Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Lekari znaju, i mogao je svako da pita ako ga je zanimalo. Mada većina ljudi to ne zna i lekari zato nisu ni govorili. Ali se znalo koji je amplifikacijski ciklus.
Ako se znalo da osobe sa amplifikacijskim pragom iznad 35 nisu zarazne , zasto su onda te ljude zatvarali u karantin?
Jovane, prestani da varas ljude i da narod pravis budalama! Amplifikacijski prag se nije razmatrao uopste! Ni jedan doktor u Covid bolnici u Srbiji to nije cinio, a siguran sam ni na svetu!
Za Srbiju znam pouzdano da nije!
Amplifikacijski prag je nesto sto odredjuje proizvodjac testa i doktor to ne razmatra uopste, jer smatra test "prihvacenom metodom" za dijagnostiku!
A dijagnostika se vrsi na osnovu POZITIVNOG I NEGATIVNOG nalaza, a ne na osnovu AMPLIFIKACIJSKOG PRAGA!
Ova prica o amplifikacijskom pragu, se potura tek nakon sto se dokazalo da je PCR test nevalidan! I to zbog nabudzenosti sprava, sto smo mi svo vreme dokazivali kao istinu!
To je sasvim normalno, opet prenebregavaš činjenicu da je virus bio nov i da su se stvari oko njega tek uobličavale.
Jovane, amplifikacijski prag se ne koristi u dijagnostici, njegovo odredjivanje vrsi proizvodjac testa! Srbija nije proizvodjac, pa prema tome prihvata standard, i tako je u svim zemljama!
Oni su spustanjem amplifikacijskog praga priznali da su prethodni testovi NEVALIDNI! I o tome sam vec pisao da se ne ponavljam!
Osteceni ljudi imaju prava da tuze medicinske ustanove!
Portugal je zbog sudskog postupka zabranio PCR test i oznacio ga "nepouzdanom metodom"! Ako je to na sudu proslo, ko si ti da tvrdis ovde suprotno i pravis se pametan?
To što ti radiš jeste kao kada bi optužio dete za greške koje čini poredeći ga sa odraslim
Jovane, medicinska ustanova nema prava da ugrozava zivote ljudi svojim greskama! Za to uvek odgovara, a pacijenti koji su zbog toga pretrpeli imaju pravo na odstetu! Osim ukoliko im je naglaseno da se radi o "eksperimentalnoj metodi", sto ovde nije slucaj!
Da bi izbegle tuzbu, medicinske ustanove se vade "da nisu znale"! Ali to ih ne oslobadja odgovornosti! Zapravo, oni na ovaj nacin "poricu odgovornost" i pokusavaju da izbegnu sud i placanje kazne! A generalno poverenje u medicinu bi bilo naruseno kada bi ovo priznali javno!
Zato imamo pricu o "amplifikacijskom pragu", kao nisu znali itd.. To poturaju ljudima koji ne razmisljaju!
Ovo ih ne oslobadja odgovornosti, ni za masovnu histeriju, ni za ugrozavanje zadravlja miliona ljudi!
Cinjenica je da ni jedan amplifikacijski prag nije tacan! Na zalost, zbog pozadinskog suma i posto je sekvenca netacna, svaki test je netacan! Ali oni to ne smeju priznati, jer bi bilo jos gore..
Ti mozes do sutra da ih branis. Odbraniti ih ne mozes, jer medicina je oblast od koje zavise zivoti!
Ako ljudi nisu upozoreni na rizike, svaka takva metoda koja garantuje "apsolutnu tacnost" i uspesnost, moze da bude predmet tuzbe!
Molim lepo!