zivotu prelezao neku vrstu korone (obicne) ti ces na testu biti pozitivan. U stvari "test je uvek pozitivan" jer on je jako osetljiv, pa su onda postavili granicu preko koje znaci da si pozitivan a ispod koje je negativno, iako si ti svakako pozitivan, jer test detektuje virus, odnosno obris virusa koji je nekada postojao u organizmu!
Nije tačno. Imao sam upalu desnog krila pluća i oba testa su bili negativno..hvala Bogu.
Nije tačno dakle svaki psr test pokazuje pozitivno. Evo iz ličnog iskustva. Moj brat od tetke je imao pak upalu oba plućna krila i imao je test pozitivan. Ali moj otac je imao zapaljenje oba plućna krila i test je negativan. Dakle...
Ja takođe ne ustajem protiv hlorokina ili sličnih..ja ne...a to ko radi to je drugo. Ali neću da kažem da samo to može pomoći a da vakcina ne sme da se koristi. To su dakle krajnosti..moraš biti malo fleksibilniji upravo što ne baratamo potpunim činjenicama. Niti je vakcina toliko opasna niti ovi lekovi zaista mogu pomoći uvek. Primer koji si naveo sa 1000 na 10 treba proveriti...gsde su ti lečeni..kada...itd...a kažeš da su svi bili teški bolesnici..pa čekaj ako su svi bili teški pa gde su laki? Ne možeš tako tek prihvatiti svaku vest. Ali dobro..kažem artemisin je odobrio predsednik Madagaskara ali takođe i Tanzanije, Toga, Čada, Nigerije i Gvineje Bisao. Njima tamo dakle niko ne zabranjuje korišćenje artemizina ali su u opticaju i vakcine. Tako da nije samo hidrohlorokin...koji se naširoko promoviše od antivaksera samo zato što ga je podržao Tramp. Naravno, nemam ništa ni protiv tog leka ali sam i odmeren...
A VI LJUDIMA NE DAJETE IZBOR!
VI IH PRISILJAVATE NA VAKCINE! I TACKA!
Nije tačno...za sad se insistira na vakcini ali se ne nameće..ja ne poznajem nikoga kome je nametnuto. Ali moraš shvatiti i strah od virusa i neko ko je na drugoj strani od tebe ali isto ekstreman u vakcinaškom smislu taj će biti dodatno motivisan da vakcinu nametne kao jedino sredstvo baš zbog rizika od kršenja mera koje promovišu antivakseri. Tako izazivate onu ekstremnu struju među vakserima.
Ne interesuje me 1918., vec sloboda izbora!
Treba da te interesuje..jer se stvari ponavljuju..hoćemo opet ponoviti istu grešku..čuj:
"Poruke zdravstvenih zvaničnika unosile su zabunu, a kao i danas, bujale su lažne vesti i teorije zavere, te sve to zajedno nije pomoglo da se popravi opšte neznanje o zdravlju." https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-52614448