Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Matej 24,7....nemojmo skretati sa teme. Pomenuti su lažni proroci...da evo ih..Paula Vajt, Sidni Rut, Dejvid Kouplend...

Trampovi puleni i kobajagi "borci protiv kabale" su sami pali.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Harizmatik Sid kaže:"a ja sam intervjuisao proroke, proroke kojima verujem, i oni su, ne trepnuvši, govorili da će Donald Tramp biti dva puta predsednik, da će predsednik Tramp pobediti i znaš šta? Bog me je izgradio tako. Kada čujem reč od Boga ne možete me maknuti od toga. Ako čujem reč koja je od mene , tada sam kolebljiv, ali kad čujem reč od Boga, nema ničeg što možete uraditi da me odgovorite od toga"

Da li je dakle ovo pravi prorok? N, nego lažni. Da li je Tramp koji se oslanjao na ove proroke zaista čovek od Boga kako ga deifikuju ovde..posebeno na Balkanu? Ne, jer je podržan od lažnih proroka. Da li onda možemo verovati ideologiji TZ koju je takođe zastupao protiv vakcina i podržavao "antiglobalistički" pokret? Ne.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Na ovaj moj post:

Ništa logičnije od toga da jedan kabalist kao ti, mrzi katolike iz dna duše. I vi kabalisti mrzite sve što ima veze s Kristom, Spasiteljem našim i Bogom.

P: S. Jovane, je li Krist tvoj Spasitelj i Bog??? Ako na ovo odšutiš, priznaješ i sam da si kabalist. Ako deklariraš - "Krist je moj Spasitelji i Bog", nikada te više neće nazvati kabalistom. Da vidimo. :)

Jovan odgovara ovako:

Matej 24,7....nemojmo skretati sa teme. Pomenuti su lažni proroci...da evo ih..Paula Vajt, Sidni Rut, Dejvid Kouplend...

Trampovi puleni i kobajagi "borci protiv kabale" su sami pali.

Dakle, riječ je o Jovanu "kabalisti".

Harizmatik Sid kaže:"a ja sam intervjuisao proroke, proroke kojima verujem, i oni su, ne trepnuvši, govorili da će Donald Tramp biti dva puta predsednik, da će predsednik Tramp pobediti i znaš šta? Bog me je izgradio tako. Kada čujem reč od Boga ne možete me maknuti od toga. Ako čujem reč koja je od mene , tada sam kolebljiv, ali kad čujem reč od Boga, nema ničeg što možete uraditi da me odgovorite od toga"

Ovaj je potpuno jednak tebi i Laodikeji.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Dejvid Kouplend: "Asošijeted Press kaže da je Dž Bajden predsednik...haaaaahahah..aaahhahahahahaehahahahaahahahahjea...jehahaha...jahhaahaha..ahahahahahahehehejhehehahahaohohoooojeaaha da tako je On će biti predsednik kada Miki Maus bude kralj jeahahaha"

Evo divnog govora Dejvida Kouplenda harizmatika i "borca" protiv korone, globalizma i podržavaoca Trampa....

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Trebamo li verovati antiglobalizmu navodnom koga podržavaju Dejvid Kopulend, Paula Vajt i Sidni Rut? Ili Trapmizmu i tobožnjoj agendi "antiglobalizma" na koje se nadovezuje "antivakserizam" i sl....Vidimo iz kog izvora potiče zapravo cela priča o "antiglobalizmu". Dakle, TZ podržana lažnim prorocima.

"I izaćiće mnogi lažni proroci i prevariće mnoge", Matej 24,11. Upravo zato je agenda "antiglobalizma" jedna prevara..da prevari mnoge.

Mnogi iskreni hrišćani misle da je to neka agenda gde se i oni mogu skloniti. Prevara je ovo velika...da uhvati mnoge.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag