..novi PCR testovi mogu identifikovati i prehladu..ovaj stariji model samo COVID19 ako ga ima(i zato je i on sam po sebi tačan). Ovi noviji su dakle uporedni testovi.
FACT CHECK!
Uopste ne razmisljas, samo nabacujes "fact check informacije"!
Ne mogu trenutno da nadjem nikakve informacije o ovom, jer mi samo iskace vas
FACT CHECK sta god da ukucam! Dokaz da vi kontrolisete internet!
Misliš naučna zajednica i nebrojani lekari i naučnici lažu a ovi izvan sistema govore istinu? Ok....
Ja sam citirao doktore a ne sarlatane! Ti doktori su isto tako deo medicinske zajednice kao i vi, samo sto im vi ne date da iskazu svoj stav, sankcionisete ih!
PCR test je ustanovio Keri Malis i pouzdan je
On je izjavio da se njegov test ne moze koristiti za identifikaciju bolesti! Znaci da nije pouzdan!
Jesi li proveravao tvrdnje naučne zajednice i dobio odgovor? Ili samo mene to pitaš? Proveri, traži,i istraži koji je odgovor.
Ne pitam ja tebe nista, jer ti nisi merodavan. Ja samo konstatujem, da se moze napraviti test na "spike protein" koji bi bio 100% pouzdan, ali im to nije u interesu!
PCR test nije pouzdan jer je zasnovan na analizi sekvence necistog uzorka genoma virusa, buduci da oni nemaju "cist izolovan virus" (sto priznaju), na sta se ti nisi ni osvrnuo.
Evo, lepo pise da je "sekvenca osnova za PCR" --->
Istraživači su također pregledali velike baze virusnih genetskih sekvenci - građevnih delova virusa. Na taj način su osigurali da PCR test pokupi samo deo jedinstven za SARS-CoV-2, a ne još jedan koronavirus ili gripu. "Usporedba ovih genetskih sekvenci znači da možemo izbjeći unakrsnu reaktivnost", kaže dr. Broadhurst
Ne mozes ti imati validan test, ako nemas cist uzorak virusa! Nemas na cemu da zasnujes test! Tvoj test bez "cistog uzorka", nije cak ni "teorijski tacan"!
A CDC lepo priznaje da ne poseduje cist izolovan virus:
"Pretragom naše evidencije nisu pronađeni nikakvi dokumenti koji se odnose na vaš zahtjev. Naime, Nacionalni centar za imunizaciju i respiratorne bolesti primjećuje da CDC ne pročišćava niti izolira bilo koji virus COVID"
Znaci, nisu izolovali virus (nisu to uradili na pravilan nacin), zato i ne mogu imati "sekvencu", sto cini PCR test i vakcine neispravnim! Na ovo se nisi osvrnuo, vec mi samo dajes neke "fact check" informacije!
PCR test je važan jer ukazuje na prenosivost samog virusa..stepena prenosivosti. Nije samo važno identifikovati virus preko spike proteina već videti koliko je prenosiv
U sta mi naprica, cuj "stepen prenosivosti"
Pa to je totalna besmislica! Jer PCR test nije ni inicijalno koriscen u svrhe odredjivanja "stepena prenosivosti", vec u svrhu "detekcije bolesti" sa DA i NE odgovorom!
Tako je bilo od pocetka, a tek posle oni govore o nekakvom "stepenu prenosa" i "nastimavaju osetljivost" testa na pravu vrednost, pokusavajuci da opravdaju sebe zbog velikog broja lazno pozitivnih slucajeva!
Sto samo dokazuje da test nije pouzdan!
Smesno, kazes test se koristi da odredi "stepen prenosivosti", a ni dan danas kada se testiras neces dobiti rezultat "PREBOLEO COVID" (ili neki stepen), vec imas samo dve opcije - POZITIVAN I NEGATIVAN!
Inace, da su hteli, mogli su da koriste i jedan i drugi test! Prvi za detekciju bolesti a drugi da odrede stepen prenosivosti! Medjutim njima odgovara da manipulisu!
Ni HIV virus nije uvek istog stepena prenosivosti! Zasto onda PCR test ne koriste da odrede njegov stepen prenosa? Ili stepen prenosa HPV virusa? Zato sto je to glupost!
Inace, PCR test po recima Keri Majlsa nije ni napravljen za detekciju bolesti! Jer on moze da detektuje i fragmente i pozadinski sum, koji cesto vidi kao pozitivan! Pa je totalno besmisleno koristiti ga u te svrhe! Objasnio je to i doktor kojeg sam ja citirao gore zasto se ne moze koristiti, cak imas i grafikon koji pokazuje da se pozadinski sum detektuje kao pozitivan nalaz na previse nabudzenim spravama! Zapravo ako osoba ima veliku kolicinu nekog drugog virusa ili bakterije to ce simulirati sum, pa opet dobijes pozitivan nalaz. Dakle, navlacenje lakovernih..
Nabudze spravu, i onda postave velik opseg osetljivosti, ili je osoba zarazena nekim drugim virusom i bakterijom, pa svi odreda budu pozitivni, jer tada imas pozadinski sum! Lako za manipulaciju! A njihovo spustanje i podizanje brojki (opsega) to i dokazuje!
Ali ti ne čitaš šta kažu lakari već samo kritiku istih..pa zato i ne razumeš zašto je PCR test najpouzdaniji.
Ti ne citas kritiku! Ti nisi procitao ni ono sto sam ja postavio, a tvrdis da sam to izvadio sa hrvatskih zaverenickih sajtova!
To pisu doktori, kojima vi ne date u zvanicnim medijima da iskazu svoje misljenje! Pa moraju da se bore na alternativan nacin preko interneta koji takodje kontrolisete, da ne procure informacije..
Ovih vasih lazi sa zvanicnih medija sam se naslusao, sve same gluposti..