Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Vakcine bi imale smisao da stvarno covek moze imati poverenja u njih.
Ne iskljucujem mogucnost u njihovu efikasnost, ali stoji da nikome ne mozemo verovati zato sto to eto tako neko tvrdi
I ja bih podrzao vakcine da mi nije poznato ko stoji iza svega toga. Sta su radili kroz istoriju i sta rade danas.. Ne mozes verovati nekome koji ne mari za 2 miliona gladne dece svake godine, i koji nista nije ucinio da to spreci. A ovamo mu je kao stalo da bas "svako primi bocku", toliko su dobri i toliko brinu o nama? Ne! Oni nam ne zele dobro! I sve su osmislili tako da naude coveku, da ga iskoriste i porobe.. I nista ih drugo ne zanima, do vlast, novac, slava i promocija satanizma.. Da mogu odavno bi coveka unistili, ali smo im potrebni. Medjutim, dolazi vreme kada im necemo trebati, jer je jeftiniji robot od coveka, mislim kao radna snaga.. I tada sledi zigosanje, davace nam novac i hranu po zasluzi (onoliko koliko smo poslusni) , jer posla nece ni biti, drustvo ce se robotizovati.. Zato tu igra glavnu ulogu Elon Mask i ekipa, i zato oni brojni sateliti u orbiti.. zbog robotizacije.. Zato zele da smanje broj ljudi, i trebaju im disciplinovani ljudi, da ih slusaju.. Ovo je jos uvek izmsiljena bolest, ali doci ce prava..

Nego.
Sta ti mislis o jucerasnjim zemljotresima, bas u vreme koje sam najavio kao pocetak poslednjih dogadjaja, i cak napomenuo da ce biti popraceno znakovima u prirodi

Ne znam sta si najavio, nisam bio na forumu 2 dana..

Vidis da je u jednom od tih zemljotresa cak kilometraza od glavnog grada 1888 kilometara.
Ne znam, nisam pratio o kojim zemljotresima se radi..

Kako god, ja se uzdam u Boga. Bice onako kako je on odlucio.. Samo mislim, da nismo ni blizu, mora da se objavi evandjelje prvo..

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Moja najava nije od pre dva dana, vec odavno, i ti je znas.
I znas da sam pisao da ce Bog i znakom u prirodi potvrditi 21 mart kao pocetak dogadjaja, i to se juce dogodilo ne jednim, vec cetirima zemljotresa..

Ali nema veze.

Juce sam imao dugu prepisku sa bracom iz crkve, i vecina shvata da je ovo istina.

Sa Goranom Nikolicem sam imao dugu prepisku, i on takodje shvata da je ovo istina, i kaze da je ovo samo pocetak, i da ce dogadjaji teci ubrzano.

I sve drugo ce se tako ispuniti.

Bog ce sam objaviti istinu, a ja od danas to ocekujem svakog trenutka.
Najblize za sedam, a najdalje u roku od simbolicnih 40 ili 46 dana.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pogledajte ove brojke..

Skidanje maski i potpuno otvaranje, drasticno smanjilo broj "obolelih" u Teksasu. Ispada da virus postoji jedino ako stvarno zelis da on postoji i izvrsavas naredjenja..

I onda se pitate zasto neki ljudi ne veruju u Covid-19?

IMG_20210323_061328.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Moja najava nije od pre dva dana, vec odavno, i ti je znas.
I znas da sam pisao da ce Bog i znakom u prirodi potvrditi 21 mart kao pocetak dogadjaja, i to se juce dogodilo ne jednim, vec cetirima zemljotresa..
Stvarno se ne secam, citiraj mi gde si rekao to za 21. Mart?

Bog ce sam objaviti istinu, a ja od danas to ocekujem svakog trenutka.
Najblize za sedam, a najdalje u roku od simbolicnih 40 ili 46 dana.

Tad ce se objaviti Bog sa neba glasom?

Sa Goranom Nikolicem sam imao dugu prepisku, i on takodje shvata da je ovo istina, i kaze da je ovo samo pocetak, i da ce dogadjaji teci ubrzano.
Da je ovo pocetak dogadjaja jeste, ali bez objave evandjelja ne moze nista da se desi, nedeljnog zakona itd.. Kako to mozes da preskaces? Rekao si da nema ko da radi na Bozjem delu, eto Nikolic s kojim si pricao itekako radi..

A sta je sa Randy Skeet-om, crnac veoma omiljen kod adventista, slusao sam neke njegove propovedi..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jovane, sam Bog te je juce pokrenuo da izneses tu informaciju o zemljotresima na forumu.
Ja bih je "mozda" pronasao na internetu, a mozda i ne, ili tek kasnije.

Eto, Bog te ipak ima u vidu, jer te je upotrebio za ovu stvar.

Hvala ti.

Bog čini preko ljudi, mi smo samo slaba oruđa koja Bog upotrebi kada treba, na način koji On hoće i kako hoće. Bog je istina. Slava Gospodu(razmišljaj o Mateju 24,7...možda,možda nam taj stih itekako može biti od koristi u razumevanju šire slike)

Mire, ima jedna stvar koju većina previđa kada su TZ u pitanju. Sve TZ su smišljen iz dva razloga. Prvi je da daju lažnu uzbunu i zbune verne tako što će ih uputiti na sasvim pogrešan trag. Druga je da daju lažnu sigurnost i nadu te da svale kolektivni stvarnu krivucu koju ljudi čine na par pojedinaca tipa...ne ne nismo mi krivi za zla koja nam se dogaju(iako živimo nezdravo, kršimo zapovesti i volju Božiju) nego to je par ljudi.

Vidiš, to su opasne zamke teorija zavere. Zato je Hristos i rekao da će pred kraj vremena Sotona pokušati da zavede izabrane i ne kaže da neće mnogi poverovati Sotoni i njegovim teorijama zavere...mnogi koji imaju velike istine. Prevara je zaista suptilna i deluje gotovo kao istina ali namena joj je da zbuni i odvede na pogrešan trag.

Pozdrav.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Mire, ima jedna stvar koju većina previđa kada su TZ u pitanju. Sve TZ su smišljen iz dva razloga. Prvi je da daju lažnu uzbunu i zbune verne tako što će ih uputiti na sasvim pogrešan trag. Druga je da daju lažnu sigurnost i nadu te da svale kolektivni stvarnu krivucu koju ljudi čine na par pojedinaca tipa...

Jovane, upravo je tvoja subotarska sekta najbolji primjer za ovo. Sekta ti je nastala na teoriji zavjere kako je Kristova Crkva Kurva.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jovane, upravo je tvoja subotarska sekta najbolji primjer za ovo. Sekta ti je nastala na teoriji zavjere kako je Kristova Crkva Kurva.

Činiti se. Pitanje vere, pitanje savesti i tumačenja Pisma je nešto drugo. TZ, obično imaju krajnji cilj da skinu krivicu sa kolektiva na malu grupu ljudi...oni kažu...samo vi nastavite da živite kao do sada...ne morate se menjati, vi ste dobri nego njih dvoje troje vam pakoste...oni su krivi za sve. Biblija govori suprotno, ona nas uči da shvatimo da smo lično i kolektivni zaista odgovorni za sva zla koja nam se dešavaju. I da moramo da menjamo život. TZ uči, samo par zlikovaca su krivi i kada ih eleminišemo sve će biti SUPER. Zato su TZ najprofitabilnija Sotonina prevara.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
TZ uči, samo par zlikovaca su krivi i kada ih eleminišemo sve će biti SUPER.

Baš je ovako učila tvoja "proročica koja je govorila u drskosti". Čak nije krivicu svalila na "par zlikovaca", nego je tvrdila da je jedan jedini krivac i zlikovac - PAPA.

Zato su TZ najprofitabilnija Sotonina prevara.

Opet je tvoja subotarska sekta najbolji primjer i za ovo. Sotona je vas subotare poučio i unajmio da razglašujete po svijetu kako je Kristova Crkva Kurva, a za to vam je namirio novac da gradite "bolnice" u kojima komadate nerođenu djecu u majčinim utrobama.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Baš je ovako učila tvoja "proročica koja je govorila u drskosti". Čak nije krivicu svalila na "par zlikovaca", nego je tvrdila da je jedan jedini krivac i zlikovac - PAPA.

Opet je tvoja subotarska sekta najbolji primjer i za ovo. Sotona je vas subotare poučio i unajmio da razglašujete po svijetu kako je Kristova Crkva Kurva, a za to vam je namirio novac da gradite "bolnice" u kojima komadate nerođenu djecu u majčinim utrobama.
Nije papa nego sistem. Opet pogrešno razumevanje. Ako je papa na čelu tog sistema to je drugo. Ali daleko od toga da je samo jedan čovek kriv.

Biblija kaže da je 666 broj "čovekov". E sada to govori najpre o sistemu gde je "čovek" na prvom mestu a ne Bog. Uzmi recimo interkulturaciju...čovek i njegova verovanja ulaze u crkvu umesto da je obrnuto. Znači napravljen je sistem prilagođen čoveku. Zato je Biblija ukazala na to kao sistem celokupan. Sistem ljudski, sistem gde se meri po potrebi čovekovoj a ne Božjoj.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag