Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jovane, ne mozes ti govoriti da je "korona rasirena po citavom svetu" kada imas testove koji su "netacni". Ta prica o rasirenosti korone je lazna. I sam izumitelj PCR testa je u emisiji izjavio da se njegova metoda "ne moze koristiti u detekciji bolesti".

Ako si ikada u zivotu prelezao neku vrstu korone (obicne) ti ces na testu biti pozitivan. U stvari "test je uvek pozitivan" jer on je jako osetljiv, pa su onda postavili granicu preko koje znaci da si pozitivan a ispod koje je negativno, iako si ti svakako pozitivan, jer test detektuje virus, odnosno obris virusa koji je nekada postojao u organizmu!

Nije tačno. Imao sam upalu desnog krila pluća i oba testa su bili negativno..hvala Bogu.

Nije tačno dakle svaki psr test pokazuje pozitivno. Evo iz ličnog iskustva. Moj brat od tetke je imao pak upalu oba plućna krila i imao je test pozitivan. Ali moj otac je imao zapaljenje oba plućna krila i test je negativan. Dakle...

Ja takođe ne ustajem protiv hlorokina ili sličnih..ja ne...a to ko radi to je drugo. Ali neću da kažem da samo to može pomoći a da vakcina ne sme da se koristi. To su dakle krajnosti..moraš biti malo fleksibilniji upravo što ne baratamo potpunim činjenicama. Niti je vakcina toliko opasna niti ovi lekovi zaista mogu pomoći uvek. Primer koji si naveo sa 1000 na 10 treba proveriti...gsde su ti lečeni..kada...itd...a kažeš da su svi bili teški bolesnici..pa čekaj ako su svi bili teški pa gde su laki? Ne možeš tako tek prihvatiti svaku vest. Ali dobro..kažem artemisin je odobrio predsednik Madagaskara ali takođe i Tanzanije, Toga, Čada, Nigerije i Gvineje Bisao. Njima tamo dakle niko ne zabranjuje korišćenje artemizina ali su u opticaju i vakcine. Tako da nije samo hidrohlorokin...koji se naširoko promoviše od antivaksera samo zato što ga je podržao Tramp. Naravno, nemam ništa ni protiv tog leka ali sam i odmeren...

A VI LJUDIMA NE DAJETE IZBOR!
VI IH PRISILJAVATE NA VAKCINE! I TACKA!

Nije tačno...za sad se insistira na vakcini ali se ne nameće..ja ne poznajem nikoga kome je nametnuto. Ali moraš shvatiti i strah od virusa i neko ko je na drugoj strani od tebe ali isto ekstreman u vakcinaškom smislu taj će biti dodatno motivisan da vakcinu nametne kao jedino sredstvo baš zbog rizika od kršenja mera koje promovišu antivakseri. Tako izazivate onu ekstremnu struju među vakserima.

Ne interesuje me 1918., vec sloboda izbora!

Treba da te interesuje..jer se stvari ponavljuju..hoćemo opet ponoviti istu grešku..čuj:

"Poruke zdravstvenih zvaničnika unosile su zabunu, a kao i danas, bujale su lažne vesti i teorije zavere, te sve to zajedno nije pomoglo da se popravi opšte neznanje o zdravlju." https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-52614448

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Dakle, po tebi bi najbolje bilo pobiti sve ove ljude koji traže svoja temeljna prava!?!?!? Ove tvoje opservacije i teze nisu od Krista, nego od antikrista.

P.S. Ustaju lažni učitelji i proroci.

Uvek je bilo lažnih proroka. (Muhamed, Ellen Gould Harmon White...) Sotona, "bog" njihov drugačije ne može nego da preko svojih "umnika" širi svoje laži.
Sada si se razotkrio do kraja. ;) Ti si kabalist. Sad mi je svaka tvoja rečenica jasna. :)

Kabalist? Ah, tako očekivano od zaraženog američkim sojem Sola Scriptura.... kome je izvor gnosticizam....

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ja kažem da je to kroz ogledalo proroštva već najavljeno..i razloge zbog čega je tako..naveo sam sled dogaja koji idu u prilog tom "ustanku" a to je pandemija iz koje slede mere koje urušavaju ekonomiju a to izaziva glad. Narod je nezadovoljan i ide u pobunu. To je sled događaja kiji jeste u skladu sa onim što Isus govori.

Ti si "teži" slučaj od Laodikeje.

Ako je proroštvo ono ne sme da omane...znači ti podržavaš Dejvida Koplenda, Paulu Vajt i Sidnija Ruta....a znam i zašto :)

A tko su ti ovi?

Da, kao što sve izvrćeš. Pad Kabale je propagandistička emisija koja je lažna predstava o dešavanjima. Zato je to lažna vest..lažna agenda...

OK,OK, imaš ti pravo biti kabalist. Samo, imam i ja pravo to primjetiti.

Tramp predstavnik harizmatika i trvrdih katolika je izgubio. Samo što su lažni proroci to videli drugačije.

A ovo - "karizmatici i tvrdi katolici" - sigurno ih doživljavaš kao stoku. Mržnja prema katolicima ti "iz očiju viri".

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
https://youtu.be/EqD2mIxRixo

Evo lažnih proroka koji se mole za Trampovu pobedu. Izvolite pogledajte.

Takođe Paula Vajt viče "VIKTORY, VIKTORY, VIKTORY..Bog je je javio..Sidni Rut harizmatik takođe...Dejvid Koplend se smeje glasno i viče HAHAHAHAHAHAAH..Bjaden će da pobedi ako Miki Maus pude izabran za predsednika..itd...

Upravo ovi lažni proroci se mogu ubrojati u ono o čemu Hristos prča.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
A ovo - "karizmatici i tvrdi katolici" - sigurno ih doživljavaš kao stoku. Mržnja prema katolicima ti "iz očiju viri".

Mrze oni svakoga ko nije klanjatelj shabata i lažnog boga Samaela i njegovih "proroka" (Muhamed, Ellen Gould Harmon White i njima slični)

No, ko tamu Sameolovu bira, tama ga lažljivčeva i senke njegove proždere.....

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
https://youtu.be/EqD2mIxRixo

Evo lažnih proroka koji se mole za Trampovu pobedu. Izvolite pogledajte.

Takođe Paula Vajt viče "VIKTORY, VIKTORY, VIKTORY..Bog je je javio..Sidni Rut harizmatik takođe...Dejvid Koplend se smeje glasno i viče HAHAHAHAHAHAAH..Bjaden će da pobedi ako Miki Maus pude izabran za predsednika..itd...

Upravo ovi lažni proroci se mogu ubrojati u ono o čemu Hristos prča.

Ti i oni ste isti. To su ti "braća po proroštvu".

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Stvarnoslap i DarthShone su prevazisli sve lazne proroke u istoriji.
Oops... cuj mene "proroke"

BOGOVE!

Oni su se toliko uzvisili u svom laznom proricanju i teorijama, da bi im pozavideli i Nostradamus, i baba Vanga, i vidoviti Nono, i Ljubisa Trgovcevic.

I sam Isus bi im pozavideo, jer na jednom mestu u jevandjelju pise "I DIVLJASE SE NJIHOVOJ NEVERI"

Bravo braco.. to je za svaku pohvalu..

Samo ste zsboravili da ce te na kraju primiti pecat sramote, naravno ako ne odbacite princip laganja.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Vidi koga podržavaju..dar govorenja nerazumnim jezicima su u Katoličanstvu prihvatljivi kao i u otpalom protestantizmu. Gledaj kako se mole i mrmljaju za Trampa...gledaj lažne proroke.

Na istoj strani su i tvrdi katolici. I oni su za Trampa.

Ništa logičnije od toga da jedan kabalist kao ti, mrzi katolike iz dna duše. I vi kabalisti mrzite sve što ima veze s Kristom, Spasiteljem našim i Bogom.

P: S. Jovane, je li Krist tvoj Spasitelj i Bog??? Ako na ovo odšutiš, priznaješ i sam da si kabalist. Ako deklariraš - "Krist je moj Spasitelji i Bog", nikada te više neće nazvati kabalistom. Da vidimo. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag