Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Mire je citirao medicinske stručnjake, profesore, nije uopće spominjao neke Rokfelere.

Mire, Rockfellere nije spominjao, ja sam ih spominjao u vezi s Kinsy-em, oni doista jesu ne samo financirali, nego i podržavali rad "oca" moralnog i sveukupnog pada modernog društva.

Da li njihova "fondacija" stoji i iza Covid ludila, to se zaista ne može s sigurnošću reći, no ako li znamo da se ista "fondacija" nalazi u spisku financijera onoga što sebe naziva "znanošću", onda se njihov uticaj i ovog puta ne može negirati.

Ti si "Martinov mudžahedin", i zato se tebi "gadi i povraća na istinu".

Svima se njima manje ili više povraća na istinu. Naravno, ne povraća im se na ono što oni nazivaju "istinom" (ili "znanošću")...

Da skratim, prava znanost, ona koja nije uslovljena voljom političko ekonomske ideologije/ideologija ovo što se naziva "vakcinom" ne može kao takvo prihvatiti. Niti može prihvatiti mantru koja se preko medija nudi ljudskoj populaciji - da je virus Covid -19 izolovan kod onih koji se vode kao zaraženi ili preminuli od istog.

Ponavljam ono što Mire svo ovo vreme pokušava da nedokazanima dokaže: "virus Covid -19 nije izolovan kod onih koji se vode kao oboleli", ono što je navodno pronađeno je samo i isključivo samo RNK potpis, koji može, ali i ne mora značiti da se radi o Covid -19.

Naime, iako su virusi u suštini neživi kod koji za multiplikaciju traže domaćina, mogu se kod zaraženih, doista zaraženih, pronaći elektronskim mikroskopom.

Da li je kod svih ovih "zaraženih" virus na taj način identifikovan?

Ne

Pa šta je onda identifikovano?

Potpis, RNK potpis, a on nažalost nije tačan, jer isti potpis ostavlja i influenca, TBC, ili bilo koja druga respiratorna infekcija.

Da li je onda i jedna od vakcina prava?

Ne.

Jer sve, doslovno sve organizmu, ljudskom organizmu (pod uslovom da se ne radi o "šećernoj vodici") daju samo i isključivo samo informaciju o tome kakav potpis ostavlja virus, ali ne i informaciju o samom virusu.

Zato je i moguće da psihopate i prevaranti laprdaju o novim sojevima. Zato je i moguće da se vakcinisani ne samo zaraze nego i ozbiljnije razbole, pojedini čak i fatalno.

Organizam jednostavno uprkos vakcini ne zna protiv čega da se bori.

Sve dosadašnje vakcine organizmu daju informaciju o virusu, ne o potpisu.

Na primer, vakcina protiv dečije paralize DTPR Polio, bi da je organizmu, poput "vakcina" protiv Covid -19, isključivo ostavljala informaciju o "potpisu" virusa, bila apsolutno neučinkovita.

Shodno tome, može se s skoro pa apsolutnom sigurnošću tvrditi da imamo posla sa prevarom, još jednom iz beskrajnog niza produkata kontra znanja.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
21. srpnja ove godine CDC je najavio da povlači autorizaciju trenutnog PCR testa na covid-19, rekavši da se PCR test više neće smatrati valjanom znanošću nakon 31. prosinca ove godine. Zatim se navodi da će novi PCR test, "olakšati otkrivanje i razlikovanje virusa SARS-CoV-2 i gripe", što znači da će novi test navodno moći pokazati razliku između covida i prehlade. To implicira da trenutni test - onaj koji se koristi za potiskivanje globalne pandemije - ne postiže takvu razliku.

Ovo tebi prevod sa engleskog? 21, srpanj? To prevod na srpski? De Mire, odaje te ne latinica već nazivi meseca i druge hrvatske reči. Nije valda da ti prevodi na hrvatski pored sprkog latiničnog pisma?

Nemam ja ništa protiv hrvatskog..nego se vidi da si sa nekog sajta hrvatskog ovo izneo. Taj sajt je zaverenički..nema veze što je hrvatski. Isti su meni svi..kao naš Srbin.Info i sl...ali ovo si Mire sa hrvatskog sajta skinuo...priznaj

Covece, taj isti tekst sam ti postavio na ovoj temi gore, pa nisi procitao! Tekst je na engleskom! Znaci briga te sta mi pisemo, ti teras svoje!

Kakve zavere? To pisu doktori, ne moja baba ili "voajeri" kako ih zoves!

I sta imas ti protiv hrvatskog! Stavio sam hrvatski jer bolje prevodi i svi razumeju latinicu, necu valjda da prevodim toliki tekst da pisem..

zato što ovi najnoviji PCR testovi detektuju pored COVIDA-19 i druge viruse..dok je ovaj identifikovao samo COVID-19. Ovi noviji detektuju nekoliko virusau isto vreme...pored COVID-19.

Joj, hahaha :roll:

Pa da crknes od smeha, sad si i sam priznao da nevalja PCR test! Ljude su njime nabedjivali da imaju smrtonosnu bolest, a ono PRC kineski teski! :D

Treba da ih tuze!

Ostalo nisi ni komentarisao! Oni sami potvrdjuju da nemaju "cist izolat" virusa, a ako nemas cist izolat vurusa, onda nemas ni sekvencu, a ako nemas sekvencu, ne valjaju ti ni vakcine ni testovi! :)

Zaverologiju nisam pominjao u kontekstu Miretovog teksta.

Kako nisi pominjao, kad si tvrdio da sam pokupio informacije sa hrvatskih zaverenickih sajtova? Nisam ja takav da kopiram a izvor da ne dam!

Ti ni do dan danas nisi dao izvor onih citata o katolickim saborima i ostalo sto si nakupio i pisao cirilicom, a po tome se vidi da ti kupis od "zaverenika", a nas nazivas tako!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire je citirao medicinske stručnjake, profesore, nije uopće spominjao neke Rokfelere. Dakle, ti protiv svoje bolesti naprosto ne možeš, jer si ti, uz to što si hrvatomrzac, ujedno i istinomrzac. Ti si "Martinov mudžahedin", i zato se tebi "gadi i povraća na istinu".

Nazalost on to nije ni pogledao, a kaze da je objektivan! Znaci optuzuje i napada a nije ni pogledao sta druga strana, odnosno doktori o istom govore!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tebi se neću opravdavati da nisam hrvatomrzac.

I kada bi htio ne bi se mogao opravdati, ali to je nebitno. A kada je riječ o zavjerenicima, ti si na njihovoj strani. Jer su upravo protestanti najveći zavjerenici, oni su čitavu svjetsku povijest isfabricirali, da čovjeku pamet stane. Evo što kaže profesor povijesti "koji drži po sebe":

Kada se napravi pregled ustaljenog pogleda povijesti Zapada, nailazi se na neke uistinu nevjerojatne izmišljotine. Njih nije izmislila Crkva nego sekularni intelektualci koji su stvorili termine kao što su mračno doba, renesansa, prosvjetiteljstvo i doba razuma. To su bila velika povijesna razdoblja, koja se zapravo nikada u stvarnosti nisu dogodila.
---------

Nisam rimokatolik i nisam napisao ovu knjigu kako bih obranio Crkvu. Napisao sam je kako bih obranio povijest.

Rodney Stark
, Lažna svjedočanstva - Raskrinkavanje stoljeća protukatoličke povijesti

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mire, ja sam ti napisao da je od starta postojalo nekoliko PCR testova. To niko nije krio. Ne znam, ti se na sve isčuđavađaš. Ne znam šta bih ti rekao. Lepo je rečeno, imamo PCR koji pokazuje samo Covid a imamo i onih koji pokazuju i ostale viruse. Šta je tu čudno tebi Mire?

Jasno je i iz toga da PCR jasno detektuje i razlikuje COVID-19 od ostalih virusa. Znači izolovan je i to što pričaju pojedinci da nije, to su obični voajeri. Da, jesu.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, ja sam ti napisao da je od starta postojalo nekoliko PCR testova. To niko nije krio. Ne znam, ti se na sve isčuđavađaš. Ne znam šta bih ti rekao

Kakve veze ima koliko je vrsta testova bilo? Pa svi ovi koji su se vakcinisali tim testovima su nabedjeni da ce umreti, i sve do nedavno se na to gledalo kao na validan test!

Znaci, ljudi preplaseni, ubedili ih da ce umreti, em bolesni, temperatura kijavica, slabost, em u strahu da ce umreti! Nisu smeli da izlaze na ulicu u kucnom karantinu bili a sa prijateljima i rodbinom nisu smeli da se vidjaju! Neki su umrli od straha a ostali zbog pogresne terapije!

Zato ih treba tuziti za odstetu! Zbog LAZNIH TESTOVA!

A kada smo mi ranije tvrdili da 'detektuju obicnu prehladu kao koronu' vi ste govorili da su to "zavere"!

Tacno se vidi ko je ovde izmanipulisan i neinformisan, ko zapravo veruje "laznim izvorima"! I ko zeli da izvrne stvari!

Ostalo nisi ni komentarisao, a to je da i sam CDC priznaje da nemaju izolovan virus! Kako onda uopste mogu imati sekvencu, i kako test i vakcina mogu biti validni? Ne mogu nikako ako ne postoji preciscen izolat!

To sto oni imaju je necist uzorak, pomesan sa tkivom, bakterijama i drugim supstratima! To se po pravilu ne smatra izolovanom stvari!

Jasno je i iz toga da PCR jasno detektuje i razlikuje COVID-19 od ostalih virusa

Sad si potvrdio da "bar jedan od tih testova" ne razlikuje Covid od gripe!

Znaci nije bila zavera ono sto smo mi pisali, vec cista istina!

O ostalim testovima ne moram ni da pricam, iako sam dokazao vec da nisu pouzdani! O tome drugom prilikom..

Znači izolovan je i to što pričaju pojedinci da nije, to su obični voajeri. Da, jesu.

Tebi je "voajer" izgleda i sam CDC, koji upitan da li ima izolovan virus, jasno odgovara da nema, i da oni ne vrse izolaciju virusa na standardan nacin koji je opisan!

Ono sto su oni izvukli je neka "prljavstina", a ne standardni izolat virusa kakav je poznat u medicini!

Na osnovu toga se ne moze praviti vakcina, niti se mogu zasnivati testovi! A sekvenca je tek smejurija, jer sta si ti onda dobio, sekvencu cega? Sekvenca je sekvenca samog preciscenog i izolovanog virusa, a ne neke "prljavstine" i ostataka tkiva, dnk mogucih bakterija i drugih virusa u tom uzorku!

Šta je tu čudno tebi Mire?

Sta tebi uopste moze biti cudno kad si ti zaljubljen u nauku medicinu i tv! Pa im verujes bespogovorno!

Ne da je ovo cudno! Nego je sasvim jasno da niko na svetu ovaj virus nije izolovao, da su testovi kao i vakcine neuspesne!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne, Mire. To ne znači da ne prepoznaje već je napravljen samo za COVID. To je. A ostali identifikuju i druge viruse. Ali onaj PCR napravljen samo za COVID19 je takođe tačan. Tačan u identifikaciju polimeraze SARS2 virusa.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ponavljam ono što Mire svo ovo vreme pokušava da nedokazanima dokaže: "virus Covid -19 nije izolovan kod onih koji se vode kao oboleli", ono što je navodno pronađeno je samo i isključivo samo RNK potpis, koji može, ali i ne mora značiti da se radi o Covid -19.

Tacno tako! Ni iz jednog obolelog nisu izvukli cist preciscen virus! On se moze izvuci centrifugom direktno iz krvi, moze se videti pod mikroskopom!

Medjutim oni ga nikada nisu izvukli iz krvi, a moralo bi ga biti tamo, jer se razmnozavanjem i multiplikacijom virus siri i kroz krvotok!

Kakav je to cudesan virus, koji se nalazi samo u plucima ili nosu, pa onda sklizne da ne kazem gde u anus? A u krvi ne ostane nista?

Ovo je smesno i pomisliti, jer svaki virus se prvo i osnovno, siri kroz krvotok, jer ne moze da sklizne direktno do anusa ili pluca, ako nije koristio neki medijum u ovom slucaju krv!

Znaci, bar u nekom uzorku, bilo gde u plucnoj, arterijskoj ili abdominalnoj krvi, bi pronasli virus!

Oni tvrde da su virusu potrebne celije za replikaciju i da se on jedino u celijama i replikuje. To je tacano, ali je krv celijska plazma i gotovo svi virusi se putem krvi sire kroz ceo organizam! Znaci, nije tacno da ga ima samo u tkivima pluca ili nosa, ima ga svuda..

Sve sto oni imaju su dakle, neke teorijske price o RNK, koji je navodno isti kao kod COVIDA- tipa 1 pa su uporedjujuci sa njim zakljucili da pripada istoj porodici! Odnosno da je slican! Na osnovu toga su stvorili i sekvencu (teorijski putem racunara), ali nemaju uzorak samog virusa..

Pa neka mi objasne, kako mogu da tvrde da je to sekvenca virusa? Ti moras da imas cist virus in vitro, da bi mogao da izvlacis sekvencu iz njega!

Ne, Mire. To ne znači da ne prepoznaje već je napravljen samo za COVID. To je. A ostali identifikuju i druge viruse. Ali onaj PCR napravljen samo za COVID19 je takođe tačan. Tačan u identifikaciju polimeraze SARS2 virusa.

Ti si upravo potvrdio gore da vecina danasnjih testova koji se koriste na svetu ne razlikuju obicnu prehladu (kijavicu) od Covida!

Ovo je potvrdio i nemacki doktor koji ima privatnu kliniku na samom pocetku pandemije! Rekao je da nece da radi te testove, jer u slucaju da pacijent ima i obicnu prehladu, PCR ce to detektovati kao pozitivan nalaz na Covid!

Govorio je, da lekovi koji se tom prilikom daju pacijentima zapravo obaraju imunitet i uzrokuju smrt, a ne sam virus!

Ja nisam verovao, dok nisam proverio! Jednostavno, cak i obicna prehlada se detektuje kao Covid! Ne kazem da je to uvek 100% tacno, ali vecinom se drugi virusi i prehlada detektuju kao Covid!

To nije simptomaticno samo za ovaj test, npr. i test na HIV poznati ELISA TEST, detektuje tuberkulozu kao HIV!

A razlog zasto se to desava, jeste sto se ne vrsi test "na sam virus", on se ne izoluje i ne posmatra se pod miskroskopom, vec se analizira potpis koji on ostavlja, to moze biti protein koji on proizvodi ili RNK! A sve ovo, mogu da ostave i druge bolesti!

RNK inace proizvodi i nase telo, i ono sluzi da celijama pruzi informaciju kako da obave neki posao, bilo da je to odbrana od bolesti, popravka ostecenih celija, genetske greske ili sta drugo!

PCR test zapravo nije ni potreban (ne znam zasto ga uopste koriste?), mogli su napraviti test koji bi detektovao "spike protein"!

I to je naveci problem, sto ti vakcinom dajes instrukciju telu da "unistava celije koje imaju spike protein", a pri tom ne znas ni kako to moze da utice na oragnizam u slucaju da spike protein iz nekog razloga nastane iz neke trivijalne bezazlene bolesti, to moze u krajnjem da ubije coveka, jer ako vecina celija budu imale spajk, coveka ce ubiti njegov imuni sistem!

Oni naravno tvrde da je spike protein karakteristican jedino za COVID i da ga nase telo ne proizvodi! Mogu li biti sigurni?

A zasto onda ne vrsiti testiranje na "spike protein"?

Postoji samo jedan jedini razlog! A to je, da se ljudi nabede da su pozitivni uz pomoc laznih PCR testova!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Samo ovaj jedan ne razlikuje. Ali ne manipuliši izrazima. To "ne razlikuje" manipulativno prenosiš. Taj PCR, samo identifikuje COVID19 što je sasvim normalno. Za taj virus je i napravljen.

A drugi savršeniji imaju sposobnost u isto vreme da daju informacije o prisustvu i drugih virusa. I ništa tu nema problematično jer i ovaj stariji je tačan jer identifikuje COVID19.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Spike protein je karakteristične samo za COVID. Zato T i B ćelije kada se nauče da napadnu spike protein to je uvek napad na COVID19.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag