Itekako se odnosi na nasu vernost prema Bogu. Jos nema taj oblik, ima formu, ali uskoro ce biti ocigledno. Ako u Izraelu ljudi nose narukvice i ne mogu bez njih u prodavnicu, kazi mi onda sta je to?
Sta je to sto oni nose na ruci??? (da nije mozda 666?). I bas u Izraelu se desava!
Cim si ti stao na stranu drzave, koja vrsi represiju, na silu vakcinise ljude, ugrozava slobodu i kretanje, zatvara, ogranicava zivot, kupovinu, proizvodnju, zaustavlja sve uobicajene aktivnosti pokusavajuci na taj nacin da izvrsi represiju i disciplinuje ljude - ovce, da ih nauci podloznosti, na mala vrata uvodeci tako cipove.. Pa to ni na sta drugo ne lici, do na stvaranje satanistickog sveta, sto je "novo normalno" ili "novi svetski poredak"..
Ko god voljno i svesno, znajuci njihovu agendu, stane iza njih, taj zapravo radi za njihovu stvar! Znaci, ako ti cutis i podstices ljude da se vakcinisu, a znas sta stoji iza toga, ti onda radis na izgradnji jednog takvog sveta!
Sama vakcina je losa, vec sam govorio na koji nacin deluje, odnosno sta moze da uradi ljudskom organizmu! A oni nam uopste ne misle dobro, to sam vec obrazlozio zasto, jer da zele ne bi zabranili lekove u obliku pilula, koje 98% lece koronu!
I nema govora da vakcina moze da pomogne, ona to moze nekih 20%. Toliko efekta i vakcina protiv obicnog gripa ima na starije od 60 godina! Vise vredi da piju cink, d vitamin i magnezijum nego sto vredi vakcina! Sto i potvrdjuju nedavne studije, da oni koji su revakcinisani, oboljevaju i umiru od Covida takodje! A za mlade nije ni potrebna, sto samo po sebi govori sa kakvom bolestinom smo suoceni, jer ovo je psiholoski rat! Ti zahtevas obaveznu vakcinaciju protiv bolesti od koje ne umire ni 1% stanovnistva, vise ih umre od pusenja!
Ko kaze da ovo trenutno ima veze sa Bogom? Uopste se ne radi o tome! To ce biti ocigledno tek kasnije!
Problem je sto vi sada ne shvatate sta oni planiraju, a nazivate se Hriscanima! Vi ih cak pravdate i branite Bill Gatesa, sto je van pameti! Slepi ste, za razliku on onih koji sa religijom nemaju nikakve veze. Zato, ce oni biti pozvani pre vas.. U tom smislu i traje rat, rat za Boga i protiv djavola!
Ja nisam satanista pa da takav svet podrzavam!
Ma nemoj, lazna vera je ako se usprotivis satanskom poretku, i odbijes cip na ruku? A prava vera je ako odbijes nedelju kao zig..
Jovane, ja dobro znam sta je vama zig i zato vi toliko insistirate da je vakcina prava.
Ali ne radi se uopste o vakcini ili cipu, nego o podloznosti satanskom poretku, i to dobrovoljno!
Posto ti primis cip na ruku, ti si se dobrovoljno podlozio sistemu..
Samo da te upozorim, da postoji voljni (svesni) i nevoljni pristanak! Zig primljen na ruku je (nesvesni cin) a primljen na celo (svesni) pristanak. I jedno i drugo je greh! To da li su te naterali ili si sam odlucio da se podlozis, ne igra bitnu ulogu..
Poenta je, da ako se ovo ostvari kako su predvideli, nikom nece biti nejasno da iza toga stoji religiozna sila, jer svi ljudi su upoznati sa zigom zveri, i ako nista drugo gledali su neki film o tome.. To je dovoljno da se ljude opredele!
Pored toga crkva ce ustati da propoveda, jer ne moze ovo proci bez toga..
Jednom recju, bice svima jasno..
Ali vec sada jeste, i ja ne znam sto ste vi toliko zaslepljeni?