- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Ja znam da u istoriji nikada nije bila ovakva pošast.
Oprosti, ali onda si neznalica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja znam da u istoriji nikada nije bila ovakva pošast.
Oprosti, ali onda si neznalica.
Jedino u vreme građenja vavilona. Nikada više. Ako misliš na kugu u XIV veku ona nije obuhvatila ceo svet već Evropu i Aziju...ne ceo svet...koji je primer...nemoj u vetar pričati već pnavedi primer ako grešim.
Uguglaj i nađi sam. Napravi nešto korisno.
Nema potrebe, znam. . Time se slučajno bavim.
Ti bi mogao guglati i naći...pa me naučiti nečemu što nisam znao. Čekam.
Jesu li vlade donele reszriktivne mere u svetu kao u vezi korone? I je li bio prisutan u svim zemljama na svim kontinentima?Španjolska gripa
U ožujku 1918. na samom kraju I. svjetskog rata u američkom vojnom logoru u Kanzasu otkriven je izuzetno virulentan soj gripe. Samo šest mjeseci kasnije proširila se svim kontinentima, zarazila oko milijarde ljudi, odnosno oko 50 posto populacije. Umrlo je između 20 i 100 milijuna ljudi. Ime Španjolka nije dobila po izvoru, već zato što je ondje u nedostatku cenzure zbog rata dobila najveću medijsku pozornost.
Španjolska gripa
U ožujku 1918. na samom kraju I. svjetskog rata u američkom vojnom logoru u Kanzasu otkriven je izuzetno virulentan soj gripe. Samo šest mjeseci kasnije proširila se svim kontinentima, zarazila oko milijarde ljudi, odnosno oko 50 posto populacije. Umrlo je između 20 i 100 milijuna ljudi. Ime Španjolka nije dobila po izvoru, već zato što je ondje u nedostatku cenzure zbog rata dobila najveću medijsku pozornost.