Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Samo ovaj jedan ne razlikuje. Ali ne manipuliši izrazima. To "ne razlikuje" manipulativno prenosiš. Taj PCR, samo identifikuje COVID19 što je sasvim normalno. Za taj virus je i napravljen.

Ko manipulise? Zar nisi sam rekao da svi noviji testovi registruju prehladu kao Covid?

Citiraj mi taj tekst! I pokazi na osnovu cega si to zakljucio?

drugi savršeniji imaju sposobnost u isto vreme da daju informacije o prisustvu i drugih virusa. I ništa tu nema problematično jer i ovaj stariji je tačan jer identifikuje COVID19.

Kako bre nije problematcno kad svi "noviji" testovi registruju prehladu kao covid? Pa svi mi koristimo novije a ne starije testove!

Ali sve jedno je koje danas koristimo, priznao si da smo u pravu!

Vi svo vreme sirite lazne informacije i tvrdite da test ne moze da bude lazno pozitivan! Pokazalo se da ipak moze! Znaci da mi ne prenosimo TEORIJE ZAVERE vec istinu!

A VI LAZETE!

Spike protein je karakteristične samo za COVID. Zato T i B ćelije kada se nauče da napadnu spike protein to je uvek napad na COVID19.

To sam i rekao! A zasto ne naprave test na "spike protein"! Taj test bi bio pouzdaniji od PCR testa, jer samo zarazeni imaju protein!

Nece to da urade, jer hoce da manipulisu brojkama! Odogovara im PCR test!

Niko ovde ne manipulise osim tebe i tebi slicnih, koji namerno silujete tekst da bi dokazali nesto sto iz njega ne proizlazi! To radite i sa biblijom!

OPET NE KOMENTARISES TO STO CDC NAVODI DA NEMAJU IZOLOVAN VIRUS!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ko manipulise? Zar nisi sam rekao da svi noviji testovi registruju prehladu kao Covid?

Ne, pogrešno si me razumeo. Nikada to nisam rekao, pobogu. Nikada perehladu nisam izjednačio sa COVID-om..pa zar toliko mog pisanja i ti kažeš da je ovo tvrdim. Pa to ti tvrdiš Mire...

Ja sam rekao da PCR test o kome se razmatralo nedavno identifikuje samo COVID19. Ne prehladu. Ako je neko prehlađen neće mu taj test identifikovati COVID19. Samo ako ima COVID19. Neće mu identifikovati prehladu..to sam rekao...novi PCR testovi mogu identifikovati i prehladu..ovaj stariji model samo COVID19 ako ga ima(i zato je i on sam po sebi tačan). Ovi noviji su dakle uporedni testovi.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

Misliš naučna zajednica i nebrojani lekari i naučnici lažu a ovi izvan sistema govore istinu? Ok....

To sam i rekao! A zasto ne naprave test na "spike protein"! Taj test bi bio pouzdaniji od PCR testa, jer samo zarazeni imaju protein!

PCR test je ustanovio Keri Malis i pouzdan je. Jesi li proveravao tvrdnje naučne zajednice i dobio odgovor? Ili samo mene to pitaš? Proveri, traži,i istraži koji je odgovor.

PCR test je važan jer ukazuje na prenosivost samog virusa..stepena prenosivosti. Nije samo važno identifikovati virus preko spike proteina već videti koliko je prenosiv. Zato postoje amlifikacijiski ciklusi..jer neko može imati virus ali PCR pokazuje kolika je stvarana opasnost nejgovog prenošenja..eto zato Mire.

Ali ti ne čitaš šta kažu lakari već samo kritiku istih..pa zato i ne razumeš zašto je PCR test najpouzdaniji.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
..novi PCR testovi mogu identifikovati i prehladu..ovaj stariji model samo COVID19 ako ga ima(i zato je i on sam po sebi tačan). Ovi noviji su dakle uporedni testovi.

FACT CHECK!

Uopste ne razmisljas, samo nabacujes "fact check informacije"!

Ne mogu trenutno da nadjem nikakve informacije o ovom, jer mi samo iskace vas FACT CHECK sta god da ukucam! Dokaz da vi kontrolisete internet!

Misliš naučna zajednica i nebrojani lekari i naučnici lažu a ovi izvan sistema govore istinu? Ok....

Ja sam citirao doktore a ne sarlatane! Ti doktori su isto tako deo medicinske zajednice kao i vi, samo sto im vi ne date da iskazu svoj stav, sankcionisete ih!

PCR test je ustanovio Keri Malis i pouzdan je

On je izjavio da se njegov test ne moze koristiti za identifikaciju bolesti! Znaci da nije pouzdan!

Jesi li proveravao tvrdnje naučne zajednice i dobio odgovor? Ili samo mene to pitaš? Proveri, traži,i istraži koji je odgovor.

Ne pitam ja tebe nista, jer ti nisi merodavan. Ja samo konstatujem, da se moze napraviti test na "spike protein" koji bi bio 100% pouzdan, ali im to nije u interesu!

PCR test nije pouzdan jer je zasnovan na analizi sekvence necistog uzorka genoma virusa, buduci da oni nemaju "cist izolovan virus" (sto priznaju), na sta se ti nisi ni osvrnuo.

Evo, lepo pise da je "sekvenca osnova za PCR" --->

Istraživači su također pregledali velike baze virusnih genetskih sekvenci - građevnih delova virusa. Na taj način su osigurali da PCR test pokupi samo deo jedinstven za SARS-CoV-2, a ne još jedan koronavirus ili gripu. "Usporedba ovih genetskih sekvenci znači da možemo izbjeći unakrsnu reaktivnost", kaže dr. Broadhurst

Ne mozes ti imati validan test, ako nemas cist uzorak virusa! Nemas na cemu da zasnujes test! Tvoj test bez "cistog uzorka", nije cak ni "teorijski tacan"!

A CDC lepo priznaje da ne poseduje cist izolovan virus:

"Pretragom naše evidencije nisu pronađeni nikakvi dokumenti koji se odnose na vaš zahtjev. Naime, Nacionalni centar za imunizaciju i respiratorne bolesti primjećuje da CDC ne pročišćava niti izolira bilo koji virus COVID"

Znaci, nisu izolovali virus (nisu to uradili na pravilan nacin), zato i ne mogu imati "sekvencu", sto cini PCR test i vakcine neispravnim! Na ovo se nisi osvrnuo, vec mi samo dajes neke "fact check" informacije!

PCR test je važan jer ukazuje na prenosivost samog virusa..stepena prenosivosti. Nije samo važno identifikovati virus preko spike proteina već videti koliko je prenosiv

U sta mi naprica, cuj "stepen prenosivosti" :)

Pa to je totalna besmislica! Jer PCR test nije ni inicijalno koriscen u svrhe odredjivanja "stepena prenosivosti", vec u svrhu "detekcije bolesti" sa DA i NE odgovorom!

Tako je bilo od pocetka, a tek posle oni govore o nekakvom "stepenu prenosa" i "nastimavaju osetljivost" testa na pravu vrednost, pokusavajuci da opravdaju sebe zbog velikog broja lazno pozitivnih slucajeva!

Sto samo dokazuje da test nije pouzdan!

Smesno, kazes test se koristi da odredi "stepen prenosivosti", a ni dan danas kada se testiras neces dobiti rezultat "PREBOLEO COVID" (ili neki stepen), vec imas samo dve opcije - POZITIVAN I NEGATIVAN!

Inace, da su hteli, mogli su da koriste i jedan i drugi test! Prvi za detekciju bolesti a drugi da odrede stepen prenosivosti! Medjutim njima odgovara da manipulisu!

Ni HIV virus nije uvek istog stepena prenosivosti! Zasto onda PCR test ne koriste da odrede njegov stepen prenosa? Ili stepen prenosa HPV virusa? Zato sto je to glupost!

Inace, PCR test po recima Keri Majlsa nije ni napravljen za detekciju bolesti! Jer on moze da detektuje i fragmente i pozadinski sum, koji cesto vidi kao pozitivan! Pa je totalno besmisleno koristiti ga u te svrhe! Objasnio je to i doktor kojeg sam ja citirao gore zasto se ne moze koristiti, cak imas i grafikon koji pokazuje da se pozadinski sum detektuje kao pozitivan nalaz na previse nabudzenim spravama! Zapravo ako osoba ima veliku kolicinu nekog drugog virusa ili bakterije to ce simulirati sum, pa opet dobijes pozitivan nalaz. Dakle, navlacenje lakovernih..

Nabudze spravu, i onda postave velik opseg osetljivosti, ili je osoba zarazena nekim drugim virusom i bakterijom, pa svi odreda budu pozitivni, jer tada imas pozadinski sum! Lako za manipulaciju! A njihovo spustanje i podizanje brojki (opsega) to i dokazuje!

Ali ti ne čitaš šta kažu lakari već samo kritiku istih..pa zato i ne razumeš zašto je PCR test najpouzdaniji.

Ti ne citas kritiku! Ti nisi procitao ni ono sto sam ja postavio, a tvrdis da sam to izvadio sa hrvatskih zaverenickih sajtova!

To pisu doktori, kojima vi ne date u zvanicnim medijima da iskazu svoje misljenje! Pa moraju da se bore na alternativan nacin preko interneta koji takodje kontrolisete, da ne procure informacije..

Ovih vasih lazi sa zvanicnih medija sam se naslusao, sve same gluposti..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nisi upravu Mire. PCR test služi upravo za određivanje stepena prenosivosti bolesti. Zato je on najvažniji. Spike protein tj.njegovo prisustvo ukazuje na virus, ali PCR(polymerase chain reaction) ukazuje na to koliki je potencijal virusa. Zato postoji amplifikacijski prag.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Malta ima 90% cijepljenih, ali se zaraza širi brže nego prije godinu dana. Bez obzira na izuzetno visoku procijepljenost, širenje Delta soja je puno veće u srpnju i kolovozu ove godine nego što je bilo prije godinu dana.

Grafikone zaraze na Malti od početka pandemije možete pogledati ovdje:

1629982992169.png

24.08.2020. - 1.700 zaraženih

24.08.2021. - 35.900 zaraženih

Kao što se može vidjeti prema "nagibu dijagrama" broja zaraženih, jasno je da je zaraza porasla nakon što su Maltežani cijepljeni. Čemu služe cjepiva koja povećavaju broz zaraženih i broj oboljelih?????? :)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Samo jedna mala ispravkica. Recimo u avgustu 2020 na 1700 obolelih je bilo 1 ili 2 smrtna slučaja. Sada na 35000 obolelih nema smrtnih slučajeva ili ima po 1 ili 2..u zavisnosti od dana. Dakle, brojka obolelih od 35000 je tačno 20 puta veća od brojke 1700. I na takvu brojku obolelih bi bilo oko 20 puta više smrtnih slučajeva..dakle, sada bismo imali oko 20 umrlih dnevno. Međutim, upravo to pokazauje uspešnost vakcinacije. Smrtnost smanjena za 20 puta.

Imunizacija sa obe doze je 83,2%.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nisi upravu Mire. PCR test služi upravo za određivanje stepena prenosivosti bolesti. Zato je on najvažniji. Spike protein tj.njegovo prisustvo ukazuje na virus, ali PCR(polymerase chain reaction) ukazuje na to koliki je potencijal virusa. Zato postoji amplifikacijski prag.

PCR TEST NIKADA NIJE BIO NAMENJEN ODREDJIVANJU STEPENA PRENOSIVOSTI BOLESTI! ON JE BIO NAMENJEN OTKRIVANJU POZITIVNIH SLUCAJEVA !

Sta ako je ovo istina? Iskreno se nadam da nije, i da je ovaj ludak --->

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Samo jedna mala ispravkica. Recimo u avgustu 2020 na 1700 obolelih je bilo 1 ili 2 smrtna slučaja. Sada na 35000 obolelih nema smrtnih slučajeva ili ima po 1 ili 2..u zavisnosti od dana. Dakle, brojka obolelih od 35000 je tačno 20 puta veća od brojke 1700. I na takvu brojku obolelih bi bilo oko 20 puta više smrtnih slučajeva..dakle, sada bismo imali oko 20 umrlih dnevno. Međutim, upravo to pokazauje uspešnost vakcinacije. Smrtnost smanjena za 20 puta.

Imunizacija sa obe doze je 83,2%.

Idiotizam na kvadrat!
Koliko ste vi zatupljeni uzas!

Čemu služe cjepiva koja povećavaju broz zaraženih i broj oboljelih?????? :)

Omogucavaju da se covek lakse razboli! Kao sto je nas doktor i rekao. Svi oni koji su primili vakcinu, njima je imuni sistem razbazdaren!

Svi oni ce imati problema odnosno infekcije, ali se bojim da ce i prerano umreti od posledica..

Da se razumemo, ja imam rodjake i prijatelje koje mnogo volim i koji su vakcinisani, i nikako ne bih zeleo da im se ovo desi..

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag