Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
I ja bih podrzao vakcine da mi nije poznato ko stoji iza svega toga. Sta su radili kroz istoriju i sta rade danas.. Ne mozes verovati nekome koji ne mari za 2 miliona gladne dece svake godine, i koji nista nije ucinio da to spreci. A ovamo mu je kao stalo da bas "svako primi bocku", toliko su dobri i toliko brinu o nama? Ne! Oni nam ne zele dobro! I sve su osmislili tako da naude coveku, da ga iskoriste i porobe.. I nista ih drugo ne zanima, do vlast, novac, slava i promocija satanizma.. Da mogu odavno bi coveka unistili, ali smo im potrebni. Medjutim, dolazi vreme kada im necemo trebati, jer je jeftiniji robot od coveka, mislim kao radna snaga.. I tada sledi zigosanje, davace nam novac i hranu po zasluzi (onoliko koliko smo poslusni) , jer posla nece ni biti, drustvo ce se robotizovati.. Zato tu igra glavnu ulogu Elon Mask i ekipa, i zato oni brojni sateliti u orbiti.. zbog robotizacije.. Zato zele da smanje broj ljudi, i trebaju im disciplinovani ljudi, da ih slusaju.. Ovo je jos uvek izmsiljena bolest, ali doci ce prava..Vakcine bi imale smisao da stvarno covek moze imati poverenja u njih.
Ne iskljucujem mogucnost u njihovu efikasnost, ali stoji da nikome ne mozemo verovati zato sto to eto tako neko tvrdi
Nego.
Sta ti mislis o jucerasnjim zemljotresima, bas u vreme koje sam najavio kao pocetak poslednjih dogadjaja, i cak napomenuo da ce biti popraceno znakovima u prirodi
Ne znam sta si najavio, nisam bio na forumu 2 dana..
Ne znam, nisam pratio o kojim zemljotresima se radi..Vidis da je u jednom od tih zemljotresa cak kilometraza od glavnog grada 1888 kilometara.
Kako god, ja se uzdam u Boga. Bice onako kako je on odlucio.. Samo mislim, da nismo ni blizu, mora da se objavi evandjelje prvo..