Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
PCR TEST NIKADA NIJE BIO NAMENJEN ODREDJIVANJU STEPENA PRENOSIVOSTI BOLESTI! ON JE BIO NAMENJEN OTKRIVANJU POZITIVNIH SLUCAJEVA !

Da..da. Samo zato postoje amplifikacijski ciklusi. Da je tako kako ti navodiš, onda amplifikacija se ne bi sprovodila. Ali hajde..kad ne razmišljamo onda je sve moguće poverovati.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Da..da. Samo zato postoje amplifikacijski ciklusi. Da je tako kako ti navodiš, onda amplifikacija se ne bi sprovodila. Ali hajde..kad ne razmišljamo onda je sve moguće poverovati.

Kakvi bre ciklusi, oni su uvedeni kasnije. Da je test namenjen proveri stepena prenosivosti bolesti, pisalo bi na testu o tome i ne bi bilo zatvaranja za one koji su preboleli!

Zasto izmisljas i lazes narod?

Necu vise da ti objasnjavam, ne vredi.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja sam danas vidjela naslov da su izraelski liječnici objavili kako prirodni imunitet kod oboljelih mnogo duže traje nego kod onih koji su primili Pfizerovo cjepivo.

Možda, ali su izloženi težim oblicima covid-a nevakcinisani(veća verovatnoća da će dobiti teži oblik i umreti) a samim tim iako prežive ostavlja teže posledice. Bolje ga ne preležati..već biti zaštićen tj. imunizovan i u najvećem broju slučajeva dobiti blaži oblik ako se dobije.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja sam danas vidjela naslov da su izraelski liječnici objavili kako prirodni imunitet kod oboljelih mnogo duže traje nego kod onih koji su primili Pfizerovo cjepivo.

Vade se sada zbog velikog broja obolelih.. To je sve zbog razbazdarenog imuniteta, sto je posledica vakcinacije.. Prirodni imunitet kod ovog tipa virusa (ako se uopste o virusu radi) je nekih 20-ak godina!

Jovan ignorise cinjenicu da ima mnogo vise obolelih nego ranije, a onda kaze "nema umrlih" i tvrdi da je to zasluga vakcine. Pa nema umrlih kada vlada oslabljeni "delta soj", koji ni ne moze da usmrti! Ni ovaj prethodni nije bio narocito smrtonosan.

Virus moze vremenom samo da slabi, on ne evoluira u nesto jace! (za razliku od naucno fantasticnih filmova gde se to desava).

Znaci, nije to zasluga vakcinacije, vec slabljenja virusa!

Zato sam i rekao da to sto on pise nema veze sa zivotom.. Ali njemu da dokazujem ne vredi..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kakvi bre ciklusi, oni su uvedeni kasnije. Da je test namenjen proveri stepena prenosivosti bolesti, pisalo bi na testu o tome i ne bi bilo zatvaranja za one koji su preboleli!

Zasto izmisljas i lazes narod?

Necu vise da ti objasnjavam, ne vredi.
Nije tačno.

Uvek je bilo amplifikacijskih ciklusa koji je detektovao virus na otrprilike sličnom stepenu amplifikacije, samo su sada precizirali da je to 25-ti granica.

Ja sam to već rekao...nepravedan si prema nauci i lekarima i to ti nije na čast. Nisu mogli od prvog dana znati sve...niti sada se zna sve...ali se saznaje u hodu mnogo. Ali to i što se sazna jeste nadgradnja starog a ne nešto novo.

Nepravedan si, baš si nepravedan i zloban. Prema struci. Čuvaj svoj karakter zlobe koja te postepeno osvaja. Molim te, čuvaj se.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Uvek je bilo amplifikacijskih ciklusa koji je detektovao virus na otrprilike sličnom stepenu amplifikacije, samo su sada precizirali da je to 25-ti granica.

Jesi li ti uopste imao uvid u nalaz? Zasto na nalazu ne pise amplifikacijski ciklus? Zasto ne pise "PREBOLEO VIRUS"? Nego samo stoji POZITIVAN ILI NEGATIVAN nalaz???

To dokazuje da test ne sluzi (i nikada nije sluzio) odredjivanju ciklusa? Ljudi su bez obzira na amplifikacijski ciklus zatvarani u karantin!

Zasto krivo prezentujes informacije?
Zasto varas ljude?

Ja sam to već rekao...nepravedan si prema nauci i lekarima i to ti nije na čast

Ja nisam nepravedan. Ti izvrces informacije, ne znam zasto to radis!

Nisu mogli od prvog dana znati sve...niti sada se zna sve...ali se saznaje u hodu mnogo

Ni sada na testu ne pise amplifikacijski ciklus! Pa cak i da ga uzimaju u obzir A NE UZIMAJU GA, u pocetku to nisu radili, ljude su zatvarali u karantin bez obzira koji je ciklus i proglasavali ih POZITIVNIM!

To upravo dokazuje, da su testovi od starta korisceni za "detekciju bolesti" a ne za "odredjivanje stepena zarazenosti"! Sto sam ja i tvrdio!

Ti tvrdis suprotno!

Sa namerom pogresno tumacis testove i zelis da opravdas nesto sto se pravdati ne moze!

Ti ljudi su zatvarani u karantin bez obzira da li su zarazni ili ne! I nabedjivali su ih da ce "umreti"!

Nepravedan si, baš si nepravedan i zloban.

Ti si zloban i nepravedan jer ljude ubedjujes u lazi!

Ja govorim istinu, a to je da testovi nikada nisu korisceni za "odredjivanje stepena zarazenosti" vec su korisceni za "detekciju bolesti"!

Kasnije su tek pogurali ovu pricu o amplifikacijskom pragu, zbog lazno pozitivnih rezultata da bi sebe opravdali!

Ja ne mogu da budem zloban prema struci. I nijedan pravi doktor ne zeli da ga nazivaju "strukom", ja se licno zgrazavam na taj naslov! Niti zeli da mu "tapsu" kao sto su tapsali! Njihova duznost i obaveza je da pomazu! A ne da pricaju kako nevakcinisani i treba da umru! Postovanje zasluzuju samo savesni, a takvih je manjina!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jesi li ti uopste imao uvid u nalaz? Zasto na nalazu ne pise amplifikacijski ciklus? Zasto ne pise "PREBOLEO VIRUS"? Nego samo stoji POZITIVAN ILI NEGATIVAN nalaz???

To dokazuje da test ne sluzi (i nikada nije sluzio) odredjivanju ciklusa? Ljudi su bez obzira na amplifikacijski ciklus zatvarani u karantin!

Lekari znaju, i mogao je svako da pita ako ga je zanimalo. Mada većina ljudi to ne zna i lekari zato nisu ni govorili. Ali se znalo koji je amplifikacijski ciklus. Ali nije bilo još dovoljno znanja kao sada i dešavalo se da i na višem stepenu od 25-og neko bude poslat u karantin. To je sasvim normalno, opet prenebregavaš činjenicu da je virus bio nov i da su se stvari oko njega tek uobličavale.

To što ti radiš jeste kao kada bi optužio dete za greške koje čini poredeći ga sa odraslim čovekom. Ne može tako Mire, kriterijum ti je potpuno izvitoperen. Greške jesu pravljenje(ako gledaš iz sadašnjeg aspekta znanja) ali moraš imati na umu da tu praviš grešku upravo ti jer ne gledaš vremenski kontekst događaja.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

U Australiji vlasti označavaju naljepnicama domove ljudi koji su u karanteni

1630076151489.png

Ovo vam je protestantizam dao. Ljude tretira k'o životinje, ali kad Boga s đavlinom izjednačava ne čudite se ovome.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag