Lljudski, koji uključuje apsolutnu pobunu, dakle podrivanje sistema gde god da se on pojavi, na sve moguće načine, pa i oružjem,
Mislis da oni nisu racunali na to?
Pazi, u takvom okrsaju zivoti miliona ljudi se bespotrebno gube, a njima to ide u prilog, i oni u svakom slucaju iz toga izlaze kao pobednici.. Sto vise ljudi umre to bolje..
Znaci, sila ne dolazi u obzir, jer time ces im samo dati ono sto zele.. Jednu od stvari koju zele..
Zapravo, ono sto oni zele je totalni reset drustva, unistavanje ekonomije i privatnog sektora (malih preduzeca), njen krah, da se to ostvari koristice virus. Kada ekonomija propadne i ostanu samo monopolisti (tj. oni licno) i kada se uvede tehnokratija (vecinu poslova ce obavljati roboti), narod ce ostati gladan.. A tada ce spasioci sveta ponuditi resenje u vidu bezgotovinskog placanja na karticu ili cip, posto posla nece biti za sve ljude ili nece biti uopste! Hranu ce dobijati samo oni poslusni sistemu! Neposlusni, tj. oni koji nisu zigosani nece moci da kupe i prodaju nista.. Svu imovinu ce konfiskovati, i ona ce preci u drzavno vlasnistvo, niko nece posedovati nista. Za uzvrat, dobices hranu i krov nad glavom, i bices srecan.. Vec privikavaju ljude na to, ko je poslusan danas dobija od drzave pomoc sto je pristao da bude "zatvoren" ili je pristao da se bocka!
Zvuci privlacno - "neces imati nista, a imaces sve", neces morati da radis, i uzivaces..
E pa nece biti tako.. Glavni problem sa ovim je "ljudska dosada". Lako bi oni nama mogli da omoguce zivot i Izobilje, lepo zvuci, ali na duge staze takav sistem se obavezno rusi. Ljudima brzo postane "dosadno", pa bi izlazili na ulice u potrazi za zabavom! A onda znas sta sledi na ulicama.. To je za njih opasnost..
Zato moraju stvoriti poslusno drustvo. Neposlusnima u tom svetu nece biti mesta.. Privikavanje na poslusnost upravo sada sprovode. A depopulaciju (to moraju uraditi jer ne mozes vladati nad previse ljudi) ostvarice putem nekog jaceg virusa..
Dalje im je problem proizvodnja hrane u neurbanim podrucjima (tu ulogu igra GMO i zaprasivanje), ne sme se omoguciti divljacima van gradova da proizvode sopstvenu hranu, da je prodaju i da se na taj nacin bogate.. To je za njih opasnost.. i prica o globalnom zagrevanju tu igra ulogu, jer kravlji izmet proizvodi CO2, pa ce biti zabranjeno da uzgajas zivotinje i krave, a vestacko meso ce se prodavati kao alternativa..
Sve je ovo vesto uklopljeno, i vodi stvaranju novog svetskog poretka!
Cilj je apsolutna kontrola nad svim i svacim, nad resursima, i kontrola nad covekom. To ljudi moraju da shvate. Tu ni vera ni crkva nece biti zasticena i dozvoljena, jer su vernici potencionalno opasni fanatici za takvo drustvo..
Ne znam da li shvatas o cemu se radi
Ovo sve deluje kao da su u pitanju "nepovezani dogadjaji", ali je sve povezano i na kraju vodi u neminovno..
Sad neka ljudi malo razmisle, da li zele ziveti u jednom takvom svetu? Tu nece biti slobode ni za koga, bice prinude i prisile..
A drugi je Božiji, koji ne isključuje prvi
Drugi nema alternativu! Pobuna i sukob je nesto najgore sto mozes uraditi..
Jedini nacin da ovo prolongiras, je da prezivis, odnosno da se namnozis! Tada oni ne mogu da urade nista..
Zato i zele da smanje populaciju i radjanje. To je ona Jovanova prica da zarad smanjenja CO2 treba da se manje radjamo..
Kazem, sve je uklopljeno tako da njima odgovara, a ovce bleje, jer ne razumeju sta se desava i kuda to vodi..
Mire, pre Potopa, ti znaš da su ljudi živeli preko 900 godina. I da su imali prirodni imunitet neuporedivo jači. Mi ne možemo to vreme porediti.
Jovane, necu da se nadmudrujem s tobom. Rekao sam daj mi iz bilo kog perioda ako hoces i iz danasnjeg vremena, statistiku za ljude koji zive u strogoj divljini da umiru od bolesti!?
Nemoj mi davati selo, jer to nije priroda! Ne mozes ti mene ni bilo koga drugog ubediti da je "selo priroda" - jer nije!
Znaci daj podatke iz divljine!
A ja cu ti navesti samo "Amise", koji zive relativno uklopljeni u prirodu, ne oboljevaju, odnosno jako retko obole, ne koriste zvanicnu medicinu uopste, ne vakcinisu se, kod lekara idu samo u teskim slucajevima (sto je veoma retko), umiru od starosti i prosecni zivotni vek im je za 10 godina duzi od naseg - 85 do 90 godina standrad. Nemaju dijabetes, srcane bolesti, rak itd.. To su za njih nepostojece bolesti..
Dakle, dovoljan je i ovaj primer da shvatis o cemu pricam. Medjutim ni oni nisu bukvalno 100% u prirodnom okruzenju, iako se trude, nemaju tehniku, zive skromno i sve im je prirodno..
Kako objasnjavas to da se kod njih zivotni vek povecava, dok se nama i pored sve medicine i lekova smanjuje? To je ono o cemu ja govorim, dok naucnici tvrde da oni imaju neki retki gen, tj. mutaciju koja im omogucava da duze zive (sto nije tacno). Za njihov dug zivot i odsustvo bolesti je zasluzan jedino njihov nacin zivota..
Samim tim vakcina kao dostignuće itekako ima udela kao pomagalo u sprečavanju zaraza
Amisima ne znaci vakcina nista! Nemaju nikakvih bolesti ni zaraza, premda se ne vakcinisu! Zato ne pricaj gluposti vise!
vakcina zadnjih 225 omogućila sprečavanju ispoljavanja mnogih endemskih bolesti, a time i omogućila da se umnoži broj ljudi na planeti.
Amisi su najbrze rastuca zajednica koja se ne vakcinise.. Radjaju se mnogo vise u proseku nego mi, i niko ne umire ni od kakvih zaraznih bolesti! Ovo je dovoljan podatak da odbaci tvoju teoriju o vakcini "spasiocu covecanstva"!
Znači, i zdrav način života i vakcina.
Idi reci to Amisima! Izbacice te naglavacke.. Oni vode borbu protiv takvih kao ti, koji bi na silu da im nametnu iglu! Ljudi zive bez vakcine otkad znaju za sebe, i mnoze se brze nego ijedan drugi narod. Zarzanih bolesti kod njih je -
NULA!