Što se korone tiče, Mire, da je samo u našoj zemlji pa da možeš tako govoriti..ja znam našu neorganizovanost, odugovlačenje i znam za takve stari u vezi hitne pomoći o čemu pričaš. Mogu se složiti sa tobom u vezi hitne pomoći..ali Mire...ne mešajmo babe i žabe.
Jovane, ne mozes ti govoriti da je "korona rasirena po citavom svetu" kada imas testove koji su "netacni". Ta prica o rasirenosti korone je lazna. I sam izumitelj PCR testa je u emisiji izjavio da se njegova metoda "ne moze koristiti u detekciji bolesti".
Ako si ikada u zivotu prelezao neku vrstu korone (obicne) ti ces na testu biti pozitivan. U stvari "test je uvek pozitivan" jer on je jako osetljiv, pa su onda postavili granicu preko koje znaci da si pozitivan a ispod koje je negativno, iako si ti svakako pozitivan, jer test detektuje virus, odnosno obris virusa koji je nekada postojao u organizmu!
Tu granicu su pomerali, cas povecavali cas spustali, pa su je sad toliko spustili da je gotovo svaki drugi pozitivan, a nije!
To je lazan test!
Druga stvar, ovo u vezi hitne i ostalog sto sam rekao pokazuje da im ne mozes verovati, njih je lako potkupiti. A ti im veruj, i ti ih hvali!
Ovo je svetska pošast i nikada, nikada nije bilo ovako mobilisanje u istoriji. Ovo nije beznačajni grip. Ne postoji u istoriji
Ne moze biti svetska posast kada je test nevalidan! Ti nemas prave podatke, ti podaci o rasprostranjenosti su lazni i naduvani. Cista izmisljotina!
Vec sam rekao da je izumitelj PCR testa izjavio da se on "ne moze koristiti za detekciju bolesti"!
Ti svoju pricu temeljis na lazima, a ne na cinjenicama. Ja baratam cinjenicama a ti medijskim lazima! I to povezujes sa biblijom i "posastima"!
..nikada ni od jednog gripa ili virusa nisu imali takve simptome.
Stvarno, nikada u istoriji nije bilo toliko raznih simptoma za jednu bolest.. Te zaboli te kicma - eto korone, imas vrtoglavicu korona je, kratak dah i to je korona, bole te testisi to je korona, bole te bubrezi to je korona, boli te stomak to je korona, eto imas proliv i to je korona... Zaboli te mali prst, izgleda je i to korona..
Ovo je ludost, sta ljudi veruju!
Korona ne moze da ima takve simptome, to je respiratorna bolest, pobogu!
Ja imam ljude koji su bolovali od ovoga i znam kakve muke su preživeli..nikada ni od jednog gripa ili virusa nisu imali takve simptome.
Ljudi preuvelicavaju stvari! Ja ih poznajem licno takodje. Pneumonije su oduvek postojale, i od svake pneumonije su isti simptomi kao i ovde.. Nista strasnije nije ovo. To su price samo..
Isto toliko ljudi je i pre korone dobijalo pneumonije, sa istim simptomima.
Znaci nije se ni broj ljudi sa pneumonijama povecao..
Sve je laz!
Već sam rekao hidrohlorokin ima nuspojave i pitanje je da li je zaista toliko ljudi izlečio. Kao drugo, od tih koliko si naveo, broja ljudi možda su imali većina blaži simptom koji se prevaziđe naravno i običnom terapijom, a ne zbog hidrohlorkina.
Radi se o teskim slucajevima na intezivnoj, ljudi na intenzivnoj leceni hlorikinom njih 1000, umrlo je samo 10. Ti ne slusas sta ti se prica!
Hlorikin nema nuspojave, a taj uticaj na jetru imaju bukvano svi lekovi, pa onda bi trebalo zabraniti sve lekove.. Osim toga jetra se obnavlja i veci su problemi od vakcine nego od ovog leka, koji se koristio redovno dok ga nisu povukli namerno!
A zasto su ga povukli ako se koristio redovno u terapiji! I zasto bi povukli zamenu za njega ivermektin ?
A kada to iznosimo onda smo mi 'teoreticari zavere'?
Ne postoji razlog da se ovi lekovi povuku, osim ako se zeli namerno onemoguciti lecenje ljudima!
Naravno, postoje i drugi alternativni lekovi..ja znam za jedan drugi..artemisin. On je možda i bolji od
Nisam cuo da postoji bolji lek, ali ako postoji i taj ce da povuku!
No, kada su vakcine u pitanju one imaju preventivno svojstvo...da spreče unapred. Zato su i pravljene.
Pa ivermektin sprecava unapred bolest, i on se uzima preventivno! U africi se koristi protiv parazita, pa ne mozes sada vise da ga nabavis. I on sprecava razvoj bolesti - Covida!
Sta ce ti onda vakcina?
Ali, ne smes ti tabletu uzeti, MORAS NJIHOVU VAKCINU!
Da li ti znas da ne mozes vise ni kapi za nos da kupis? Eno apotekarka izbacila zenu napolje, jer kaze ne mogu vam prodati kapi, vi ste bolesni i morate da se testirate na koronu! Pa ovo je uzas!
Nije ovo nikakava zavera već je zavera ono što poriče uopšte postojanje virusa ili traži da se ne preduzimaju nikakave mere
Jovane, mere nisu neophodne za nesto od cega umire 0,09% ljudi, to nije pandemija! Ali ako cemo o merama, to nije duznost drzave da sprovodi, nego svaki pojedinac treba da cuva samog sebe od zaraznih bolesti!
Kako ti smes ljudima ugrozavati slobodu i terati ih da rade nesto sto ne zele? Ne mozes to ciniti! Zdravlje je odgovornost svakog pojedinca, a ne odgovornost drzave!
Ne moze drzava da ti naredi ni kupanje ni pranje ruku.. To su stvari koje se ticu pojedinca..
Drzava treba da brine o sigurnosti, prirodnim nepogodama, o nekim otrovima, ratnoj opasnosti itd.. Ali lecenje je izbor svakog pojedinca, osim u slucaju zaraznih bolesti kada drzava moze i ima pravo organizovati imunizaciju, ali ne i nikako ne - PRISILNU IMUNIZACIJU!
U suprotnom, ti ljudima ugrozavas njihova ustavom zagarantovana prava, pravo na slobodu lecenja ili ne lecenja!
Svako ima pravo da ODBIJE LECENJE! I ne sme niko da vrsi silu, da te bode iglama! To je protiv ustavno i strogo je zabranjeno!
Medjutim oni rade suprotno, a za sve te njihove odluke - maske, zatvaranje objekata, ogranicavanje kretanja i kupovine, ogranicavanje rada i zivota, ne postoji zakonski osnov. Ljudi cak nisu ni svesni da ne moraju te mere da postuju!
. I budi realan, niko od nas ne nagovra nikoga na vakcinu, niti je iko od nas rekao da su one idealne..
Ovo nije tacno - LJUDI SE PRISILJAVAJU NA VAKCINACIJU!
Naravno da se to ne radi direktno, ali radi se indirektno!
Ne moras primiti vakcinu, ali neces dobiti od drzave 60 evra.
Ne moras primiti vakcinu, ali neces moci da putujes!
Ne moras primiti vakcinu, ali onda neces moci da radis u prodaji za kasom! I slicno!
Izvini Jovane, ali vakcinaski lobi sprovodi represivne i diskriminatorske mere, a antivakcinaski samo trazi slobodu izbora!
To nije isto, i ti ne mozes biti protiv antivksera ako si na strani pravde!
Tako da šta rade oni koji ustaju protiv bilo čega što može pomoći ljudima? Oni ih prepuštaju virusu.
Pa sta vi radite kada ustajete protiv ova dva leka (koja su godinama u upotrebi) i sad ih zabranjujete za lecenje Covida, a namecete te vase vakcine, to djubre u kojojima ima svasta?
Dakle, vi ste zlocinci, a ne mi koji ljudima pruzamo izbor u lecenju! Mi nismo protiv vakcina a nismo ni protiv tableta!
SUPROTNO, VI LJUDIMA NE DAJETE IZBOR U TABLETAMA! VI IH PRISILJAVATE NA TE VAKCINE! I TACKA!
Evo naveo sam ti da je i 1918 godine bilo teorija zavera protiv vakcina...tadašnjih..isto je i sada.
Ne interesuje me sta je bilo 1918., vec sloboda izbora! Ako neko nece da primi vakcinu, ne moze niko da ga prisiljava, jer to je protivzakonito! A vi to radite!
Nepovredivost zivota i pravo lecenja garantuje ustav! I ako neko hoce tabletu, zasto ste je uskratili narodu i uklonili iz prodaje, zasto ako ona leci koronu a godinama se koristila bez problema? Znaci radi se o PRISILJAVANJU NA VAKCINU! TACKA!