Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
"Jer će ustati narod na narod", Matej 24,7.

Ovaj deo stiha, videćemo uskoro, itekakako može biti povezan sa ovim događajima. Narodni ustanak protiv mera koje će biti preduzimane izazvane ovim pošastima su već vidljive. Restriktivne mere u cilju suzbijanja pošasti ali i gladi koja nastaje zbog urušavanja ekonomije doprinosi nezadovljstvu naroda koji će masovno izlaziti na ulice i predvoditi bune protiv vlasti ili grupa naroda koji pak imaju drugačije shvatanje ovih stvari.

Znaci vremena su tu, trebamo ih prepoznati.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Vidi Mire, čak i da je veštački(ja sam gotovo siguran da je prirodni) meni jeste ispunjnje proroštva jer je ovo prvi zabeleženi globalni virus koji je napravio pandemiju. Isus kaže "pomori"
Kako moze biti "pomor" nesto od cega umire 0,09% ljudi? Sta je sa vama ljudi?

Koliko ljudi umre u srbiji, ajde uzmi pa oduzmi od dnevnog broja obolelih broj umrlih i dobices koliko posto ljudi umire dnevno. To nije ni 1% ljudi, pa to je smesno nazivati "panedmijom" a jos vise "pomorom"! Vise ih umre od pusenja!

Nikakakvo ovo ispunjenje prorocanstva o pomoru nije, vec najgnusnija prevara, da bi se kroz nju progutao novi svetski poredak!

Umesto da propovedaju evanđelje i da pokažu ispunjnje prorioštva šta radimo?

Ne radite vi nista, vi govorite da je virus "prirodan" i na taj nacin podrzavate novi svetski poredak, ono sto oni hoce da implementiraju. Jeste prorocanstvo ali ne u tom smislu da je ovo pravi virus protiv koga pomaze vakcina, ne pomaze nikakva vakcina, od vakcine se umire! A virus sam po sebi je jadan i nikakav, najobicnija prevara.. Eno nas poznati glumac Vlasta je umro nakon sto je primio drugu dozu vakcine, a mediji o tome cute. Ovo se moze proveriti, medijski mrak vlada. Cak je Zlatibor Loncar ministar zdravlja rekao da se treba obracunati sa antivakserima i onima koji sire teorije zavere na drustvenim mrezama i da vlada mora da izglasa zakon po kojem bi se takvi krivicno gonili!

Gde je nestala sloboda govora?
Jel ti vidis sta oni rade? I ti to podrzavas?

Zato mislim ono što sam već rekao da ova TZ o negirajnu virusa i njegovog značaja jeste upravo negiranje ostvarenja proroštva.

Virus je jadan i nikakav, od njega umire 0,09% ljudi, vise umire od pusenja! I zato se ovo pandemijom ne moze ni nazvati! Bolnice nisu pred kolapsom to je laz, sve je jedna velika prevara da bi se progurao novi svetski poredak i da bi se ljudi porobili! Zato sankcionisu medije, zato namecu vakcine, zato izazivaju gnev protiv ljudi koji ne zele da se vakcinisu, odnosno protiv onih koji se ne slazu sa njihovom agendom..

Na kraju, kada se bude stvarno pojavio virus od kog ce da se umire, a pojavice se, za sve to ce kriviti nevakcinisane, i pokrenuce progon. Vec diskriminisu nevakcinisane, i gledaju kako da ih sankcionisu zakonom. A ti ih podrzavaj..

Nisi u pravu, nema ovo veze sa prorocanstvima, ne u tom smislu, ovo je vezano za zig zveri koji oni zele da nametnu..

Mire, na žalost ni jedan lek kao ni vakcina nije 100% garancija. Zato postoji više mogućnosti..i ljude ne treba plašiti lekovima

Zasto su povukli sve lekove koji lece koronu i ostavili su samo vakcine? Zasto ako ti zele dobro???

Ne, oni ne zele dobro ljudima, nego hoce da im se pokoris! A vakcina da li leci ili ne, to je potpuno nevazno za virus od koga umire 0,09%, ljudi, i takva vakcina nije ni potrebna!

Jednostavno Mire moj, radimo pogrešno kada ljude plašimo.

Ne plase antivakseri ljude, nego ih plasi vlast da ce ako ne prime vakcinu umreti, a uplasenima je najlakse manipulisati! Oni dakle namerno plase ljude, da bi sproveli svoju agendu i iskoristili strah da nametnu novi svetski poredak i ogranicavanje slobode kretanja.. Kasnije ide zig..

Antivakseri (to je pogresan naziv jer se ovde ne radi o tome) ljude upozoravaju na ono sta je u pozadini, a ne da ljudi ne trebaju da prime vakcinu. Ja nijednog antivaksera nisam cuo da brani vakcinaciju, nego svi traze slobodan izbor. Svako treba da odluci nakon sto cuje informacije sa jedne i sa druge strane. Poenta je da se te informacije kriju i d aih neces cuti od vakcinaskog lobija koji namece vakcine, a oni sankcionisu sve one koji su protiv i na taj nacin TERAJU LJUDE DA PRIME VAKCINU!

Ti upravo takve ljude podrzavas!

Ako bi lek mogao imati isti i bolji efekat od vakcine svakako bih preporučio lek.

Izvini molim te, od 1000 pacijenata lecenih hlorikinom, sa teskom klinickom slikom na intezivnoj preko 65 godina, je umrlo samo 10. Za cega ce ti vakcina???

Nemoj da pricate gluposti, jedan doktor u francuskoj, zabroavio sam mu ime i ne znam koja je oblast, i dan danas leci ljude hlorikinom, 98% je izlecenje tim lekom, a on jedini je uspeo da utekne da mu ne oduzmu licencu, valjda zato sto je toliko popularan pa mu ne mogu nista!

Sve je prevara, to nametanje vakcina i insistiranje na njima je u korist njihove agende koju sprovode. Ni zbog cega drugog!

Nije Mire, tako...nije. Grešiš dušu. Lekari ne skidaju skafandere i nemaju svoj život zbog nas..
Jesi ti uopste usao tamo pa znas?
Ljudi ne smeju uci na intenzivnu, kamere ne smeju uci! To nije istina, sve je laz!

Gde izginuse? Budalastine!

U kovid ambulanti niko zivi ne nosi ni masku, jedino ovaj sto testira pacijente, a doktorica prolazi i smeje se govoreci "hahaha, koleginice, zamislite, dobila sam koronu" i smeje se, a ova joj odgovara "pa dobro pisacemo bolovanje, onda od sutra odmarate, i da pijete dosta vode" a ova se smeje i odgovara "hahaha da da :)".

Oni se smeju tome, jer znaju da je sve laz, a vi se plasite.. Shvatite vise da je to obicna gripa, prehlada i nista vise! Ja sam u kontaktu sa doktorima, prijatelj mi radi tamo, bratova zena radi tamo, komsijina zena je na prvoj liniji odbrane od kovida, dosta ih poznajem.. Ali nece reci javno, to ne smeju..

Oni su bili bukvalno besni, tj. neki od njih, zbog onog tapsanja sa prozora su bili besni, ljudi ko budale tapsu.. Zbog cega tapsu? Nego je to bio test, da se vidi koliko su ljudi naseli na tu pricu!

imamo još veću obavezu da budemo podrška ljudima koji zaista su se odrekli svoga života nas radi
Briga doktore za tebe! Oni imaju protokol po kojem moraju da rade i ako to ne sprovode, dobiju otkaz! To je protokol SZO. Bas ih briga hoces li ti umreti! Moj prijatelj mi prica, da je on lecio ljude nezvanicnom metodom, pa su ga pozvali na stranu i rekli mu "sta ti mislis, da si ti bolji od nas, ne mozes da radis kako ti hoces nego kako svi mi radimo, inace neces raditi ovde". Toliko o njihovom "odricanju"! Shvati da je sve laz! Ja ti govorim iz prve ruke!

Mire, Mire..ovo je toliko netačno da ne znam šta da ti kažem. Nemoj dušu grešitim zamolio bih te.

Nisi ti svestan sta pricas! Doktore ti ne intersujes uopste! Njima svaki dan umiru pacijenti, oni su oguglali na to.. Oni su cak prethodnih godina saradjivali sa pogrebnim preduzecima, dobijali pare 300 evra za svakog umrlog. Pa onda puste coveka da umre, jer nece da izadju na vreme namerno! Direktor beogradske hitne pomoci je o tome pricao da uzimaju pare i ostao bez posla.. Cast izuzecima, ali takvih je malo, i oni su svi zavrsili na ulici!

Ja ti govorim istinu, a ti kako hoces.. I verovatno nikad nisi ni isao kod lekara, cim tako pricas i ne znas sta oni rade.. Pitaj malo ljude i raspitaj se koji su to zlotvori!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Restriktivne mere u cilju suzbijanja pošasti ali i gladi koja nastaje zbog urušavanja ekonomije doprinosi nezadovljstvu naroda koji će masovno izlaziti na ulice i predvoditi bune protiv vlasti ...

Dakle, po tebi bi najbolje bilo pobiti sve ove ljude koji traže svoja temeljna prava!?!?!? Ove tvoje opservacije i teze nisu od Krista, nego od antikrista.

P.S. Ustaju lažni učitelji i proroci.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Nisi u pravu, nema ovo veze sa prorocanstvima, ne u tom smislu, ovo je vezano za zig zveri koji oni zele da nametnu..

Za račun svog "boga" (čiji karakter poznaju).....

Naivan je svako ko misli da će se ovo na dobrom završiti. Neće.

Problem je što će poslednju reč imati Bog, a veruj mi, On ima svojih načina da se razračuna sa psihopatama željnim moći.

Posebno u ovom slučaju kada se jasno vidi da iza svega stoji ljudska želja za ostvarivanjem proročanstva, doslovnim uslovljavanjem Boga.

Da, uslovljavanjem, jer ovi, od američkog soja bolesni umovi ovo sve rade da bi prizvali Dies Irae.

Kako se svaki takav pokušaj uslovljavanja Boga završio?

Haosom, doslovnim Babelom - Vavilonom...

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Što se korone tiče, Mire, da je samo u našoj zemlji pa da možeš tako govoriti..ja znam našu neorganizovanost, odugovlačenje i znam za takve stari u vezi hitne pomoći o čemu pričaš. Mogu se složiti sa tobom u vezi hitne pomoći..ali Mire...ne mešajmo babe i žabe.

Ovo je svetska pošast i nikada, nikada nije bilo ovako mobilisanje u istoriji. Ovo nije beznačajni grip. Ne postoji u istoriji, samo donekle može se porediti španski grip(koji je takođe u svoje vreme bio znak), ovakva kolektivna borba sa nekom pošasti a vidimo kako to zlo deluje. Ja imam ljude koji su bolovali od ovoga i znam kakve muke su preživeli..nikada ni od jednog gripa ili virusa nisu imali takve simptome.

Nije ovo nikakava zavera već je zavera ono što poriče uopšte postojanje virusa ili traži da se ne preduzimaju nikakave mere. Već sam rekao hidrohlorokin ima nuspojave i pitanje je da li je zaista toliko ljudi izlečio. Kao drugo, od tih koliko si naveo, broja ljudi možda su imali većina blaži simptom koji se prevaziđe naravno i običnom terapijom, a ne zbog hidrohlorkina. Naravno, postoje i drugi alternativni lekovi..ja znam za jedan drugi..artemisin. On je možda i bolji od hidrohlorokina.

No, kada su vakcine u pitanju one imaju preventivno svojstvo...da spreče unapred. Zato su i pravljene. I budi realan, niko od nas ne nagovra nikoga na vakcinu, niti je iko od nas rekao da su one idealne..Mire, samo smo realni..one jesu jedno sredstvo za predupređenje pojave virusa u telu ili njegovog jačeg dejstva. Tako da šta rade oni koji ustaju protiv bilo čega što može pomoći ljudima? Oni ih prepuštaju virusu.

Evo naveo sam ti da je i 1918 godine bilo teorija zavera protiv vakcina...tadašnjih..isto je i sada.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Dakle, po tebi bi najbolje bilo pobiti sve ove ljude koji traže svoja temeljna prava!?!?!? Ove tvoje opservacije i teze nisu od Krista, nego od antikrista.

Jesam li ja to igde pomenuo da to treba? Zaista..šta pišeš? Ja samo govorim o onome što se dešava...šta je uzrok ovih stvari koje se dešavaju kroz ogledalo proroštva. Zaista ustaje narod na narod.

P.S. Ustaju lažni učitelji i proroci.

Ima ih...među Teoretičarima Zavere. Znate koliko je lažnih proroka, koji podržavaju Trampa najavilo njegovu sigurnu pobedu? Znate li koliko...ako treba navešću vam. A gospodin Tramp je neko ko je bio izuzetno poštovan kod ovih TZ. I oni su mu proricali pobedu da bi "isušio močvaru", da bi uništio "duboku državu", podržan projektom "Pad Kabale"..ali se pokazalo da je sve laž kod onih koji su podržavali Trampa i njegove pristalice ubeđene TZ.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jesam li ja to igde pomenuo da to treba? Zaista..šta pišeš? Ja samo govorim o onome što se dešava...šta uzrok ovih stvari koje se dešavaju kroz ogeldalo proroštva. Zaista ustaje narod na narod.

Ne pišeš ti o onome što se dešava, nego ono što se dešava ti potpuno obrćeš. Po tebi su problem ljudi koji na ulici traže svoja temeljna prava, a ti to potpuno obrćeš i kažeš kako su ti ljudi "pobunjenici protiv vlasti i Boga". A nevine ljude optuživati da su pobunjenici i protiv Boga i protiv vlasti zaista je sotonska rabota.

Ima ih...među Teoretičarima Zavere. Znate koliko je lažnih proroka, koji podržavaju Trampa najavilo njegovu sigurnu pobedu? Znate li koliko...ako treba navešću vam. A gospodin Tramp je neko ko je bio izuzetno poštovan kod ovih TZ.

Da mu nisu oteli glasove i pribrojali ih Bidenu naravno da bi pobijedio.

I oni su mu proricali pobedu da bi "isušio močvaru", da bi uništio "duboku državu", podržan projektom "Pad Kabale"..ali se pokazalo da je sve laž kod onih koji su podržavali Trampa i njegove pristalice ubeđene TZ.

Sada si se razotkrio do kraja. ;) Ti si kabalist. Sad mi je svaka tvoja rečenica jasna. :)

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Što se korone tiče, Mire, da je samo u našoj zemlji pa da možeš tako govoriti..ja znam našu neorganizovanost, odugovlačenje i znam za takve stari u vezi hitne pomoći o čemu pričaš. Mogu se složiti sa tobom u vezi hitne pomoći..ali Mire...ne mešajmo babe i žabe.
Jovane, ne mozes ti govoriti da je "korona rasirena po citavom svetu" kada imas testove koji su "netacni". Ta prica o rasirenosti korone je lazna. I sam izumitelj PCR testa je u emisiji izjavio da se njegova metoda "ne moze koristiti u detekciji bolesti".

Ako si ikada u zivotu prelezao neku vrstu korone (obicne) ti ces na testu biti pozitivan. U stvari "test je uvek pozitivan" jer on je jako osetljiv, pa su onda postavili granicu preko koje znaci da si pozitivan a ispod koje je negativno, iako si ti svakako pozitivan, jer test detektuje virus, odnosno obris virusa koji je nekada postojao u organizmu!

Tu granicu su pomerali, cas povecavali cas spustali, pa su je sad toliko spustili da je gotovo svaki drugi pozitivan, a nije!

To je lazan test!

Druga stvar, ovo u vezi hitne i ostalog sto sam rekao pokazuje da im ne mozes verovati, njih je lako potkupiti. A ti im veruj, i ti ih hvali!

Ovo je svetska pošast i nikada, nikada nije bilo ovako mobilisanje u istoriji. Ovo nije beznačajni grip. Ne postoji u istoriji

Ne moze biti svetska posast kada je test nevalidan! Ti nemas prave podatke, ti podaci o rasprostranjenosti su lazni i naduvani. Cista izmisljotina!

Vec sam rekao da je izumitelj PCR testa izjavio da se on "ne moze koristiti za detekciju bolesti"!

Ti svoju pricu temeljis na lazima, a ne na cinjenicama. Ja baratam cinjenicama a ti medijskim lazima! I to povezujes sa biblijom i "posastima"!

..nikada ni od jednog gripa ili virusa nisu imali takve simptome.
Stvarno, nikada u istoriji nije bilo toliko raznih simptoma za jednu bolest.. Te zaboli te kicma - eto korone, imas vrtoglavicu korona je, kratak dah i to je korona, bole te testisi to je korona, bole te bubrezi to je korona, boli te stomak to je korona, eto imas proliv i to je korona... Zaboli te mali prst, izgleda je i to korona..

Ovo je ludost, sta ljudi veruju!

Korona ne moze da ima takve simptome, to je respiratorna bolest, pobogu!

Ja imam ljude koji su bolovali od ovoga i znam kakve muke su preživeli..nikada ni od jednog gripa ili virusa nisu imali takve simptome.

Ljudi preuvelicavaju stvari! Ja ih poznajem licno takodje. Pneumonije su oduvek postojale, i od svake pneumonije su isti simptomi kao i ovde.. Nista strasnije nije ovo. To su price samo..

Isto toliko ljudi je i pre korone dobijalo pneumonije, sa istim simptomima.

Znaci nije se ni broj ljudi sa pneumonijama povecao..

Sve je laz!

Već sam rekao hidrohlorokin ima nuspojave i pitanje je da li je zaista toliko ljudi izlečio. Kao drugo, od tih koliko si naveo, broja ljudi možda su imali većina blaži simptom koji se prevaziđe naravno i običnom terapijom, a ne zbog hidrohlorkina.
Radi se o teskim slucajevima na intezivnoj, ljudi na intenzivnoj leceni hlorikinom njih 1000, umrlo je samo 10. Ti ne slusas sta ti se prica!

Hlorikin nema nuspojave, a taj uticaj na jetru imaju bukvano svi lekovi, pa onda bi trebalo zabraniti sve lekove.. Osim toga jetra se obnavlja i veci su problemi od vakcine nego od ovog leka, koji se koristio redovno dok ga nisu povukli namerno!

A zasto su ga povukli ako se koristio redovno u terapiji! I zasto bi povukli zamenu za njega ivermektin ?

A kada to iznosimo onda smo mi 'teoreticari zavere'?

Ne postoji razlog da se ovi lekovi povuku, osim ako se zeli namerno onemoguciti lecenje ljudima!

Naravno, postoje i drugi alternativni lekovi..ja znam za jedan drugi..artemisin. On je možda i bolji od

Nisam cuo da postoji bolji lek, ali ako postoji i taj ce da povuku!

No, kada su vakcine u pitanju one imaju preventivno svojstvo...da spreče unapred. Zato su i pravljene.

Pa ivermektin sprecava unapred bolest, i on se uzima preventivno! U africi se koristi protiv parazita, pa ne mozes sada vise da ga nabavis. I on sprecava razvoj bolesti - Covida!

Sta ce ti onda vakcina?

Ali, ne smes ti tabletu uzeti, MORAS NJIHOVU VAKCINU!

Da li ti znas da ne mozes vise ni kapi za nos da kupis? Eno apotekarka izbacila zenu napolje, jer kaze ne mogu vam prodati kapi, vi ste bolesni i morate da se testirate na koronu! Pa ovo je uzas!

Nije ovo nikakava zavera već je zavera ono što poriče uopšte postojanje virusa ili traži da se ne preduzimaju nikakave mere

Jovane, mere nisu neophodne za nesto od cega umire 0,09% ljudi, to nije pandemija! Ali ako cemo o merama, to nije duznost drzave da sprovodi, nego svaki pojedinac treba da cuva samog sebe od zaraznih bolesti!

Kako ti smes ljudima ugrozavati slobodu i terati ih da rade nesto sto ne zele? Ne mozes to ciniti! Zdravlje je odgovornost svakog pojedinca, a ne odgovornost drzave!

Ne moze drzava da ti naredi ni kupanje ni pranje ruku.. To su stvari koje se ticu pojedinca..

Drzava treba da brine o sigurnosti, prirodnim nepogodama, o nekim otrovima, ratnoj opasnosti itd.. Ali lecenje je izbor svakog pojedinca, osim u slucaju zaraznih bolesti kada drzava moze i ima pravo organizovati imunizaciju, ali ne i nikako ne - PRISILNU IMUNIZACIJU!

U suprotnom, ti ljudima ugrozavas njihova ustavom zagarantovana prava, pravo na slobodu lecenja ili ne lecenja!

Svako ima pravo da ODBIJE LECENJE! I ne sme niko da vrsi silu, da te bode iglama! To je protiv ustavno i strogo je zabranjeno!

Medjutim oni rade suprotno, a za sve te njihove odluke - maske, zatvaranje objekata, ogranicavanje kretanja i kupovine, ogranicavanje rada i zivota, ne postoji zakonski osnov. Ljudi cak nisu ni svesni da ne moraju te mere da postuju!

. I budi realan, niko od nas ne nagovra nikoga na vakcinu, niti je iko od nas rekao da su one idealne..

Ovo nije tacno - LJUDI SE PRISILJAVAJU NA VAKCINACIJU!

Naravno da se to ne radi direktno, ali radi se indirektno!

Ne moras primiti vakcinu, ali neces dobiti od drzave 60 evra.

Ne moras primiti vakcinu, ali neces moci da putujes!

Ne moras primiti vakcinu, ali onda neces moci da radis u prodaji za kasom! I slicno!

Izvini Jovane, ali vakcinaski lobi sprovodi represivne i diskriminatorske mere, a antivakcinaski samo trazi slobodu izbora!

To nije isto, i ti ne mozes biti protiv antivksera ako si na strani pravde!

Tako da šta rade oni koji ustaju protiv bilo čega što može pomoći ljudima? Oni ih prepuštaju virusu.

Pa sta vi radite kada ustajete protiv ova dva leka (koja su godinama u upotrebi) i sad ih zabranjujete za lecenje Covida, a namecete te vase vakcine, to djubre u kojojima ima svasta?

Dakle, vi ste zlocinci, a ne mi koji ljudima pruzamo izbor u lecenju! Mi nismo protiv vakcina a nismo ni protiv tableta!

SUPROTNO, VI LJUDIMA NE DAJETE IZBOR U TABLETAMA! VI IH PRISILJAVATE NA TE VAKCINE! I TACKA!

Evo naveo sam ti da je i 1918 godine bilo teorija zavera protiv vakcina...tadašnjih..isto je i sada.
Ne interesuje me sta je bilo 1918., vec sloboda izbora! Ako neko nece da primi vakcinu, ne moze niko da ga prisiljava, jer to je protivzakonito! A vi to radite!

Nepovredivost zivota i pravo lecenja garantuje ustav! I ako neko hoce tabletu, zasto ste je uskratili narodu i uklonili iz prodaje, zasto ako ona leci koronu a godinama se koristila bez problema? Znaci radi se o PRISILJAVANJU NA VAKCINU! TACKA!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne pišeš ti o onome što se dešava, nego ono što se dešava ti potpuno obrćeš. Po tebi su problem ljudi koji na ulici traže svoja temeljna prava, a ti to potpuno obrćeš i kažeš kako su ti ljudi "pobunjenici protiv vlasti i Boga".

Ja kažem da je to kroz ogledalo proroštva već najavljeno..i razloge zbog čega je tako..naveo sam sled dogaja koji idu u prilog tom "ustanku" a to je pandemija iz koje slede mere koje urušavaju ekonomiju a to izaziva glad. Narod je nezadovoljan i ide u pobunu. To je sled događaja kiji jeste u skladu sa onim što Isus govori.

Ovo drugo da su pobunjenici sam shvatio iz ličnog osvedočenja jer nisu upravu. Bune se na pogrešnu adresu i izazivaju nepotrebne nerede što takođe dovodi do još gore situacije. Moraš razumeti kontekst rečenoga.

A nevine ljude optuživati da su pobunjenici i protiv Boga i protiv vlasti zaista je sotonska rabota.

Ljude još niko ne tera ni da prime vakcinu, niti im bilo šta fali..samo što neće da poštuju mere. Nisu nevini već buntovni. Posledice toga smo videli u julu 2020..posle nepotrebne bune priotiv policjskog časa..vidćemo i sada posle hiljada izašlih na ulice u vreme kada se dnevno zaražava po 5000 ljudi..Dakle, to su oni koji ne poštuju propise za dobro društva.

Da mu nisu oteli glasove i pribrojali ih Bidenu naravno da bi pobijedio.

Da, da ali ovi su govorili da sigurno pobeđuje..lažni proroci..govorili da nema šanse da izgubi i da će nastaviti da sprovodi svoju politiku. Ako je proroštvo ono ne sme da omane...znači ti podržavaš Dejvida Koplenda, Paulu Vajt i Sidnija Ruta....a znam i zašto :)

Sada si se razotkrio do kraja. ;) Ti si kabalist. Sad mi je svaka tvoja rečenica jasna.

Da, kao što sve izvrćeš. Pad Kabale je propagandistička emisija koja je lažna predstava o dešavanjima. Zato je to lažna vest..lažna agenda...Tramp predstavnik harizmatika i trvrdih katolika je izgubio. Samo što su lažni proroci to videli drugačije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag