Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ona tvoja elaboracija je neozbiljna.

Ali sam radostan što se ispunjavaju reči Hristove. Nadam se i svakom hrišćaninu. No, naravno Isus je rekao da treba da prepoznamo znake vremena. Sećaš se šta je rekao farisejima....da ne umeju. Zamerio im je. Da li bi trebalo da se mi potrudimo da ne napravimo istu grešku?

"Od smokve naučite se priči: kada se već njezine grane pomlade i olistaju, znate da je leto blizu. Tako i vi kada videte sve ovo, znajte da je blizu kod vrata", Matej 24,32.33

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja pozivam samo da dobro razmislimo, da ne odbacimo odmah poruku, da pokušamo da pobedimo svoje animozitete i da se pozabavimo proroštvom. Bez obzira da li rekao ja, Laodikeja, Mire ili bilo ko drugi.

Dobro je razmisliti..i istražiti..samo se tako i može razumeti.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ona tvoja elaboracija je neozbiljna.
Kakva druga elaboracija, osim apsolutno neozbiljnog nizanja "Bible" trtljanja se i može očekivati od Milerita?

Dakle, bez obzira na sve, bez obzira na to što bih kao Hrišćanin zaista voleo da vidim svog Boga i Spasitelja u Njegovoj Slavi, od svih tih Mileritskih laprdanja neće biti ništa.

Naime, Bog ne LAŽE, a kako je rekao da dolazi iznenada, tako će i doći.

Mi, sve i da se na glave nasadimo, taj dan i čas saznati unapred nećemo. Ni na koji način.

Shodno tome.

Svi Mileritski "proroci" su lažni. Doslovno na nivou Ljubiše Trgovčevića, vidovite Zorke, Milana Tarota i sličnih koji na račun ljudske nesreće zgrću novac, praveći ljude budalama.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Divne su Kristove riječi. Samo je tvoja teza o do sada najvećoj pošasti koju je izazvao ovaj Isus, naprosto smiješna i potpuno netočna

Isus je prorekao a ne izazvao. Isus je rekao da će tako biti. Ja znam da u istoriji nikada nije bila ovakva pošast..po rasprostranjenosti u celom svetu. De navedi u istoriji kad su govoto sve vlade donele restriktivne mere u svetu kao sada zbog neke pošasti ili bilo kom osnovu? Ja takav podatak nemam. Čak ni u vreme Drugog Svetskog rata nije bilo ovakve globalne mobilizacije. Nikada nije postojalo ovakvo jedinstvo u svetu po bilo kom pitanju. Kako ceniš ovaj jedinstveni slučaj u povesti?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Samo je tvoja teza o do sada najvećoj pošasti koju je izazvao ovaj Isus, naprosto smiješna i potpuno netočna.

Ček, ček, on tvrdi da je Isus izazvao Covid -19? I da je Covid -19 po opasnosti i smrtnosti ravan Yersinii Pestis, Španjolki i Eboli uzetih zajedno?

Ako je i od Milerita, previše je....

PS. A koji je to razlog zašto je "Isus" izazvao ovu pošast? Jedenje mesa? Pijenje kave, alkohola? Pušenje duhana? Ne lenčarenje subotom? Ili možda jer se ne divimo, svih nas 7,7 milijardi sinova i kćeri Adama i Eve,. šeširu Ellen Gould Harmon White....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag