Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nisam strucan da diskutujem o temi, ali u svakom slucaju zelim da napomenem "DA COVEK NE MOZE SVOJE POVERENJE SLEPO POKLANJATI BILO KOME"

Kazu "vakcine su bezbedne"

Gde je to potvrdjeno i na kome?

Nekad su se koristili laboratorijski pacovi.

Ko danas moze da garantuje da cak i te vakcine koje prodju test bezbednosti nece negativno delovati kroz neko vreme.

Osim toga, svet na svim novoima vode bolesno umovi, Masoni, Iluminati, i provereni satanisti, za koje se zna da su u nekim slucajevima zrtvovali i sopstveni narod, kao sto je to slucaj sa udarom aviona u svetski trgovinski centar u New Yorku, gde su satsnisti na celu sa Djordjom Busom sami izrezirali scenario, i pobili jadne nevine ljude radi svojih imperijalistickih ciljeva.

Da ne govorimo o bombardovanjima civila u Iraku, Avganistanu, Siriji, Srbiji..itd..

I sad salju vakcine pod navodnim izgovorom izlecenja.

Ko moze takvim ljudima verovati, koji se javno kunu da ce te ubiti, a potom te navodno lece.

Sve to smrdi na zaveru zrtvovanja ljudskih zivota na oltar satani, a kao sredstvo egzekucije sluze medicinska sredstva u vidu inekcija, sto je i priznao u jednom govoru i Bil Gejts.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Jovane.

Ja lepo iznosih ono sto mi je Bog otkrio "DA 21 MARTA 2021 ODPOCINJU POSLEDNJI DOGADJAJI"

21 mart je vec odpoceo sa zalaskom sunca, ovo su pocetni znaci, do dana kada se Bog sam objavi celom covecanstvu vrlo uskoro, i pozove svet da se obrati, i pripremi za Hristov drugi dolazak.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Danas smo imali zaista burne događaje. Četiri zemljotresa. Imamo i "zemljotrese" u svetu...na društvenom planu. Videćemo. Neka nas Bog vodi.

Što se vakcina tiče ja znam da one nisu najbolje rešenje...naravno da imaju nuspojave i ja ih zovem "nužno zlo". Jer znamo da sve što mora veštački da stimuliše organizam da se bori nije prirodna odbrana i to je sasvim jasno da nije idealno rešenje. No, koji lek koji uzimamo redovno je priroda stimulacija? Ni jedan. Farmacija koja proizodi lekove i vakcine koristi hemiju u njihovoj proizvodnji. Svi znamo da hemija sama po sebi nije nikako ni dobra ni idealna. Hrana je pravi i jedini ujedno lek i hrana.

Ali naravno, živimo zadnjih 200 godina u novim i promenjenim uslovima života. Ljudi se niti hrane zdravo a da ne pričam koliko je vazduh i voda uz hranu danas zagađena hemijom. Jednostavno uslovi života su se promenili, nešto na bolje ali mnogo toga na loše. U ovim uslovima ove stvari sa hemijom nekada moraju i jesu nužni ali su i "zlo" jer svakako imaju neku nuspojavu. Kada je tako i kada to sagledamo onako realno jasno je da i ove sadašnje vakcine nisu ništa ni gore ni lošije od svega ovoga. One mogu spasti život mnogima ali imaju i svojih brojnih mana. One su prema načinu života danas takoreći po zasluzi zbog zla koje nam se dešava a čiji je isključivi krivac čovek ("prema svecu i tropar"). Živimo nezdravo, sve je nezdravo i samo nešto što je nažalost nesavršeno poput vakcine jeste sredstvo neophodno za preživljavanje. Tako da se tu ne radi o zaveri protiv čovečanstva već je ovo zaista nužno zlo s obzirom na zlo koje nas je snašlo.

Pozdrav.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Zapazimo kilometre od gradskih centara na kojima su se ovi zemljotresi dogodili ( prva tri ).
To su 15, 1888, 19.
-----------------------

Магн. 7,0
15 km од локације Onagawa, Префектура Мијаги, Јапан
20. мар 10:09

-------------------------

Магн. 6,1
1888 km од локације Invercargill, Нови Зеланд
20. мар 06:19

-------------------------

Магн. 5,7
19 km од локације Општина Сан Луис Акатлан, Гереро, Мексико
20. мар 04:06

--------------------------

Магн. 5,8
952 km од локације Португалија
20. мар 02:49

--------------------------

Ovim je simbolicno potvrdjen zavrsetak Adventnog doba - prikazano godinom 1888 bitnom u istoriji Adventnog naroda.

Takodje 15 kao broj godina koje sam imao u trenutku kada me je Gospod 1989 pokrenuo da pocnem da tragam za smislom zivota.

I na kraju 19 kao broj godina koje sam imao u trenutku kada sam prvi put dosao u Bozju crkvu ostatka 1989 godine.

Sve ovo je bitno, jer je Bog upravo i podigao vesnika ( uz neke druge u bliskoj proslosti za probudjenje crkve ), koji treba u ovom vremenu da najavi vreme poslednjih dogadjaja koji predhode Hristovom drugom dolasku u slavi.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nisam strucan da diskutujem o temi, ali u svakom slucaju zelim da napomenem "DA COVEK NE MOZE SVOJE POVERENJE SLEPO POKLANJATI BILO KOME"

Kazu "vakcine su bezbedne"

Gde je to potvrdjeno i na kome?

Nekad su se koristili laboratorijski pacovi.

Ko danas moze da garantuje da cak i te vakcine koje prodju test bezbednosti nece negativno delovati kroz neko vreme.

Osim toga, svet na svim novoima vode bolesno umovi, Masoni, Iluminati, i provereni satanisti, za koje se zna da su u nekim slucajevima zrtvovali i sopstveni narod, kao sto je to slucaj sa udarom aviona u svetski trgovinski centar u New Yorku, gde su satsnisti na celu sa Djordjom Busom sami izrezirali scenario, i pobili jadne nevine ljude radi svojih imperijalistickih ciljeva.

Da ne govorimo o bombardovanjima civila u Iraku, Avganistanu, Siriji, Srbiji..itd..

I sad salju vakcine pod navodnim izgovorom izlecenja.

Ko moze takvim ljudima verovati, koji se javno kunu da ce te ubiti, a potom te navodno lece.

Sve to smrdi na zaveru zrtvovanja ljudskih zivota na oltar satani, a kao sredstvo egzekucije sluze medicinska sredstva u vidu inekcija, sto je i priznao u jednom govoru i Bil Gejts.
Govoris kao druga osoba.. Prvi put da sa tobom mogu da se slozim 100%. Svaka cast za napisano!

Što se vakcina tiče ja znam da one nisu najbolje rešenje...naravno da imaju nuspojave i ja ih zovem "nužno zlo"
Postoji lek u vidu tablete. To je hidroksiklorokin i ivermektin. Ti lekovi su protiv parazita ali deluju na Covid. Ovaj prvi omogucava izlecenje u 98% slucajeva kod mladjih osoba i preko 85 godina koje su na intezivnoj nezi. U francuskoj na 1000 pacijenata tesko obolelih lecenih hidroksiklorokinom, umrlo je samo 10. Drugi lek koji se uzima jednom mesecno 1ml preventivno, uopste sprecava razvijanje bolesti.

Pitanje je, sta ce nam onda vakcine uopste?

Hidroksiklorokin su zabranili i povukli, zbog navodnih nuspojava, iako se godinama sa njim lecila malarija. Kako sad odjednom ima nuspojave?

Ivermektin se u africi koristi redovno protiv parazita! Medjutim onemogucili su njegovu prodaju i nabavku, navodno je nestica, pa se ne moze dobiti bez lekarskog recepta. Ljudi su prinudjeni da ga nabavljaju kod veterinara - pa ih uporedjuju sa stokom i ismejavaju! Doza za coveka i zivotinju je medjutim razlicita pa se mora dobro paziti..

Ivermektin su u nasim medijima ismejali, napravili ljude budalama sto ga nabavljaju, a naslov sve govori:

OPASNO! SRBI SE OD KORONE LEČE I LEKOM ZA STOKU! Građani masovno nabavljaju medikament koji nije u protokolu lečenja!​

Link >>> https: //www. google. com/amp/s/www.kurir.rs/amp/3645759/opasno-srbi-se-od-korone-lece-i-lekom-za-stoku-gradjani-masovno-nabavljaju-medikament-koji-nije-u-protokolu-lecenja

Njima su po protokolu jedino vakcine, koje hoce da prodaju, a sve ostalo zabranjuju i onemogucavaju ljude da se lece! To je zlocin protiv coveka!

Kada je tako i kada to sagledamo onako realno jasno je da i ove sadašnje vakcine nisu ništa ni gore ni lošije od svega ovoga

Izvini Jovane, ali ove vakcine nisu ni blizu onome sto se nekada davalo! Ovo su genetski modifikovane vakcine na bazi MESSENGER RNK - sto znaci da vakcina salje informaciju tvojoj DNK koja potom uci celije sta treba da rade. Celija koja je dobila instrukciju od DNK kreira "spike protein", koji organizam prepoznaje kao strano telo i ubija! Tako se stice imunitet, a virus cak nije ni unet u organizam, to je Fajzer!

To je mnogo opasno, jer moze izazvati brojne autoimune bolesti. Npr. ako nesto slicno iziritira organizam pa se desi da sticajem okolnosti nastane "spike protein" a celija je zdrava, organizam koji je jednom naucen da ovakvu celiju prepoznaje kao strano telo, krece u borbu protiv samog sebe! Tako nastaju alergije i autoimune bolesti..

Druga stvar je, sto je ova metoda bazirana na MESSENGER RNK, koja je zamisljena kao terapija u lecenju bolesti. A zadatak joj je da MENJA TVOJU DNK strukturu, i opravlja bolesne celije.

Prvenstveno je trebala da se koristi u procesu lecenja raka! I u tom procesu se celokupna DNK jednom zauvek promeni u roku od 5 godina nakon terapije!

Pritom, ne moze da se ubacuje TUDJA RNK vec TVOJA LICNA! A oni rade suprtono! Ko zna ciju RNK koriste u vakcinama!

Na kraju, svi znamo da se virus sastoji od RNK, i da on zapravo daje istrukciju tvojoj celiji da ga replicira.. Slicno radi i ova vakcina! Ona umnozava "informaciju" tj. bazu RNK preko tvojih celija! To radi neko vreme dok se ne stvori imunitet! Ali oni mogu da ubace koju god informaciju zele, mogu da programiraju smodestrukciju celija nakon odredjenog vremena, mogu sta god hoce.. To radi kompjuter, na osnovu sekvenciranja, i vrlo je lako..

Sta ako na taj nacin pokusavaju da promene ljudski DNK i da od coveka naprave nesto sto nije covek?

2015. godine su jos radili na ovoj tehnologiji, bili su na pragu epohalnog otkrica, tj. leka za sve bolesti. Izmenom DNK se moze sve izleciti svaki covek od bilo koje bolesti.. Tada su jos dobili patent na MESSENGER RNK, a onda su naucnici odjednom otpusteni i firma prodata Fajzeru ispod cene!

Ista tehnologija se dakle danas nama daje u vidu vakcine!

Ne znam ko posle ovih informacija, zeli i dalje da primi tu bocicu???

Oni se igraju Boga!

Tako da se tu ne radi o zaveri protiv čovečanstva već je ovo zaista nužno zlo s obzirom na zlo koje nas je snašlo.

Izvini Jovane, ne baratas sa informacijama ocigledno! Ne postoje nikakve "teorije zavere" nego zaista postoji zavera!

Problem je sto su medije blokirali tako da ne mozes da saznas nista! Eno RTS i Pink su bas lepo izvestili o ljudima na protestu - "neki ljudi ne haju za koronu i igraju kolo na trgu"??? Pa jel to objektivno izvestavanje? Nisu nista rekli o njihovim zahtevima i razlozima niti su prikazali sta su govorili. Samo su gledali da ih ismeju ocrne i naprave budalama, a kad svi izadju na trg da odaju postu preminulom Balasevicu ili neki muzicar drzi koncert na trgu "onda je to kulturni dogadjaj" i odjednom zaborave na koronu, cak toliko da voditeljka N1 televizije tada izjavljuje "kako joj je zao sto nije i ona mogla da prisustvuje"!

Ovo je tesko licemerje i bezobrazluk!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Postoji lek u vidu tablete. To je hidroksiklorokin i ivermektin. Ti lekovi su protiv parazita ali deluju na Covid. Ovaj prvi omogucava izlecenje u 98% slucajeva kod mladjih osoba i preko 85 godina koje su na intezivnoj nezi. U francuskoj na 1000 pacijenata tesko obolelih lecenih hidroksiklorokinom, umrlo je samo 10. Drugi lek koji se uzima jednom mesecno 1ml preventivno, uopste onemogucava razvijanje bolesti.

Hidroksiklorokin su povukli i zabranili ga, zbog navodnih nuspojava, iako se godinama sa njim lecila malarija. Kako sad odjednom ima nuspojave?

Ivermektin se u africi koristi redovno protiv parazita! Medjutim onemogucili su njegovu prodaju i nabavku, navodno je nestica, pa se ne moze se dobiti bez lekarskog recepta. Ljudi su prinudjeni da ga nabavljaju kod veterinara - pa ih uporedjuju sa stokom i ismejavaju! Doza za coveka i zivotinju je medjutim razlicita pa se mora dobro paziti..

Ivermektin su u nasim medijima ismejali, napravili ljude budalama sto ga nabavljaju, a naslov sve govori:

OPASNO! SRBI SE OD KORONE LEČE I LEKOM ZA STOKU! Građani masovno nabavljaju medikament koji nije u protokolu lečenja!​

Link >>> https: //www. google. com/amp/s/www.kurir.rs/amp/3645759/opasno-srbi-se-od-korone-lece-i-lekom-za-stoku-gradjani-masovno-nabavljaju-medikament-koji-nije-u-protokolu-lecenja

Njima su po protokolu jedino vakcine, koje hoce posto poto da prodaju, a sve ostalo zabranjuju i onemogucavaju ljude da se lece! To je zlocin protiv coveka!

Čuo sam za ta dva leka, imaju nuspojave u pogledu činimi se slezine i jetre. Oštećuju jetru, pre svega hidrohlorokin. Naravno, nekima i pomogne sigurno. Ja sam više za to. Mada sam čuo za još dva leka...jedan je i za malariju i rak.

Izvini Jovane, ali ove vakcine nisu ni blizu onome sto se nekada davalo! Ovo su genetski modifikovane vakcine na bazi MESSENGER RNK - sto znaci da vakcina salje informaciju tvojoj DNK koja potom uci celije sta treba da rade. Celija koja je dobila instrukciju od DNK kreira "spike protein", koji organizam prepoznaje kao strano telo i ubija! Tako se stice imunitet, a virus cak nije ni unet u organizam, to je Fajzer!

To je mnogo opasno, jer moze izazvati brojne autoimune bolesti. Npr. ako nesto slicno iziritira organizam pa se desi da sticajem okolnosti nastane "spike protein" a celija je zdrava, organizam koji je jednom naucen da ovakvu celiju prepoznaje kao strano telo, krece u borbu protiv samog sebe! Tako nastaju alergije i autoimune bolesti..

To su pretpostavke Mire. Šta bi moglo..ali to je već kažem nagađanje. Moramo shvatiti da je ovaj virus mnogo opasniji i nezgodniji u nekim segmentima od prethodnih. On je mutirani SARS 1-2003. Plus što je napravio epidemiju. Zato i vakcina mora biti mnogo da kažem "provokativnija" za organizam. Ali ja ne sporim i kod njih nuspojave. Ne mislim da su srećno rešenje.

rvenstveno je trebala da se koristi u procesu lecenja raka! I u tom procesu se celokupna DNK jednom zauvek promeni u roku od 5 godina nakon terapije!

Pritom, ne moze da se ubacuje TUDJA RNK vec TVOJA LICNA! A oni rade suprtono! Ko zna ciju RNK koriste u vakcinama!

Sta ako na taj nacin pokusavaju da promene ljudski DNK i da od coveka naprave nesto sto nije covek?

Šta ako...šta ako nije. Kažem sve su to nagađanja..ljudi su se uplašili mnogo pre vremena. To je dakle nagađanje Mire.

Problem je sto su medije blokirali tako da ne mozes da saznas nista! Eno RTS i Pink su bas lepo izvestili o ljudima na protestu - "neki ljudi ne haju za koronu i igraju kolo na trgu"??? Pa jel to objektivno izvestavanje? Samo su gledali da ih ismeju ocrne i naprave budalama, a kad svi izadju na trg da odaju postu preminulom Balasevicu ili neki muzicar drzi koncert na trgu "onda je to kulturni dogadjaj" i odjednom zaborave na koronu, cak toliko da voditeljka N1 televizije tada izjavljuje "kako joj je zao sto nije i ona mogla da prisustvuje"!

Ovo je tesko licemerje i bezobrazluk!

Nije sretno bilo ni za Balaševića i to se pitanje takođe tretiralo. Ali za Balaševića se insistiralo na nošenju maski a ovde su upravo svi bili protiv maski i protiv bilo kakvih mera. Što je toliko žalosno da nemam reči. Ljudi se svesno izlažu..evo za dve nedelje najavljuju ponovo. Ja sam isto osudio i ono u julu kada je opozicija izašla jer sam smatrao da je to teško izlaganje virusu..i to smo osetili dva, tri meseca kasnije.

Ne znam, Mire. Teško je gledati sve ovo.

Ali to je ono što je Isus rekao:"ustaće narod na narod"..meni uopšte ne izgleda to nešto apstraktno..mislim da će se to dogditi upravo u ovim vremenima vezano za koronu..ustaće jedni koji su protiv globalizacije i teoretičari zavere(nude lažni izlaz iz krize) i oni koji su za mere...može doći u svim zemljama upravo to..da ustane narod na narod. Uz ostale pojave koje je Hristos zaista najavio. Teška su vremena pred nama.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Na žalost ovaj virus se neće sam od sebe povući(osim ako Gospod to učini ali svet je u grehu i Gospod to neće učiniti za svet..samo za verne) i zbog toga treba preduzeti mere da li vakcine da li lek...
Jovane, oni koji su napravili virus ti sada daju lek. Pa ti uzmi.. A virus nece nestati dok god im treba, da uteruju ljudima strah, dok god je u interesu ostvarenja njihovih planova i kreiranja novog poretka..

Ali za sada treba da vodimo računa o svom zdravlju i jačanju imuniteta pre svega kroz zdrav način života. To je jedino

U prirodi je lek. Ali ne mozes ti vise prirodno ni da se lecis, jer vakcina je jedina alternativa, sve ostalo ce se zabraniti i sakriti..Bill Gates je kupio vecinu zemlje u americi, neko bi rekao "kupio covek da seje", ali stvar je u tome sto je on "kupio da ne seje"..

Žao mi je što ove stvari se sve shvataju od nekih teoretičara shvataju potpuno pogrešno

Rekao sam da ne postoji "teorija zavere" postoji samo "zavera". A dokazi su takvi da se ne mogu ignorisati. Na zalost, ljudi nisu informisani dovoljno, a kada im ukazes na istinu, njih to ne interesuje. Nego daj ti meni bocku, da ja mogu slobodno da se krecem, a posledice me ne zanimaju.. To je najgore, sto ljudi ne razmisljaju o posledicama, nego slusaju medije i veruju, a vidimo sta se prezentuje preko istih, sve lazi i poluistine..

Danas imamo čak četiri zemljotresa u svetu. Da li ima simbolike sa ovim što se danas događa svuda u svetu ne znam ali ovo je današnje stanje stvari

To ne dokazuje da je virus prirodan..
Virus je vestacki, vec je dokazano. A ako ti nobelovac to potvrdi u tv emisiji, a ti verujes autoritetima, ja ne znam sta ti vise treba..

Mediji onda umesto da istrazuju ko je pustio vestacki virus, na zalost optuzuju narod da je sam kriv jer ne postuje mere.. Dok u isto vreme ti isti ljudi i dalje nesmetano truju i sire bolest, dok svakog dana sve vise i vise ljudi umire i oboleva i pored vakcinacije i svega..

Treba biti lud pa im verovati!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Čuo sam za ta dva leka, imaju nuspojave u pogledu činimi se slezine i jetre
GLUPOSTI! Svaki lek utice na jetru, bukvalno svaki utice, jer se u njoj razgradjuje!

To su namerno povukli da onemoguce lecenje, da bi prodali vakcinu!

A ovi lekovi se godinama prodaju bez ikakvih problema i sad su odjednom opasni! Pa pazi da im neko ne poveruje!

To su pretpostavke Mire. Šta bi moglo..ali to je već kažem nagađanje.

Ja imam informacije koje ti nemas!

Messenger RNA (RNK) je tehnologija koja je patentirana izmedju 2010 - 2015, i onda je prodata fajzeru, nakon sto je firma zavrsila posao. Odnosno, umesto da pocne da pravi pare, odjednom je propala, naucnici otpusteni, a to se ne desava..

Oni su najverovatnije nasli lek za rak, ili nesto jos bolje, ali direktori su to ukrali, odnsno urusili firmu i onda prodali za male pare, za manje nego sto su ulozili u sam projekat.. Kupio je firmu fajzer za vrlo smesne pare.. Pa ko to radi ako hoce da zaradi???

Nisu nikakve pretpostavke..

Moramo shvatiti da je ovaj virus mnogo opasniji i nezgodniji u nekim segmentima od prethodnih. On je mutirani SARS 1-2003. Plus što je napravio epidemiju

Jovane brate osvesti se.. Jesi li gledao video "event 201", ako nisi, pogledaj. Taj video je izasao samo nedelju dana pre izbijanja korone. Drzali su vezbu izbijanja korone doktori sa Bill Gates-om, pre nego sto ce se pojaviti, nedelju dana pre toga. I sve ti je lepo opisano, odakle virus krece, sta ce se desavati, sve do danas.. Sve se tako odigralo..

I sad su po tebi oni "proroci"?

Daj molim te!

Nisu oni nikakvi proroci, vec su planirali sve ovo! I sta trazi svetaki ekonomski forum na ovom sastanku?

Šta ako...šta ako nije. Kažem sve su to nagađanja..ljudi su se uplašili mnogo pre vremena. To je dakle nagađanje Mire.

A sta je sa izraelom? Uplasili se bezveze? Pa ne mozes uci u prodavnicu, moras da nosis narukvicu! A sta je narukvica? Itekako je ovo priprema za uvodjenje ziga.. Sve se to planski radi, a ti kazes da se neko uplasio bez razloga?

Em su konkretni dokazi da je neko pustio virus, em cenzura, em sankcije, em prisiljavanje na vakcinaciju, em kovid pasosi i narukvice... Ceo svet je obuhvacen..

Pa ja ne znam koji su dokazi vise potrebni da shvatis da se to radi smisljeno?

Ljudi se svesno izlažu..evo za dve nedelje najavljuju ponovo.

Jovane, virus je vestacki, ne siri ga narod! To se tako ne prenosi! I mala je cena da umres zbog slobode, nego da zivis kao rob. Nece ih nista zaustaviti, osim ako ih mi ne zaustavimo.. Ziveces kao rob..

E sad, mozda je Bozja volja da se to desi, ali ne treba povladjivati sotoni i slagati se sa svime sto oni rade, bez obzira na prorocanstvo..

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, ja sam sve to imao u vidu sto sam napisao.

Vakcine bi imale smisao da stvarno covek moze imati poverenja u njih.
Ne iskljucujem mogucnost u njihovu efikasnost, ali stoji da nikome ne mozemo verovati zato sto to eto tako neko tvrdi.

Nego.
Sta ti mislis o jucerasnjim zemljotresima, bas u vreme koje sam najavio kao pocetak poslednjih dogadjaja, i cak napomenuo da ce biti popraceno znakovima u prirodi.

Mislim, meni Bog svedoci da je to tako.

Vidis da je u jednom od tih zemljotresa cak kilometraza od glavnog grada 1888 kilometara.

Jel znas sta u Adventizmu predstavlja ta godina?

Recicu ti, to je godina kada je Bog imao nameru da narod pripremi za poslednje delo objave jevandjelja, i da se istorija zavrsi vec tada u kratkom periodu.

Zato je Bog dao ovu simboliku 1888 godine, jer ce on konacno u ovom vremenu zavrsiti delo, i doci po drugi put.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Jovane, sam Bog te je juce pokrenuo da izneses tu informaciju o zemljotresima na forumu.
Ja bih je "mozda" pronasao na internetu, a mozda i ne, ili tek kasnije.

Eto, Bog te ipak ima u vidu, jer te je upotrebio za ovu stvar.

Hvala ti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag