Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Možemo još koga proroka da citiramo :)

"Gospod je pomazao i imenovao Trampa da bude predsednik u drugom mandatu. Ne u 2024. nego upravo sada u narednih nekoliko sedmica" Krisu Jun-prorok u SAD

"...i Bog je izabrao Pensa za narednih osam godina nakon Trampovih osam godina" Kris Ker, prorok u SAD

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Možemo li još jednog? Hajde:

"Nije još gotovo za Trampa. Znam da su se ljudi obeshrabrili. Videli su da je SNN nešto rekao, lažne vesti. Videli su jednu gomilu ljudi koji stoje ispred Bele Kuće. Pa šta? Paaaaa šta?...imamo "hod oko Jerihona" u svim državnim prestonicama(onda objašnava šta je to značilo u doba Izraela..)..mi katolici verujemo da je u Novom Zavetu kovčeg novog zaveta ili saveza, blagoslovena devica Marija, sveta Teotokos zato što je u Starom Zavetu kovčeg zaveta sadržavao Reč Božiju na kemenu, 10 zapovesti, a naša gospda je sadržala Reč Božiju koja je postala telo.To je ono što ćemo učiniti. Otićićemo u svaku prestonicu a posebno u glavne gradove svih država, bićemo ispred Statue Kapitol zgrada svaki dan u podne..pojavićemo se, obuhvatićemo svaku zgradu i molićemo se. Pozvao sam vas da donesete statue naše gospe, ikone, raspeća, krstove, majce, sve što možete da zazuzmete prostor za Boga, da se molite i posredujte. Nije gotovo.", Dr. Tejlor Maršal-katolički sveštenik

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ali još manje vjerujem vama kabalistima.
Koji su svi od reda posednuti patološkom željom da se bude židov, iako ni najmanjeg mogućeg promila židovke DNK nemaju u sebi, čak naprotiv, virus američkog soja Sola Scriptura u sebi nosi germansku, anglo saksonsku DNK, istu koju su imali oni koji židove tamaniše u Holokaustu.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
"Mi razbijamo i razjedinjujemo svaki demonski savez protiv izbora, protiv Amerike, protiv onoga za koga ste proglasili da bude u Beloj kući. Mi to razbijamo i Isusovo ime. Ja čujem zvuk pobede, ja čujem zvuk vikanja i pevanja. Ja čujem zvuk pobede. Gospod kaže da je gotovo. Gospod kaže da je gotovo. Gospod kaže da je gotovo. Jer ja čujem: pobeda, pobeda, pobeda , pobeda u nebeskim odjama, u nebeskim odajma, pobeda, pobeda, pobeda, pobeda, pobeda, pobeda, pobeda" Paula Vajt pastor u SAD i Trampova savetnica u njegovom religijskom konzilijumu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Možemo li još jednog? Hajde:

mi katolici verujemo da je u Novom Zavetu kovčeg novog zaveta ili saveza, blagoslovena devica Marija, sveta Teotokos zato što je u Starom Zavetu kovčeg zaveta sadržavao Reč Božiju na kemenu, 10 zapovesti, a naša gospda je sadržala Reč Božiju koja je postala telo. ..... Dr. Tejlor Maršal-katolički sveštenik

Vama kabalistima je Bogorodica, Blažena Djevica Marija, noćna mora. A i trebate drhtati pred njom, jer i u Svetom Pismu stoji kako će baš ona zmijama glave satirati.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Vama kabalistima je Bogorodica, Blažena Djevica Marija, noćna mora. A i trebate drhtati pred njom, jer i u Svetom Pismu stoji kako će baš ona zmijama glave satirati.

Šta bi od njene pomoći Dr. Tejloru Maršalu? Šta bi od nošenja krstova, ikona oko Kapitola?

Mt 27,41-43: Slično i glavari svećenički s pismoznancima i starješinama, rugajući se, govorahu: "Druge je spasio, sebe ne može spasiti! Kralj je Izraelov! Neka sada siđe s križa pa ćemo povjerovati u nj! Uzdao se u Boga!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
"Čuvajte se lažnih proroka, koji dolaze k vama u odelu ovčijem(bore se za vaša ljudska prava, antiglobalisti) , a iznutra su vuci grabljivi. Po rodovima njihovim poznaćete ih. Eda li se bere s trnja grožđe, li sa čička smokve?", Matej 7,15,16

A kakvi su plodovi ovih?

Pozivaju vas na proteste za vaša ljudska prava a zapravo doprinose vašem oboljenju od virusa zbog gužve i velikog broja ljudi na protestu. Ko podržava ove proteste..agendu lažnih proroka i trampizma? Ljudi uličari, vikači, psovači, bukači..eto to su plodovi lažnih proroka koji vam prorokuju da epidemije nema, koji vam prorokuju da se bunite. Po tome znamo da nisu od Boga.

Ali Isus je najavio da će prevariti mnoge...mnoge među izabranima. I tako se i dešava.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
"Čuvajte se lažnih proroka, koji dolaze k vama u odelu ovčijem(bore se za vaša ljudska prava, antiglobalisti) , a iznutra su vuci grabljivi. Po rodovima njihovim poznaćete ih. Eda li se bere s trnja grožđe, li sa čička smokve?", Matej 7,15,16

A evo vam ih i ovdje. Jovan Prezviter kabalist i Laodikeja Ilija subotar. Čuvajte se i njih i ostalih lažnih proroka.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Više slušajte Paulu Vajt i Tejlora Maršala koji su pravi proroci..i onih koji ih podržavaju poput Željka i ostalih...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag