Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Meni nije smešno jer sam Isus kaže da ne zna. Šta je tu nejasno?

I sam Jahve kaže da se pokajao. Šta je tu nejasno?

A tvoje natezanje da ni Jahve ne zna je presmešno. Umesto da se suočiš sa stihom Marko 13,32 onako kako jeste.

Suoči se ti sa dvadeset stihova. Naravno, ništa ti neće pomoći ti citati, ako se prethodno ne odrekneš sotone i svih djela njegovih koje je učinio kroz "spise Ellen White".

No, ja te ne mogu podučavati šta znači da je Jahve se "pokajao". To su proste stvari..no tebi je sve zbrkano, vidim...pa neka veruj šta god hoćeš. Ali ti Jahve ne poznaješ.Ne poznaješ elementarijum.

Rekoh ja tebi. Kao što vam se "proročica alkoholičarka" tjednima čistila od alkohola, tako se i ti najprije "očisti od duha proroštva". A onda počni čitati Bibliju.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
I sam Jahve kaže da se pokajao. Šta je tu nejasno?

Meni je sve jasno..no ti praviš pitanje. Ti si pitao šta to znači i izveo zaključak da Jahve nije znao..pa se iznenadio..pa se pokajao. Zamisli, iznenadio se i nije znao...i onda i ju....šta to bi? To je tako naisvno i detinjasto objašnjenje sa tvoje strane da je nevredno kometaristi.

Šta ti neće pasti na pamet..hej..Jahve se iznenadio..nije znao.

Pa On kaže "Ja vidim od početka kraj" a po tebi se iznenadio..samo to nije video.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Suoči se ti sa dvadeset stihova.

Ne može tako. Ni jedan stih koji ti ne znaš objasniti ne možeš zanemariti i navoditi citate koji tebi odgovaraju. Svaki stih mora da se razume. Ovaj u Marku 13,32 je sam po sebi jasan Isus kaže da "ne zna". Šta je tu nejasno. Jahve sve zna..ako Isus u telu kaže da nešto ne zna dakle jasno je da to telo nije Jahve.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Meni je sve jasno..no ti praviš pitanje.

Lažeš. Upravo je obrnuto. Ti Boga i Spasitelja izjednačavaš sa sotonom, a ne ja.

Ti si pitao šta to znači i izveo zaključak da Jahve nije znao..

Obrnuto. Ti si tvrdio da je naš Spasitelj i Bog Isus Krist neznalica. Nešto brzo zaboravljaš, koliko imaš "promila u krvi"?

Šta ti neće pasti na pamet..hej..Jahve se iznenadio..nije znao.

Pa On kaže "Ja vidim od početka kraj" a po tebi se iznenadio..samo to nije video.

Naravno da Jahve sve vidi, on je i moj Stvoritelj. Ali i moj Spasitelj i Bog Isus Krist sve zna, vidi:

Iv 16,29-30: Kažu mu učenici: "Evo, sad otvoreno zboriš i nikakvom se poredbom ne služiš. Sada znamo da sve znaš i ne treba da te tko pita. Stoga vjerujemo da si izišao od Boga."

P.S. Zašto vi Židovi toliko mrzite Isusa? Ovako k'o ti i Hitler ga je mrzio. I Isusa i njegovu Crkvu.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Lažeš. Upravo je obrnuto. Ti Boga i Spasitelja izjednačavaš sa sotonom, a ne ja.

Obrnuto. Ti si tvrdio da je naš Spasitelj i Bog Isus Krist neznalica. Nešto brzo zaboravljaš, koliko imaš "promila u krvi"?

Naravno da Jahve sve vidi, on je i moj Stvoritelj. Ali i moj Spasitelj i Bog Isus Krist sve zna, vidi:

Iv 16,29-30: Kažu mu učenici: "Evo, sad otvoreno zboriš i nikakvom se poredbom ne služiš. Sada znamo da sve znaš i ne treba da te tko pita. Stoga vjerujemo da si izišao od Boga."

P.S. Zašto vi Židovi toliko mrzite Isusa? Ovako k'o ti i Hitler ga je mrzio. I Isusa i njegovu Crkvu.
Jahve sve zna..Isus u telu ne zna. Dakle...nemoj filozofirati dalje. Zadrži se na ovome i daj objašnjenje. Ako nemaš...bolje ne piši ništa dok ne budeš imao više znanja za Marko 13,32.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jahvea ti nikada upoznao nisi na žalost. Ono što ti poznaješ jeste Zevs, Artemida i sl...Jahvea ni 1% ne poznaješ

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jahvea ti nikada upoznao nisi na žalost. Ono što ti poznaješ jeste Zevs, Artemida i sl...Jahvea ni 1% ne poznaješ

Sada će ispasti da ti nisi samo sa pismoznancima i farizejima ovce čuvao, nego i s Jahvom. ;)

Jahve sve zna..Isus u telu ne zna.

Zašto lažeš? Lažeš k'o "pijana proročica".

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag