- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Da da.
Svojim lazima pljujes i na mrtve i na zive radi zastite coveka bezakonje i zlocinacke RKC.
Ali vidi te onaj gore, to je najbitnije.
Ako sveti Ilija kaže da pljujem na mrtve, onda je to tako.
Nastavak:
Kutleša tvrdi da nije antivakser: – Ne želim biti u nikakvim kućicama, niti dopustiti bilo kome da za mene kaže da sam ovo ili ono… Ipak, ne želim da mi se nameću nepoznate i neprovjerene stvari. Nijedan proizvođač cijepiva nam ne daje jamstvo da je cjepivo dobro. Za posljedice ne odgovaraju… Ne odgovara ni Vlada, koja naručuje cjepiva. To vam je kao da kupujete automobil, a proizvođač kaže da ne garantira ni za što! Hoćete li ga kupiti?! Pa neće nitko. Za proizvod se mora jamčiti, a za ovaj proizvod nitko ne jamči. Cijepljenja protiv covida su eksperimenti na ljudima. Cjepiva nisu prošla svu proceduru kakva se inače događa u medicinskoj praksi, mnodi svjetski stručnjaci govore da je cjepivo neučinkovito i besmisleno. Ono je naprosto nametnuto i zato se ja neću cijepiti!
Tu je i pitanje savjesti – nastavlja naš poznati filozof: – Ako se kaže da svaki čovjek ima pravo postupati po savjesti, onda se nikoga ne smije prisiljavati da postupa mimo nje. To ne mogu ni zakon, ni premijer, niti vlada, niti bilo tko! Nitko čovjeku ne može pobrisati savjest kao da je nema i to je jedno od temeljnih odrednica ljudskog bića. Ako nas ostave bez savjesti, gdje smo?!
Na prijetnje Zorana Milanovića da oni koji se ne cijepe neće moći ući u avion, slobodno putovati ili će dobiti otkaz na poslu, dr. Stipe Kutleša je odgovorio citatom Rezolucije 2361 Vijeća Europe: – 27. siječnja ove godine donijeta je rezolucija kojom se osigurava da građani budu obavješteni da cijepljenje nije obvezno i da nitko nije pod političkim, društvenim ili drugim pritiskom ili prisilom da se cijepi, ako to sam ne želi. Nitko ne smije biti diskriminiran zbog necijepljenja zbog potencijalnih zdravstvenih rizika ili zbog neželjena cijepljenja.