Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nije papa nego sistem. Opet pogrešno razumevanje. Ako je papa na čelu tog sistema to je drugo. Ali daleko od toga da je samo jedan čovek kriv.

Ne pravi svoju proročicu lažljivicom, sram te bilo.

Biblija kaže da je 666 broj "čovekov".

Ako je čovjekov broj, onda je riječ o čovjeku. Nema pape koji bi bio 666, ali proročica plagijatorica "nosi" broj 666. :) Evo vidi:

Ellen White je rođena 26. 11. 1827. godine. Pogledajmo:

Datum i mjesec rođenja: 26 + 11 = 37
Godina rođenja 1827: 1 + 8 + 2+7 = 18
---------------------------------
37 x 18 = 666 (žig zvijeri) ;)

Ime proročice, pogledajmo:

E
L = 50
L = 50
E
N

G
O
U = 5
L = 50
D = 500

W = 5 + 5 = 10
H
I = 1
T
E
--------------------------
Suma = 50 + 50 + 5 + 50 + 500 + 10 + 1 = 666 (žig zvijeri)

E sada to govori najpre o sistemu gde je "čovek" na prvom mestu a ne Bog. Uzmi recimo interkulturaciju...čovek i njegova verovanja ulaze u crkvu umesto da je obrnuto. Znači napravljen je sistem prilagođen čoveku. Zato je Biblija ukazala na to kao sistem celokupan. Sistem ljudski, sistem gde se meri po potrebi čovekobžvoj a ne Božjoj.

Sada ćemo točno ispitati i utvrditi u čijem "sistemu" je Bog na prvom mjestu, a u čijem je to čovjek.

1. Uz sve tvoje "đavolske podvale i insinuacije", kako smo mi kršćani preuzeli poganstvo, lako je provjeriti i uvjeriti se kako mi kršćani, i čitavih 2000 godina nakon apostola, vjerujemo u Krista, i kako prilikom krštenja ispovjedamo vjeru u Krista, Oca i Duha Svetoga.

2. Za razliku od nas kršćana, pripadnikom tvoje subotarske sekte može se postati samo ako "krštenik" prilikom vašeg "krštenja" ispovjedi vjeru u "Božju vjesnicu" Ellen White.

Koji sistem je od đavline, Kristova Crkva ili tvoja subotarska sekta, zaključit će ovdje svatko tko zna slova i ima bar jednu moždanu vijugu. :);)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne pravi svoju proročicu lažljivicom, sram te bilo.

Ako je čovjekov broj, onda je riječ o čovjeku. Nema pape koji bi bio 666, ali proročica plagijatorica "nosi" broj 666. :) Evo vidi:

Ellen White je rođena 26. 11. 1827. godine. Pogledajmo:

Datum i mjesec rođenja: 26 + 11 = 37
Godina rođenja 1827: 1 + 8 + 2+7 = 18
---------------------------------
37 x 18 = 666 (žig zvijeri) ;)

Ime proročice, pogledajmo:

E
L = 50
L = 50
E
N

G
O
U = 5
L = 50
D = 500

W = 5 + 5 = 10
H
I = 1
T
E
--------------------------
Suma = 50 + 50 + 5 + 50 + 500 + 10 + 1 = 666 (žig zvijeri)

Sada ćemo točno ispitati i utvrditi u čijem "sistemu" je Bog na prvom mjestu, a u čijem je to čovjek.

1. Uz sve tvoje "đavolske podvale i insinuacije", kako smo mi kršćani preuzeli poganstvo, lako je provjeriti i uvjeriti se kako mi kršćani, i čitavih 2000 godina nakon apostola, vjerujemo u Krista, i kako prilikom krštenja ispovjedamo vjeru u Krista, Oca i Duha Svetoga.

2. Za razliku od nas kršćana, pripadnikom tvoje subotarske sekte može se postati samo ako "krštenik" prilikom vašeg "krštenja" ispovjedi vjeru u "Božju vjesnicu" Ellen White.

Koji sistem je od đavline, Kristova Crkva ili tvoja subotarska sekta, zaključit će ovdje svatko tko zna slova i ima bar jednu moždanu vijugu. :);)
Ti je nisi razumeo, ali nije mi ni važno da te uputim u vezi toga.

Sistem je taj koji je čovekov...sistem. A to je ono što vidimo od poznog perioda rane crkve. Čoveku se podređuje verovanje a ne Bogu.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
, ima jedna stvar koju većina previđa kada su TZ u pitanju. Sve TZ su smišljen iz dva razloga. Prvi je da daju lažnu uzbunu i zbune verne tako što će ih uputiti na sasvim pogrešan trag. Druga je da daju lažnu sigurnost i nadu te da svale kolektivni stvarnu krivucu koju ljudi čine na par pojedinaca tipa...ne ne nismo mi krivi za zla koja nam se dogaju(iako živimo nezdravo, kršimo zapovesti i volju Božiju) nego to je par ljudi.
Jovane, ti kazes da zavera postoji a ne verujes da je vakcina zavera i da je ovo njihovo zatvaranje zavera?

Svasta!

Zavera ili postoji ili ne postoji..

Ako postoji, to sta je u pozadini svega i nije toliko bitno, koliko da se covek otrezni i pocne kriticki da razmislja, da postane svestan situacije i da ne ide za masom kao ovca na klanje (vakcinaciju). To oni zele da sprece, i zato su uveli cenzuru na internetu i sire..

Ako zavere nema, onda trebas primiti vakcinu, jer mi smo svi budale sto pricamo da je virus vestacki napravljen i da su ti divni ljudi koji nam zele dobro u stvari zlocinci..

Dakle, biraj jedno ili drugo, ne moze oba!

To sta je u pozadini svega, o tome mozemo diskutovati koliko god hoces, ali tek nakon sto priznas da "zavera postoji".

Nemoj dakle da ovo nazivas "teorijom zavere" - jer ako to zoves "teorijom" onda u zaveru i ne verujes! Pa mozes slobodno da se vakcinises, da se zatvaras, da pruzas ruku da ti kace narukvice ili lepe trake, da te snimaju kamerom, prate tvoje kretanje, da te ucenjuju da li mozes i koliko da se kreces.. A na kraju mozes primiti i cip.

Dakle, ne koristi takve termine, ako smatras da se iza toga krije nesto drugo..

TZ uči, samo par zlikovaca su krivi i kada ih eleminišemo sve će biti SUPER. Zato su TZ najprofitabilnija Sotonina prevara.

Jovane, opet kazem ne nazivaj to "teorijom"! Jer i ja mogu reci da je ovo tvoje samo "teorija zavere", biblijska teorija, ali je teorija!

Ako postoje dokazi da se iza svega krije dublja agenda, sta vise ako za to postoje i materijalni dokazi, onda se o "teoriji" ne radi, vec o cinjenicama!

Niko ne tvrdi da ce biti bolje ako se par ljudi uklone, zavera ne podrzaumeva da iza nje stoje "nekoliko ljudi". To je velika grupa ljudi.. I nece ovo stati ni da eleminises sve predsednike sveta.. Moze da se uspori.. Ali poenta nije u tome, vec da se covek upozori na opasnost!

A ti Jovane ako podrzavas vakcinaciju, ti im ides na ruku, jer to je ono sto oni i zele, umesto da im se suprotstavis! Ti si na strani neprijatelja..

To je kao da primas protivotrov od onog koji te je otrovao! Zar hoces da kazes da ja trebam da uzmem lek od onih koji me truju?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Sistem je taj koji je čovekov...sistem. A to je ono što vidimo od poznog perioda rane crkve. Čoveku se podređuje verovanje a ne Bogu.

Sistem? Zli sistem, ili Sistem zloga? OK. Onda je to općenito protestantizam.

1. Protestantizam je ljudima uništio vjeru u Boga. Na primjer, samo 15% švedskih luterana vjeruje u Isusa Krista.

2. Protestantizam je u Kanadi "sudskom odlukom" Bibliju proglasio "knjigom mržnje".

3. Protestantizam je iznjedrio ozakonjenje tvz. "istospolnih brakova".

4. Protestantizam je uveo "pastorice", žene pastore, i protestantizam je "pederluk" u svojim crkvama javnim učinio i ozakonio.

5. Protestantizam (američki), kao "humanitarnu pomoć u demokraciji", drugim narodima u svijetu bombama spušta na tlo njihove zemlje.

6. Protestantizam, zajedno sa bezbožnim komunizmom, ubijanje nerođene djece proglasio je dopuštenim i poželjnim.
..........

Hoćeš još?

Dakle, vaš protestantizam je đavolsko-ljudski sistem, kojem je jedini cilj uništiti čovjekovu vjeru u Boga. Jer je "čovjek bez Boga" ništa. I što đavlina čini da "ljudima zgadi Boga"? Čini ih ovisnima upravo o onome što ih od Boga udaljava. Tako ljude čini ovisnima, najprije od novca, a onda redom od alkohola, droge, kocke, seksa, medija i danas interneta.

Danas, kada je čovjek potpuno dezorjentiran, đavlina se služi najgnjusnijim lažima odvraćajući čovjeka od Boga. Tako đavlina svoje "poučava" da Isus nije Bog, i šalje ih da "k'o ričući lavovi" obilaze "torove Kristovih ovaca" ne bi li ih što više proždrli. To svjedočimo upravo i ovdje na ovom forumu.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jovane, ti kazes da zavera postoji a ne verujes da je vakcina zavera i da je ovo njihovo zatvaranje zavera?

Svasta!

Ako postoji, to sta je u pozadini svega i nije toliko bitno, koliko da se covek otrezni i pocne kriticki da razmislja, da postane svestan situacije i da ne ide za masom kao ovca na klanje (vakcinaciju). To oni zele da sprece, i zato su uveli cenzuru na internetu i sire..

Ako zavere nema, onda trebas primiti vakcinu, jer mi smo svi budale sto pricamo da je virus vestacki napravljen i da su ti divni ljudi koji nam zele dobro u stvari zlocinci..

Dakle, biraj jedno ili drugo, ne moze oba!

To sta je u pozadini svega, o tome mozemo diskutovati koliko god hoces, ali tek nakon sto priznas da "zavera postoji".

Nemoj dakle da ovo nazivas "teorijom zavere" - jer ako to zoves "teorijom" onda u zaveru i ne verujes! Pa mozes slobodno da se vakcinises, da se zatvaras, da pruzas ruku da ti kace narukvice ili lepe trake, da te snimaju kamerom, prate tvoje kretanje, da te ucenjuju da li mozes i koliko da se kreces.. A na kraju mozes primiti i cip.

Dakle, ne koristi takve termine, ako smatras da se iza toga krije nesto drugo..

Jovane, opet kazem ne nazivaj to "teorijom"! Jer i ja mogu reci da je ovo tvoje samo "teorija zavere", biblijska teorija, ali je teorija!

Ako postoje dokazi da se iza svega krije dublja agenda, sta vise ako za to postoje i materijalni dokazi, onda se o "teoriji" ne radi, vec o cinjenicama!

Niko ne tvrdi da ce biti bolje ako se par ljudi uklone, zavera ne podrzaumeva da iza nje stoje "nekoliko ljudi". To je velika grupa ljudi.. I nece ovo stati ni da eleminises sve predsednike sveta.. Moze da se uspori.. Ali poenta nije u tome, vec da se covek upozori na opasnost!

A ti Jovane ako podrzavas vakcinaciju, ti im ides na ruku, jer to je ono sto oni i zele, umesto da im se suprotstavis! Ti si na strani neprijatelja..

To je kao da protivotrov kupis od onog koji te je otrovao! Zar hoces da kazes da ja trebam da uzmem lek od onih koji me truju?

Što se vakcinaija tiče, da mislim, mislim da nije ni izbliza štetna onako kako se prikazuje. Nego mislim da je ovo sa antivakcinašenjem lažni mamac za koji se uhvate mnogi verićujući misleći da to ima veze sa njihovom vernošću ili nevernošću Bogu. Čim se to podigne na takav nivo(a to nikakve veze nema jedno sa drugim) znači da je lažni mamac i jeste iz kuliara TZ da bi se ljudi upecali na praznu priču umesto da sagledaju stvarne probleme.

Ko to ne vidi, a da bi se videlo mora se Mire moj imati Biblijski duh rasuđivanja, jer u Gospoda je mudrost a ne u nas ljudi..samo tako će moći da se razotkrije prevara koja će delovatoći da je 99% istina i ljudi će zaista misliti da služe Bogu i da su Mu verniji ako ne prime vakcinu ili ako se bore protiv navodnog porobljavanja sveta uz pomoć vakcine. Da ljudi će misliti da tako bolje služe Bogu a to sa Bogom veze nema. Lažna nada, lažna uzbuna.

Čivaj se Mire moj. Mogo je prevara u svetu.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ime Ellen White je samo to, ili ELLEN GOULD HARMON WHITE, a ne kako Stvarnoslap hoce.

Kao drugo, 666 je obelezje antihrista koji ce se pojaviti pred Hristov drugi dolazak a kome ce se ljudi pokloniti kao Bogu na zemlji, i koji ce stavljati zig na ruku i celo.

Ellen White nije ziva, tako da ona ne moze biti antihrist.

Osim toga, antihristov broj se racuna Rimskim brojevima i imenom, a tada je ime Ellen "HELENA"

Ina kraju duplo V nije 2x5.

I najvaznije, antihrist izlazi iz Rimokatolicke crkve koja je opisana u bibliji kao zver.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Sistem? Zli sistem, ili Sistem zloga? OK. Onda je to općenito protestantizam.

1. Protestantizam je ljudima uništio vjeru u Boga. Na primjer, samo 15% švedskih luterana vjeruje u Isusa Krista.

2. Protestantizam je u Kanadi "sudskom odlukom" Bibliju proglasio "knjigom mržnje".

3. Protestantizam je iznjedrio ozakonjenje tvz. "istospolnih brakova".

4. Protestantizam je uveo "pastorice", žene pastore, i protestantizam je "pederluk" u svojim crkvama javnim učinio i ozakonio.

5. Protestantizam (američki), kao "humanitarnu pomoć u demokraciji", drugim narodima u svijetu bombama spušta na tlo njihove zemlje.

6. Protestantizam, zajedno sa bezbožnim komunizmom, ubijanje nerođene djece proglasio je dopuštenim i poželjnim.
..........

Hoćeš još?

Dakle, vaš protestantizam je đavolsko-ljudski sistem, kojem je jedini cilj uništiti čovjekovu vjeru u Boga. Jer je "čovjek bez Boga" ništa. I što đavlina čini da "ljudima zgadi Boga"? Čini ih ovisnima upravo o onome što ih od Boga udaljava. Tako ljude čini ovisnima, najprije od novca, a onda redom od alkohola, droge, kocke, seksa, medija i danas interneta.

Danas, kada je čovjek potpuno dezorjentiran, đavlina se služi najgnjusnijim lažima odvraćajući čovjeka od Boga. Tako đavlina svoje "poučava" da Isus nije Bog, i šalje ih da "k'o ričući lavovi" obilaze "torove Kristovih ovaca" ne bi li ih što više proždrli. To svjedočimo upravo i ovdje na ovom forumu.

Pogledaj stradanje na Balkanu i uporedi sa drugim oblastima. Ima nešto što je Bogu mnogo gadnije od ovih stvari što si pobrojao. Zašto je to tako upitaj samog sebe.

I sve što si obrojao na protestantskom zapadu jeste anomalija ali te anomalije su svedene na određene kružoke a nije sistem opšteprihvaćen kao narodni običaji koji su prihvaćeni kod nas. To je razlika.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pogledaj stradanje na Balkanu i uporedi sa drugim oblastima. Ima nešto što je Bogu mnogo gadnije od ovih stvari što si pobrojao. Zašto je to tako upitaj samog sebe.

I sve što si obrojao na protestantskom zapadu jeste anomalija ali te anomalije su svedene na određene kružoke a nije sistem opšteprihvaćen kao narodni običaji koji su prihvaćeni kod nas. To je razlika.

Tamo gdje je protestantizam tamo su najveća zla. Eno ti gore ponovo onih 6 stvari koje sam nabrojao, pa dokaži da nije tako. :)

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380

Zdravo, Mire. :)
Ne znam da li se radi o zavjeri ili ne, ali sa sigurnošću znam tj. vjerujem da je ovo vrijeme najbolje vrijeme za otrežnjenje i hod u istini. " Temeljit ispit savjesti: tko sam, što sam i kome pripadam? Kad Sin čovječji dođe hoće li naći vjere na zemlji?" (Lk, 18, 1-8)
Jer, ako vjerujemo i ispovjedamo da je Isus Gospodin koji se utjelovio za nas, bio mučen i pokopan i uskrsnuo od mrtvih i s nama ostaje do svršetka svijeta...Ćega se bojimo? Zavjera i ljudskih laži i prijevara? Toga je uvijek bilo. Ali, Bog je vjeran. Neće nas prevariti ni ostaviti same. Naprotiv, pomoći će nam i dati svijetlo razuma što trebamo činiti.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Što se vakcinaije tiče, misli da, mislim da nije ni izbliza štetna onako kako se prikazuje. Nego mislim da je ovo sa antivakcinašenjem lažni mamac za koji se uhvate mnogi verićujući misleći da to ima veze sa njihovom vernošću ili nevernošću Bogu. Čim se to podigne na takav nivo(a to nikakve veze nema jedno sa drugim) znači da je lažni mamac i jeste iz kuliara TZ da bi se ljudi upecali na praznu priču
Itekako se odnosi na nasu vernost prema Bogu. Jos nema taj oblik, ima formu, ali uskoro ce biti ocigledno. Ako u Izraelu ljudi nose narukvice i ne mogu bez njih u prodavnicu, kazi mi onda sta je to?

Sta je to sto oni nose na ruci??? (da nije mozda 666?). I bas u Izraelu se desava!

Cim si ti stao na stranu drzave, koja vrsi represiju, na silu vakcinise ljude, ugrozava slobodu i kretanje, zatvara, ogranicava zivot, kupovinu, proizvodnju, zaustavlja sve uobicajene aktivnosti pokusavajuci na taj nacin da izvrsi represiju i disciplinuje ljude - ovce, da ih nauci podloznosti, na mala vrata uvodeci tako cipove.. Pa to ni na sta drugo ne lici, do na stvaranje satanistickog sveta, sto je "novo normalno" ili "novi svetski poredak"..

Ko god voljno i svesno, znajuci njihovu agendu, stane iza njih, taj zapravo radi za njihovu stvar! Znaci, ako ti cutis i podstices ljude da se vakcinisu, a znas sta stoji iza toga, ti onda radis na izgradnji jednog takvog sveta!

Sama vakcina je losa, vec sam govorio na koji nacin deluje, odnosno sta moze da uradi ljudskom organizmu! A oni nam uopste ne misle dobro, to sam vec obrazlozio zasto, jer da zele ne bi zabranili lekove u obliku pilula, koje 98% lece koronu!

I nema govora da vakcina moze da pomogne, ona to moze nekih 20%. Toliko efekta i vakcina protiv obicnog gripa ima na starije od 60 godina! Vise vredi da piju cink, d vitamin i magnezijum nego sto vredi vakcina! Sto i potvrdjuju nedavne studije, da oni koji su revakcinisani, oboljevaju i umiru od Covida takodje! A za mlade nije ni potrebna, sto samo po sebi govori sa kakvom bolestinom smo suoceni, jer ovo je psiholoski rat! Ti zahtevas obaveznu vakcinaciju protiv bolesti od koje ne umire ni 1% stanovnistva, vise ih umre od pusenja!

Da ljudi će misliti da tako bolje služe Bogu a to sa Bogom veze nema. Lažna nada, lažna uzbuna.

Ko kaze da ovo trenutno ima veze sa Bogom? Uopste se ne radi o tome! To ce biti ocigledno tek kasnije!

Problem je sto vi sada ne shvatate sta oni planiraju, a nazivate se Hriscanima! Vi ih cak pravdate i branite Bill Gatesa, sto je van pameti! Slepi ste, za razliku on onih koji sa religijom nemaju nikakve veze. Zato, ce oni biti pozvani pre vas.. U tom smislu i traje rat, rat za Boga i protiv djavola!

Ja nisam satanista pa da takav svet podrzavam!

Da ljudi će misliti da tako bolje služe Bogu a to sa Bogom veze nema. Lažna nada, lažna uzbuna.

Ma nemoj, lazna vera je ako se usprotivis satanskom poretku, i odbijes cip na ruku? A prava vera je ako odbijes nedelju kao zig..

Jovane, ja dobro znam sta je vama zig i zato vi toliko insistirate da je vakcina prava.

Ali ne radi se uopste o vakcini ili cipu, nego o podloznosti satanskom poretku, i to dobrovoljno!

Posto ti primis cip na ruku, ti si se dobrovoljno podlozio sistemu..

Samo da te upozorim, da postoji voljni (svesni) i nevoljni pristanak! Zig primljen na ruku je (nesvesni cin) a primljen na celo (svesni) pristanak. I jedno i drugo je greh! To da li su te naterali ili si sam odlucio da se podlozis, ne igra bitnu ulogu..

Poenta je, da ako se ovo ostvari kako su predvideli, nikom nece biti nejasno da iza toga stoji religiozna sila, jer svi ljudi su upoznati sa zigom zveri, i ako nista drugo gledali su neki film o tome.. To je dovoljno da se ljude opredele!

Pored toga crkva ce ustati da propoveda, jer ne moze ovo proci bez toga..

Jednom recju, bice svima jasno..
Ali vec sada jeste, i ja ne znam sto ste vi toliko zaslepljeni?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag