Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sta mislite o teoriji koju je izneo neki lekar, po kojoj je ova vakcina napravljena da usmrti sve ljude koji je prime u roku od godinu ili dve ( ne secam se ).
Po ovoj teoriji i recima tog doktora, cilj je da za godinu ili dve nestane sedam milijardi ljudi, i da ostane nesto malo.
Prema recima doktora koji su radili na ovom projektu, "mesenger RNK" je tehnologija koja salje istrukcije DNK, a DNK je zaduzena za opravku celija!

Tako su jos 2015. patentirali lek za rak. Coveku momentalno biva bolje, u roku od 5 godina se poptuno zameni citava DNK. Tako covek nikada vise ne moze da oboli od istog raka, jer sad ima potpuno zdravu DNK.

Medjutim, ovo je induvidualna terapija, pa moraju da uzmu TVOJU RNK i vrate je u telo izmenjenu.

Oni su medjutim te naucnike otpustili, prodali kompaniju fajzeru, i napravili oruzje!

Sada to koriste u vakcinama, da posalju instrukcije tvojoj DNK koja stvara "spike protein" koji organizam detektuje kao strano telo, i onda ga napada. Tako se stvara imuni odgovor, bez prisustva virusa!

Telo pocinje da napada celije koje sada proizvode "spike protein".

Problem je, sto mi ne znamo koje su sekvence promenili u RNK, jer mogli su ubaciti koju god informaciju hoce, to radi kompjurter.

Zasto ne bi poslali informaciju DNK da nakon odredjenog vremena ogranici proizvodnju celija i pokrene samounistenje?

To se ovom tehnologijom zaista moze postici!

Zanimljivo je da nova epidemija koja se prognozira od 2025 do 2028, pocinje tacno nakon 5 godina od primanja vakcine! Toliko i treba vremena da "messenger RNK" zameni celokupnu DNK!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Užasano. I ono što priča i ono što je povod. Žele da se suprotstave opasnosti tako što će joj se izložiti
Podrzavam, jer ovo je borba protiv uskracivanja ljudskih prava! Ma sta govorili na skupu i psovali, ljudi treba da imaju slobodu i pravo na lecenje, a ne da te neko bode bez tvog pristanka, sto oni zele da urade nama! Sada nam prete da ce ici po kucama i preduzecima da vakcinisu, to je pre neki dan izjavio zamenik gradonacelnika Beograda! Cak je govorio da ce se onima koji ne prime vakcinu ograniciti kretanje! Znaci prisiljavaju ljude da se vakcinisu! Vrse diskriminaciju!

Izvini Jovane, ali ovo je satanizam sto oni rade! Ovo je borba protiv coveka, kako je neko i rekao, uvodjenje "novog normalnog" tj. novog svetskog poretka u kome su ljudi poslusne ovce koje ce da se zigosu!

Ko god cuti na ovo, i ko god im se pokorava, on je na strani satanista! Nije ovo nikakva prirodna bolest, vec namerno izazvana bolest!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Izvini Jovane, ali ovo je satanizam sto oni rade! Ovo je borba protiv coveka, kako je neko i rekao, uvodjenje "novog normalnog" tj. novog svetskog poretka u kome su ljudi poslusne ovce koje ce da se zigosu!

Ko god cuti na ovo, i ko god im se pokorava, on je na strani satanista! Nije ovo nikakva prirodna bolest, vec namerno izazvana bolest!

Mire, ovakve stvari ako se sećaš, su mnogo nevolja doneli našem narodu. Bojim se da se ovo ne pretvori u 27.mart 1941 ili 1991....i slično.

Ne daj Bože, ali kada god smo ovako prkosili svetu i poretku smo stradali.

No, vakcinacija treba da bude dobrovoljna..naravno. Ali izlagati se opasnosti zaražavanja mislim da je strašna stvar. Ovo može biti 27.mart 1941 a Nemačka je Korona....ko ide protiv jačeg od sebe teško će stradati.

Bojim se Mire, brate za ovaj narod.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mire, ne zameri mi što ću opet morati citirati jedan tekst Pisma povodom ovakvih stvari jer mislim da je u skladu sa situacijom:

"Ne govorite "Buna" kad god ovaj narod kaže "Buna", i ne bojte se čega se on boji, i ne plašite se. Gospoda nad vojskama svetite; i neka vam je strah i bojazan ", Isaija 8,12.13

Tebe Mire razumem u vezi nametanja vakcina i priča oko toga...ali ovo nam ne treba veruj mi.

Bog nas sačuavo od svakog zla.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, ovakve stvari ako se sećaš, su mnogo nevolja doneli našem narodu. Bojim se da se ovo ne pretvori u 27.mart 1941 ili 1991....i slično.

Ne daj Bože, ali kada god smo ovako prkosili svetu i poretku smo stradali.

No, vakcinacija treba da bude dobrovoljna..naravno. Ali izlagati se opasnosti zaražavanja mislim da je strašna stvar. Ovo može biti 27.mart 1941 a Nemačka je Korona....ko ide protiv jačeg od sebe teško će stradati.

Bojim se Mire, brate za ovaj narod.
Jovane, ovo nije rat protiv hitlera, ovo je po celom svetu danas. Protesti su u celoj evropi, organizovao se narod, a ne samo u Srbiji.

I ako niko nista ne uradi i svi sede kuci, svi cemo biti ograniceni, suoceni sa prisilom.

Sta treba da cutimo i poklonimo se satani?

Ovo naravno niko nece preneti, pa ni RTS..

Ja ne podrzavam nerede, vec mirne proteste, ali ako neko zeli da ga na silu bodu, neka cuti i trpi..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, ne zameri mi što ću opet mrati citirati jedan tekst Pisma povodom ovakvih stvari jer mislim da je u skladu sa situacijom:

"Ne govorite "Buna" kad god ovaj narod kaže "Buna", i ne bojte se čega se on boji, i ne plašite se. Gospoda nad vojskama svetite; i neka vam je strah i bojazan ", Isaija 8,12.13

Tebe Mire razumem u vezi nametanja vakcina i priča oko toga...ali ovo nam ne treba veruj mi.

Bog nas sačuavo od svakog zla.
Da mogu se sloziti da je u rukama Boga sve, i da ne treba nista na silu.. Tu si u pravu, ali polako se ljudi dele na jednu ili na drugu stranu. Ja na ovoj satanistickoj nisam..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jovane, ovo nije rat protiv hitlera, ovo je po celom svetu danas. Protesti su u celoj evropi, organizovao se narod, a ne samo u Srbiji.

Znam..ne valja to. Video sam u Rumuniji..šta se dešava. Isto ne valja.

I ako niko nista ne uradi i svi sede kuci, svi cemo biti ograniceni, suoceni sa prisilom.

Gospod je naša odbrana ne smemo zaboraviti. Gospod može učiniti da nusprodukti vakcinacije ne bude prisutan na onome ko je prima ali nesumnjivo da vakcina spasava živote mnogih...a nuspojave su na žalost neizbežne. Mi treba da podržimo sve što je u korist našeg zdravlja i što može pomoći. Na žalost ovaj virus se neće sam od sebe povući(osim ako Gospod to učini ali svet je u grehu i Gospod to neće učiniti za svet..samo za verne) i zbog toga treba preduzeti mere da li vakcine da li lek...kada izađe. Ali za sada treba da vodimo računa o svom zdravlju i jačanju imuniteta pre svega kroz zdrav način života. To je jedino.

Žao mi je što ove stvari se sve shvataju od nekih teoretičara shvataju potpuno pogrešno.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ovo naravno niko nece preneti, pa ni RTS..

Ja ne podrzavam nerede, vec mirne proteste, ali ako neko zeli da ga na silu bodu, neka cuti i trpi..

Neće preneti osim ako ne naprave neki užas ali ništa nije siključeno. Nadam se da neće.

To da će na silu biti vakcinacija je priča opet nekih krugova..videćemo Mire.

Da mogu se sloziti da je u rukama Boga sve, i da ne treba nista na silu.. Tu si u pravu, ali polako se ljudi dele na jednu ili na drugu stranu. Ja na ovoj satanistickoj nisam..

Budimo uz Gospoda a On ima rešenje za sve. Amin.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Недавни земљотреси
data=Y7cLo6boc8pc_58AQIjmnPo8_2D5r3PD9Ns-lNvMiCImFvNf2WW6ZvMZKM90hDGhP7g1-rQEH5ymBNHis2RJSmfmaKql98vADu1YHRpsuBvV_LnLMx0Df2mBMhiYt4xh3FVdgxCaKE5yNg7wf_Z3P10ybjr-bPQzhPXArA16aTo7e-8z0Ft5jlUX9Wc13QDJaIMTYhkKA7NinH5bsdSnQKGbEPfmnkYAYui14dDzoBFl

Магн. 7,0
15 km од локације Onagawa, Префектура Мијаги, Јапан
20. мар 10:09

data=YzecZhZ3hUSoNaw3nSYdMqNyVsQuJjKoX--QN3DldjbFf8iM-xpJUmbQmhE-HHnCF_W-k_t9yS24XkWnI0aFWdHri3KG174xp4kL3OrKFBd2VgcxXM8DtMNwGqUOjq29LkWOycYqgN9Y3mSVwGJJK4OjhzcIHbxmRArrVy7u1PGW8VSyNVJOVKtl0WxkMhXNdpQewb553l_I

Магн. 6,1
1888 km од локације Invercargill, Нови Зеланд
20. мар 06:19

data=b_HUXJbhy8jjbB5KzXWowTUhEDi5jhbAet8yllUF5VmaQEAcD8LBPRInzKkIl8QS1IJ-_JQ5M9F_mC7Lb9Ca87W64uYoMePLy9Erc_VwLN-GJCiEobPTm3clHJsKsRoat0TaYJeTopa-I99RRrCFVlNJ5bXs1jPp_i9IKjN34j2OB20UlfDM5woFIXxEHS--kUSRO7hbNTJ-ygw

Магн. 5,7
19 km од локације Општина Сан Луис Акатлан, Гереро, Мексико
20. мар 04:06

data=Q4FeoDaNF2Y2DdfRiSlaiPWus05UY_MixEilc3BieCpEyWLo93O-6Hg7mpubsLM4F3S154MJr6SXpvhHioqz-mP-2kVVsuDRIJ3nZkBpUWPGmqGhyzX-rysBlDzlOtsSiq7fdL-ZurOrqUDUkzJZxus93vXxn8zbNoDu2g0JLErBdo9R-elVm1Sr-W3Uq2bh7iIveuu58tuWuwk

Магн. 5,8
952 km од локације Португалија
20. мар 02:49

Danas imamo čak četiri zemljotresa u svetu. Da li ima simbolike sa ovim što se danas događa svuda u svetu ne znam ali ovo je današnje stanje stvari.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag