Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti si to. Ti Srbina ZX16 ne možeš podneti. Sećaš se kako si se sa njim na blogu Istorija svađao oko toga da li je bilo zločina u Jasenovcu ili ne. Kako ste lepo onako bratksi pričali, vadeći oči jedan drugome. Ti samo ne pričaj o tome da neko nekog mrzi na nacionalnoj osnovi. :).

Nego Mire je počeo tebe da kopira u uzimanju sa zaveroloških sajtova hrvatskih. Ne zato što su hrvatski već zaverološki, za to mu rekoh. Zato molim te uzfrži se ovde od nacionalizma..kada ti dođe ZX16 to sa njim tamo.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Što ti je bolestan čovjek, i još uz to rasist, hrvatomrzac. Koji bijednik.

Ti si to. Ti Srbina ZX16 ne možeš podneti. Sećaš se kako si se sa njim na blogu Istorija svađao oko toga da li je bilo zločina u Jasenovcu ili ne.

ZX16 je hrvatomrzac jednako kao i ti. A ja sam samo demantirao i 'rasformirao' njegove đavolske laži. Zaista ste ti i on vrlo slični.

Nego Mire je počeo tebe da kopira u uzimanju sa zaveroloških sajtova hrvatskih. Ne zato što su hrvatski već zaverološki, za to mu rekoh. Zato molim te uzfrži se ovde od nacionalizma..kada ti dođe ZX16 to sa njim tamo.

Mire ti je lijepo rekao da je to prijevod jednog stranog teksta koji je napisao čovjek od struke. A ti ovime ponovo dokazuješ svoje 'hrvatomrstvo', jer što god "samo prođe kroz hrvatski zrak", mora smrditi kao svi Hrvati i kao sve što je hrvatsko. Mene ovo uopće ne čudi niti iznenađuje. Jer onaj koji mrzi Krista nužno mora mrziti i Hrvate.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
ZX16 je hrvatomrzac jednako kao i ti. A ja sam samo demantirao i 'rasformirao' njegove đavolske laži. Zaista ste ti i on vrlo slični.

Ne, ne..ti i on ste slični..obojca nacionalisti. Našli se samo sa različitim dresovima. :)

Mire ti je lijepo rekao da je to prijevod jednog stranog teksta koji je napisao čovjek od struke.

Samo kada se prevodi sa stranog ne prevodi se sa hrvatskim pojmovima već latinica ali sa srpskim izrazima. Ovde je Mire očito našao hrvatski sajt. Dakle, ne radi se o sajtu na hrvatskom već zaverološkom sajtu hrvatskom. To isto govorim i za srpske zaverološke sajtove. Pa znaš kako se divno slažete vi zaverolozi hrvatski i ovi sprski..kao melem na ranu dođete jedni drugima. Što prenese Dnavno.Hr prenese i Srbin.Info i to sve sa onim istim manipulativnim sadržajem. A znate ko vam se pridružio? Rusi...Ruski portal Sputnjik prenosi takođe sa Dnevno.Hr ili Narod. Hr..pa kad se udružite vi zaverolozi iz Srbije, Hrvatske i Rusije..joj kako je to lepo videti braću...:)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne, ne..ti i on ste slični..obojca nacionalisti. Našli se samo sa različitim dresovima. :)

Našla se tamo njegova đavolska laž i moji argumenti koji su je 'rasformirali'. Potpuno isto kao i u slučaju s tobom, i tvoje sam đavolske laži ovdje rasformirao, potomče Martina Jude.

Samo kada se prevodi sa stranog ne prevodi se sa hrvatskim pojmovima već latinica ali sa srpskim izrazima. Ovde je Mire očito našao hrvatski sajt. Dakle, ne radi se o sajtu na hrvatskom već zaverološkom sajtu hrvatskom.

Naravno, čim je nešto hrvatsko, hrvatomrscu kakav si ti nužno smrdi. Ali to ne govori ništa o nama Hrvatima, nego pokazuje da si ti bolestan čovjek - bolestan od mržnje koju baštiniš od Luthera koji se objesio i od Ellen White koja je bila alkoholičarka i bogohulnica. Kakvi su ti 'ćaća i mater', bolji nisi mogao ni ispasti.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Našla se tamo njegova đavolska laž i moji argumenti koji su je 'rasformirali'. Potpuno isto kao i u slučaju s tobom, i tvoje sam đavolske laži ovdje rasformirao, potomče Martina Jude.

To ti sa njim....ko je tu koga "razbucao" argumentima svako za sebe će reći da je upravu..najjače mi ono kada te prozvao da su ustaše imali kose ko žena:):):)..joj..ko deca ste obojica. No, vidi se kako funckioniše taj nacionalistički mantalitet i sa njegove i sa tvoje strane.

Naravno, čim je nešto hrvatsko, hrvatomrscu kakav si ti nužno smrdi.

Sa Rusima i Srbima se udružiste u zaverologiji...isti duh vas vodi. Samo boje drugačije:)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
To ti sa nim....ko je tu koga "razbucao" argumentima svako za sebe će reći da je upravu..najjače mi ono kada te prozvao da su ustaše imali kose ko žena:):):)..joj..ko deca ste obojica. No, vidi se kako funckioniše taj nacionalistički mantalitet i sa njegove i sa tvoje strane.

A što ti se nije svidjelo s moje strane? :) To što sam razbucao hrvatomrsca kakav si i ti? :)

I šta ti je ova "zaverologija"?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A što ti se nije svidjelo s moje strane? :) To što sam razbucao hrvatomrsca kakav si i ti?

Ne znam...i ti i on ste iznosili argumente u naletu nacionalističkog bila što bi se reklo. Ne shvatate ni ti ni on da je isti mentalitet koji vas vodi.

To je kada se udruže Sputnik, Dnevno.Hr i Srbin.Info protiv Jakova Rokfelera iznoseći netačne tvrdnje da je on na čelu EU. :). Kada zajednički onako ocrniste čoveka iz sebičnih interesa. E to ti je zaverologija.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

To je kada se udruže Sputnik, Dnevno.Hr i Srbin.Info protiv Jakova Rokfelera iznoseći netačne tvrdnje da je on na čelu EU. :). Kada zajednički onako ocrniste čoveka iz sebičnih interesa. E to ti je zaverologija.

Mire je citirao medicinske stručnjake, profesore, nije uopće spominjao neke Rokfelere. Dakle, ti protiv svoje bolesti naprosto ne možeš, jer si ti, uz to što si hrvatomrzac, ujedno i istinomrzac. Ti si "Martinov mudžahedin", i zato se tebi "gadi i povraća na istinu".

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tebi se neću opravdavati da nisam hrvatomrzac. Mislim da si ti neprijatelj svoga naroda, koga predstvljavljaš izvitopereno, u svakom smislu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag