Dakle, nema govora da igde ova pandemija može biti potpuno zaustavljena samo prorodnom izolacijom.
I Amisi prihvatili mere i izolovali se, pa im ni ta izolacija nije pomogla! Obolelo ih je 90% (kako mediji kazu), a umrlo ih je NULA... - ne zna im se broj..
Kakvi su ovo debilizmi? Pa ovo je zaista hrana za isprane mozgove..
Znaci ne pomaze vam ni izolacija, jer i pored mera, 90% ih je obolelo.. Pa sto onda uopste sprovodite mere?
I kako to da se ne belezi povecan mortalitet kod Amisa? Zar ne dokazuje ovo da Covid nije smrtonosna bolest? Kako su svi Amisi prelezali Covid kod kuce i stekli imunitet a mi ne mozemo?
Dakle, sami sebi uskacete u stomak!
Ako je ovo tacno (a nije), to znaci da Covid nije smrtonosna bolest, jer niko od Amisa nije umro! Mortalitet je podatak koji bi dokazivao ovu stvar, ali vi to nemate! Amisi ne beleze nikakav znacajan porast mortaliteta, sto bi morali imati ako je Covid zaista opasna bolest kao sto pricas! Oni su najbolja kontrolna grupa u ovom slucaju, jer ne koriste medicinu uopste!
Znaci, sve same lazi i majmunisanja ljudi!
Ajde, idi odmori..
Šta ti misliš ko je tu tehnologiju,. tačnije znanje dao ljudima?
Pise ti u Enohovoj knjizi.. Na tehnologiju i njen razvitak je u velikoj meri uticao satana licno.. Predpotopni svet je tehnoloski veoma uznapredovao, spominje se i genetska manipulacija.. Kako to da ljudi tog vremena znaju za genetsku manipulaciju?
Zato ja smatram, da iako se tehnologija moze koristiti u dobre svrhe, ona nije pozeljna, buduci da znamo njen izvor..
Dakle, nemojmo se zavaravati i verovati da je ta saznanja čoveku preneo pali seraf. O ne, nije on
Zar nije ucio ljude magiji, spravljanju napitaka, lekova, biljaka itd..? Zar nije vrsio genetske manipulacije i hteo da ucini coveka savrsenim i vecnim?
Ako proverimo, to je on radio, i podsticao je ljude da to rade!
U svaremeno doba, Nikola Tesla kao i svi ostali naucnici, uglavnom inspiraciju za svoja dela pronalaze u nekakvim vizijama.. Tesla cak i ne krije da kontaktira okultno..
Nije li ovo malo sumnjivo?
Reci cu ti u vezi muzike.. Ja dok sam svirao inspiraciju sam primao iz nadljudskog izvora. U tim trenucima, ne sviras vise ti, nego nesto kroz tebe.. Cudis se sam sebi, ne znas sta ti se desava, kako je moguce da tako dobro sviras? Ruke kao da nisu tvoje.. Melodiju i sve sam primao od nekud, ne mogu da objasnim odakle, takodje sam imao snove, sanjam muziku, pa dobijam note ili zapamtim, onda sve to na javi odsviram..
Tako je sa svim umetnicima, naucnicima.. Ko daje te informacje, jel Bog? Ne bih rekao!
Zato sam ja prestao da se time bavim..
Ja znam da ti volis tehnologiju, volim i ja, ali treba biti oprezan u koriscenju toga.. Pogotovo jer djavo to moze da iskoristi kao zamku, a ja sam jako voleo muziku i dan danas je volim..
Pogledaj video, sve ono sto mi danas imamo i slicno, cini se da su imali i ljudi iz proslosti, ne samo da se cini, vec i jesu imali.. Isti je obrazac, ista sema, isti patenti, tacno se vidi da to neko ljudima daje, i da to nije slucajno.. I ne samo to, ovog coveka i njemu slicne, upozoravaju na kontent konstantno, verovatno ce dobiti ban.. A kome odgovara da se to sakrije?